C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde SOD » Vin Ian 31, 2003 6:03 pm

in continuare imi sustin ideea de a serba craciunul.asa ca va zic la multi ani!
Fişiere ataşate
la+multi+ani+2003.jpg
la+multi+ani+2003.jpg (46.45 KiB) Vizualizat de 3388 ori
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Sâm Feb 01, 2003 1:26 pm

buna ziua popor!ce dracu ma,nimeni nu munceste sambata?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde onk » Lun Feb 03, 2003 9:02 am

neatza....
ghinionu forumului strikes again, dupa o iarna cu ghinioane, fiecare cm stie ce si de ce....

sa-i uram sanatate si revenire grabnica stim-noi-cui....

care ai castigat mah la loto?
onk

1518

Mesajde baixinho© » Lun Feb 03, 2003 10:07 am

neatza si elani fara numar.
nici eu n-am castigat la loto, da' data viitoare sigur nu mai ratez
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Feb 03, 2003 10:08 am

hai mneata si vorba aia sa aveti sanatate ca-i mai buna decat toate...
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Feb 03, 2003 11:49 am

doamnelor si domnilor,buna dimineata!sa doresc o saptamana de exceptie si sanatale multa Stim-Noi-Cui!
FOUR OF A KIND
SOD

mneatza repede

Mesajde angus » Lun Feb 03, 2003 12:35 pm

sanatate grabnica shi multa Nu-Stiu-Io-Cui, da' se pare ca are nevoie.
nici io nu-s. aka la loto. ca ghinioane az' dimineatza doar freo doo, lovira scurt shi patrunzator, unul dupe altul. da' trecura cu bine.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 03, 2003 3:34 pm

bah fratilor io imi caut ielanii da dimineata si tot nu-i gasi. bah parca intrara-n pamant...ii vazu cumva careva ? ziceti mah ca ma obligati sa dau anunt la mica publicitate...bah baicsule ca tu iesti cu numaratu si contabilizatu de posturi bah din intamplare n-ai mai multi pe la tine prin ghencea?
eyewitness

Mesajde onk » Lun Feb 03, 2003 4:07 pm

(mimand nedumerirea): cine o fi eminentza cenushie care conduce intelighent din umbra si care schimba iar titlu'? :con:
onk

Mesajde angus » Lun Feb 03, 2003 4:45 pm

tocmai ma pregateam casa dau cu bilele albe in onk, ca tare fromos a gasit-o pe rima, shi cand colo, ce aflu: nu ie ia, ie cineva incognito...

aiule, nu-i mai cauta lunea pe ielani, caci nu-i vei afla, cica lunea are sereleu definitiv.
angus
Junior Member

1520

Mesajde baixinho© » Lun Feb 03, 2003 4:57 pm

aiule, m-a vizitat ielanii tai, ma, si mi-a zis ca cica azi ii doare fix de tine. nu pot sa spun unde-i doare. si in incheiere mi-a zis ca sa-ti zic ca ce, ma, tu nu jtii ca azi ie relas? asa sa stii! acu', io nu stiu la ce s-o fi referit iei!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Feb 03, 2003 4:58 pm

pai nashico poti sa arunci linistita cu bulinele in onkoasa ca autor eminent si cenusiu fu muschii ei pelvieni(citez onk). acu ca ea se mai disociaza uneori de muschii ei favorizand tzurloaiele ie optiunea ei optionala da in unele esente ie iresponsabilitatea iei....

bah baicsule daca iei nu ma vrea nici io nu-i vreau sa le fie de relash inca o luna din parte-mi ca bine fu azi far de iei...
eyewitness

