C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
sarumana bzero.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Va salut cu respect, dormilor si dormitoarelor!
Bre Danonino, sa-ti deie mnezeu (' lu' manelesux) sanatate, pusei de-o rulada d-aia mozaicata de pui zilele trecute, de dadui bunatate de familion pe spate! Data aviatoare ii proptesc si-un praz verde, ca asta mi-a lipsit din paleta de culori.
In rest, la retete bag un ochi numa' cand ii musai, ca pana acu' am stricat doo tastaturi si sunt in embargou juma' de an, cica s-a redus bugetu'.
Aaaaa... si oo umplute in forma de ciumpercute necomestibile... betonistice! Mai trebe numa sa ma bunghesc cum dracu se curata oole a.i. sa nu raman cu juma' de albus pe coaja. Am probleme grele anu asta, nu va spusei?
Bre Danonino, sa-ti deie mnezeu (' lu' manelesux) sanatate, pusei de-o rulada d-aia mozaicata de pui zilele trecute, de dadui bunatate de familion pe spate! Data aviatoare ii proptesc si-un praz verde, ca asta mi-a lipsit din paleta de culori.
In rest, la retete bag un ochi numa' cand ii musai, ca pana acu' am stricat doo tastaturi si sunt in embargou juma' de an, cica s-a redus bugetu'.
Aaaaa... si oo umplute in forma de ciumpercute necomestibile... betonistice! Mai trebe numa sa ma bunghesc cum dracu se curata oole a.i. sa nu raman cu juma' de albus pe coaja. Am probleme grele anu asta, nu va spusei?
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-

b0nechina - Mesaje: 673
auci, nashpa cu embargou' asta de se pune pe neturile uamenilor, sa speram ca dzeul ala a lu manelos nu o sa imi aduca asa ceva.
iaodi: ce rau imi pare ca nu ie aiulicutzicu pe aici ca voiam sa ii zic ca la pranz am mancat chiftele de soya cu spanac
iaodi: ce rau imi pare ca nu ie aiulicutzicu pe aici ca voiam sa ii zic ca la pranz am mancat chiftele de soya cu spanac

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Nuuuu, bre, nu la net e embargou, la import/exportu' de tastaturi, cica am inundat destule pe cincinalu' trecut, acu ma lasa doar cu una fo sase luni, treaba mea cum ma descurc, daca balesc pe ea din nou n-am decat sa mi-o usuc la soare (tastatura).
Si ce dreacu's alea chiftele de soia? Lapte de soia, chiftele de soia, branza de soia... soia asta e o vaca?
Si ce dreacu's alea chiftele de soia? Lapte de soia, chiftele de soia, branza de soia... soia asta e o vaca?
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-

b0nechina - Mesaje: 673
bre nush da' miemi plac chiftelele poa sa fie si din spanac, asa ca ie bune si chiftelele astea de soia, o fi vaca, o fi bou, daca ie comestibile ie bien.
io am aceeasi tastatura de ani de zile, un compaq d'ala tzapan, daca se strica o repar ca mam obijnuit cu ia si ie din generatzia aia antiperimare, ca nu se strica, nu se toceshte.
iaodi: pt ce si-a luat shuarecu ban?
io am aceeasi tastatura de ani de zile, un compaq d'ala tzapan, daca se strica o repar ca mam obijnuit cu ia si ie din generatzia aia antiperimare, ca nu se strica, nu se toceshte.
iaodi: pt ce si-a luat shuarecu ban?
- gaga
soia= Surogat Oleaginos pt. Indestularea Altora!
shuarecu` sh-a loat ban?!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nae cinefil scrie:soia= Surogat Oleaginos pt. Indestularea Altora!
ie o planta bre, las-o ca munceste soia asta mai mult decat tuate plantele din lume, ie buna la orice.
asa am auzit
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (7 membri si 1 vizitatori)
danone*, nbm, neatza, nocturna, Oribilul Mosh, theOffender
deci cine se ratrasese acu bantuie pretutindeni.
neatzu io da akm de pe menumorut
danone*, nbm, neatza, nocturna, Oribilul Mosh, theOffender
deci cine se ratrasese acu bantuie pretutindeni.
neatzu io da akm de pe menumorut
- gaga
io primit scheipgout! chear m-a binedispus:)!
hagfdhaf: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (7 membri si 1 vizitatori) nae cinefil*, nbm, neatza, nocturna, Oribilul Mosh, theOffender
hagfdhaf: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (7 membri si 1 vizitatori) nae cinefil*, nbm, neatza, nocturna, Oribilul Mosh, theOffender
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

