C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
NEATA
vine ,vine primavara...si prevad ca transhumanta ielanasilor va incepe mai devreme si o sa ramanem singurei si far de iei si greu ne va mai fi sa-nfruntam greul muncii de zi cu zi...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
1708
cari drac de primí£vari, í£i, cí£ cand am plicat diminatzi d-acasi (ma rog, daci orele 7 impí£rtit la 50 insiamní£ diminatzi) era o shiatzi di nu videai la shinshi mietri in fatza lu matali í£i.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bah baicsule ie chestie de soft zic io la tine...io imi bagai rezolutie 1200 x nu stiu cat picshi bah si vazui la shinshi km cacum dadui coltu pe stefan de pe vacarescu dreapta vazui negru de negru in fata lu dinamo de mi se intunecira oichii mei ca si io crezui ca-i ceata...auzi ? intelesei io gresit acu o luna ca vazui la teveu ca astia trage la titlu sau eram pe cartuun netuorcs si nu-mi dadui seama?
-
1710
n-ai intieles ni'ic, í£i. iei n-az zis ca trajie la titlu, ci ca are sanse sa prindí£ Rachidu, í£i. da care Rachid nu prishiep, eu! í£la de Iasi, í£la de Susheava sau í£la de Bací£u?
ANTI
-
ahaaaaaa....uite ca prishepui adicatelea iei fura spirituali di voalati she sunt iei di felu lor ,mai ales filosofu si ieseistu dinu, iei nu traje la titlu ci sa ajunga pe rachid di parca rachidu iera pe locu enshpe in clasament nu pi unu, nu?
ps bah baicsule iti mai aparu un post observez ca ierai la -8 si acu iesti la -7. a umblat lustru la cutiuta cu surprize au ce?
ps bah baicsule iti mai aparu un post observez ca ierai la -8 si acu iesti la -7. a umblat lustru la cutiuta cu surprize au ce?
-
1712
intr-un hiel au dreptatie, í£i, cí£ iei puaate sa-ajungí£ pe Rachidu, da' nu si sí£-i depí£sheascí£, asha sí£ shtii í£i. cí£ dací£ bate maidanezii in meshiu direct la diferentí£ de doi goli, in conditiile-n care o sa auzi in groapa "Who let's the dogs out" de 2-3 dati, in asheastí£ situatiune tot Rachidu va fi pe primu loc la final, daca zí£ dogs aut iegaleazí£ lideru la puncte. Desh, casií£ iesplic mai pe scurt, pua sí£ ajunga Rachidu da nu si sa-l depí£shazcí£, í£i. prishiepushi?
cu posturili, ie bine í£i, cí£ matali nu shitishi ultimeu mieu post. uite: omiesheptesutiedoijpe cat scrie la mine minus omiesheptesutiepatru cí£t ie-n stanga dí£ uopt.
cu posturili, ie bine í£i, cí£ matali nu shitishi ultimeu mieu post. uite: omiesheptesutiedoijpe cat scrie la mine minus omiesheptesutiepatru cí£t ie-n stanga dí£ uopt.
ANTI
-
Post Aniversar 1490 (mai am 5000 si-l intrec pe Lustru)
neata
nashico cu asteniile astea de primavara nu te vad bine mai ales acu cand oamenii isi scot vehicolele din hibernare si o sa fie cerere crescuta de curatat parbrize,lunete si fare...ca nu stiu ce sa zic ori ai ielanii la monta ori ai monta la ielani...
baicsule cadea-ti-ar rachidu-n beu, stirea buna-i ca lustru ne paraseste ca primi oferta tentanta de la aia cu hanuancutei, shaorme ,trloeibuz la scara cu sofer si loc de dat cu capu....vestea rea-i ca ia si lutzili cu iel...
nashico cu asteniile astea de primavara nu te vad bine mai ales acu cand oamenii isi scot vehicolele din hibernare si o sa fie cerere crescuta de curatat parbrize,lunete si fare...ca nu stiu ce sa zic ori ai ielanii la monta ori ai monta la ielani...
baicsule cadea-ti-ar rachidu-n beu, stirea buna-i ca lustru ne paraseste ca primi oferta tentanta de la aia cu hanuancutei, shaorme ,trloeibuz la scara cu sofer si loc de dat cu capu....vestea rea-i ca ia si lutzili cu iel...