Mesajde Merlucius » Lun Feb 03, 2003 7:56 pm

Hai ca iar aparui si io p-aisha ca vazui ca-ntrebara toti despre dl. stim_noi_cui si chiar daca voi credeti ca nu sunt eu acela tot am sa va urez buna de dimineata ca la mini asha se-ncepe ziua de produktie aka dupa ce adorm gainile in cotetzuri. Apoi mai lasati nasurile in gios ca loteriile e pentru clasa nemuncitoare da ce ati vrea voi sa va carati care-ncotrova cu ielanushii cocoshati de valuta.
Promit sa va mai citesc si va mai zic io vreo doo mai incolosha amu es ca ii ingrash pe romtelecomunisti.
:T
excedet
Merlucius
Junior Member

neatza

Mesajde onk » Mar Feb 04, 2003 8:32 am

dupa atata stres si ceatza ca sa nu ne vie greatza hai cm-ul mai in fatza sa gasim un tzel in viatza.

pentru azi, io una mi-am propus relaxare pentru revenire....
Fişiere ataşate
fishing.jpg
fishing.jpg (39.12 KiB) Vizualizat de 3377 ori
onk

Mesajde eyewitness » Mar Feb 04, 2003 9:09 am

mneata carcotzi proletari
unii cu pescuitu ,relaxarea si tzelele de lenevie in viatza , altii cu bagatu in seama , io cu recensamantu septelului de ielani, ca zicea unii odata...iarna se numara ielanii...
eyewitness

mneatza

Mesajde angus » Mar Feb 04, 2003 11:22 am

mneatza, ca mai mult decat atat nu pot casa va zic.

aiule, cand baji la butic icsinele alea, au le deteshi la otomani, ca te-ncantara c-o cadana shi-o baclavala?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Feb 04, 2003 11:46 am

pai nashico icsinele ie gata si incepui distributia catre cemeisti da mataluta nu primishi ca ai pemeu doldora si plin cu matrimoniale sau cu anunturi de pierdut ielanii. asa ca mai da si mataluta cu aspiratoru pe pemeu ca ie imbacsitelea rau de tot...
eyewitness

Mesajde angus » Mar Feb 04, 2003 12:18 pm

indeplinit misiunea da scuturat preshurili la pemeie. greu imi fu sa ma despart de dansele, ashea ca fui radicala: shtersei tot, facui partie pentru icsine. sa vinaaaaa!
angus
Junior Member

Mesajde onk » Mar Feb 04, 2003 4:01 pm

fusi radicala? si adica din patru fire de praf ramasara 1o carvasazica angus si-a radicalizat tot: prafu, vrafu si tarafu de ielani care s-a pus iei pa dezinmultit ceea ce ocserva si in activitatea di pe cm.....
onk

Mesajde angus » Mar Feb 04, 2003 5:23 pm

dupe ce citii prima oara intaia data mesajul de mai sus, crezui ca berea de-o beui adineaori cu felurite ocazii aniversare fu prea multa; da' mai citii odata ca niciodata cu atentzia deschisa shi mi se lamuri totul brusc: 10 ie o aproximare cam mare pentru radical din patru fire da praf, da' moda ie iertata caci dansa e de profil umanist, shi mai ales le ia shi pe bile una dupe alta shi trila dupe trila pe threadu cu rebushi, ceea ce io sunt invidioasa ca detei cu copitele-n balta...uatauandarful wooorld!
p.s. ielanii mei tinde vertiginos la iepsilon pa doi....

leitar edit: finule, tocmai ce descoperii misterul camerei pemeielor, nu dispera ca nu ie intentzionat, acu ' nu mai e vreme de palarie, noapte buna, papa, ca am auzit ca maine ieste o noo zi.
angus
Junior Member

Mesajde vali » Mar Feb 04, 2003 11:44 pm

SOD, maine vin cu o bata la meeting sa discutam ce scrie in semnatura ta :D

nu mi-a dus nimeni lipsa?
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Mie Feb 05, 2003 9:15 am

gud monin
vali nu numai ca ti-am dus lipsa dar furam tristi, nervosi si ielanii aidoma si la fel ,fornaiau pe nari si nas, dadeau din copite ce mai inmormantare generala. mi te inchipuiam deja cu flori pe piept dand din cap numa la hopuri...
eyewitness

