C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Mie Mar 19, 2003 9:34 am

neata
munciti?
si io
pa
eyewitness

mneatza

Mesajde angus » Mie Mar 19, 2003 9:43 am

aiule, io nu inca, da' uite acu' incep. tocmai ce ma pregatesc.
ca doar lunea fu zi nefasta, martzea fura trei ceasuri rele, ashea ca am gandit sa incep de miercurea.
peseu: da' inainte sa-tz plece ielanii la oaste, le-ai facut shi tu o poza de grup, sa o multiplici shi sa-i pui pa totzi paretzii, casa fie ca shi cand ar fi?

cinstite SOD, cum itzi mai merje cu sanatatea, auzi acum cu toate urechile din dotare? durerea te mai doare, tzi-a trecut, sau s-a extins la alte orificii? ca am o grija.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

1775

Mesajde baixinho© » Mie Mar 19, 2003 9:52 am

aloha
nu stiu ce inseamna "couve", asa ca nu raspund la provocari.

o zi buna
pa
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mie Mar 19, 2003 7:36 pm

anguse,dureria a chierit cu chieri soarili di pi cer la asfintit si cum chieri luna printri nori!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Joi Mar 20, 2003 2:25 am

anguse,la multi ani bre si tot ci vrei matali in viati.fiericiri,prosperitati si noroc de bafti!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Mar 20, 2003 8:08 am

neata oameni buni si truditori

nashico nu poci dacat sa ma alatur celor care "fac din noapte ziua si a zilei ochi inchid" care iti urara alea si alea dis de noapte si la ore marunte si la randu-mi sa-ti spui si io "la multi ani" sanatate, fericire, prosperitate si la cei 17 anishori pe care-i implinesti azi sa ai parte de tinerete vesnica....

baicsule trai-ti-ar rednic, bah io ziceam numa de un punct . de unde darnicia asta pe voi de ne daduserati 3?
eyewitness

Mesajde onk » Joi Mar 20, 2003 9:25 am

din lumea mea venii cu greu ca sa-mi aduc urarea satz dau un lamultiani si eu chiar de e grea lucrarea...
ma'am lasca sau tanarul angus de o distractie s-a pus ca vrea nu vrea tre' ca sa bea
la multiani sa ai multi bani
etc...

ai sa traiesti
La Multi Angus""
onk

mneatza

Mesajde angus » Joi Mar 20, 2003 10:27 am

multzumescu-va pentru urari din tot sufletu mieu, dragii de voi, mi se inmuie inima de emotzie la uraturile mneavoastra shi mai ca-mi vine casa v-o dau pa bere deseara intre orele shapte fix shi opt, la backstage. care putetzi shi avetzi posibilitatea casa venitzi, tzinetzi-ma in corent, casa shtiu de anulez beletele la teatru de le aveam deseara.
angus
Junior Member

1782

Mesajde baixinho© » Joi Mar 20, 2003 10:38 am

buna ziua
La multi ani, angus!
pa
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde onk » Joi Mar 20, 2003 11:57 am

elanii mei s-a sfatuit zi de seara pana-n vara si a decisara ei asa la ceas de taina ca azi, in mod esceptional ei sa sa distreze cu neste suedeze si drept recompensa sa muncesc si io peste program in locu lor ca de, asa-i in tenis... prin urmare si in consecintza imi cer scuzele riguroase care se preteaza la mascarea suferintzei produse de faptul si actiunea de a muncii in campu munci peste si piste programul de lucru normal si neredus drept pentru care si asa deci io ma prezint voluntar a sa va spui ca pe mine sa nu contatzi....

sincerely yours... etc... etc...
hodoronk-tronk
onk

Mesajde eyewitness » Joi Mar 20, 2003 12:31 pm

nashico io zic ca din punctul meu de vedere personal si adus cu greu de-acasa azi sa urmezi programu prestabilit si dinainte programat in prealabil adica sa dramaturghezi la teatru pe care ti l-ai propus si sa stabilim pt o alta data viitoare si ulterioara intalnirea de bere avand in vedere si luand in consideratie ca io cu parerea de rau aferenta nu pot sa atendez azi actiuni legate de sarbatorire prin ingurgitari succesive si intermitente de licori bahice avand o anumita imposibilitate datorata unei actiuni ce nu suporta amanare si lasare pe alta data...deci nu contati si nu puneti prea mare baza pe mine
eyewitness

1785

Mesajde baixinho© » Joi Mar 20, 2003 12:46 pm

Initial trimis de eyewitness
nu puneti prea mare baza pe mine

stai fara nici o nadejde, ca o sa apounem nejte hajdoiesotrei. angus, nici-o nu po pentru casí£ vin (tzuica, palinca, etc etc etc), da n-o lua-n numar personal.
ANTI

baixinho©

Mesajde marian jan » Joi Mar 20, 2003 1:16 pm

ma,am avut si eu o boala.si anume sa postez pe clasa muncitoare.uite ca sunt la serviciu si postez.va salut!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde angus » Joi Mar 20, 2003 2:26 pm

aiu, onk, baicse, SOD: nui nimica, reprogramam shedintza de lucru pentru cand ne-o fi lumea mai draga shi la vara cald.
angus
Junior Member

Mesajde stefan » Joi Mar 20, 2003 3:37 pm

Angus, de ce nu zici mai ca-i ziua ta? Azi e si ziua lui taica-miu, btw.

La multi ani! Sa cresti mare!
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mar 20, 2003 3:43 pm

bine-ai venit in randu salahorilor aline...fa rost da nishte ielani la mana dooa, salopeta, casca de protectie, trusa de scule si ...la treaba.
vezi ca baicsu vinde icsine da-i pemeu si aranjeaza livrarea
daca n-ai malai sa iei ielani pana la prima chenzina te ajuta nasha sa-l modifici pe catelu lu alin, ti-l boteaza si ti-l aranjeaza de juri ca-i ielan si nu catel...
eyewitness

Mesajde baixinho© » Joi Mar 20, 2003 3:47 pm

Initial trimis de Alin
ma,am avut si eu o boala.

e, na. tu ai, nu ai avut. si ie mai multe, nu una. una aia la care te referi ie la cap.

Initial trimis de stefanp
Azi e si ziua lui taica-miu, btw.

sa-ti traiasca.

aiule, lu alin ii dau isicna gratis si de pomana ca cand am fost mai demult in pirania si l-am rugat sa-mi dea o tigare, m-a servit.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Mar 20, 2003 3:59 pm

he,he,he tigara de-aia adevarata sau tigare,tigare da-aia banala si uzuala ? stia el ce stia sa-ti dea tigara, investitie pe termen lung acu uite are icsicna gratis si moka...da foc ti-a dat?
eyewitness

Mesajde SOD » Vin Mar 21, 2003 3:56 am

a dracu oameni muncitori ce sunteti voi ma!ce dea activitatea ati avut azi ma!da misto,sa mor io!m-am spart de ras!brava la voi!va pup si pa!
bineaivenitalineinclasamuncitoare!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Vin Mar 21, 2003 9:45 am

hai buna de dimineata si impartasesc pe deplin parerea carturarului si truditorului sod care a tinut in repetate randuri sa ne convinga ca anu asta in martie sa sarbatorim craciunu iar noi la vremea respectiva nu i-am dat atentie si azi de dimineata inhamai doi ielani,mai refuzati la esportu lotului de suedia din lipsa de ctc adecvat, si veni iavash,iavash la fabrica unde nici n-apucai sa pontez bine ca m-a si pus maistru sefu de atelier sa iau subleru si sa masor cu atentie si precizie si ziua si noaptea...bah si facui io masuratorile de mai multe ori si-n repetate randuri si de fiecare data imi iesira egale si la zi si la noapte...
eyewitness

1787

Mesajde baixinho© » Vin Mar 21, 2003 10:09 am

buna ziua
a-nceput de eri sa cada / cate-un fulg, acum tot n-a stat. parerea mea!

aiule, can te-ai dus tu la munca, ai luat-o (ma rog, ai mers) pe Stefan cel Mare si Sfant sau pe Tunari? tata lucreaza la telegrafu central (vizavi de peste drum cu Spitalu de Urgenta) si mi-a spus ca adusesera astia langa statuia lu Patzaichin boxe, statie de amplificare si ce mai trebuie p-acolo ca sa iasa treaba bine casí£ auda si urechile noastre slujba de inmormantare de duminica, de la ora 22.00, numai la Pro TV. parerea lui!
ANTI

baixinho©

Mesajde marian jan » Vin Mar 21, 2003 10:42 am

neata!
veni la munci cu o durere de cap mare di tot.sunt cel mai mahmur om din lume.

ielani n-am,nici macar caprioare.baixule,data viitoare iti aduc 748 de pachete viceroi.sper sa fie ghini.va llas ca se uita niste babe urat rau la mine.

ps sod,bilete la meci...
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Vin Mar 21, 2003 11:22 am

bah baicsule azi fiind cu ielanii inhamati nu mai putui sa cotesc in virare pe tunari si ma lasai in voia ielanilor care stia drumu vechi si vreau sa-ti spui ca tatal tau nu te minti...colosha in fata iera boxele si statia da si o mica scena improvizata unde in ziua si la orele de care zisesi mataluta va concerta ansamblu "doina" al armatei ultra care va avea in program ,cu dedicatii speciale, printre altele : "doina de jale" a lu zamfir si "marsu funebru" a lu nea shopen...din repertoriul popular vor fi "batuta", "tot pe loc,pe loc,pe loc","da mama cu biciu-n mine" precum si celebra "balada cainelui oropsit". festivitatile vor mai include si focuri de artificii prin incinerare, curse cu dricuri si un variat program de manej cu cai mascati. in incheiere vor urma traditionalele depuneri de coroane de flori si momentele de reculegere aferente...
eyewitness

1788

Mesajde baixinho© » Vin Mar 21, 2003 11:43 am

"tot pe loc,pe loc,pe loc"

io cred ca tu ma pacalesti. adica, sigur ma pacalesti, ca tot pe loc pe loc pe loc (sa rasara si busioc daca iel o vrea) ar insemna ca cainii sa ramana pe loc pe loc pe loc acolo unde ie iei acuma si in acest moment, adica pe pozitia a patra din clasamentul ierarhiei. or, daca ne uitam mai bine, gloria si bacau poate sa bata in asa hal incat sa auzim la finalul meciului urmatoarea strigatura de pe scena aia de care zici tu: "cine ie pe locu sase, cine ie pe locu sase, dinamo ie, dinamo ie!" parerea mea!

ion locu tau duminica seara as tine cu "cine ie pe locu patru, cine ie pe locu patru, dinamo ie, dinamo ie", macar ca s-a dus Andone sa ii antreneze.

aline, da de ce ma 748 de pachete?

aiule, nu mi-a dat nici tigare ma, ca so ti-o spun p-aia dreapta. da vad ca are cunostinta (sau ai si constiinta?) incarcata si vrea sa se razbune! sau, ma rog, sa se revanseze! parerea mea!
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Mar 21, 2003 11:57 am

nu baicsule ai inteles complet si totalmente gresit si eronat prin omisiune sensul inaltator al cantecului amintit si din repertoriu aferent...tot pe loc daca stii teztu si lirica baladei cu pricina se refera in prima strofa la numarul de puncte acumulate prin adunare si adaugire de-alungu timpului care caz daca citesti ultima strofa se refera ca acele punte nu vor fi necesare si suficiente pentru pastrarea demnitatii in elita populara ci s-ar putea sa asistam la migrarea eroilor baladei in haiducie unde sa prade la drumu mare duminica intre 11 si 12.45 + prelungiri...
eyewitness

1789

Mesajde baixinho© » Vin Mar 21, 2003 12:58 pm

iasvidem daca si ce am inteles

tatal tau nu te minti

pai tatal meu mi-a spus ca la Dinamo ie vorba acum de un nou inceput. si, conform celor lui aiu, ce sa pricep? ca o ia iar si din nou cu 0-3, dupa aia 1-3 si in final 2-3, pentru ca ulterior si in continuare sa-l cheme, evident, pe Vesnicul nemuritor pí£tat?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Mar 21, 2003 1:19 pm

nashico bata-te norocu sa te bata de glumeata si mucalita ca mare-mi fu mirarea cand vazui ca si azi ie ziua lu mataluta de nascare. io stiu de celebra esclamatie a domniei voastre : "azi ma nascui a doua oara!" cand avuserati marea bucurie de a deveni membrana a acestui forum si ma gandi io ca merita un la multi ani cu ielani ca nu strica la casa omului doo urari si doo turme din cei mai selectionati ielani...

baicsule ce zici mataluta ie din alt cantecel cu lirica din cosbuc si ie cu "trei pasi la stanga inshetisor, si trei goluri in poarta lor, se prind de maini si se desprind, si bat gazonu tropotind, in tact usor..." neinclus in repertoriu da al de nu-l mentionai da ie pa program ie dupa miorita cu 3 turme,ciobanei,goluri, etc, toate multiplu de 3...mare capodopera....

ps si baicsule aici nu folosim cuvinte obscene si directe (ex: dinamo) aici ne aflam pe un forum de literatura unde folosim limbaj adecvat folosind sinonime, antonime si pantomime cand definim ceva trivial mai ales ca useri ca nashica se imbujoreaza la vazu acestor cuvinte...
eyewitness

Mesajde onk » Vin Mar 21, 2003 2:21 pm

cum stateam io asa intr-o gandire totala mi-a picat fisa intelepciunii numa ca-mi pica in cap si ma lovii ase de tare ca uitai ce m-am prins io de. adica punct. Si mai pe urma a venit elanu clarvazator care mi-a tradus cuvant cu cuvant ceea ce imi spuneam si asa am inteles si io in sfarsit ce pricepusem mai devreme si anume asa: Este angus? Este adica nu este, a fost ieri. Este razbel? Este, adica nu se stie sigur da asa arata astia la televizor si ati vazut ca la televizor minte. Dar, conform teoriei conspiratiei cum ca razboi egal armata egal soldati si daca avem nevoie de soldati laboratoarele secrete face ele clone si cum asa se vede ieri s-a nascut angus care s-a nascut azi si asa dar si prin urmare are ochelari de soare daia americani ca finca nu se vede az printre noi de unde deduceram noi ca insisi ea si numai ea sau el s-a dus la razbel, ca s-a ganditara ea ca si tancurile si tomahacurile are geamuri carele trebie sa fie prespalate... si uite asa aflai io unde e angus... nu intrati in panica, cand s-o ratoi la soldatii aia de ambele tabere ca vorbesc urat si tipa cu armele unii la altii si le-o zice rushinicaaaa... ia sa vedeti voi cum se rusineaza aia emotionati si pleaca acasa ... ia sa vedeti, ca asa e.....
ati ascultat in direct "Revelatia a IX-a alu onk"
onk

tardiv...

Mesajde stefan » Vin Mar 21, 2003 2:55 pm

Baixule (ma nu se pronunta baishiniu? oops, ce naspa suna), couve = varza. Nici o provocare. Boa tarde everyone, all you hard workers and heavy posters, btw.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Mar 21, 2003 3:12 pm

primiti cu colindul bre?

bai n-auzi,ce ma distrez!auzi tu,concurs de dricuri in groapa!hehehehehe!
acu,ca veni andone iar din nou in stefan,inseamna ca iar e de actualitate poezioara aia :
si-ai sa vezi ce vijelie o sa fie pe gazon
cand andone o sa intre si-o sa joace-n curul gol!

si casa vorbim si de ielani,io nu prea am ma ielani!nu's ec dracu s-a petrecut in staulu meu propriu si personal de vo doo zile,da ielanii mei parca a 'nebunit!o fi boala ielanului nebun?nu ma mai regasesc in cuget si simtiri cu iei deloc ma!
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare