C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Mie Ian 26, 2005 9:45 am

salut uameni buni si rai si care otz fi. zozo, 'ce ca pleaca? a cata uara bre? da hai sa nu rascolim balega, ieri a fo ieri, az ie azi.

ca tomna ce am ajuns si am constatat ce ghidush ie moshu ala, craciun. ca am trei coleje care tuate ie viituare mame si au fo montate taman atunci de craciun se pare.
ca asa ie moshu asta, unora le da cadou o ciucalata, un uischean si la altzii, in spetza altele, le aduce moshu o p00lah :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Mie Ian 26, 2005 10:04 am

az o vreme shi mai de cacat ca ieri.
supt mottou` de mai sus, va adresez un pompieristic ser`us bre!

deci oricum ar fi, az e mai bine ca eri, ca e tot mai putzine zile pana la uichend. din pacate, ashea cum bine a optservat baixu`, se-apropie amenintzator lunea, deci unteva ie o capcana shi veatza e un etern cerc(cel putzin ashea am dedus eo dupe ce am cetit ce-a scris cineva care-a cetit en rais)!

io cre ca tase nu pleaca, eventuoal tase se transforma, vorba cantecului!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Mie Ian 26, 2005 10:06 am

aoleo, care miam adus aminte. az ie 26 januar, vazui neshte neni imbracatzi in pioner la teveu.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Mie Ian 26, 2005 10:15 am

dadadadada cu pionieri. care az ie zioa lu o pretena da mea care momental nu ie acilea care almintrelea eram zob az shi maine.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nae cinefil » Mie Ian 26, 2005 10:20 am

ca asa ie moshu asta, unora le da cadou o ciucalata, un uischean si la altzii, in spetza altele, le aduce moshu o p00lah

deci eo cre` ca de-aia shi da uischiean sau ciucalata, ca sa puata profita de neatentzie, ashea ca uaci aut aia de-atz premit respectivele cadouri!

bre, ce s-a facut cu indestructibilu, l-atz banat(acuma shtiu ca ie din Timishoara, da` nu asta vreau sa zic!)? ca nu-l mai vaz azi !

p.s. az mere netu puuuuuuuuuuuuutzin mai bine ca eri!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 10:32 am

file, m-ar enteresa in mod deosebit o cronica la meciu de folbal disputat ieri de matale in conditii de nameti :D

SOD* Viewing Thread YM - Locul de refulare al nebunilor

ce faci zarzarica, pe noi ne eviti?
bre daca ti-erea tarsha sa suni luni trebea sa dai cu taxa inversa :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mie Ian 26, 2005 10:50 am

bre statui asear sa vaz filmu' ala cu ingerii din america, ca episodu' anterior l-am vazut pe bucati. si declar (asta pt cine a zis ca ie bun filmu') ca lasand la o parte situatiile penibile si subiectul cu poponari si jidani si mormoni, lund doar filmul ca replici si situatii, rar mi-a fost dat sa vad ceva mai jenibil.

cel mai naspa mi s-a parut scenaristul. avea niste replici geniale. stiti voi atunci cand dai o replica d'aia tun, care iti iese si porma taci ca lumea sa iti savureze geniul? ei bine scenariul era atat de tampit incat dupa o replica de genul ala personagiul neam de tacea, mai baga niste ineptii incat ori te 'nervai, ori uitai replica de geniu. stupid.
metafore fortate. plm, stiu ca de gustibus da lu je nu i-a gaghilat nici spiritu' nici intelectu' (ca sa nu mai vorbesc de fizic).

finalu ala cu sidosu omosecsual care baga una d'aia ca din sete de viatza si ca ie om iel traieste si ca EI vor fi mereu aici si no sa dispara niciodata m-a facut sa ma simt chiar bine. io crezui ca uamenii vor sa eradicheze sida aia da' se pare ca nu.
gaga

Mesajde SOD » Mie Ian 26, 2005 11:02 am

noroc bun bre ! nu evitez pe nimenea. doar c-acolo ma dus pashii bre...

cat despre luni, sunt impardonabil..recunosc !
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 11:03 am

vorba unui mare ganditor in viata cum ca iarna nui ca vara nici acaiemu de azi nui ca ala de ieri drept pentru care la primele acorduri de raboteza si triluri de carusel 256 sadu, cand membranele bocselor na mai rezista crapanduse brusc si instantaneu am inchis pisiu scotzandul din priza
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Ian 26, 2005 11:05 am

una calda, una rece. :D

nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 11:11 am

pentru cinefili

academia americana de film la propus pe gw bush pentru cel mai slab rol din 2004 pentru prestatia din fahrenheit 9/11
eyewitness

Mesajde gaga » Mie Ian 26, 2005 11:15 am

sodilicutzicu :G
mijtuaca faza cu paralela geometric euclidiana intre o mama de bataie si o pizda straineza da' amaratzii aia is mai degraba demni de mila ...
io zic mai bine sa ne vedem noi de berile noastre ca am o datorie de onoare la matale, aiu si baicsu (plus consuarta).

dedicatzie lu neatza:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=347091#post347091
gaga

Mesajde nae cinefil » Mie Ian 26, 2005 11:18 am

aiule, din motive de munci stupid de urgente, am ratat inceputul folbalului de martza, inceput ce consta in ingurgitarea a o bere, maxim doo, ashea ca, dupa dubios de multa vreme, am intrat pe teren cu echipament, dar fara alcool, ashea ca numa berea cu jinars de dupa m-a mai putut aduce la veatza!

shi da, din acelashi motiv al libsei alcoolului, am opservat shi zapada care, zice strigatu public, erea acolo shi sabtamana trecuta!

oricum, promit casa nu se mai intample munci martza!:)

danone, am vazt shi io oarejce din serialu ecibioului sabtamana trecuta, da` m-am sperieat de cum se foote ingerii cu omosexualii shi cant am mai auzit ca dumnezeu ii iubejte pe uoameni in detrimentu hermafroditzilor inaripatz, am schimbat repede pe uoteve!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde cubu » Mie Ian 26, 2005 11:39 am

Re.

Ce s-a intamplat bre p-aici de e steagu e in berna? Plea cacu mva Tasica?

Astia de la Jurnalu National zicea ca de fapt azi nu e ziua lu Ceasca. Ce-a facut pana la urma, o muta sau ramane asa?

In rest,
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=13452

uwgduwquid: danoneto, da cine a zis ca serialu ala e misto?
indescifrabil
cubu

Mesajde baixinho© » Mie Ian 26, 2005 11:41 am

SODy, saliu :*
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mie Ian 26, 2005 11:42 am

io unu mam uitat la tuate episuadele. de lanceput la sfarshit. ce sa zic ? deci a fost unele faze fuarte mijto regizate. a mai fost shi nejte trebi de era sa borasc, a mai fost unele care mam dixtrat shi in finale, a fost faza de ma lasat perplexistic. care eo eram ferm comvins (chiar pusesem pariu cu consuarta) ca muare totz fara esceptzie. care deci finalu ma dezamagit crunt ! unu singur a sucombat, peronaju fiind evil prin definitzie, restu caracterelor salvandu-se prin cateva artificii de cacat.

da nu asta voriam eo sa zic. deci mie mia placut faza cu ingerii. nuj dacatz opservat, da daca ie sa se intanple vrun fenomen tehnologico-fantasmagoric cum ar fi: sfarshitu lumii, inceputu lumii dupe sfarshitu aceleiashi, veniri de ingeri, draci, vampiri, varcolaci, nemuritori, asteroizi, comete, martzieni, jupiterieni, parameci vorbitori, robotzi futabili bombe cataclismice, epidemii inspaimantatuare shi alte asemenea, deci tuate astea se intanpla la America. Chiar ma bucuram ca, data fiind diferentza de fus oral, afli de la shtiri cand vine finele universului shi mai ai vreme sa ieshi la o ultima paranghelie in asha fel incat la momentu oportum sa fii suficient de ranga incat sa nutz mai pese.
deci imi imaginam in aceste conditziuni cum ar fi sa se scobuare nejte ingeri d'ashtia pe pamant, sa bata la cias nefericit o pala de vant shi in loc ca aia sa ajunga in Arizona, sa nimereasca in Myanmar. Parca ii shi vad pe domnii ingeri cum se uita speriatz in jur, ish da o palma pe fruntea divina shi zive "sam bag pula, iar neam dat jos in religia greshita ! nu va suparatz, cum ajungem cel mai iute in creshtinism, ca ashteapta oamenii aia sfarshitu lumii shi nui frumos sa intarziem".

Asta ca sa nu mai spun ca gashca de ingeri care conducea raiu dupe plecarea lu Dumnezeu era conpusa din doi poponari (unu mulatru shi altu evreu), o fimeie plecata cu sorcova shi inca nejte personaje dubioase.

shi ca sa puna capac la tuate, poponaru profet ii sfatuiejte pe arhangheli ca cand sentuarce Dumnezeu de unde o fi plecat, sa puna mana shi sa-l dea injudecata ! Parca shi vad cum o sal puna sa plateasca cheltuieli de judecata 30 de argintzi din aia pe care i-a moshtenit de la fi-su. asta ca sa nu mai zic ca daca il condamna definitiv shi-l pune sa faca temnitza grea, nu are unde sa-l trimita altundeva decat la dracu. deci santors lumea cu curun sus bre ! shi asta spre bucuria poponarilor !
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 11:42 am

merluc, ce inseamna CS ?
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Ian 26, 2005 11:45 am

bre cubule, da' cine ie re asta de ne astenizezi zi de zi cu iel? a?

mijto faza cu bush. ~p

in rest, http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11896&page=11&pp=20

nocturna

Mesajde cubu » Mie Ian 26, 2005 11:45 am

Counter Strike.

whdihwas: nocturno, re urmeaza dupa ia.
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Mie Ian 26, 2005 11:46 am

de mare angajament
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=353652#post353652

cu ajtia io nici nu simt lipsa lu tasica :D

cubule, o zis un om ca ie bine facut, da sa muara bibi ce idei de speriat are holiudienii ajtia ca dupe ce poponar bolnav de sida a dat o tura in rai ca sa le zica la ingeri sa il dea in judecata pe dzeu (naie ai inteles anapoda, dzeu in film era un lash care a fugit si nu isi mai facea treaba), a venit ingera aia ca sa ii arate lumama lu avocatu omosecual care era si mormoana printre altele, cum sa scape de inhibitzii si a pupaton gura si ia dat orgazm.

merluc: stie cineva telefonu de la astral? (firma de cablu)
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 11:51 am

cubule, tks

merluc, astept confruntare danonicutzica vs ofendica cu uomosecsualii pe dezbateri. cand incepeti?
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Ian 26, 2005 11:52 am

da' chiar. ca sa avem shi noi carcotashii subect de rumegat. :D

nocturna

Mesajde cubu » Mie Ian 26, 2005 11:55 am

nocturno, daca ala de pe PC e apropou sa te ajut cu ceva, zi direct, ca la ingineri.

merluc: Re inseamna "regards". Deh, ultimii doi ani i-am petrecut in caminele Automaticii.
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 12:02 pm

cubule merluc

in corespondenta internationala regards se prescurteaza rgds sau brgds daca ie best regards iar re este prescurtarea de la refference
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Ian 26, 2005 12:08 pm

cubule, ala nu era apropou pentru mine, era pentru buticu de muzichie a lu seph. nutz zisei ca tuata lumea shea deschis butica?

acuma, daca tot ai deschis subiectu, ai ptuea ca sa ma ajutzi cu un cont de dialup gratuit shi nefolosit de nimenea, de preferabil cu prefics de bucureshti? cu oareshce cablu ar fi mai greu, ma gandesc. :D

nocturna

Mesajde cubu » Mie Ian 26, 2005 12:16 pm

oculare, in corespondenta, da, inseamna "refference", dar cand au aparut retelele de calculatoare, si apoi la inceputurile mircului, formule de salut erau "re", "re all". Acum nu mai stiu, n-am mai intrat.

jwhdi: nocturno, aveam io un cont da sa stii ca era la easy net si e cam scump. Sa-l intreb pe al batran si-ti dau un raspuns. Daca ai nevoie de spatiu, trimite-ti o invitatie de pe gmail... :D
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Ian 26, 2005 12:18 pm

pai creca de aia ma confuzashi si pe mine si pe nocti ca normal si de drept dupa un "re" (normal urmeaza "mi" da nu se pune) urmeaza ceva adica referire la ceva de aia fuseram surprinsi de spatiu gol dupe re
eyewitness

Mesajde gaga » Mie Ian 26, 2005 12:20 pm

e fuarte greu cu cablu' si cu afaceristii romani care au serviciul de sales care te tine o ora la telefon multzumindutz ca ajteptzi da' ca iei n-au pe nimeni sa iti dea la telefon, si nu oricum ci bilingv, si care au si un meil de contact da brobabil ca se contacteaza iei secsual pe mailu ala ca adresa nu exista adiCA CAnci.

merluc: are careva idee de un telefon de la astral in sect 3 care sa aiba si un om in carne sau uase la capatu' alalant al firului?
gaga

Mesajde nocturna » Mie Ian 26, 2005 12:26 pm

Ce se intampla?
Utilizatori Activi: Tanase

deci, vorba lu forumu, ce se intampla? atata a putut ca sa stea departe de forum, pretz de un somn shi un micdejun. care mai zice de noi ca nu muncim shi frecam netu tuata ziua. pe langa fabtu ca nare caracter, mai ie shi libsit de caracter.

cubule, shanume pemeu.

nocturna

Mesajde cubu » Mie Ian 26, 2005 12:35 pm

Ssssh... Nu ne-a vazut ocularu. :D
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare