C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde onk » Mar Feb 18, 2003 3:19 pm

da ce ej tu mai, controlu sanitar? ai catz spui, ca te cunosc:

astazi, spre deosebire de ieri, volumu de euro a sczut ingrijorator in vistieria domnului ca sa nu mai spui ca tot astazi, spre deosevbire de ieri, nivelu auriu s-a ridicat spre jos, in detrimentul nivelului de incaltzari si matasuri domnesti care conform principiului ying si yiang s-a ridicat, in contradictzie, spre cer...
deci, per total, balantza euroi-auroi e paralele cu orizontul, adica a stagnat de ieri, iar stejarul, tzepes-doamne, il tinem DOAR pentru boieri....
onk

Mesajde SOD » Mar Feb 18, 2003 3:38 pm

acida ca de obicei?ce ai ma?ti-am furat butelia?ti-am furat iubitul?sa mor de te inteleg!
bine ma,tu esti boierul si io sunt grajdarul!e bine acum?crezi ca a fost cu intentie?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde onk » Mar Feb 18, 2003 3:42 pm

a? :con: lasa...
onk

Mesajde eyewitness » Mie Feb 19, 2003 9:30 am

gutuvan morgan carcotasi
bah io vad ca randurile clasei muncitoare s-au subtiat considerabil. ba greve, ba somaj , ba deplasari, ba pensionari. ielanii vad ca-i rechizitionara astia si ii dusera la rezervatie in retezat si-n alta ordine de idei io sa i-o dau prin gurita lu shirac...
eyewitness

1605

Mesajde baixinho© » Mie Feb 19, 2003 9:53 am

buna, azi, am treaba multa, elaani ciuciu, pa

pies: aiule, ma duxí£-l salut pe Corleone din partea domniei dumneavoastra
piesunu: io lu chirac ii dau de-a dreptu si stangu pingureanu
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Feb 19, 2003 12:37 pm

bah baicsule daca il vezi pe corleone spune-i sa dea isicnele alea inapoi si ciorapii aia de dama si sapunele duru care le lua abuziv si far de drept de pe taraba ca-l ia mama dracu de borfas corupt...

bah sodule iar facusi din noapte zi si-a zilei ochi inchisesi?
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Feb 19, 2003 3:27 pm

da bre,iar adormii in zorii zilei.ma nenoroceste programul asta,sa mor eu!nu mai pot!
m-ai rezolvat cu ce te-am rugat ieri?

bah,care vreti sa donati niste banuti pentru fundatia copiii lumii?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Feb 19, 2003 3:43 pm

Initial trimis de SOD
m-ai rezolvat cu ce te-am rugat ieri?

ce m-ai rugat? ...ah chestia cu miji lu ilustru? da mah ...rezolvat si pt tine stai linistit ca nu te uita tata ...
eyewitness

Mesajde bhuttu » Mie Feb 19, 2003 5:32 pm

he-he, de cand imi doream sa postez aici! Sa stiti ca postul asta e de la biroul meu, de la mine de la munca...ce faceti bai, alde colega?:D
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde SOD » Mie Feb 19, 2003 5:37 pm

adicalea,ti-ai luat munca mai?numai io sunt somer!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde bhuttu » Mie Feb 19, 2003 5:42 pm

mai bine somer si bun carciumar, decat angajat si mare cacanar.:(
bhuttu

Mesajde SOD » Mie Feb 19, 2003 5:44 pm

tu ai zis, man!mare cacanar!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Joi Feb 20, 2003 12:42 am

ce de kkt sunteti mah! mi s-au lungit urechile cat v-am asteptat aseara.
some people deserve to die
vali

Mesajde SOD » Joi Feb 20, 2003 1:28 am

bah vali,scuze!is rupt de realitate.daca stau toata ziua in casa si nu fac nimic!in curand nu o sa mai stiu cand e zi si cand e noapte!trebea sa dai un telefon,ca veneam.
FOUR OF A KIND
SOD

