C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
LMA DANONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
caci din sedinta m-am nascut
si ma-ntorc la sedinta
asffdsa: inscrutabilu' e chiar timpit. merita sa ajunga doctor in ce-o ajunge el acolo. ce-a vrutat el de fapt sa ne comunice noua?
caci din sedinta m-am nascut
si ma-ntorc la sedinta
asffdsa: inscrutabilu' e chiar timpit. merita sa ajunga doctor in ce-o ajunge el acolo. ce-a vrutat el de fapt sa ne comunice noua?
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
-

neatza - Mesaje: 5820
vaaai, va fuarte multzumesc si va astebt care otz putea la una scurta.
rezumat:
intre telefuane am primit unu care ma anuntza cum ca am stabilit maine un bairam de care am uitat si pe care trebe sa il prepar, ie bien.
daca apare publius sa ii zicetz ca mi-a venit o idee care sinplifica teleportarea klingonianului care se integreaza la orl 19, in sensu in care daca tot nu sta mult poa sa vie de la locu la care parashuteaza ecstraterestru direct la locatzia in care se va afla omandamentu clasei muncituare si o sa facem contactu' intre galacsii pe cat posibil placut. da sa nu uitatz sa imi aducetz aminte sa ii zic asta!
iaodi: in afara de superbele vuastre urari, 250 euroi, o punga de cipsuri si un pachet de tzigari, am mai primit un cadou de ecseptzie: si-a rupt shef picioru
rezumat:
intre telefuane am primit unu care ma anuntza cum ca am stabilit maine un bairam de care am uitat si pe care trebe sa il prepar, ie bien.
daca apare publius sa ii zicetz ca mi-a venit o idee care sinplifica teleportarea klingonianului care se integreaza la orl 19, in sensu in care daca tot nu sta mult poa sa vie de la locu la care parashuteaza ecstraterestru direct la locatzia in care se va afla omandamentu clasei muncituare si o sa facem contactu' intre galacsii pe cat posibil placut. da sa nu uitatz sa imi aducetz aminte sa ii zic asta!
iaodi: in afara de superbele vuastre urari, 250 euroi, o punga de cipsuri si un pachet de tzigari, am mai primit un cadou de ecseptzie: si-a rupt shef picioru

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
cum dracu le ies unora faze dastea pentru care altzii se chinuie ? deci ma loat detashat ! asta ca sa nu mai zic de baicsu.
merkaba scrie:wutt? ...
i cannot believe ca sunt ppl care sa dissagree aja mult/puternic cu Coma ... like parerea mea:
-

lasa bre neatzule, ca io acolo unte scrise ca i heart coma, cetii(shi tradusei chear!) ca i-a ranit p-aia de la coma! deshi, daca ma gandesc mai bine, se puate sa fi zis ca ranejte virgula!(shtiu, mm!:))
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file, nimica nu shtii! treaba aia are conotatzii michimauseshti. I heart adica :love: coma! adica omului ii place sa stea in coma. ce nai priceput?
oleeo, din cauza de emotziile provocate, abea acuma am obeservat ca mi sa cam bosumflat o masea... :cry:
oleeo, din cauza de emotziile provocate, abea acuma am obeservat ca mi sa cam bosumflat o masea... :cry:
-

nocturna - Mesaje: 8725
Aplica-i ceea ce i-am aplicat shi io(adica dintzaru) la a mea: un flex d-ala mic sh-o seringa cu ditamai acul.Sau daca nu, amokicilina shi metronidazol.Cate una comprimata la shase ore.Partea proasta e ca n-ai voie sa bei alcool!
Iar acuma ma duc spre reprezentantza panasonic din ploiesti, situata intr-un beci la etajul unei cocioabe:D
Iar acuma ma duc spre reprezentantza panasonic din ploiesti, situata intr-un beci la etajul unei cocioabe:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
12:45 danone* Viewing User Profile : eyewitness
ce dai buzna bre in intimitatea mea personala si privata?
ce dai buzna bre in intimitatea mea personala si privata?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
sa ma duc la o shedintza unte trebe sam scot sheapca ? sau mai bine ma shutesc din biuro shi zic ca nus aici shi ma duc la o tzigare ?
ia loatz dacilea: http://www.e7.pl/~casha/swf/bearlove.swf
betooooon !!!!!
ia loatz dacilea: http://www.e7.pl/~casha/swf/bearlove.swf
betooooon !!!!!
-

ete ce imi raspunde cineva pe sujetu cu AKM de pe un forum:
"Eu am muzica mea si-mi ajunge. Daca n-am iau de pe ODC. Ce mi-ar trebui nu stiu de 'radio' idee cretina? Mai bine-mi dau foc la par si mi-l sting repede, sa se faca negru si lipicios..."
vorba lu red guy din cow& cichin: there's a lot of sick people in this town !
"Eu am muzica mea si-mi ajunge. Daca n-am iau de pe ODC. Ce mi-ar trebui nu stiu de 'radio' idee cretina? Mai bine-mi dau foc la par si mi-l sting repede, sa se faca negru si lipicios..."
vorba lu red guy din cow& cichin: there's a lot of sick people in this town !
-