Mesajde onk » Mie Feb 05, 2003 9:51 am

semnat condica

elani n-am
zebra mi-a fugit cu un negru, cica-i aminteste de savana copilariei,
mai am un motan da l-ash da
onk

1522

Mesajde baixinho© » Mie Feb 05, 2003 9:54 am

elí£u (sau, ma rog, elani, cum doriti domniile tumneafostra)

ce mai faceti? bun atunci! io cre ca o sa am nefoe de ceva elani, ca nu prea ma trage ata la munci patriotice! cat costa o isinca?
ANTI

baixinho©

mneatza

Mesajde angus » Mie Feb 05, 2003 11:11 am

sa va fie da bine, dragilor, tocmai ce terminai shi io gimnastica de inviorare, ashea caci intrai casa va spui ca ce bucuroasa sunt care tomnai ce-am primit o ilustrara dela ielanii mei care le-am dat liber saptamana asta, shi me-au scris dragalashii tomnai dela bancoc, unde s-a intalnit cu gradele lui aiu, shi ashea bucurie mare i-a cuprins pa ei totzi acolo cu aceasta ocazie de prilej, ceea ce ii transmit shi dansului salutari pe aceasta cale.

aiule, te-am prins, nici baicsul n-a primit isicna, carevasazica deci tot le deteshi la turci, geaba ne-am opintit noi acilea casa-i facem sa creaza ca te razi de danshii, casa se oftice, casa te bata shi casa se care.

vali: ba da, da' de ce'ntrebi?! shi la chestia cu bata subscriu, da' pen' cuvantul "dragoste" din semnatura antecedenta.

maxima zilei: ielanii nu se pierde, ei se transforma, suma lor fiind constanta.
angus
Junior Member

Re: mneatza

Mesajde eyewitness » Mie Feb 05, 2003 11:26 am

Initial trimis de angus
suma lor fiind constanta.

nu ie constanta ci mangalia nashico...vezi ca nu stii botanica?

pai io incercai sa livrez icsinele andetail si cu bucata la fiecare truditor da ii intrebai pa aia de la dhl si zisera ca ielanii lor ie la monta si nu poa ca sa ma ajute ca sa ma serveasca asa ca io de capu meu dupe o adanca si profunda chibzuinta ma hotaratelea si luai decizia sa-mi bag taraba la obeor, colosha langa hala aia mare ,unde le livrez adhoc si pe loc alaturi de sutiene,rexoane, dejetare, oje si rom la jumate....
eyewitness

Mesajde angus » Mie Feb 05, 2003 12:17 pm

opreshte-mi shi mie o juma' da masline, o bunga da biscuitzi shi o kila da icsine, sa am de rezerva daca ploo pe dansele shi sa strica prin decolorare sau prin intrare la apa, ca viu acuma, lasa vorba sa-mi tzie rand la coada.
nu fu constantza breh, da' matale de unde sa shtii despre chimie, ca asta se facea doar la liceu. :silly:
angus
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Feb 05, 2003 12:21 pm

ziua buna nu sare departe de trunchi la toata lumea!ce mai prasiti?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde angus » Mie Feb 05, 2003 12:46 pm

pai cine sapa groapa altuia se cunoashte de dimineatza...gata, terminashi prin rezolvare afirmativa problemele cu imeghebeu', deteshi drumu' la pravalie, ca uite apare concurentza ca ciumpercile dupe ploae shi tarabele lu' aiu impanzira oboru'?!
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Feb 05, 2003 12:55 pm

Initial trimis de SOD
ce mai prasiti?

vecinu meu praseshte ciori
vecina mea praseshte farduri,
io sunt un om pe nishte scari
si-un caine bulucind prin garduri

vecine,domnule, straine,
nu inteleg ce-aveti cu mine ?
stiu ,scarile ne sunt comune
dar trec arareori pe-aici
portaru insusi poate spune
ca am ambitii foarte mici...
la,la,la...

(mircea vintila - un om pe niste scari .1974)

ehhh ... ce vremi sodule...
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare