C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
sa-ti fie gura aurita ochila!de unde dracu ma,atata noroc pe mine?si nici nu vreau pilot,ca nu-s hapsan!acolo,pe undeva,la turnu de control!adica sa le controlez,hihihihihihihihi!le-as controla de dracii le-ar lua!
-
SOD - Mesaje: 6035
bah sodule io zic ca tot pilot de incercare ie mai bine si mai sigur ca iti vin modele noi si trebe cineva sa se sacrifice ca sa le testeze si sa aprobe productia in serie ca la turnu de control iti mai pot scapa una doua care nu le prinzi pe radar asa usor....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bah,la asta nu ma gandisem.vezi bre ce inseamna sa ai experienta?mai dai si tu un sfat bun,mai pui umarul la testarea unor modele periculoase.toata treaba cu testele,e sa nu afle deltaplanoarele de la domiciliu!hihihihihihi!
-
bai daca afla , lasi deltaplanoru si iti tragi parasuta .daca nu tine ori testezi mai des deltaplanoru pt siguranta ori ii aduci imbunatatiri la incheieturile de la aripi , la flapsuri ,la trenu de aterizare ceva stralucitor asa sa ia ochii sau inlocuiesti fuselaju cu o blana de nurca. vezi tu ...te descurci...
-
Neata
bah azi cred ca vorbesc de unu singur pe-aici ca muncitorimea fanului isi reface forta de munca ca dadura ielanii gramada peste ea toata saptamana ce se scurse. nashica cel putin creca caza ielani si pe la hoteluri ca nu mai avea loc de iei nici in casa nici la atelier.
poa cu baicsu sa mai schimb azi fro vorbulita doo ca doar iel mai tine ielanii legati si-n uichend...
poa cu baicsu sa mai schimb azi fro vorbulita doo ca doar iel mai tine ielanii legati si-n uichend...
-
breh, numa' gura ie da tine ca la fel facushi shi sambata trecuta, ca yabadabadu, ca numai tu munceshti, sireacul da tine, shi cand itzi destramai iluziile, tacere malc. cat despre ielani, adevarat graishi, shi la fel fi-va saptamana aviatoare, noroc ca dupa aia vine ziua lu' cotoiu ' lu' onk de indeplinejte iel doi ani de cand s-a castrat ultima oara shi cica da da beut la ielanii nojtri.
eri nu ma bagai in vorba casa nu deranjez tetatetu tau co onk, ca tare frumos sa mai succedeau avatarele voastre unul dupe altu, unul dupe altu, ptiu, ptiu, ptiu, ca tresa va scuip casa sa nu va deoichi...
eri nu ma bagai in vorba casa nu deranjez tetatetu tau co onk, ca tare frumos sa mai succedeau avatarele voastre unul dupe altu, unul dupe altu, ptiu, ptiu, ptiu, ca tresa va scuip casa sa nu va deoichi...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
nashico ce surpriza surprinzatoare instantanee ,intempestiva si oportuna ne facusi tu azi sa vii in mijlocu nostru si sa ne dojenesti tu cu graiu tau bland ,hatru si blajin , ca greu ne fu saptamana ce trecu fara povetele matale pline de intelepciune si fara ielanii aferenti si corespunzatori pe care-i colectasi mataluta pe toti si-n totalitate de sufla vantu pe la noi prin septel si-s padocurile goale si parasite ca sa zic asa. si ca veni vorba pusei si io 2 pisici libere de contract pe lista de transferuri si poate oi gasi io un suflet caritabil asa ca becali sa le gaseasca o grupare mai pe masura capacitatii si potentialului lor......
-
aiule, ma bucur macsim de primirea ce mi-o facushi az in mijlocul vostru format din tine shi tine, cu presh roshu shi flori, pentru care ce-tzi mai multzumesc shi crejte inima-n mine.
vali, la multzi ani breh sfantule pentru frumoasa zi da eri, ca pe la noi numai dadushi cu subsemnatu' ori fushi ashea da ocupat cu primitul de ghiocei shi cartzi pojtale cu ingerashi de la admiratoarele indragostite. totodata shi pe aceasta cale itzi bag un rimainder da aducere aminte casa te intreb ce mai face manuscrisul matale pentru care enteresul meu tziu mortzish satz spui ca a ramas constant shi daca nu percutezi cu coprinsul te tund!
SOD, o vorba buna am shi pentru tine, ca tare ce-mi place da ultimul tau avatar aproape la fel de mult ca shi da primu, ca alea dintre iele au fost departe de gustul meu.
vali, la multzi ani breh sfantule pentru frumoasa zi da eri, ca pe la noi numai dadushi cu subsemnatu' ori fushi ashea da ocupat cu primitul de ghiocei shi cartzi pojtale cu ingerashi de la admiratoarele indragostite. totodata shi pe aceasta cale itzi bag un rimainder da aducere aminte casa te intreb ce mai face manuscrisul matale pentru care enteresul meu tziu mortzish satz spui ca a ramas constant shi daca nu percutezi cu coprinsul te tund!
SOD, o vorba buna am shi pentru tine, ca tare ce-mi place da ultimul tau avatar aproape la fel de mult ca shi da primu, ca alea dintre iele au fost departe de gustul meu.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
neata!
bre ochila,io iar am ochii mici si rosii si cearcanele mari si vinetii!si ficatul pretutindeni!da daca iti spui ce mi-am comercializat azinoapte,te dau cu rotile in sus.stii ma,sapca din aceea ,cu furtoane si locase de bagat cola si o sticla de uischi?si bei din amandoulea cu alt furton?ei,d'aia am!si am consumat de dracii ma luat!
angusica,atuncisa nu-l mai schimb,ca tocmai ma pregateam sa-l matrasesc.
restul de lume,unde estem?
bre ochila,io iar am ochii mici si rosii si cearcanele mari si vinetii!si ficatul pretutindeni!da daca iti spui ce mi-am comercializat azinoapte,te dau cu rotile in sus.stii ma,sapca din aceea ,cu furtoane si locase de bagat cola si o sticla de uischi?si bei din amandoulea cu alt furton?ei,d'aia am!si am consumat de dracii ma luat!
angusica,atuncisa nu-l mai schimb,ca tocmai ma pregateam sa-l matrasesc.
restul de lume,unde estem?
-
o neata de duminica
hai ca sambata vazui ca mai dati cu buretele pe-un parbriz ,doo da sa va vaz io azi duminica care mai ai ielani sa va-mpunga la activitati lucrative.
sodule te imvidiez bah....io bagai numa apa plata data cu feru de calcat ca zise doctoru ca pateu si pancreasu imprastiate prin tot corpu nu ie o stare prea normala acu tre sa le adun la locsoru lor si luai o pauza competitionala
sodule te imvidiez bah....io bagai numa apa plata data cu feru de calcat ca zise doctoru ca pateu si pancreasu imprastiate prin tot corpu nu ie o stare prea normala acu tre sa le adun la locsoru lor si luai o pauza competitionala
-
1587
Initial trimis de eyewitness
(...)da sa va vaz io azi duminica care mai ai ielani sa va-mpunga la activitati lucrative(...)
io, io
neatza
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
1591
io am terminat munca si astept sa-nceapa Parma - Juve pe beunuteve si Scotia - Irlanda pe tevere doi. din cand in cand ii mai traga o-njuratura printre dinti lu Giggs. cam atat!
ANTI
-
mneata
azi ie luni si maine-i marti
pleaca tantza la galatzi
sa ma dea in judecata
ca nu i-am varat-o toata
tra la,la,la
pleaca tantza la galatzi
sa ma dea in judecata
ca nu i-am varat-o toata
tra la,la,la
-
1592
neatza
da de ce?
ca nu i-am varat-o toata
da de ce?
ANTI
-
baicsule - daca-ti zic de ce, nu mai scap de lutze pe-aici asa ca las-o asa evaziva cum cazu ia ...la rima
onkoaso - chestia cu varuitu ie-n shlagaru alalt cu "ihai ,ihai bidineaua" . vezi ? habar n-ai de trigonometrie...
onkoaso - chestia cu varuitu ie-n shlagaru alalt cu "ihai ,ihai bidineaua" . vezi ? habar n-ai de trigonometrie...
-
sefu! vorbeste frumos...vroiai sa zici ...aia lu ielanu. si miercuri ce ie vine primavara?
sodule da ce facusi bre cu casheta aia smechera cu doo tevi de scurgere una cu cola si una cu uischi? o vandushi? n-aveai bani de parasute?
sodule da ce facusi bre cu casheta aia smechera cu doo tevi de scurgere una cu cola si una cu uischi? o vandushi? n-aveai bani de parasute?
-
ce parasute mai?ce bani mai?si sunt doo tevi de aductiune,cum ar veni,si una de adapare,care asta ie aia unde se varsa alea doua.adicalea,alea doo sunt afluientii lu asta de adapare.ai inteles?
-
da bah am inteles acu. sofisticata mashinarie fir-as al dracu. io am sistemu ala mai vechi cu furtun. iau furtunu de 1/4 tzoli introduc un capat pe gatu sticlei de techila si unu pe gatu meu si personal.fac un miji scurt la furtun pana o ia si gata...satisfaction garantiid...
-
hai mneata
bah asa ne fuse vorba? adicatelea io inchid , io deschid, io centrez, io dau cu capu? unde va e bah ielanii ?
bah asa ne fuse vorba? adicatelea io inchid , io deschid, io centrez, io dau cu capu? unde va e bah ielanii ?
-
1598
puní£siua
se vede cí£ ej finu lu ma'am lasca (c) onk
(...)io inchid , io deschid(...)
se vede cí£ ej finu lu ma'am lasca (c) onk
ANTI
-
buna ziua boieri dumneavostra!
paharnice ochila,cum merge treaba in cramele domnesti?
chelare bauxi,cum stam cu proviziile?
onkoasa ce trebuie sa fie mai?ca nu stiu functii femeiesti la curtea domnului!aaa,stiu!la ce se pricep ele mai bine!
visternice onk,cat mai este euro azi,fata de galbenul domnesc?
paharnice ochila,cum merge treaba in cramele domnesti?
chelare bauxi,cum stam cu proviziile?
onkoasa ce trebuie sa fie mai?ca nu stiu functii femeiesti la curtea domnului!aaa,stiu!la ce se pricep ele mai bine!
visternice onk,cat mai este euro azi,fata de galbenul domnesc?
-