MNEATA

Mesajde eyewitness » Joi Feb 20, 2003 8:41 am

bah bhuttule bine-ai venit in randurile rarefiate ale cemeistilor care momental si in prezent duc o mare lipsa de ielani tineri,vanjosi si zglobi.

bah vali hai s-o spui p-adreapta. sodu fu aseara in fata la opereta de aia nu veni la intalnire...ce zice iel ie vrajeala
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Feb 20, 2003 8:45 am

da bah,e vrajeala.m-ati prins!da stii ce mi s-a intamplat?stii furoul ala roz al meu,care-ti placea tie mult de tot?a ramas la un client,cica trofeu!pe dracu trofeu,ca era de la victoria sicritz si era o droaie de clocoteala!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Feb 20, 2003 8:50 am

bah io eram convins ca fuseshi la blonda aia tare din fata de la opereta ca sa-ti iei restu sau ma rog sa-l iei in natura...sa nu zici ca nu-i asa ,ca nu crez...
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Feb 20, 2003 8:57 am

ba da ma,asa ie!furoul ie a lu domnisoara Moshu,da nu am vrut sa fac publica relatia!stii,Moshu e cuplata cu premierul!

bah,ma aflu intr-o situatie fara precedent!bona de la copil nu vine azi si sunt singur acasa(4) cu diavolul tazmanian.deja mi-a dat desteptarea!habar nu am ce trebuie sa fac la un copil mic!am gasit pe masa o lista cu indatoriri de la diavolul tazmanian mare si traieste cataline de mai poti!imi prevad o zi de mare exceptie.
FOUR OF A KIND
SOD

1607

Mesajde baixinho© » Joi Feb 20, 2003 9:55 am

aloha

bhuttu: bine ca ai venit printre noi
SOD: te descurci tu, ma, ca ej baiat dí£jtept
vali: tz-au dat í£jtea tzapa? najpa momentu
aiule: i-am transmis lu Corleone ce si cum si mi-a zis ca-l duare-n
puncte puncte de tine. acu, ca un om bun ce ma simtesc, i-am dat un sfat omului, casa (copirait ma'am lasca <- copirait onk) sa duca la doctor, ca bube-n cuc si-n cur nu-i bine sa ai. parerea mea!
onk: saru manaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde ejt?
angus: saru manaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde ejt?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

NEATA

Mesajde eyewitness » Vin Feb 21, 2003 8:25 am

io ca sa zic asa n-am nici un chef si nu ma bucur de fel ca vine uichendu ca ie concurs la noi in fabrica organizat de sindicat si birou organizatiei de baza cu tema "cel mai bun sudor" . inarmat cu salopeta, masca de sudura, casca de protectie si ielan muncitoresc (gasi unu sfrijit in padoc , gata sa dea coltu ) ma voi prezenta la marea confruntare....
eyewitness

post aniversar de dimineata

Mesajde SOD » Vin Feb 21, 2003 8:55 am

toi ie bine ca ai unu sfrijit bre nea ochila!io am unu mic,da mic tare,ca un portchei.l-am gasit in poiata la bibilici.
sunt in acceasi situatie de ieri,singur acasa(5),tazmanian mic pe cap,dormit doar 3 ore juma!ce poate sa-si doreasca un om mai mult vineri dimineata?va spun io!macar un ness si o tigareta,atunci cand baga postul aniversar de dimineata!ei,dar aici intervine tazmanianca a aia mare...........
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde bhuttu » Vin Feb 21, 2003 9:07 am

haidi buní£ dimineaí¾a, stimaí¾i oameni ai muncii. Io vreau sí£ ví£ spui cí£ dupí£ primel douí£ zile deja m-am plictisit de munca de birou. Ce penalí£ e, sí£ mor io!
bhuttu

Mesajde SOD » Vin Feb 21, 2003 9:33 am

bah,fara blasfemii!ai voie sa fumezi la birou?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde bhuttu » Vin Feb 21, 2003 9:42 am

da,da' cu ce m-ajutí£ asta?
bhuttu

1610

Mesajde baixinho© » Vin Feb 21, 2003 9:48 am

neatza! az dupa ameaza ama duc la uochiei, da problema-i alta: dane, onci si nasici (ordinea-i aia alfabetica) nu mai avem? si daca nu - de ce? si daca da - unde? si daca nu stiu - cand?

ps pe bune: cum ajung in Twice (habar n-am unde-i, sa pleznesc daca va mint) de la mine de-acasa (asta stiu unde ie)? io stau pe langa statia de metrou Nicolae Grigorescu, iesirea dinspre Scoala de soferi Ilioara (Balta Alba mai precis)!
ANTI

baixinho©

mneatza

Mesajde angus » Vin Feb 21, 2003 9:50 am

ma arunc intr-un bazin, la lu la la lei
sper din suflet ca ie plin, la lu la la lei...

ce suntetzi breh ashea da trijti, lasca va trimetz io ielanii miei, sa va aduca un pic de bucurie in suflet, caci numai cu pisiciile alea vad ca nu va descurcatzi onorabil

bhuttu le, glumejti?!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Feb 21, 2003 11:50 am

Initial trimis de bhuttu
cí£ dupí£ primel douí£ zile deja m-am plictisit de munca de birou.

bah bhuttule primi 17 ani is mai grei dupa aia incepi sa te obisnuiesti ...iti zice un truditor batran si ramolit si-n prag de pensionare...

nashicooooooo bine revenishi in ogoru muncii daca spuneai si mataluta ca poposesti azi ne pregateam si noi adecvat cu covoras rosu,paine cu sare in costume populare, ansamblu doina al armatei, stii mataluta tot dichisu. tristetile pe care le sesizasi pe fetele noastre is datorate numa de doru nespus care ne invalui cand aflaram ca ne parasesti momental si pt o vreme....

baicsule - tuais este f aproape de pta sf gheorghe mai ezat in spate la cocor. prin stanga cocorului ie o strada care urca putin. in capat (are fro 80-100m) ie linia de tranvai .imediat cum ai ajuns la capat bagi o stanga strategica si la 30-40 m pe acelasi trotuar ai tuaisu. in fata lui ie o parcare. bah da din cate stiu io nu joaca aia uochei p-acolo , parasutismu e sportu preferat...
eyewitness

1611

Mesajde baixinho© » Vin Feb 21, 2003 1:12 pm

Initial trimis de eyewitness
(...)bah da din cate stiu io nu joaca aia uochei p-acolo (...)

nu juaca uochiei, ma mecanicule, juaca cineva azi un concert.
ANTI

baixinho©

Mesajde angus » Vin Feb 21, 2003 1:22 pm

fine, pai special nu va zisei ca ma-ntorc casa nu va apucatzi sa spoitzi earba ca-n vremile da trista amintire, ci vrui casa va iau prin surprindere shi intempestiv fara sa shtitzi, sa simt pulsu la cum ie mersu cand pisicia nui acasa, ielanii joaca pa masa.

ashea da mult imi placu descrierea detaliata shi chiar amanuntzita a traseului catre destinatzia turistica tuais, ca uite-acu ashea-mi vine sa ma duc direct acolo, cu harta in mana, sa vad daca shi cu oichii inchishi o gasesc...sa vede ca fost-ai ghid cand erai matale mic shi le aveai cu concursurile da orientare turistica.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

1612

Mesajde baixinho© » Vin Feb 21, 2003 1:26 pm

Initial trimis de angus
(...)pisicia(...)

:con:

Initial trimis de angus
(...)sa vede ca fost-ai ghid cand erai matale mic shi le aveai cu concursurile da orientare turistica.

io cre ca a facut concurse de orientare turistica la tuais si la alte tinte similare, nu pe munte. parerea mea!
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare