C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
serus la totz care etz fi pin preajma!
offendere, just say a word shitz trimet io un sac plin cu ger, c-avem inflatzie p-acilea!
MG, cat e maximu`?:)
offendere, just say a word shitz trimet io un sac plin cu ger, c-avem inflatzie p-acilea!
MG, cat e maximu`?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
alalei lichele
azi la doo ie rebusu numaru 5
azi la doo ie rebusu numaru 5
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
uiui!
azi e ziua arhiepiscopului de anatolia!...
la multzi ani nailor shi fililor shi tuturor celor care se simt cu sf. nicolae pe caciula
azi e ziua arhiepiscopului de anatolia!...
la multzi ani nailor shi fililor shi tuturor celor care se simt cu sf. nicolae pe caciula

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
da bre uitai, LA MULTI ANI la aia de trebe sa dea bere azi
da neatzule, asta fu un apropou discret
da neatzule, asta fu un apropou discret
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
alaleo
la multzi ani lu nicolae si nicoleta si care mai este si lu nae cinefil.
bre, care nu shtie sa-si suspenda ejacularea, vede-ti ca e 1 p-aciulea care sa va invetze.
la multzi ani lu nicolae si nicoleta si care mai este si lu nae cinefil.
bre, care nu shtie sa-si suspenda ejacularea, vede-ti ca e 1 p-aciulea care sa va invetze.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
buna dimineatza
la multzi ani lu' filu
la mine e un ger crancen da' nu ninge- ceea ce e rau. Nici nu ploo, asha ca nu e fuarte rau
la multzi ani lu' filu
la mine e un ger crancen da' nu ninge- ceea ce e rau. Nici nu ploo, asha ca nu e fuarte rau
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bre, fusei plecat, da` cant revenii shi vazui urarile ramasei perplex! crezui ca ma persiflatzi(c. gyuri pascu)! cu greu imi adusei aminte ca io-s nae, deci multzam, da` n-am pentru voi nici macar bote!:(
multzam la totz care se simte derivatzi ai sfantului de azi!
multzam la totz care se simte derivatzi ai sfantului de azi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
lamultzani lu nae shi lu nicolas.
alfel, raraldracu de mosh nicolae miop ca din trei pereche de ghete na vazut nici una.
shi cu totul alfel, ce dracu fac aci, ca fisha postului ie aceeash. 4 ore mai era cum era, da' obt...
alfel, raraldracu de mosh nicolae miop ca din trei pereche de ghete na vazut nici una.
shi cu totul alfel, ce dracu fac aci, ca fisha postului ie aceeash. 4 ore mai era cum era, da' obt...
-

nocturna - Mesaje: 8725
shi sa nul credetz niciodat pe cubu cand zice ca va suna in jur de mai ziua, ashe dupa masa, ca la el dupa masa inseamna dupa ce apune soarele. altzii mai are shi obligatzii.
aozi? da' daca vine sidiu prin poshta la matale o sa te mai lamentezi?
aozi? da' daca vine sidiu prin poshta la matale o sa te mai lamentezi?
-

nocturna - Mesaje: 8725
neatza la totz oaminii care este !
deci in primu rand lamultzean lu naie ! in al doilea rand la multzean lu restu care este in aceiash sitoatzie.
shi in randu numaru ce, uichend greu, necesita refacere.
deci in primu rand lamultzean lu naie ! in al doilea rand la multzean lu restu care este in aceiash sitoatzie.
shi in randu numaru ce, uichend greu, necesita refacere.
-

neatza - Mesaje: 5820
1. buenos dias si la multzi an lu aia de trebe sa fie uratzi.
2. VFS foarte buni. prevad viitor stralucit, chestie confirmata si de astre si de cartzile de tarot
3. RIP Teo Peter si muie la americani
2. VFS foarte buni. prevad viitor stralucit, chestie confirmata si de astre si de cartzile de tarot
3. RIP Teo Peter si muie la americani
-

SOD - Mesaje: 6035
alaleo de la munca
in atentia lu aiu: in armata e 30 de grade Celsius, umiditatea e de 42 la suta, vantu bate dinspre sud-est cu 10 km/h, soarele rasare la 6.30 am si apune la 5.50 pm, iar presiunea parometrica este de 29.92" mercur.
furaciuoas-o, ar trebui sa shtiu? si daca nu shtiu, am perdut vre-o avere, ceva?
pies merlucian: poate ca shtiu, da pe moment im scapa.
in atentia lu aiu: in armata e 30 de grade Celsius, umiditatea e de 42 la suta, vantu bate dinspre sud-est cu 10 km/h, soarele rasare la 6.30 am si apune la 5.50 pm, iar presiunea parometrica este de 29.92" mercur.
furaciuoas-o, ar trebui sa shtiu? si daca nu shtiu, am perdut vre-o avere, ceva?
pies merlucian: poate ca shtiu, da pe moment im scapa.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

neatza - Mesaje: 5820