C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
1526
neatzaaaaaaaaaa
am aprins lumina, na, na ni, na, na!
da' nu am isicna, na, na ni, na, na!
am aprins lumina, na, na ni, na, na!
da' nu am isicna, na, na ni, na, na!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
hai mneata
si-un salut proletar:
"mandra tara tanar colt de rai
noi veghem sa ai ,numa flori pe plai..."
baicsule nu bagai ca era doo de-ale mele unu dupa altu si in continuarea celuilalt
ps io zic sa va miscati sezuturile pana-n obor ca se vinde icsinele ca icrele negre manca-v-ash....
si-un salut proletar:
"mandra tara tanar colt de rai
noi veghem sa ai ,numa flori pe plai..."
baicsule nu bagai ca era doo de-ale mele unu dupa altu si in continuarea celuilalt
ps io zic sa va miscati sezuturile pana-n obor ca se vinde icsinele ca icrele negre manca-v-ash....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neatza si io
io nu mac la hobor 'catz-ash ca-mi ieu dupe internet
-
onk - Mesaje: 1841
Hello hello
Neatza bre elanilor
. Shi mai fashiti bre?! Cum o mai dushitzi ?
Imi sher mii de scuzoaie ca n-am mai intrat pe cm (nici macar nu shtiam ca s-a mutat aici
(iar va face probleme ghiujul ?!).
Onk, Dana (insanatoshire grabnica shi un pupic pe frunte - mua), va pup dulce ma (mua, mua) .
Eye -vb pe ym, acum is in alt birou (unde se fumeaza).
Flocirica (asul nostru) - ba dusule mai da shi tu un tel daca nu potzi sa intri pe net (lol, asta inseamna ca nu va citi , shi implicit nu va da tel.
).
Ceilalti, ... salutari shi bine v-am gasit :o .

Imi sher mii de scuzoaie ca n-am mai intrat pe cm (nici macar nu shtiam ca s-a mutat aici

Onk, Dana (insanatoshire grabnica shi un pupic pe frunte - mua), va pup dulce ma (mua, mua) .
Eye -vb pe ym, acum is in alt birou (unde se fumeaza).
Flocirica (asul nostru) - ba dusule mai da shi tu un tel daca nu potzi sa intri pe net (lol, asta inseamna ca nu va citi , shi implicit nu va da tel.

Ceilalti, ... salutari shi bine v-am gasit :o .
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
mneatza
baicse, ce ma bucur ca ejti vesel shi cantzi, n-asha ca nici nu mai simtzeshti ca muncejti, ca shi pa mine ma apucase aseara inainte da stinsu' luminii ashea o veselie maxima de trasei o cantare pana ragushii freo trei cantecele pa forum, da' nu ma auzi nime, ca voi demult suflaseratzi in opaitze...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
ba nu breh, io cantai fromos shi de-adevaratelea, ce auzishi tu poate ca iera vocea lu' aiu care tomnai din obor i sa auzea reclama la isicne, ca sa urca cu portavocea pa taraba casa-i mearga biznisu' ca focu...
- angus
- Junior Member
si merse nashico ca focu fro doo zile de ma arsei rau de tot ca veni piedone cu adminii pietii(si fanului) in ispectie si-mi ceru docomentele de la isicne si io oha docomente ca iera marfa de contrabanda facuta de mandea la strung in pauzele de masa cu materialele statului ...acu nu mai cant ia isicna neamule ci marshu funebru a lu shopen ca confiscara aia toata agoniseala mea de-o viata...
-
heeeeeeeeeeeeeeeelllloooooooooooo
ba da reci mai suntetzi ba, onk, da nu-mi dai shi tu o neatza / ziua buna, acolosha, macar asha de forma ?
.
Ce rai v-ati facut ba in lipsa mea
.