beton pe naiba ca io iar sunt frustrata ca nu pot sa joc flashuri.
ups, o avut dreptate dovleaca exportata
sunt frustrata!
CFA:
ma numesc danone si sunt frustrata!
am trecut printr-o faza de negare, dar cand am vazut ca mai sunt si altii ca mine, am realizat ca trebuie sa recunosc ca sunt frustrata ca sa ma vindec. acum ma simt mai bine si incet incet nu o sa imi mai pese de swf.
ups, o avut dreptate dovleaca exportata
sunt frustrata!
CFA:
ma numesc danone si sunt frustrata!
am trecut printr-o faza de negare, dar cand am vazut ca mai sunt si altii ca mine, am realizat ca trebuie sa recunosc ca sunt frustrata ca sa ma vindec. acum ma simt mai bine si incet incet nu o sa imi mai pese de swf.

- gaga
trebe carevaszica sa fac doo consecutive ca sa anuntz un anuntz anuntzat inportant:
de la ORL 18.30 toti cemeistii doritori de o bere sau alte alcuale (cu esceptzia lui sodi pe care il scutesc de chinuri) sunt invitatzi in locanta vietzii sa se desfete cu minunatele aventuri care o sa se intanple. cei doritori care nu cunoaste amanunte da' le vrea mai amanuntzit sa recurga pemeie pentru a afla amanuntit acele amanunte.
mentionez ca am sa incerc sa suport bujetul manifestarii daca nu se inprieteneste subit vrunu cu jack. jack daniels.
io cam atata am avut de zis
de la ORL 18.30 toti cemeistii doritori de o bere sau alte alcuale (cu esceptzia lui sodi pe care il scutesc de chinuri) sunt invitatzi in locanta vietzii sa se desfete cu minunatele aventuri care o sa se intanple. cei doritori care nu cunoaste amanunte da' le vrea mai amanuntzit sa recurga pemeie pentru a afla amanuntit acele amanunte.
mentionez ca am sa incerc sa suport bujetul manifestarii daca nu se inprieteneste subit vrunu cu jack. jack daniels.
io cam atata am avut de zis
- gaga
deci cre` ca deja facetz cuoada la locanta, motiv ce-mi stuoarce o lacrima isvorata nu atat din uochiu sanatuos, cat din neputintza de a participa alaturi de voi la studierea manuscriselor de mare valuoare capodoperistica(?!). ~y
shi mai ales: JAAAAAAAAAAACK!;M
iaodi: petrecere placuta shi ne vedem sabtamana viituoare, candva, cand va vetz reveni!:bleah:
in cazu in care na-tz intzeles, pa!;P
shi mai ales: JAAAAAAAAAAACK!;M
iaodi: petrecere placuta shi ne vedem sabtamana viituoare, candva, cand va vetz reveni!:bleah:
in cazu in care na-tz intzeles, pa!;P
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ai mah naie nu mai plange ca o sa ne vedem noi odata si odata.
s-a setat totu, ramane cum ne-am intzeles, desi io stiam ca mi s-a intamplat in ianuarie, tase zice ca suntem in sectenbrie. mi s-a dat viatza peste cap, poate nici nu e 2005, mai stii.
s-a setat totu, ramane cum ne-am intzeles, desi io stiam ca mi s-a intamplat in ianuarie, tase zice ca suntem in sectenbrie. mi s-a dat viatza peste cap, poate nici nu e 2005, mai stii.
- gaga
file, da' cin te tzine bre ca sa dai o fuga pan la capital?
mie aberatzia zilei shi lunii mi se pare sa dai 100 000 pe belet la tzapinarii! adica sa mai shi plateshti?! shi de ce ca sa te mai deplasezi pana in underworld cand potzi ca sal ai pe tanase zilnic virtual, aproape laiv, in tuata splenduarea lui shi numa la un click de boton?!
in alta ordine, din cauza de program extra lejerean ce posed, io creca o sa ajung prima, ma retrag intrun coltz, aranjez pacolo shi ashtept orl.
mie aberatzia zilei shi lunii mi se pare sa dai 100 000 pe belet la tzapinarii! adica sa mai shi plateshti?! shi de ce ca sa te mai deplasezi pana in underworld cand potzi ca sal ai pe tanase zilnic virtual, aproape laiv, in tuata splenduarea lui shi numa la un click de boton?!
in alta ordine, din cauza de program extra lejerean ce posed, io creca o sa ajung prima, ma retrag intrun coltz, aranjez pacolo shi ashtept orl.

-

nocturna - Mesaje: 8725
pai nu-l iei si pe neatza la inaintare? ca imi strica arcurile la masina pe partea dreapta
daca teci in locanta dai numele de cod si iei masa aia marea
20 minute, va pup si multzam la toti
daca teci in locanta dai numele de cod si iei masa aia marea
20 minute, va pup si multzam la toti
- gaga
-

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
buna dimineatza. pe-aicilea sarbatori: el eid al fitr
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094