C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
1648
aloha, mnaziua, saru mana, alea alea
tin pe aceasta cale si cu aceasta ocaziune extraordinar de speciala ca am onuarea de a taia panglica pe ziua de azi (aplauze furtunoase)
butule zi, ma, azi pirania 18.30-19.00?
tin pe aceasta cale si cu aceasta ocaziune extraordinar de speciala ca am onuarea de a taia panglica pe ziua de azi (aplauze furtunoase)
butule zi, ma, azi pirania 18.30-19.00?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
aiule, tradatorule... :M
Bah dana, pai netuieste-te ma sa te mai linistesti. Acu, nu stiu cat de dibaci e baetii de la astral, vezi si tu.
Bah dana, pai netuieste-te ma sa te mai linistesti. Acu, nu stiu cat de dibaci e baetii de la astral, vezi si tu.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
hai si io cu ziua buna ca din motive dependente de vointa mea nu va urai de dimineata...
fane - n-ai zis mah ca-i secret ....ca mormant eram
baicsu - acu ca ti-ai tras-o pe britney cu patinoire ai pus-o de mamaliga. mergi pe shest ca poate merge lustru si-i cade tavanu in cap si poa scapam de iel
fane - n-ai zis mah ca-i secret ....ca mormant eram

baicsu - acu ca ti-ai tras-o pe britney cu patinoire ai pus-o de mamaliga. mergi pe shest ca poate merge lustru si-i cade tavanu in cap si poa scapam de iel
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mneatza
zau asha, mi-e un sooooomn.....
baicse, broblema alta-i: tu dupa ce alfabet te teleghidezi, ca ala de-l invatzai io la schoala cand ieream mica ie putzin diferit, acu' daca tot mi-adusei aminte...
Initial trimis de baixinho
problema-i alta: dane, onci si nasici (ordinea-i aia alfabetica)
baicse, broblema alta-i: tu dupa ce alfabet te teleghidezi, ca ala de-l invatzai io la schoala cand ieream mica ie putzin diferit, acu' daca tot mi-adusei aminte...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Publicitate
Cumpar elani. Obligatoriu - proba. Exclus provincia. Rog seriozitate maxima.
Sau cui ii convine schimb cu Lipsa de elani, mai jos detalii:
Lipsa de elan:
vechime='spe ani
consistentza=preaplin
durabilitate=m-a tinut pana acum deci e ceva...
aspect=n-are dar se ghiceste
cantitate=nemasurata
restu' mai ghiciti voi ca ati mai avut asa p-ici pe colo
PS: Sa nu ma dezamagiti mah! Sunt urme de copite pe tot CM-u' ... Stiu ca aveti !!! ;P Da, sigur am vazut unul la Dana care a luat in coarne tot forumul.
DANA, FACEM O AFACERE MEY ?;b
Sau cui ii convine schimb cu Lipsa de elani, mai jos detalii:
Lipsa de elan:
vechime='spe ani
consistentza=preaplin
durabilitate=m-a tinut pana acum deci e ceva...
aspect=n-are dar se ghiceste
cantitate=nemasurata
restu' mai ghiciti voi ca ati mai avut asa p-ici pe colo
PS: Sa nu ma dezamagiti mah! Sunt urme de copite pe tot CM-u' ... Stiu ca aveti !!! ;P Da, sigur am vazut unul la Dana care a luat in coarne tot forumul.
DANA, FACEM O AFACERE MEY ?;b
excedet
-
Merlucius - Junior Member
Neata carcotashi
bah io vreau sa va informez tinandu-va la curent trifazic ca maine la noi in uzina la caminu cultural ,brigada artistica de amatori va pune in scena un spectacol dedicat zilelor de 1-8 martie, cu poezioare ,cantece patriotice, scenete ,toate sub generosu generic al cantarii romaniei. abia astept...
-
mneatza
da' la linia da produs martzishoare deteshi drumu, acu' ca tzi-ai probat tehnologia pa isicne shi vazushi care ie hibele la strunguri?
io efectuai marchetingu shi contractai firma de ghiocei din coltz de unde spal io barbrize, casa fiu pregatita din vreme pa intai shi pa opt sa dam cu ghiocei in doamnele shi domnijoarele conducatoare auto, cum spala barbrizu, cum ia ghiocelu...
io efectuai marchetingu shi contractai firma de ghiocei din coltz de unde spal io barbrize, casa fiu pregatita din vreme pa intai shi pa opt sa dam cu ghiocei in doamnele shi domnijoarele conducatoare auto, cum spala barbrizu, cum ia ghiocelu...
- angus
- Junior Member
1650
aloha
m-a mancat in rect sa ma duc la Moscí£u on Ais, unde am inghetat de frig si acum suport consecintele. de raceala aveam eo nefoe acuma.
m-a mancat in rect sa ma duc la Moscí£u on Ais, unde am inghetat de frig si acum suport consecintele. de raceala aveam eo nefoe acuma.
ANTI
-
nashico matale ai superiori injineri care gandeste cu capu si stie ce-i aia marketing si studiu pietii si sondaje si alte alea da la noi la uzina injinerii luara licenta de manufacturat martisoare de la bulgari da nu luara si nouhau si strunjiram noi colosha prin aschiere la cutzit de paispe cum iera in manual da iesira ashe ca niste vane de doi tzoli jumate care prinse-n pept cu snuru alb/rosu/alb/rosu etc, poate produce rupturi de coloane vertebrale ca injineru de la ctc care le proba ie deja la rezerva la municipal cu perfuzia aferenta in antebratu dinaintea bratului ....
-
1657
'traitzi (cu cine vreti si cu cine va place, ceea ce va doresc si domniilor dumneavoastra)
altfel, bine, sanatosi? ca eo nu
aiule -> nu primesc, stimate domn, si eu io bila alba ca am luat primul guguloa pe Definitii?
altfel, bine, sanatosi? ca eo nu
aiule -> nu primesc, stimate domn, si eu io bila alba ca am luat primul guguloa pe Definitii?
ANTI
-
Neata de anteuichend
baicsule cum bah sa nu-ti dau guguloiu? vezi aci:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=129323
nu reusi sa aduc ansamblu de trompetisti ai armatei sa o fac in cadru festiv ca erau la huelva la cules de capsuni da promit ca cu prima si proxima ocazie bagam si covor rosu, si ansmblu de suflatori si garda sa prezinte onoarele...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=129323
nu reusi sa aduc ansamblu de trompetisti ai armatei sa o fac in cadru festiv ca erau la huelva la cules de capsuni da promit ca cu prima si proxima ocazie bagam si covor rosu, si ansmblu de suflatori si garda sa prezinte onoarele...
-
neata proletari
bah care esti azi la munci doo dejte sus...
baicsule maine iesti de garda la fabrica ? pe mine ma pusera sa dau cu shomoiogu prin birouri maine asa de dumineca...
nashico , fusei aseara la caminu cultural si mare fu placerea si desfatarea sa ma vaz io pe mine insumi cu oichii mei, cum ma rad de cazui sub taburet colosha de ma pravali rostogolindu-ma si mai luai fro doo scuipaturi de la nea dichiseanu ca ma pusera astia in primu rand ca fui fruntas pa ramura in intrecerea pe intreprindere pe luna februarie la facut icsicne
bhuttule repet primii 17 ani ie mai grei p-orma te obisnuiesti...
bah care esti azi la munci doo dejte sus...
baicsule maine iesti de garda la fabrica ? pe mine ma pusera sa dau cu shomoiogu prin birouri maine asa de dumineca...
nashico , fusei aseara la caminu cultural si mare fu placerea si desfatarea sa ma vaz io pe mine insumi cu oichii mei, cum ma rad de cazui sub taburet colosha de ma pravali rostogolindu-ma si mai luai fro doo scuipaturi de la nea dichiseanu ca ma pusera astia in primu rand ca fui fruntas pa ramura in intrecerea pe intreprindere pe luna februarie la facut icsicne
bhuttule repet primii 17 ani ie mai grei p-orma te obisnuiesti...
-
foaie verde de dai n-ai,
ia nu da sa vezi cum ai,
nu ie pasare ca porcu'
shi nici cemeishti pa ogoru' muncii sambata la ora asta, decat io insumi shi ecou'....
fine, ocupashi toate locurile asara la camin de nu-mi mai detera ajtia belete casa intru shi io, nici macar pa taburete ceva sau pa jos, numai prin gaura cheii ce mai auzii shi io o tara din rasetele tale de tine insushi, da' ma trimisera in schimb shi-n compensare de consolare casa nu ma supar la asamblu folcloric da dumineca in zori, pa drumu' de intoarcere dela biserica, cica ie hora iubirilor cu strigaturi shi-nvartituri, ca ieshiram fruntashi pa ramura in intrecerea interplanetara de spalat lunetili in doi timpi shi trei mijcari.
ia nu da sa vezi cum ai,
nu ie pasare ca porcu'
shi nici cemeishti pa ogoru' muncii sambata la ora asta, decat io insumi shi ecou'....
fine, ocupashi toate locurile asara la camin de nu-mi mai detera ajtia belete casa intru shi io, nici macar pa taburete ceva sau pa jos, numai prin gaura cheii ce mai auzii shi io o tara din rasetele tale de tine insushi, da' ma trimisera in schimb shi-n compensare de consolare casa nu ma supar la asamblu folcloric da dumineca in zori, pa drumu' de intoarcere dela biserica, cica ie hora iubirilor cu strigaturi shi-nvartituri, ca ieshiram fruntashi pa ramura in intrecerea interplanetara de spalat lunetili in doi timpi shi trei mijcari.
- angus
- Junior Member
1659
mnasoa
aiule, mie mi-au dat T nou, proaspat dat cu lac! pai asta a fost conditia care le-am pus-o (de conditie e vorba) casí£ vin az la munca! pai adica acum adica? sa-m intre aschii de la teu' ala vechi in manutzele mele fine! nu se poate asa ceva! asta-i batae de joc la adresa mea!
aiule, mie mi-au dat T nou, proaspat dat cu lac! pai asta a fost conditia care le-am pus-o (de conditie e vorba) casí£ vin az la munca! pai adica acum adica? sa-m intre aschii de la teu' ala vechi in manutzele mele fine! nu se poate asa ceva! asta-i batae de joc la adresa mea!
ANTI
-
hai neata,
uite ca luai o mica pauza intre batut persanele lu don derector sa va spui ca toate e bune si la locu lor . pai baicsule esti de invidiat mah ca mie imi dadura injinerii de la cercetare un y nu un teu adicatelea pe iel scrie teu da mai scrie si made in romania cica ie noua implementare a inventivitatii poporului roman adicatelea tot cu carpa si ligheanu spal...
uite ca luai o mica pauza intre batut persanele lu don derector sa va spui ca toate e bune si la locu lor . pai baicsule esti de invidiat mah ca mie imi dadura injinerii de la cercetare un y nu un teu adicatelea pe iel scrie teu da mai scrie si made in romania cica ie noua implementare a inventivitatii poporului roman adicatelea tot cu carpa si ligheanu spal...
-
1660
ma aiule, ie bine si la tine, ca mie intr-o prima faza de actiune pe partea stanga, in directia lor de atac, voiau si anume sa-mi dea fix un "í§". Si m-am gandit: "Cum dracu sa tin io í§"? Daca l-aj fi tinut de sedila, trebuia sa fiu foarte atent casí£ nu se rupa sedila. Invers era mai greu, ca nu prea aveam cum sa-mping cu sedila. + ca carpa nu sta foarte bine pe sedila, ca ie mica, ma. Da pana la urma s-au decis sa-mi dea un T, desi i-am auzit ca s-au vorbit sa-mi dea chiar un t. nijte raia, ce sa mai! nijmí£ car conditii nu vrea casí£ imi creieze (sau creiere, ma rog, depinde).
SOD, la mine merge si chiar functioneaza, da tu? ai iesit din perioada de proba la bona?
SOD, la mine merge si chiar functioneaza, da tu? ai iesit din perioada de proba la bona?
ANTI
-
NEATA de luni fortifica
bah proletari harnici si destoinici
io doar sa va spui dorindu-va si urandu-va o lune rodnica, o saptamana prospera si o luna fructuasa fiecaruia si-n parte la bancu lui de lucru
nashico fusesi prin uichend la casa de cultura a sindicatelor?
io doar sa va spui dorindu-va si urandu-va o lune rodnica, o saptamana prospera si o luna fructuasa fiecaruia si-n parte la bancu lui de lucru
nashico fusesi prin uichend la casa de cultura a sindicatelor?
-
1663
ma, astia ma iubeste si apreciaza mult, asa sa stiti. pai unde s-a mai mai vazut T gen telescop, de se face mic mic de tot de po sa-l bagi in plasa si sa te duci cu iel acasa casí£ nu ti-l fure nimenea. e?
ANTI
-
mneatza
probleme grele ce are baicsu cu teul shi alelante litere din alfabet, da' io, ca de eri ma pavoazai cu toate martzishoarele de le primii sincer shi dezinteresat de la fani, de mi s-a mutat centru de greutate in partea de sus a susului shi am probleme cu deplasarea, shi mi-e doamne fereshte sa nu sparg parbrizele cand ma apropii da ele cu carpile shicu ielanul muncitoresc, ca shi-ashea ie shoferii nervoji dela groapele din caldaram, daca le mai sparg shi io parbrizile trag ponoase toata viazta mea...
- angus
- Junior Member
1666
de ce tre' sa mergem (aproape) in fiecare zi la munca? gura mamii ei de veatza!
PS: SOD-ule, sanatate maxima lu copilu.
PS1: ce, ma, aiule, nu-tz place de 225-u meu? bine, ca nu-i al meu, da nu-tz place? ai, ma, ca ie castoc!
PS: SOD-ule, sanatate maxima lu copilu.
PS1: ce, ma, aiule, nu-tz place de 225-u meu? bine, ca nu-i al meu, da nu-tz place? ai, ma, ca ie castoc!
ANTI
-
neata la carcotasi
sodule betiv notoriu , iti plang copchii p-acasa si tu umbli teleleu prin bombe de cartier cu forumisti stricati. huooooooooooo!!!!!!!!
baicsule, o vrei p-adreapta? nu-mi place mah avataru ca-i banal ca au enshpe useri asa ceva. mie-mi placu romario si cu asta basta...
sodule betiv notoriu , iti plang copchii p-acasa si tu umbli teleleu prin bombe de cartier cu forumisti stricati. huooooooooooo!!!!!!!!
baicsule, o vrei p-adreapta? nu-mi place mah avataru ca-i banal ca au enshpe useri asa ceva. mie-mi placu romario si cu asta basta...
-
Salutare albinutelor,
noi o sa ne mutam cu firma de la Timpuri Noi tocmai hat "in the ghetto" (Doamna Ghica, strada Pancota, mai bine daca nu stiti), unde nu exista net prin cablu & stuff (nu ca aici ar fi perfect, la cei 40$ dati pe net), asa ca o sa fim cel putin o luna prin dial-up. Dial-up partajat la sapte persoane, bun pentru un epsilon bine ales, ce mai, nu cred ca o sa mai pot surfa in voie, cicali / gigicontra pe-aici.
noi o sa ne mutam cu firma de la Timpuri Noi tocmai hat "in the ghetto" (Doamna Ghica, strada Pancota, mai bine daca nu stiti), unde nu exista net prin cablu & stuff (nu ca aici ar fi perfect, la cei 40$ dati pe net), asa ca o sa fim cel putin o luna prin dial-up. Dial-up partajat la sapte persoane, bun pentru un epsilon bine ales, ce mai, nu cred ca o sa mai pot surfa in voie, cicali / gigicontra pe-aici.

subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member