Ce rai v-ati facut ba in lipsa mea

zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
Re: heeeeeeeeeeeeeeeelllloooooooooooo
Initial trimis de Game Over
acolosha, macar asha de forma ?.
forma de cozonac cu stafide ?
bah iesti pedepsit cu vot de blam pe ordinea de zi ca tu ne-ai parasit mai bine de doua luni adicatelea ti-ai bagat picioarele in noi de muncitori la saiba de cand te facura aia director de fabrica si nici macar nu intrai pe la administratie sa feliciti noua conducere a forumului , mai ales pe ilustru ,care vegheaza zi si noapte la bunul mers al threadurilor si posturilor. RUSINEEE !!!!
-
haoileo capra ce ejti, te ofticashi? pai ochiosu shela ce pazeshte de nu te puse in theme: cm-ul nu mai e ce-a fost nenica mah, este o lupta si o bashcalie si multe isipne este vorba sa te-ntzepe ca sa te unduieshti linishtitor pe muzica elanilor sclivisitzi... cu alte cuvinte, lasa frostrarile la altzii, ca multzi clientzi avem pici si ai sa-ntindem hora mare...................
-
Initial trimis de onk
ochiosu shela ce pazeshte ?
io? imi apar saracia si nevoile si neamu si isicnele nedeclarate la control...
-
onkoaso she zishi bre matalutza colosha? io mi-s darnic ashe de felu shi creshterea mea shi pi unii io chiar ii inCURajez sa pofteasca la nevoile mele. di shi sa le pazesc ca ie sufishiente pt tatzi...
-
1528
io nu vreau cotoi birmanez, serios.
aiu: mí£ nea, incí£ ajtept un rí£spuns la pimeu í£la pe care ti l-am trimis acu' ceva vreme
angus: ai priceput ceva din pemeu í£la?
dana: sí£ní£tate macsimí£
ghieim oví£r: saliu, cí£ neatza e mai greu sí£ spui la doispe si ceva, can' ai trimis matale postu' 'shela
onk: salutí£-l pe Chicu din partea mea; mai trí£ejte?
vali: 1 (de la user la user) nu ti-a simtit nimeni lipsa asa cum ti-am spus si asearí£, sí£ pleznesc dací£ te mint
vali: 2 (de la user la admin) mí£i, vali, pe unde esti, mí£i, mai dí£ si tu un semn de viatí£!
aiu: mí£ nea, incí£ ajtept un rí£spuns la pimeu í£la pe care ti l-am trimis acu' ceva vreme
dana: sí£ní£tate macsimí£
ghieim oví£r: saliu, cí£ neatza e mai greu sí£ spui la doispe si ceva, can' ai trimis matale postu' 'shela
onk: salutí£-l pe Chicu din partea mea; mai trí£ejte?
vali: 1 (de la user la user) nu ti-a simtit nimeni lipsa asa cum ti-am spus si asearí£, sí£ pleznesc dací£ te mint
vali: 2 (de la user la admin) mí£i, vali, pe unde esti, mí£i, mai dí£ si tu un semn de viatí£!
ANTI
-
bah baicsule trai-ti-ar ilustru mort sub pamant srl ce pemeu imi dadusi nenica ca io deschisei cutia lu pandora si nu iesi si pemeu tau. au l-ai trimis fara stampila postei din greseala si eronat pe la fro lutza si acu dai vina pe moa? hai ca posturi lipsesc, inteleg e necuratu la mijloc, da si pemeie ?
-
1529
aiule, ia cherche-iaza tu acum
onk - sanebunezc daca am priceput ceva din postu tau. tot ce po sa-ti spun ie ca dupa ce mi-au disparut doo posturi si mi-am dat seama ca unu dintre iele iera scris anu trecut, la oleaca de zile au mai facut picioruse inca sase posturi. si decat sa ma apuc iara si din nou sa caut prefer sa alerg pe Calea Victoriei si sa strig: "Hai la lupta cea mareeeee... ".
