C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Vin Feb 07, 2003 9:40 am

baicsule in primul rand constat cu stupefactie si vadita placuta surpriza ca nu-ti dispuru nici un post azi noapte lucru atat de imbucurator cat si linistitor pt mine. in al doilea rand sunt dezamagit profund ca ca adm e un imbecil si nu pierde nici un prilej sa demonstreze acest lucru...
in rest baicsule cu elanii inainte si gigi becali presedinte...
eyewitness

Mesajde angus » Vin Feb 07, 2003 11:19 am

az ie ultima zi de vacantza alu ielanii mei, de abea ii ashtept cu dor macsim casa vie inapoi dela bancoc unde se relaxara tata saptamana shi-shi refacura setea de munca, caci in lipsa lor numai in cantec o tzinui shi le crescu cat malu' teancu de probleme nashpa de rezolvat pa berou, ceea ce creca saptamana viitoare pui lacat la internetu fanclubului shi dau cheia la ielani s-o inghita ei definitiv.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Feb 07, 2003 6:15 pm

pai nashico daca iti venira ielanii din tarile calde poate-i pui sa mai scuture presurile alea de pe pemeu ca iar s-a strans mizeria pe-acolo ca nu putui si nici n-avui posibilitatea sa arunc o hartiuta in pemeu matale...
eyewitness

1536

Mesajde baixinho© » Vin Feb 07, 2003 6:19 pm

Initial trimis de eyewitness
(...) nu putui (...)

nu stii - ti-arat, nu poti - te-ajut, nu vrei - te oblig
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Feb 08, 2003 11:25 am

bah carcotasi
voi sambata nu serviti? au va refaceti forta de munca pt saptamana ce urmeaza ? au va strangeti ielanii de unde ii lasatera-ti saptamana asta ?
hai neata...
eyewitness

Mesajde angus » Sâm Feb 08, 2003 11:31 am

iotete la iel, sa crede singur pa ogoarele patriei! pai mie-mi venira ielanii din tabara mai repede decat iera prevazut in graficul initzial, ashea caci aseara n-am putut pentru casa va spui la revedere, ca va sculam din somn, shi az shi maine creca fac program plin, casa profit de elanii mei cu totul shi cu totul refacutzi, proaspetzi shi viguroshi...
mai curatzai pa la pemeie, da' ashea, cu simtzul raspunderii, ca ie unele valoroase rau shi p-alea nu pot casa le shterg.
angus
Junior Member

Mesajde stefan » Sâm Feb 08, 2003 12:41 pm

Initial trimis de angus
iotete la iel,

Salut copii,

nu e tocmai cinstit sa ma dau mare, ca sunt la munca intr-un fel, dar nu la mine la munca si nu in scopuri cmistice. Dar am zis sa say hello oricum. Hello :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde onk » Sâm Feb 08, 2003 4:26 pm

eram si eu pe aici si nu se facea sa nu da 'na ziua, este?

apropo, am un elan , il dau gratis, da se livreaza cu motan cu tot....se ofera cineva?
onk

Mesajde vali » Sâm Feb 08, 2003 5:33 pm

onkule, daca stai pe invisible, nu te vad.
some people deserve to die
vali

1541

Mesajde baixinho© » Dum Feb 09, 2003 10:02 am

elí£u

azi muncesc si eu
a-nceput de eri sa cada, cate-un fulg, si tot n-a stat

sunt in plin proces de creere a isicnei, ca daca stau dupa aiu...
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde onk » Dum Feb 09, 2003 12:05 pm

buna pa, semnai la condik
onk

neata

Mesajde eyewitness » Dum Feb 09, 2003 12:05 pm

bah baicsule daca tot munci si dumineca atunci iti zic si-ti aduc la cunostinta si te informez cu alte cuvinte ca si io sunt ....si in alta ordine si insiruire de idei legat si referitor la isicna ce-si face omu cu mana lui se numeste artizanat...
eyewitness

1545

Mesajde baixinho© » Dum Feb 09, 2003 1:39 pm

(...)ce-si face omu cu mana lui se numeste artizanat...

din experienta mea proprie si personala am invatat ca se spune altfel. ma rog, nici varianta ta nu e rea... revenind, nu mai evita (peron) raspunsul si zi ce faci cu isicnele alea, ca la a mea mai ma sa o bag in tipla si ie gata.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Feb 10, 2003 9:23 am

neata la toti carcotzii
bah baicsule nu-ti zisei bah ca le confisca piedone de pe taraba din obeor ca nu iera docomente la iele ? esti amnezic au uituc?
eyewitness

1549

Mesajde baixinho© » Lun Feb 10, 2003 9:35 am

aloha ala truditori

ma nea aiule, io am fata de fraaer? adica acum adica-m' spui tu mie ca ti le-a manglit piedone? ce sa cate ala-n sectuoru' unul? zi mai bine ca vrei sa le vinzi la bancoc, nu ne lua pí£ noi cu vrajeala d-asta de doi bani, mancaci-as, ca-tz fac acu buzunar la gat!
ANTI

baixinho©

Re: 1549

Mesajde eyewitness » Lun Feb 10, 2003 10:21 am

Initial trimis de baixinho

ce sa cate ala-n sectuoru' unul?

bah baicsule pe langa ca iesti amnezic si uiti nici botanica nu stii. cum mah obeoru in sectuoru 1? sectuoru 1 ie cu floreasca, dorobonti unde nu-i loc de tarabe si isicne...
eyewitness

Mesajde onk » Lun Feb 10, 2003 10:23 am

neatza... am auzit ca niste dihori cauta putori, sa-i dam o adresa?
onk

1551

Mesajde baixinho© » Lun Feb 10, 2003 12:40 pm

nea aiule, te legi de amanunte can' vezi ca nu mai ai replici. impartirea pe sectuare nu tine de botanica, ci de zoologie. asta una la mana. pe de alta parte, daca vrei cu adevarat, poti. isicnele alea puteai sa ale bagi repede in posunar si sa-l fraerejt pe domnu' Piedone. tu crezi ca ne vinzi 9 gogosi? de ce nu recunojt ca vrei sa le dai pe supt mana? oricum, la mine treaba-i rezolvata! mi-am cumparat si celofan, deci maine-poimaine isicna-i gata!
ANTI

baixinho©

Mesajde onk » Lun Feb 10, 2003 1:08 pm

e cu bolduri sau cu arici?
onk

Mesajde eyewitness » Lun Feb 10, 2003 1:33 pm

Initial trimis de onk
e cu bolduri

si cu italice in times new roman de paishpe
eyewitness

1553

Mesajde baixinho© » Lun Feb 10, 2003 1:34 pm

nu. ie cusuta de pulover, iar la primavara o sa decupez puloverul si o sa cos isicna de tricou sau de camesa, depinde in functie de cu ce ma inbrac.
ANTI

baixinho©

Mesajde onk » Lun Feb 10, 2003 1:40 pm

si la prindere e cu scoci sau cu sudura? ca polipoxu ie prea scump si te depaseste la calculatzia costurilor
onk

1555

Mesajde baixinho© » Lun Feb 10, 2003 3:15 pm

leg cu sarma, ca asa faceam si in armata, cand "coseam" nasturii. ca decat sa fac aceeasi treaba de mai multe ori, mai bine o data si bine. parerea mea!
ANTI

baixinho©

Mesajde onk » Lun Feb 10, 2003 3:21 pm

asta suna a "decat mult si fara rost mai bine putin si prost", nu? si unde mai pui ca daca e sarma merge si ca paratrasnet, antena radio, scobitoare, etc, multifunctionala ca foarfeca de oase cu care potzi sa si calci rufe, nu?
onk

Mesajde eyewitness » Lun Feb 10, 2003 4:32 pm

bah baicsule hai ca mai furai niste tabla de-aici din sectie si mai incropi nishte isicne ca cand te auzi cu sarme si decupat poloveru ma apuca chinurili creatiunii si nu vazusi ce rea si invidioasa ie lumea daca ai isicne paratraznet si antene radio?
bah da nashica unde-o fii ca nu-i auzi glascioru azi?
Fişiere ataşate
isicna.jpg
isicna.jpg (405.15 KiB) Vizualizat de 4131 ori
eyewitness

1557

Mesajde baixinho© » Lun Feb 10, 2003 5:02 pm

io cre ca-i in audienta la nea Piedone si-ncearca sa-l convinga determinandu-l sa-ti dea inapoi isicnele alea de care tu zici ca ti le-a furat cu japca.
ANTI

baixinho©

Mesajde Merlucius » Mar Feb 11, 2003 1:06 am

ba io cred ca usturoiul cu oki verde va ramane fara de isicne penca a greshit linia tehnologik schimband chipul posomarat al elanilor domniilor dumneavoastra cu preaoptimistul cerb carpatin ;) sau ie lipsa de cnauhau, mai stii ? :p
excedet
Merlucius
Junior Member

mneatza

Mesajde angus » Mar Feb 11, 2003 9:35 am

bah da nashica unde-o fii ca nu-i auzi glascioru azi?

uite-ma! eri m-am ascuns...da' lasca az v-o loai inainte!
aiule, mijto isicna, da' cam mare, o decupai dupe ecran shi o cosui pa spate la palton, da' cam ninse asara pa dansa shi se muie...

breh, m-ai pus de-am renovat la pemeie iara shi din nou, de geaba?!
angus
Junior Member

1558

Mesajde baixinho© » Mar Feb 11, 2003 9:52 am

neatza. az sa nu ma repeziti, ca-s foarte perisabil. ma arde instalatia de numa. ma, cum or putea sa bea unii 100 de palanica ca eu nu am putut sa duc decat 250. da cre ca era stricata, ca me-a zis posesoru lichidului ca licuarea-i veche de 20 de ani.

Initial trimis de angus

(...) shi se muie(...)

isicna sau animalu din isicna?
ANTI

baixinho©

Mesajde angus » Mar Feb 11, 2003 9:56 am

io am vorbit foarte serios, da? numai la prostii te gandejti!
plus ca daca te arde (?!) ejti inflamabil, nu perisabil, mai pune shi tu mana pe-o carte de geografie...
angus
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare