C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
alaleo
ofendere, las-a sarbatorile si intra in cantonament ca in 12 de minute termin de mancat (deci cam pe la si 5) si te provoc la un b1ll'1ard.
ofendere, las-a sarbatorile si intra in cantonament ca in 12 de minute termin de mancat (deci cam pe la si 5) si te provoc la un b1ll'1ard.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
alalei flacai
o informatie de ultima ora special pt filu : peste 3 zile e luni
olaroiu la poli tim
asteptam cronica de la lectura deasear
o informatie de ultima ora special pt filu : peste 3 zile e luni
olaroiu la poli tim
asteptam cronica de la lectura deasear
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
e vara. e soare. tzaranii cooperatori culeg roadele de pe ogoarele manoase ale patriei.
ce poola delirez io acilea? ie iarna bre! ie innorat! ninje d-asara! uoamenii merje cu uochii mijitz shi cu bucile stranse din motive de ghiatza supt zapada !
alfel, aiu are rezon í£ghen inca o data: ezapt atatea zile ie pana luni shi la mine! se pare ca e singura asemanare intre bucurejti shi bistritza!
deshi nu crez ca danone va putea sa serveasca azi p-acilea, vrau s-o anuntz c-am studieat asar` un dosar shi in cinstea ei! chear domnishoara sheiea de la arhiva cu dosarele ne-a intrebat di ce inchinam cu dosare bex pentru iaurt! raspunsul cum ca am fi vegetarieni nu crez s-o fi convins, ca am surprins-o laonmomendat arauncandu-ne nejte priviri de jenu: "pacat de iei, ca parea normali!"
ajtebt procestu-verbal incheat cu ocaziea lu aseara!
ce poola delirez io acilea? ie iarna bre! ie innorat! ninje d-asara! uoamenii merje cu uochii mijitz shi cu bucile stranse din motive de ghiatza supt zapada !
alfel, aiu are rezon í£ghen inca o data: ezapt atatea zile ie pana luni shi la mine! se pare ca e singura asemanare intre bucurejti shi bistritza!
deshi nu crez ca danone va putea sa serveasca azi p-acilea, vrau s-o anuntz c-am studieat asar` un dosar shi in cinstea ei! chear domnishoara sheiea de la arhiva cu dosarele ne-a intrebat di ce inchinam cu dosare bex pentru iaurt! raspunsul cum ca am fi vegetarieni nu crez s-o fi convins, ca am surprins-o laonmomendat arauncandu-ne nejte priviri de jenu: "pacat de iei, ca parea normali!"
ajtebt procestu-verbal incheat cu ocaziea lu aseara!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori) nae cinefil*, aurora
ser`us aurora!
ser`us aurora!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil* Sending Yahoo Message : Shaki
09:45 Virgil :-) Private Messaging : Shaki
nocti, te cam eclipseaza rechina , doi deodata . nu jtiu cum face fata saraca
bre da se pare ca lectura deasear a avut un impact profund asupra devoratorilor de cultura, marcandui indubitabil
09:45 Virgil :-) Private Messaging : Shaki
nocti, te cam eclipseaza rechina , doi deodata . nu jtiu cum face fata saraca
bre da se pare ca lectura deasear a avut un impact profund asupra devoratorilor de cultura, marcandui indubitabil
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
adevaru ie ca afecs shi stefan or ramas la un momendat profund marcatzi de discoveri chenalu ce se desfashura pe teveu din fundal.
shakitzo, ai ca ne suparam. pai asha nea fost vorba? asha team invatzat io pe tine? sa dai in cap la profeseur, chiar asha? nui frumos.
shakitzo, ai ca ne suparam. pai asha nea fost vorba? asha team invatzat io pe tine? sa dai in cap la profeseur, chiar asha? nui frumos.
-

nocturna - Mesaje: 8725
aiule, viola-tzi-ash shi io intimitatea cum mi-o siluejti matale! stai flexat, ca nu te barfim(de rí£u)!
-

deci neatza care este la tuata lumea !
in al doilea rand vreau pentru ca sa recunosc ca am intrat dinou pe forumu ala cu rocafe. ie jeale bre ! ie plini de oribili shi rocici p'acolo.
deci nujtu cum sa facut ca pe tredu de AKM (pe care l-au mutat la publicitate !) mai intai erea vorba de muzichie, da cum mam intors cu spatele, discutzia a continoat cu razboiu stelelor. deci mau pierdut de tot.
in al doilea rand vreau pentru ca sa recunosc ca am intrat dinou pe forumu ala cu rocafe. ie jeale bre ! ie plini de oribili shi rocici p'acolo.
deci nujtu cum sa facut ca pe tredu de AKM (pe care l-au mutat la publicitate !) mai intai erea vorba de muzichie, da cum mam intors cu spatele, discutzia a continoat cu razboiu stelelor. deci mau pierdut de tot.
-

neatza - Mesaje: 5820
serustoc. tot pt filu: peste 3 zile ie o data fixa de cand so unit moldova cu tara romaneasca, deci dovada clara ca orice lucru maret se poate face si lunea.
-

weed13 - Mesaje: 1868
-

uid, ser`us bre! vezi ca la mine amu ploo!
tzea revenit netu`?
in rest da bre, anu asta unirea principatelor pica lunea shi pashtele catolic cu o luna inaintea celui ortodox! s-a intors lumea cu fatza la perete, nu alta!
tzea revenit netu`?
in rest da bre, anu asta unirea principatelor pica lunea shi pashtele catolic cu o luna inaintea celui ortodox! s-a intors lumea cu fatza la perete, nu alta!
-

bagat meil.
mai ie unu dei zice mel**ania (ca sa nu facem reclama
da' sa pic de pe scaun ca nam gasit boton de inregistrare. creca aia ie mai esclusivishti asha.
uidule tu ejt zugrav? sau ala ie memetu? ca deja mam pierdut.
mai ie unu dei zice mel**ania (ca sa nu facem reclama
da' sa pic de pe scaun ca nam gasit boton de inregistrare. creca aia ie mai esclusivishti asha.
uidule tu ejt zugrav? sau ala ie memetu? ca deja mam pierdut.
-

vazut, placut, multzumit care este. + cam vazut shi postu de pe rocafe shi mam cam dixtrat. cred ca o sa ne dea aia afara p'amandoi. adica tzie tzar placea satz vie doi necunoscutz in ograda ta shi satz zica ca linchin parc ie de cacat ? ca mie miar placea. puate leash da shio bere pa chiestiea asta.
-

-

weed13 - Mesaje: 1868
cred ca o sa ne dea aia afara p'amandoi.
las bre, ca duar nu neo arunca in strada acuma. om gasi shi noi pe undeva ca sa nu ramane homleshi sau fara ocupatzie.
dana, ba au contrer, noi fuarte multzumim!
-

ce face postsarbatorita ? bine ? creierii lafel ?
foarte mai leitar edit:
deci unte a plecat iuzarii ?
shi mai shi mai leitar: deci am aflat cu bucurie acu ca atzipildele de leam facut cu AKM a functzionat care sa inscris nejte oamini care a aflat de treaba asta de pe strada. deci ie bine.
foarte mai leitar edit:
deci unte a plecat iuzarii ?
shi mai shi mai leitar: deci am aflat cu bucurie acu ca atzipildele de leam facut cu AKM a functzionat care sa inscris nejte oamini care a aflat de treaba asta de pe strada. deci ie bine.
-

adecatelea lu matale abea amu itz ese maselele?! shi tot creshte?maseaua mea a inceput ca sa ia proportzii
bre, da` ploo, nu se-ncurca! ca atare, cu fleoshcí£itul pa de riguoare, ma retrag spre cí£shi!
pe luni!
-

-