C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bah fane mie sa nu-mi faci carteru rezidential ghetou auzi? ca vin cu aborigenii tuciuri autohtoni si locali de colosha din tei si va transam in transe transante de incapeti toata firma in doo valize samsonite...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buna dimineata!unde e apa aia ,ca am o arsita....
Initial trimis de baixinho
PS: SOD-ule, sanatate maxima lu copilu.
PS1: ce, ma, aiule, nu-tz place de 225-u meu? bine, ca nu-i al meu, da nu-tz place? ai, ma, ca ie castoc!
1.multumesc mult la toata lumea.
2.nu e bah 225,ie antonov 255!unicul!cu 6 motoare!
Initial trimis de eyewitness
sodule betiv notoriu , iti plang copchii p-acasa si tu umbli teleleu prin bombe de cartier cu forumisti stricati. huooooooooooo!!!!!!!!
hehehehehehehe!plaºerea-i mari bai fiºior!ridi ºiob di oali sparti!hihihihihihihihihihi!
-
SOD - Mesaje: 6035
1667
Initial trimis de SOD
nu e bah 225,ie antonov 255!unicul!cu 6 motoare!
antonov 255 ie asta si nu are sase motoare. Antonov 225, ala de care pomeneam eu, este asta care are sase motoare.
baicsule, mie-mi placu romario si cu asta basta...
care, asta din stanga, cu dejtu ridicat?

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 1667
Initial trimis de baixinho
care, asta din stanga, cu dejtu ridicat?![]()
da mah asta-i . pai am impresia ca colosha in stanga lu romario de nu se vede in pozna ie lustru si ie foarte semnificativa si sugestiva asa ...
-
1673
aiule, tz-am mai spus de cateva ori si-ti repet si-acu, da nu ma deranjeaza: nu ie lustru, ci lustru. mai departe, pentru ca finca eri am muncit cu drag si spor, miau zis colegii mei ca cica sefii vrea sa ne dea T-uri cu manere. care o fi scopu la manere nu prisiep, da o sa va spun.
pies: nenea SOD, te-ai convins?
pies: nenea SOD, te-ai convins?
ANTI
-
neata de miercuri
baicsule : imi crescu precum cozonacu in vatra inimioara de bucurie cand ma reintalni cu pretenu romario. mah io o sa scriu lustru in continuare pt ca asa cum scrii tu ia ceva timp sa imbarlighez io pe-aicisha literele alea si nu cred ca se merita pierderea de timp asa ca tu inchipuieste-ti ca am scris cu caractere minuscule si invizibile....
sodule ... bah aia la voi la focsani mananca si furculitele ? asa zisera astia la radio azi ca un concetatean de-al tau mancand friptura odata cu dumicatu inghiti si furculita. bah chiar asa penurie de potol pe-acolo de va mancati si tacamurile?
baicsule : imi crescu precum cozonacu in vatra inimioara de bucurie cand ma reintalni cu pretenu romario. mah io o sa scriu lustru in continuare pt ca asa cum scrii tu ia ceva timp sa imbarlighez io pe-aicisha literele alea si nu cred ca se merita pierderea de timp asa ca tu inchipuieste-ti ca am scris cu caractere minuscule si invizibile....
sodule ... bah aia la voi la focsani mananca si furculitele ? asa zisera astia la radio azi ca un concetatean de-al tau mancand friptura odata cu dumicatu inghiti si furculita. bah chiar asa penurie de potol pe-acolo de va mancati si tacamurile?
-
buna ziua
dana, onk, da' pana cand, mah, pana cand?! ca am ramas aicia in inferioritate shi minoritate numerica printre oameni, iei cu ielanii lor, io cu ai mei, shi se disipeaza, casa zic ashea, sinergia...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
noroc si ploaie,sa creasca holdele mari si roditoare!
bre ochila,io cred ca ala a vrut sa se autoucida,cred ca era insurat si nu a mai suportat!asa zic io!
da bre,iera bune niste doamne pe aicisa!asa ,acum avem doar angus, si foarte rar !daca ar sti barbata-tu cu cati barbati imparti forumu.........
bre ochila,io cred ca ala a vrut sa se autoucida,cred ca era insurat si nu a mai suportat!asa zic io!
da bre,iera bune niste doamne pe aicisa!asa ,acum avem doar angus, si foarte rar !daca ar sti barbata-tu cu cati barbati imparti forumu.........
-
SOD - Mesaje: 6035
glumetzule, mucalitule, divertisule!
pai uite d-aia n-are ursu' coada shi ie mai bine sa ramai un angus anonim shi incognito shi sa nutzi aratzi la lume botosheii roz, ca mai dai de fre-unul cu simtzul umorului exacerbat shi te pune la respect. acu, SOD, spune-mi sincer shi dezinteresat, ie de rau? ca daca da', io ma bag prin promisiune ca de aici incolo shi inainte pa viitor casa nu mai impart forumul decat cu doamne shi domnijoare, ca doar tresa am grija de reputatzia individuala shi personala ce-o am pa inventar, ceea ce va doresc shi dumneavoastra.
pe se: ce mai face neaga?!
pai uite d-aia n-are ursu' coada shi ie mai bine sa ramai un angus anonim shi incognito shi sa nutzi aratzi la lume botosheii roz, ca mai dai de fre-unul cu simtzul umorului exacerbat shi te pune la respect. acu, SOD, spune-mi sincer shi dezinteresat, ie de rau? ca daca da', io ma bag prin promisiune ca de aici incolo shi inainte pa viitor casa nu mai impart forumul decat cu doamne shi domnijoare, ca doar tresa am grija de reputatzia individuala shi personala ce-o am pa inventar, ceea ce va doresc shi dumneavoastra.
pe se: ce mai face neaga?!
- angus
- Junior Member
neata cemeisti elanati si neinfricati
io ca sa zic asa ma apucai sa mplementez noua tecnologie de producere a shpanului a carui productie in ultima perioada scazu drastic si alarmant ceea ce determina conducerea fabricii sa ia masuri asfel ca de azi vom produce cat mai multe rebuturi ceea ce va duce la o crestere considerabila si imediata a productiei de shpan...
io ca sa zic asa ma apucai sa mplementez noua tecnologie de producere a shpanului a carui productie in ultima perioada scazu drastic si alarmant ceea ce determina conducerea fabricii sa ia masuri asfel ca de azi vom produce cat mai multe rebuturi ceea ce va duce la o crestere considerabila si imediata a productiei de shpan...
-
1681
'traitzi!
cu cine credeti ca m-am intalnit azi chear can am esit din birou unde-m tzin T? (nu, nu cu lustru) cu trei elani! m-am si speriat cand i-am vazut, pí£ cuvant! erau rotofei, frumosi, si dadeau din copite de bucurie cand au dat ochii cu mine! m-au luat pe sus, m-au aruncat de trei ori pe copite (bine ca m-au prins) si nu ca sa faca ei munca mea de azi. Le-am zis: "Ma, voi nu aveti mintea clara?" si ei cica" Ba da, tocmai daia vrem sa muncim in locu tau!". I-am lasat pe nebuni sa-si faca damblaua, puteam sa ma pun cu ei? Si sa stiti ca au facut treaba buna pana in prezent, da acu problema-i alta: daca-i vede cineva si ii angajeaza in locu meu? Plus ca au si isicne! Vad eu ce fac!
cu cine credeti ca m-am intalnit azi chear can am esit din birou unde-m tzin T? (nu, nu cu lustru) cu trei elani! m-am si speriat cand i-am vazut, pí£ cuvant! erau rotofei, frumosi, si dadeau din copite de bucurie cand au dat ochii cu mine! m-au luat pe sus, m-au aruncat de trei ori pe copite (bine ca m-au prins) si nu ca sa faca ei munca mea de azi. Le-am zis: "Ma, voi nu aveti mintea clara?" si ei cica" Ba da, tocmai daia vrem sa muncim in locu tau!". I-am lasat pe nebuni sa-si faca damblaua, puteam sa ma pun cu ei? Si sa stiti ca au facut treaba buna pana in prezent, da acu problema-i alta: daca-i vede cineva si ii angajeaza in locu meu? Plus ca au si isicne! Vad eu ce fac!
ANTI
-
salut generatzie care mimezi munca...io p'aci si nu pe altundeva, din umbra, carvasazica o dau anonima adica voi nu ma vedeti da io va vad, o bila alba la cine pricepe, va salut de pe malul insorit al biroului, privesc cu nesatz ecranul albastru a lu pc-ul meu si trag in piept.....ei bine nu, nu aer trag in piept, trag in piept cate un fraier.... va pup mah ciocoflenderilor...
-
onk - Mesaje: 1841
1684
am deosebita placere de a saluta revenirea printre cemeijti a celei care detine copiraitu pentru "ma'am lasca": saru mana onk.
ANTI
-
bah baicsule a revenit doar sa ne faca in ciuda ca nu vazusi ca se bronzeaza la razele transmise de icspeu colosha pe malu beroului? ...si-si mai baga si chisherile in noi...
