C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
in 18 zile- apruape 17, o sa aterizez pe meleagurile udate de Dambovitza, Vedea shi alte chestii uarecum curgatuare 

riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
shuarecu meu mananca semintze de fluare cu grau si alune si paine si o piatra. plus placstecu de la casutza in care duarme plus nervii aluia de duarme cu el in camera ca e noctambul plus nictalop.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danonicutzica da
da nai teveu de 3000 de para in cadere libera si nici cizme ca lu mamaie Dzeu so ierte
da nai teveu de 3000 de para in cadere libera si nici cizme ca lu mamaie Dzeu so ierte
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ie conditie sinecvanon cele doo accesorii care inpreuna cu frumusetea ,desteptaciunea, bogatia si lipsa de griji de propulseaza in elita femeilor din canada 

-

danonicutzuca, indicata ie o oliviera conpleta adeca sarea pentru a impiedica ajentii biolojici sa atenteze la mortaciuni, piperu pentru parfum, otetu pentru indepartarea izurilor neplacute de pishere, uleiu pentru o buna alunecare a piciorului in cizma si scobitorile pentru intarirea toacelor in caz de teren accidentat
-

suarec, nush unde ie bre ca ie pe molocotive si nam vreme sa caut.
aiulicutzicu avand in vedere un thread mai vechi cu ungerea persuanelor elitiste din statul cu frunza de artzar, mai ie bun oloiu ala si pt o lubrifiere, cum se zicea pe acolosha.
dar ca sa completez trusoul, ar trebui si nuste servetzele numa bune pt sters lacrimi de crocodil dupe ce, metaforic vorbind, tiai furato, asa frumuasa si dejteapta, in acea parte a corpului responzabila cu mictzionarile mai grele.
aiulicutzicu avand in vedere un thread mai vechi cu ungerea persuanelor elitiste din statul cu frunza de artzar, mai ie bun oloiu ala si pt o lubrifiere, cum se zicea pe acolosha.
dar ca sa completez trusoul, ar trebui si nuste servetzele numa bune pt sters lacrimi de crocodil dupe ce, metaforic vorbind, tiai furato, asa frumuasa si dejteapta, in acea parte a corpului responzabila cu mictzionarile mai grele.
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
un bou de tec a schimbat limita futu-i indianu mamii lui
danoninoninonino
o sa caut. am shi io voie sa rad, nu?
danoninoninonino
o sa caut. am shi io voie sa rad, nu?
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
se pare ca numa io`s la ora asta shi vad culorile cam dubios ca am pus placa vidio noo.in alta ordine de idei leptopu nare modem deci nu pot casa intru cu iel pe net.sper ca duar deocamdata.
pese:nocturno umi trimitzi shi mie sidiu ala de care ziceai?:D
pese:nocturno umi trimitzi shi mie sidiu ala de care ziceai?:D
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
tza!...
cica e soare acuma. ar fi bine sa stea.
cica e soare acuma. ar fi bine sa stea.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alalei consumatorii mei
danonicutzica,n-am putut pune ieri mesaju tau de adio datorita si pentru ca fro juma de ora inainte de disparitia mea si a lu sodilicutzicu na functzionat feceu la parametrii normali, bilantzu energetic al feceului fiind sub valorile de avarie, tuate indicatuarele mentionand ienervant "ieruare 404" la motorul auxiliar
cand o sa am tinp, o sa va demonstrez mai tarziu ca ala care a zis ca distantza cea mai scurta dintre doo punte este linia dreapta ce uneste puntele a fost un inbecil.
in rest... bun snitelu parizian la bufetu bibliotecii, il recomand tuturor iubitorilor de lectura ce frecventeaza acest loc sacru
danonicutzica,n-am putut pune ieri mesaju tau de adio datorita si pentru ca fro juma de ora inainte de disparitia mea si a lu sodilicutzicu na functzionat feceu la parametrii normali, bilantzu energetic al feceului fiind sub valorile de avarie, tuate indicatuarele mentionand ienervant "ieruare 404" la motorul auxiliar
cand o sa am tinp, o sa va demonstrez mai tarziu ca ala care a zis ca distantza cea mai scurta dintre doo punte este linia dreapta ce uneste puntele a fost un inbecil.
in rest... bun snitelu parizian la bufetu bibliotecii, il recomand tuturor iubitorilor de lectura ce frecventeaza acest loc sacru
-

dupa cat de guraliv eshti in dimineatza asta sa intzeleg ca ziua de ieri o fu... productiva 

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
Neatza buna tutulor martzienilor!
Cel mai rau shi cel mai rau e sa ajungi sa bei ceai cu linguritza!Da daca pe langa linguritzele alea de ceai incape sh-o oloaga,veatza revine la parametri mai normali ashea.
Cel mai rau shi cel mai rau e sa ajungi sa bei ceai cu linguritza!Da daca pe langa linguritzele alea de ceai incape sh-o oloaga,veatza revine la parametri mai normali ashea.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
MiG29 scrie:pese:nocturno umi trimitzi shi mie sidiu ala de care ziceai?:D
iii...dami voie ca sa ma gandesc...iii....NU!
aha. aia cu modemu ie blestem de la mine.
alfel, bd shi la mare shi la munte shi pe und mai vretz voi shi ai vacantza mai repede!!!!!
-

nocturna - Mesaje: 8725
deci la revedeanu pentru ieri si guzmorning pt azi.
santzeleg ca fasulea cu ciolan s-a facut jnitzel?
bre io ma *$^*#@(*#&()@*$^%(# pe circulatzia vietzii, creca doo ore am facut ieri pana acasa, mi-e si frica sa ies din birou, mai repede ajunge un paiacec pe gios phootui.
seara productiva indeed, la mine fu o supa gulash, o pseudomusaca si nejte pseudopapanashi, daca am vremi az bag si retetele.
santzeleg ca fasulea cu ciolan s-a facut jnitzel?
bre io ma *$^*#@(*#&()@*$^%(# pe circulatzia vietzii, creca doo ore am facut ieri pana acasa, mi-e si frica sa ies din birou, mai repede ajunge un paiacec pe gios phootui.
seara productiva indeed, la mine fu o supa gulash, o pseudomusaca si nejte pseudopapanashi, daca am vremi az bag si retetele.
- gaga