http://www.fanclub.ro/member.php?u=1665
avertizmente 408
a lu cine ie mana care o intinat cel mai miraculos iuzer?
avertizmente 408
a lu cine ie mana care o intinat cel mai miraculos iuzer?

- gaga
pai de la menumorut. las cai bine catz primit.
alfel ? ce mai facetz ? mie mie fuarte lene la macsim.
alfel ? ce mai facetz ? mie mie fuarte lene la macsim.
-

bre neatza, poi mie mi-e mai lene decat tzi-e matale! atat de lene, incat nici sa-tz raspund la intrebari n-am chef!
lskdjf;:am gatat de mancat! sa-mi fie de bine!
lskdjf;:am gatat de mancat! sa-mi fie de bine!
-

-

bre, de mare angajament turnura luata de subectu ala cu omosexualii! cetesc shi ma minunez!
-

cecule maine la 11 plec spre ploieshti, sa iei shunca la tine ca te sun cand stiu ce si cum.
naie, daca tu intelegi ce brambureala zice uamenii aia cu greci si artisti si omosecsuali, apai ori esti ambitzios ori chiar ai creeru dereglat in directzie afecsiana
naie, daca tu intelegi ce brambureala zice uamenii aia cu greci si artisti si omosecsuali, apai ori esti ambitzios ori chiar ai creeru dereglat in directzie afecsiana

- gaga
cetesc shi ma minunez!
deci va rog a opserva diferentzele de nuantza! ca io de-acolo am intzeles ca grecii ierea omosexuali notorii, de unde mi s-a clarificat nejte cheshtii despre Termopile shi stramtetzea stramptorii, denumirea de spartani, fabtu ca omu ala de-alerga fro patrujdoi de kilometri avea un motiv fuarte serios shi erect s-o faca etc!daca tu intelegi ce brambureala zice uamenii aia
plus ca deja incepe sa se-amestece informatziile despre orientarile sexuale ale grecilor vechi(vorbitori de greaca veche, evident), mormonii care fac trafic cu femei la frontiera canadiana cu ajutorul fotonului care sporeshte viteza luminii in vid, care viteza nu este c, lucru cunoscut shi de melcu` romanesc de padure de foioase.
Ptiu ca incurcai doo din cele mai active subecte ale zilei!
-

si totusi nu ai retzinut curva idiuata da' cautata in carteru unuia din intelrocutori, nu ieshti deloc antent.
ie najpa sa ai treaba, auz domnaie da zisesh de nijte poze cu masina in mocirla, unde ie?
ie najpa sa ai treaba, auz domnaie da zisesh de nijte poze cu masina in mocirla, unde ie?
- gaga
-

danone, saptamana asta sper sa gat filmu ca-mi mai ramasera nejte pozitzii, sh-atunciea pun poza! n-am uitat!
bre, cata gentiletze la neatza, cat de fin ea atras el atentziea aurolacului asupra greshelii de orientare(sexuala) facute!
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=346764&postcount=1744
bre, cata gentiletze la neatza, cat de fin ea atras el atentziea aurolacului asupra greshelii de orientare(sexuala) facute!
-

nae cinefil scrie:danone, saptamana asta sper sa gat filmu ca-mi mai ramasera nejte pozitzii, sh-atunciea pun poza! n-am uitat!
no gata ca m-am ametzit de cap! avetz grija! pa!
-