onk - sanebunezc daca am priceput ceva din postu tau. tot ce po sa-ti spun ie ca dupa ce mi-au disparut doo posturi si mi-am dat seama ca unu dintre iele iera scris anu trecut, la oleaca de zile au mai facut picioruse inca sase posturi. si decat sa ma apuc iara si din nou sa caut prefer sa alerg pe Calea Victoriei si sa strig: "Hai la lupta cea mareeeee... ".
ANTI
-
Initial trimis de baixinho
baicse mama, ejti obosit rau, la pemeu' alu cine sa fi priceput oarece, caci de la tine nu fu nica ioc, idem shi la fel cu aiu, ori ie invizibil casa nu-l gajbeasca ajtia shi sa tzi-l omoare, la apus da soare?!
- angus
- Junior Member
1530
Initial trimis de angus
(...)idem shi la fel cu aiu(...)
aiule, nu te sfii, spune-i adevaru lu angus. asta casa nu aarunc io dovezile pe masa
ANTI
-
pai nashico io cand primi acu fro doo saptamani de 14 zile in total avertisment pe ordin de zi pe fabrica imi facui io curat la locu de munca si dadui cu somoiogu si maturea si luai pe faras toata mizeria de prin pemeu de nu mai ramasese nica. lacrima , farmacie iera de ti-era mai mare dragu sa te uiti la pemeu ,ptiu, ptiu sa nu-l deoichi , cat de curat si frumos iera el asa in goliciunea lui. si zic io ca poate atunci cand ma-ncoltira ielanii de facui pemeu bec se nimeri si pemeu buclucas a lu baicsu care proaspat si cald fiind il aruncai si pe iel la cos fara sa-l vad si privesc . io zic ca asta fu esplicatia...zic io ....
-
misterele pemeielor disparute sa limpezesc unul dupe altul, unul dupe altul, baicse cauta-te-n cutie casa gaseshti acolo esplicatzia...
aiule, aha, deci shi tu fushi radical (!) shi taiashi in carne vie, fara deosebire de natzionalitate shi sex. da' lasca se facu mizerie la loc, data viitoare tresa fim integrali.
aiule, aha, deci shi tu fushi radical (!) shi taiashi in carne vie, fara deosebire de natzionalitate shi sex. da' lasca se facu mizerie la loc, data viitoare tresa fim integrali.
- angus
- Junior Member
1531
gata pe ziua de azi, ca serviciul nu este crasma sa stau toata ziua aici.
papa
/maine
papa
/maine
ANTI
-
mneata
io gata ma hotarai si decisei. dau ielanii la scoala de dresaj ca nu mai tine. o saptamana-ntreaga ii rugai frumos si respectuos sa vina la mine ca sa ies pe ici pe colo din clenciurile problemelor ce ma asaltara de fro 5 zile si nici unu nu percuta. statea toata ziulica la suete, cu tigarele ,cafelute si coinece si-si bagara chisherile si copitele in ia de viata....
-
nu tzine, aiule, nu tzine, te costa scoala de dresaj cat o erghelie nou-noutza si astia invatza la gat cravatei cum sa-i faca nodul, cate bobite de zahar intra la o cafea functzie de marca cafelei (sic) , si mai ales invatza cum se tzine seful la respect, cum se pune sheful la treaba shi cum se parashte sheful la asociatzia pt protectia elanilor de casa.....s-au mai parlit si altii: uite la angus
-
1534
'mní£ziua
aiule, io zic alceva: mai bine da o ielanitza la produs si puiul viu care-l da afara din dumneai il iei si-l cresti de mic. daca nici asa nu rezolvi nimic cre ca ar fi mai bine sa renunti la ielani si sa apelezi la iaci, reni, foci, morse, nu stiu, gasesti tu ceva. parerea mea!
aiule, io zic alceva: mai bine da o ielanitza la produs si puiul viu care-l da afara din dumneai il iei si-l cresti de mic. daca nici asa nu rezolvi nimic cre ca ar fi mai bine sa renunti la ielani si sa apelezi la iaci, reni, foci, morse, nu stiu, gasesti tu ceva. parerea mea!
ANTI
-