-
mnaziua.
aiule, cu ielanii nu-i nici una nici alta din doo variante de posibilitatzi ce le deteshi, ca-i gasii disdedimineatza pa totzi cu copitele-n sus, ia sa va vaz care ghicitzi de ce, se dau bile albe la castigatori.
veste rea pentru cine, mah? poate pentru aia de posteaza pa han shi nici cu gandul nu gandesc ca li sa pregatejte ceva...
veste rea pentru cine, mah? poate pentru aia de posteaza pa han shi nici cu gandul nu gandesc ca li sa pregatejte ceva...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
1716
aloha
lustruleeeeeeeeeeeeeee un' te duci tu lustruleeeeeeeeeee? cu cine ne lasi lustruleeeeee? ce ne facem fara tine lustruleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
1. radeau dí£ sí£ tí£ví£leau
2. se bronzau
Initial trimis de eyewitness
lustru ne paraseste
lustruleeeeeeeeeeeeeee un' te duci tu lustruleeeeeeeeeee? cu cine ne lasi lustruleeeeee? ce ne facem fara tine lustruleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Initial trimis de angus
ca-i gasii disdedimineatza pa totzi cu copitele-n sus
1. radeau dí£ sí£ tí£ví£leau
2. se bronzau
ANTI
-
nashico iata variante:
- morti ,dead si pe lumea ailalta
- rasera de cazura pe spate citind posturile lu lustru
- i-ai pus sa sprijine tavanu ca-ti pui rigips acasa
- schimb anual de potcoave
- fitness (tras de fiare)
- scabie la sira spinarii si scarpinat pe spate de covoru persan din sufragerie
- morti ,dead si pe lumea ailalta
- rasera de cazura pe spate citind posturile lu lustru
- i-ai pus sa sprijine tavanu ca-ti pui rigips acasa
- schimb anual de potcoave
- fitness (tras de fiare)
- scabie la sira spinarii si scarpinat pe spate de covoru persan din sufragerie
-
neah, natz ghicitera, da' nais traiuri. nu va dau inca in vileag motivul cauzei de pretext, da' va mai dau o litera ajutatoare: fura in pozitzia aia doar pen cateva minute, dupe care ishi revenira voioshi la starea lor patrupeda....
- angus
- Junior Member
Re: 1716
Initial trimis de baixinho
un' te duci tu lustruleeeeeeeeeee?
...la pasune aiule...
ce sa faci tu lustrule ?
...sa pasc iarba baicsule...
cin te mana lustrule ?
...aliosha, sodule...
ce asculti tu lustrule ?
...p***-n anus sodule
ce se aude lustrule ?
ce auzi tu lustrule ?
...n-aud,n-aud aiule
...io mi-s surd, baicsule...
plangi de frica lustrule
nu plang,nu plang sodule
doare curu aiule...
cin te taie lustrule?
...nimeni , nimeni sodule...
doar cacarea sodule
doare curu aiule
nu mai poci baicsule
(pasarea colibri - mielu) -interpretare cemeista
-
nu pot casa va zic fix unde va doare de ielanii miei, care vasazica iei iera tatzi pa spate caci shi-au pus rinofug in nasuri, bolunzi fiind shi chiar gripati prin raceala, shi ma pusera pe mine casa fac toata munca lor, da' lasca acuma le-a trecut shi nu mai prididesc, rasuna intreprinderea de heirupurile lor behaite.
da' astenia tot sa simtzeshte plutind peste clasa muncitoare, ori unde a ieshit cemeishtii da frunte la camp sa deztzeleneasca glia pen' insamantzarile da primavara, casa putem canta in curand cu totzii in cor floricele pa campiiiii, hai sa le-adunam copiiiiii.........
da' astenia tot sa simtzeshte plutind peste clasa muncitoare, ori unde a ieshit cemeishtii da frunte la camp sa deztzeleneasca glia pen' insamantzarile da primavara, casa putem canta in curand cu totzii in cor floricele pa campiiiii, hai sa le-adunam copiiiiii.........
- angus
- Junior Member
Neata carcotasi harnici mesteri faurari,
mah azi da dimineata ,imi sari oichii pe ce credeti voi? pe libertatea ziaru de scandal care pe ultima pajina are o poza cu un semn de circulatie "atentie la ielani" care s-a introdus recent in muedia si reprezinta 2 ielani ,banuiesc ca un el si-o ea, care si-o pun. comentariu la poza este:
"AVERTISMENT. pe mai multe sosele din suedia aflate in apropierea unor zone impadurite unde traiesc elanii, au fost instalate semne de circulatie care avertizeaza soferii ca aceste animale sunt in sezonul imperechierii. semnele au fost montate dupa ce s-au inregistrat cateva accidente cauzate de mai multi elani loviti de masini chiar in timp ce se imperecheau in mijlocul carosabilului."
bah oameni buni voi realizati ca io am citit anuntul la bancu de lucru si cazui sub strung de ras de se uitau colegii de atelier la mine ca la circ, unu chiar a chemat salvarea crezand ca am epilepsie. nashico, baicsule dilema disparitiei ielanilor nu mai ie dilema. iei ie bine mersi in muedia si si-o pun pe sosele si noi acilishea ne dam de ceasu mortii ca unde-i ielanii...
mah azi da dimineata ,imi sari oichii pe ce credeti voi? pe libertatea ziaru de scandal care pe ultima pajina are o poza cu un semn de circulatie "atentie la ielani" care s-a introdus recent in muedia si reprezinta 2 ielani ,banuiesc ca un el si-o ea, care si-o pun. comentariu la poza este:
"AVERTISMENT. pe mai multe sosele din suedia aflate in apropierea unor zone impadurite unde traiesc elanii, au fost instalate semne de circulatie care avertizeaza soferii ca aceste animale sunt in sezonul imperechierii. semnele au fost montate dupa ce s-au inregistrat cateva accidente cauzate de mai multi elani loviti de masini chiar in timp ce se imperecheau in mijlocul carosabilului."
bah oameni buni voi realizati ca io am citit anuntul la bancu de lucru si cazui sub strung de ras de se uitau colegii de atelier la mine ca la circ, unu chiar a chemat salvarea crezand ca am epilepsie. nashico, baicsule dilema disparitiei ielanilor nu mai ie dilema. iei ie bine mersi in muedia si si-o pun pe sosele si noi acilishea ne dam de ceasu mortii ca unde-i ielanii...
-
fine, ielanii miei ie prezentzi la datorie tatzi shi in par, ca-i numarai dela stanga la dreapata shi dela dreapta la stanga, nu lipseshte niciunul dupe inventar, ca io le creez conditzii propice pentru intemeierea familiilor shi nu-i las pa strazi ca bagabontzii aia din suiedia. ba acu' statui az noapte shi le impletii caciulitze din fir roshu da matase casa nu le fie frig la sinuzita shi sa nu-mi mai stranute peste parbrize taman dupe ce le detei cu bromocet de te vezi in iele ca-n oglinda. sa-i vezi ce veseli ie iei acum cu caciulitzele alea cu motz shi modele scotziene, shi cum mai balangane din urechi, tresa le pui funde roshii sa nu mi-i deoaiche lumea.
- angus
- Junior Member
io am o dilema...baicsu si-o fi luat azi prosportu sau vaisroiu? dupa cum posta pe folbal inclin sa cred ca a renuntat la fumat...
-
1723
am si tigari si zear, asa sa stii!
saru mana si puna sioa!
ielanii aia din suiedia nu ie ai mei pentru ca deoarece ca finca din pricina ca ai mei are isicne, ma! io-i recunosc dintr-o turma intreaga, ce crezi tu, ca-i pierd asa de lesne? n-ai sa vezi! le-am spus lu ielanii mei sa dea fuguta pan' la Maranello si sa stea pe langa cvintuplu, da me-a zis ca nu-i nefoe, ca finca baiatu e in vana si la Sepang o sa faca ravagii. parerea lor!
saru mana si puna sioa!
ielanii aia din suiedia nu ie ai mei pentru ca deoarece ca finca din pricina ca ai mei are isicne, ma! io-i recunosc dintr-o turma intreaga, ce crezi tu, ca-i pierd asa de lesne? n-ai sa vezi! le-am spus lu ielanii mei sa dea fuguta pan' la Maranello si sa stea pe langa cvintuplu, da me-a zis ca nu-i nefoe, ca finca baiatu e in vana si la Sepang o sa faca ravagii. parerea lor!
ANTI
-
creca ielanii aia din suiedia carevasazica ie orfani, n-are masa, n-are casa, ca nu-i revendica niminea, renegatzii, ca tziganii cu cortu'.
baicse, vezi ai grije az sa citejti zearu numa pa paginile din dreapta, casa mai ai shi maine de citit, in caz ca farsheshti az tat pachetul da vaisroi. daca nu, nu.
aiule, az ie ziua aia, mah?
baicse, vezi ai grije az sa citejti zearu numa pa paginile din dreapta, casa mai ai shi maine de citit, in caz ca farsheshti az tat pachetul da vaisroi. daca nu, nu.
aiule, az ie ziua aia, mah?
- angus
- Junior Member
bah atunci delema mia e si mai mare...pai nashica ii posedeaza pe ai iei si o cred ca-i numara si de la stanga spre centru dreapta si de la dreapta spre centru stanga, unu cate unu aliniati si in sir cate unu fiind (iei ielanii) in acest timp si moment cand ii numara...baicsu ii posedeaza si iel pe ai lui ca le-nfipse in pept icsine cu numere crescatoare in sus de la cel mai mic la cel mai mare si descrescatoare in jos de la cel mai mare la cel mai mititel adicatelea fara a omite frun numar sau ielan in acest sir, io ii am pe toti ca ii strig apelandu-i dupa catalog in fiece dimineata cu nume prenume ,nr la copita/potcoava, cod personal, nr asigurari sociale, si azi toti raspunsera fara exceptie prezent...si atunci ai cui ielani ie aia de zice astia in ziare? ca ziarele nu minte nu?
nu-i orfani nashico ca ma interesai la oficiu suiedez de infieri ai ielanilor far de capatai si zisera aia ca nu apare ielanii aia din padure in bazele lor de date si luate si nedumerit dadui telefon la oficiu de ielani pierduti si de-acolo imi zisera prin a-mi comunica ca turma respectiva care practica sexu liber si-n aier liber nu fura reclamati ca perduti de nimeni...asa dilema nu avusei in viata mea...
nu.dadui beletele inapoi prin returnare deoarece fura ieri si nu azi cum crezui io initial si la inceput iar ieri iera alte activitati pe ordinea de zi care nu suporta amanare si postponare ceea ce ma determinara la actu initial espus mai inainte...
nu-i orfani nashico ca ma interesai la oficiu suiedez de infieri ai ielanilor far de capatai si zisera aia ca nu apare ielanii aia din padure in bazele lor de date si luate si nedumerit dadui telefon la oficiu de ielani pierduti si de-acolo imi zisera prin a-mi comunica ca turma respectiva care practica sexu liber si-n aier liber nu fura reclamati ca perduti de nimeni...asa dilema nu avusei in viata mea...
nu.dadui beletele inapoi prin returnare deoarece fura ieri si nu azi cum crezui io initial si la inceput iar ieri iera alte activitati pe ordinea de zi care nu suporta amanare si postponare ceea ce ma determinara la actu initial espus mai inainte...
-
ale cuie, aiule, ale cuie!!!!!!
ca vazui shi io vestea in shomoiogu da zeare cu care dadeam lustru (pardon, baicse!) la parbriz, casa se zvante bromocetu mai iute, shi citii shi io cu ielanii aia ai nimanui dela suiedia, vai de capu lor, pa autoruta sa-shi gaseasca obshtescul farshit in mijlocul cararii p-acolosha...
ca zearele nu minte, asta-i clar shi limpede cristal ca lumina zilei, sa zica shi baicsu parerea lui, ca iel le cunpara zilnic shi-n fiecare zi smulgandu-shi vaisroiu dintre buze la caz de o adica spre sacrificiu.
ar mai fi o varianta de alternativa ca posibilitate: sa fie oare ielanii lui onk?
leitar edit, dupe leitar editu lu aiu da mai sus:
breh, gandesc au unde or fi ielani extraterejtri, care n-are mama, n-are tata, shi da cu cutzitu'n peatra, ca ma furnica deja groaza pa shira spinarii de frica de fenomene paranormale inspaimantatoare, au sa fie spiritele ielanilor chinuitzi de divershi muncitori proletari din suiedia, au ar mai fi de luat in calcul shi-n considerare posibilitatea casa fie ielani d-aia de se dedubleaza, de poate sa fie iei in mai multe locuri in acelaj timp, ca d-aia ie bine shi fromos casa se mai duca omu' la teatru, mai invatza una-alta, diverse chestii.
ca zearele nu minte, asta-i clar shi limpede cristal ca lumina zilei, sa zica shi baicsu parerea lui, ca iel le cunpara zilnic shi-n fiecare zi smulgandu-shi vaisroiu dintre buze la caz de o adica spre sacrificiu.
ar mai fi o varianta de alternativa ca posibilitate: sa fie oare ielanii lui onk?
leitar edit, dupe leitar editu lu aiu da mai sus:
breh, gandesc au unde or fi ielani extraterejtri, care n-are mama, n-are tata, shi da cu cutzitu'n peatra, ca ma furnica deja groaza pa shira spinarii de frica de fenomene paranormale inspaimantatoare, au sa fie spiritele ielanilor chinuitzi de divershi muncitori proletari din suiedia, au ar mai fi de luat in calcul shi-n considerare posibilitatea casa fie ielani d-aia de se dedubleaza, de poate sa fie iei in mai multe locuri in acelaj timp, ca d-aia ie bine shi fromos casa se mai duca omu' la teatru, mai invatza una-alta, diverse chestii.
- angus
- Junior Member
postponare ceea ce ma determinara la actu initial espus mai inainte...
iar vorbejti urat?! ce-i aia postponare?! tztztz!
aiule, actu initzial espus inainte, aka returnarea beletelor, sau inainte-inainte, aka sex in aier liber pa mishlocu shoselei?! :con:
- angus
- Junior Member
ie multe momentele cand gura asta spurcata o ia la sanatoasa lasandu-ma in urma si inapoia sa si postponeaza sosirea mea efectiva si reala la fata locului cand ie prea tarziu si tardiv si ma refeream in esplicatie la actu prim espus de matalutza si imi crapa mie obrazu de rusine de ma imbujorai ca dupa tuica fiarta la -30 grade cand vazui lipsa de pudism si calea gresita pe care o luara gandurile si imaginatia matale de varsai bunatate de cafeluta fierbinte pe camasuta si cravata riguros inodata de a mea colega de camera in zorii zilei cam spre rasarit si dis de dimineata...
-
1724
Initial trimis de angus
aiule, actu initzial espus inainte, aka returnarea beletelor, sau inainte-inainte, aka sex in aier liber pa mishlocu shoselei?! :con:
nici unu nici unu-í£lalalt, ie vorba de asta:
dadui telefon la oficiu de ielani pierduti
tanti "casí£", ia nu mai radea de mine, c-o sa-m cumpar si maine zearu si tigarile ca finca mai am cincizeci de mii lei. din astia scade douazeci pe care o sa-i dau pe vaisroiu pe care o sa mi-l cumpar peste fo 3-4 ore, mai ramane 30.000. minus 8.000 (zearu) minus alti doozeci mii - vaisroiu de maine. daca stau bine sa ma gandesc - imi ramane si de cheltuiala. + ca mi-a zis un ielan ca azi s-ar putea sa mergem in card la casierie.
ANTI
-
auzi baicsule da matale in zilele aste de dinainte de leafa mai si mananci? sau face astia prosportu si vaisroiu comestibile? io intreb ca pe vremea mea nu iera bune de mancat si iera nevoie sa ne luam ba o paine ,ba un salam de soia, ce se gasea prin muzee...
-
aiule, geaba o mai dai la-ntors acusha cand porumbelul deja a sburat negru pa gri shi pa fanclub, adevar graind gura pacatosului spre bucuria ielanilor cei posedatzi din ogradele paralele shi echidistante ale angushilor shi baicshilor, acu las-o jos ca te-am prins in delict cu flagrantu in mana, ca shoselele ie elementul meu shi chiar obiectul muncii shi tresa am grije de dansele casa fie mentzinute curate shi uscate. cat despre cravata riguros calcata cat shi innodata cu noduri marinarejti, imi cer scuze sincere shi dezinteresate fatza de doamna doctor, shi fatza de tine am o dojana: daca ear stai la strung fara de halat, iata ce necazuri shi chiar pocinoage se poate intampla intr-o clipa de neatzenzie.
baicse, nu ma acuza pa nedrept de un ashea afront caci nu pot casa-mi permit sa ma rad de dumneavoastra, da' daca-l tzinushi ascuns la cerap sau supt saltea pa george enescu pentru zile negre, io nu putui decat casa ma ingrijorez pentru soarta matale, ca-i mai bine decat satz duc dorul, n-ashea?
da vorba ie: ielanii aia din propozitzie avea sau n-avea boletine?
baicse, nu ma acuza pa nedrept de un ashea afront caci nu pot casa-mi permit sa ma rad de dumneavoastra, da' daca-l tzinushi ascuns la cerap sau supt saltea pa george enescu pentru zile negre, io nu putui decat casa ma ingrijorez pentru soarta matale, ca-i mai bine decat satz duc dorul, n-ashea?
da vorba ie: ielanii aia din propozitzie avea sau n-avea boletine?
- angus
- Junior Member
pai nashico io ieram convins ca mataluta ai locu de munca in intersectii ,la umbra semafoarelor si a semnelor de cedeaza trecerea si nicidecum pa sosele si autostrazi , ca io stiam ca alea e deja e ocupate si ie fiefu unor anumite reprezentante de seama ale unor societati particulare producatoare de placeri fara personalitate...juridica si scrupule care in termeni de transporturi si espeditii internationale poarta numele generic de tiriste...deci da-mi voie sa pun la indoiala esperienta matale in domeniu si sa nu dau crezare acuzelor pe care le-ai adus anterior si mai inainte unor useri de seama in ceea ce priveste educatia si cresterea ielanilor...de casa
lipsa halatului se esplica ca ma prinsesi cu postu matale in pauza de masa ezat cand estrageam prin estractie paharu de pvc espandat umplut oichi cu cafea de la tonomatu de cafea pus de maistru de la sectia saibe (care are smen cu nesle de stie toata fabrica) pe holu de acces spre vestiare unde anterior si-n prealabil imi lasasem cu grija si impachetat pe taburetu aferent si predestinat ,halatu pe care-l pomenisi mataluta...
lipsa halatului se esplica ca ma prinsesi cu postu matale in pauza de masa ezat cand estrageam prin estractie paharu de pvc espandat umplut oichi cu cafea de la tonomatu de cafea pus de maistru de la sectia saibe (care are smen cu nesle de stie toata fabrica) pe holu de acces spre vestiare unde anterior si-n prealabil imi lasasem cu grija si impachetat pe taburetu aferent si predestinat ,halatu pe care-l pomenisi mataluta...
-
1726
statz fara nici o nadejde, ca mea mai ramas nejte cozonac de la Craciun, deci ma descurc io intr-un fel. salam nu vreau, ca-mi ramane carnea intre dinti (daca me-aduc aminte, anu trecut, de Paste, am pus un ou intr-un pahar sa vaad cam cum arata anu asta de Inviere; cre' ca mai mult ca sigur ca nu mai ajtept Invierea, ca prea sunt curios).
cat despre caserie, o sa mergem pacolo sa videm noul lacat, cat ie iel de frumos.
pies: care vrei nejte isicne de vanzare? le dau ieftin! parerea mea!
cat despre caserie, o sa mergem pacolo sa videm noul lacat, cat ie iel de frumos.
pies: care vrei nejte isicne de vanzare? le dau ieftin! parerea mea!
ANTI
-
Iertata-mi fie nestiinta de profan, stiu ca n-au trecut cei 17 ani aferenti, da' tot am si io o nelamurire. Cum dracu se face ca io, cu elanii miei cu tot abia daca am timp sa-mi verific meilu si sa vad scorurili de la liga Champions League a campionilor si de-lde aiu si baixu cu ielanii lor cu tot se sparg in posturi catu-ti-i ziulica de lunga. Auziti oamenui buni, da ce munca-i aiasta la voi? Pai or is io prost, or d-asta se duce tara asta de rapa, ca cemistii sta si posteaza de elanii de se fut in suedia in loc sa munceste. e, care-i din astea doua, daca binevoiti a-mi raspunde?
Sau tre' sa treaca aia 17 ani si-o sa-nteleg singur?
Intr-o cu totu' alta ordine de idei, aiule, te-mbeti diseara?:D
Sau tre' sa treaca aia 17 ani si-o sa-nteleg singur?
Intr-o cu totu' alta ordine de idei, aiule, te-mbeti diseara?:D
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Initial trimis de bhuttu
1/ Sau tre' sa treaca aia 17 ani si-o sa-nteleg singur?
2/ Intr-o cu totu' alta ordine de idei, aiule, te-mbeti diseara?:D
-nu . 19...
-bah acu ca adusesi vorba nu-mi propusesem da intotdeauna am apreciat sugestiile constructive. e o idee sa inchei pozitiv ziua asta obositoare de postari...
-