C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci da. care io-s mahmur ca am ajtebtat pe cineva la Oto-pen-i aseara la miezu' noptii sau noctii (felicitari pentru inscrierea in cimpia munci). si-n semn de multzamire mis-a dat beutura la Ilton.
care io sint monstru' da decit ceveu gol alu' Nanuka as vrea sa-i vad turu gol al iei. si poate sio tzitza macsim doo.
care io sint monstru' da decit ceveu gol alu' Nanuka as vrea sa-i vad turu gol al iei. si poate sio tzitza macsim doo.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
luatz mah porc
si inca unu. mai vrea cineva? mai am porci
asta daca nu pun la socoteala cemeijtii :j
uitatz mai sus iegzenplu de incoierentza la publius, om serios, cu cravata si masina la scara, uitatz in ce hal l-atzi adus. betzivanilor.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
uitatz mai sus
Adica mai jos:D
Porcii aia-s gratis danone?daca da, vreau shi io unu ca un purcelush d-ala numa bun sa-i bagi maru-n gura e 1200000,baga-le-ash paru-n gura la comerciantzi.
Azi creca din partzi rebus.Iar se distantzeaza publius:D
Adica mai jos:D
Porcii aia-s gratis danone?daca da, vreau shi io unu ca un purcelush d-ala numa bun sa-i bagi maru-n gura e 1200000,baga-le-ash paru-n gura la comerciantzi.
Azi creca din partzi rebus.Iar se distantzeaza publius:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
-

neatza - Mesaje: 5820
bre publius, vezi sa n-ai fo bronsita d'aia de se trateaza cu unguiente si antibiotic
cecule porcii aia ie pe bitzi uite
itz dau catz vrei. da tu imi trimitz si mia o fashiutza de zlana afumata pt ca sa fac sarmaile de sarbatori?
cecule porcii aia ie pe bitzi uite
itz dau catz vrei. da tu imi trimitz si mia o fashiutza de zlana afumata pt ca sa fac sarmaile de sarbatori?semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
un soi de bronshita d'asta am patzit shi io martz. mergeam aplecat shi in zig-zag. care cred ca trei lunetishti daca statea dupa mine shi nu ma nimerea. bronshita anti-glontz shi nimica alceva...
-

neatza - Mesaje: 5820
inseamna ca la mine bronsita ie patolojica si incurabila. najpa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
vezi sa n-ai fo bronsita d'aia de se trateaza cu unguiente si antibiotic
sa nu-mi spui ca ai nevoie de un drum la doctor!
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
care-atz racit bre, sa va trimit io nejte antibiotic lichid?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Daca antibioticu incepe cu pa shi se termina cu linca,atunci sa shtii nae ca sunt racit rau de tot!Ce sa mai,sunt pa moarte!Numa sha ceva ma mai poate salva!
P.S. - acuma nu te-oi apuca sa spui deja celebra mori da-te dracu
P.S. - acuma nu te-oi apuca sa spui deja celebra mori da-te dracu

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

Re.
Bre, la omu sarac nici boii nu trag. Dupe ce ca: a) am un computator de pe vremea lu Pazvante cand nu era chior; b) inauntru lui colcaie de limbrici d-aia pe care nici un cacat de antivirus nu poa sa-i scoatza; c) sidiromu e varza si nu mai citeste nimic, az noapte s-a stricat si monitoru pulii + aventurii, care merge cate un sfert de ora si se opreste asa cand are el chef. Pai sa nu-ti bagi si anumele in gura lu Tase?
Bre, la omu sarac nici boii nu trag. Dupe ce ca: a) am un computator de pe vremea lu Pazvante cand nu era chior; b) inauntru lui colcaie de limbrici d-aia pe care nici un cacat de antivirus nu poa sa-i scoatza; c) sidiromu e varza si nu mai citeste nimic, az noapte s-a stricat si monitoru pulii + aventurii, care merge cate un sfert de ora si se opreste asa cand are el chef. Pai sa nu-ti bagi si anumele in gura lu Tase?
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
ce-i offendere te oftici ca te-am intzepat
vorbeam cu monstru' nu cu tine, da' daca te-ai simtzit shi tu, e mishto ;m
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
SOD scrie:ma doare plamanii ceva de speriat
Daca asta e vun apropou la antibioticu lu nae,sa shtii ca io am fost primu bonlav!Daca nu, insanatoshire grabnica.
Monstrule,cum zici tu!Considera c-am intzeles tot!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

alaleo nenea SODy
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aulio atzi luato razna, da cea mai tare faza pe care am vazut-o in viata mea a fo acum cateva secunde cand cautam un background pt zilele de nastere (cu happy birthday) si pe powerpointart.com la sectiunea Hollydays, printre birthday si valentine day e o sectiune de "holocaust, remembrance day". cum bre ajtia se felicita ca o murit neamurile lor la holocaust????????
vorba lu neatza, plm.
vorba lu neatza, plm.
- gaga
Am fost operata la un san, mi-am dat silinta si mi-am batut creierii intr-o limba straina sa-mi iau examenele la Concordia si sa fiu in pas cu toata lumea....spuse nanuka, de unde tragem concluzia ca nu totzi doctorii de silicoane sunt buni si ca la "felinaru rosu" din canada se da examen de admitere. ei dom'le, asta numesc eu civilizatzie..
-

SOD - Mesaje: 6035
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=331590#post331590
sodilicutzicu gand la gand
deci io nu pot sa ii inteleg pe oamenii astia care vin intr-un loc public, de DISTRACTIE, te faci de cacao, raspunzi la shto si balacaresti uzerul ochila facandu-l boso desi tot netu stie care e diferentza intre dansa si consort, si porma tot tu plangi ca ti-o furi, si iti pui povestea trista pe tava ca sa impresionezi audienta. sunt oameni cu tragedii mai mari decat inconsistenta gelului de par care nu-s chiar atat de masochisti.
parerea mea.
p.s. aiu e in sedintza
sodilicutzicu gand la gand
deci io nu pot sa ii inteleg pe oamenii astia care vin intr-un loc public, de DISTRACTIE, te faci de cacao, raspunzi la shto si balacaresti uzerul ochila facandu-l boso desi tot netu stie care e diferentza intre dansa si consort, si porma tot tu plangi ca ti-o furi, si iti pui povestea trista pe tava ca sa impresionezi audienta. sunt oameni cu tragedii mai mari decat inconsistenta gelului de par care nu-s chiar atat de masochisti.
parerea mea.
p.s. aiu e in sedintza
- gaga