-
una mia suta lei aide sa va spui ceva: maine adica 7 ghici cine primeste cado' o zi lebera deoaece si pentru ca ielanii e e cei mai frumosi si-are oi mai multe mindre si cornute etcetera.... asa ca sa va spui la fiecare cataline, cataline, navoscupelu ala fuse fuse si se duse si adicatelea lipseste cu desavarsirea lucrului care nu mai e, nemaivazandu-se din motivul ca nu se mai exista carevasazicatelea daca nu ie nu ie. buuun ... pai... cam atat
salut buna pa
salut buna pa
-
onk - Mesaje: 1841
buna dimineata tovarasi,
si va anunt pe aceasta cale intortocheata ca maine este ziua tovaraselor noastre de munca si de viata asa ca sa fiti pregatiti si sa nu o dati cotita ca ati uitat....
si va anunt pe aceasta cale intortocheata ca maine este ziua tovaraselor noastre de munca si de viata asa ca sa fiti pregatiti si sa nu o dati cotita ca ati uitat....
-
1692
neatza, da nu asta ie ideia
io am inceput pregatirea inca din 8 ianuarie, am facut si stagii montane, am fost si-n turneie prin strainataturi, ce sa mai, sper sa nu dezamagesc. parerea mea! + ca am isicne si ielani cu isicne.
fiti pregatiti
io am inceput pregatirea inca din 8 ianuarie, am facut si stagii montane, am fost si-n turneie prin strainataturi, ce sa mai, sper sa nu dezamagesc. parerea mea! + ca am isicne si ielani cu isicne.
ANTI
-
POST ANIVERSAR 1449... DE 8 MARTIE
Neata mandrelor truditoare
sa va fie masa masa, casa casa si elanii elani.
iar voi carcotasi cu manutzele dibace si plini de avant muncitoresc ca sa nu mai vorbim de ielani, scoateti parnosu si dati nenica cu iel in mujeri ca alta solutie nu se ezista...
sa va fie masa masa, casa casa si elanii elani.
iar voi carcotasi cu manutzele dibace si plini de avant muncitoresc ca sa nu mai vorbim de ielani, scoateti parnosu si dati nenica cu iel in mujeri ca alta solutie nu se ezista...
-
baaaaaaaaah ma cert de unu singur pe-acilisha? baicsule ce faci bah ti-au cazut ielanii bolnavi la pat? tu numai servesti munci pe uichend?
hai o neata de control...
hai o neata de control...
-
1700
sambata munc acasa in fata la teveu sau pe stadion, nu munc la munca. asa ca daca ai vreo speranta sa-ti raspund sambata, mai bine pune-ti cuiu in pohta (copirait din lu' Mirela).
daca s-ar intrerupe acu cemeu de Formula 1, in afara ca Coulthard ar lua titlu, aiu ar castiga locu unu la concursul de pronostici. brava!
daca n-ar fi castigat UTA in minutu 90 ai fi castigat la concursu de pe folbal intern ciuciu puncte.
spor la munca
parca ma' era ceva, da nujtu ce... ?!? ... a, da: aloha
daca s-ar intrerupe acu cemeu de Formula 1, in afara ca Coulthard ar lua titlu, aiu ar castiga locu unu la concursul de pronostici. brava!
daca n-ar fi castigat UTA in minutu 90 ai fi castigat la concursu de pe folbal intern ciuciu puncte.
spor la munca
parca ma' era ceva, da nujtu ce... ?!? ... a, da: aloha
ANTI
-
1702
Spor la munca, tovarasi, intr-o 9 saptamana de lucru!
ANTI
-
neata sa va fie inima to'arasi...
baicsule tin sa reiterez prin a sublinia si preciza ca-concursu cu pricina la care faceti referire si l-ati amintit ar fi fost fara de atractii daca nu gherlesc primii clasati in speta io....casi la f1 fara fierari betonisti parca ie mai palpitant nu?
baicsule tin sa reiterez prin a sublinia si preciza ca-concursu cu pricina la care faceti referire si l-ati amintit ar fi fost fara de atractii daca nu gherlesc primii clasati in speta io....casi la f1 fara fierari betonisti parca ie mai palpitant nu?
-
mneatza
buna ziua oameni, ielanii miei in par ie care mai de care mai racitzi, care stranuta, care tushesc shi au oichii roshii shi vai de capu lor, sa-i trimit acasa sa se culce sau direct la spital, ca de munca nu ie buni ioc.
- angus
- Junior Member
bah cemeisti forumisti postu zilei il gasiti aici :
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=6343&pagenumber=2
LOL fane u made my day...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=6343&pagenumber=2
LOL fane u made my day...
-
bah truditori neinfricati si destoinici , intrai doar sa va transmit din partea danei (stiti voi moartea lutzelor si ghimpele afecshilor
) un cald salut tovarasesc...

-
1706
aiule, io zic ca sfatu lu afecsu ie cat se poate de bun. iar daca ai oleaca de timp liber, spune-i lu dana ca saru mana din partea lu eu.
ANTI
-