C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
am cautat sh-am editat postu` anterior!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
io cred ca se inpune un conced medical in masa si cu instituire de carantina cu atitia caposhi.
danonino, ai noroc, ca puteam sal- iau io. da penca ejti mai mica til- las tie. da sa te joci frumos sa nu se sperie sa fuga si asta.
danonino, ai noroc, ca puteam sal- iau io. da penca ejti mai mica til- las tie. da sa te joci frumos sa nu se sperie sa fuga si asta.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
cecule, ma bag in fatza ca spatele ie pt omosesualii aia despre care se vb pe threadu ala pe care daca naie l-ar citi ar gasi legea pt comunitate consecsuala sau asha ceva.
90 am io albocalmin, daca vii diseara la concert iti dau unu
90 am io albocalmin, daca vii diseara la concert iti dau unu

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre naiti, io abarnam sa se epziste asha ceva! ca memoriea nu ma-juta, asta nu-i o srupriza, da` nici programu de legislatzie de-l am pe pisiu nu da semne c-ar shti ceva!
indica shi mie textu de leje, ca devenii cur ios!:)
indica shi mie textu de leje, ca devenii cur ios!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

uniune consensuala file satz fie. tecstu de lege? bre mneata cu legile in fatza ma intrebi pe mine satz indic tecstu?
prima pe dreapta.
viu. shi io zic pe bune, am nevoie grav urjent de un albocalmin, care ie numa vina lu ofendiciosu shi uniunile lui cu certefecate cu mama lor.
prima pe dreapta.
viu. shi io zic pe bune, am nevoie grav urjent de un albocalmin, care ie numa vina lu ofendiciosu shi uniunile lui cu certefecate cu mama lor.
-

nocturna - Mesaje: 8725
90, am gasit, am cetit, nue chear ashea!
-

ee nu. o dai la intors. deci uamenii cand a prezentat treaba o zis asha: uniunea consensuala in scopu de legalizarea concubinajului. aia ie. ce nui asha?
paiacec, tu vezitz de buda ta acolo, da ?
paiacec, tu vezitz de buda ta acolo, da ?

-

bre, deci eo mai stau umpic shi dupaia ma shutex sa beau o bere previv. sa nu ma duc pe uscat la concert.
-

neatza - Mesaje: 5820
care acolo zice ca tre facut ceva pentru ca in scopu de a se ajunje acolo, deci inca nue!
-

Pana la 6 n-ajung nici pana la baneasa,d-apoi in cluba.mercy totushi ca ai avut amabilitatea sa-m raspunzi la intrebare,nu ca altzii care cica o sa pleaca din moment in moment daca nu o fi plecat deja.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
oki deci bre ne vedem acolosha, sa avem bafta. desi daca o sa cantam pe scena pe care o tot vad in pozele cu un iuzer alu care nume nul zic deci uichend placut si pe curand.
cecule mai e unu si pe 14 sau 15 in underworld, poate iti faci vreme
cecule mai e unu si pe 14 sau 15 in underworld, poate iti faci vreme
- gaga
alalei inghetzatzilor
in bucale ie numa minus cinshpe grade ceea ce este inbucurator avand in vedere ca ieri ierea shaishpe
stirea zilei
ieri la conferinta pesedeilor dl adrian nastase a declarat : "imi asum intreaga responsabilitate pentru eshecu din alegeri mai ales datorita faptului ca nu "am inteles" mesajul populatiei cu privire la coruptie"
de unde trajem concluzia ca domnia sa fie nu a avut curiozitatea tinp de 4 ani sa consulte un dex pentru a vedea cum ie esplicata colosha notiunea de coruptie fie mesajele populatiei, masmedia sau a orgamismelor internationale ,cu privire la coruptie, lea inteles ca facand referire strict la coruptia din sri lanka
cert ieste faptu ca shpajile primite de la o suta de mii pan la juma de milion de ieuroi pt posturi de senatori, deputati si prefecti plus procentele din privatizarile avab ,fie ca era vorba de veceu public din romana fie de petrom , nu sencadra in coruptie ci ierea bonuri de masa pe deplin meritate cacand a fost sarit din schema la privatizarea romtelecom, altii inshfacand comisionu , parnosu de 3 miliuane de para fara sa cotizeze corespunzator, mare suparare fu in sufletu lui , declarand la o sedinta pesedeu, " bine domnilor, nu zice nimeni nu ca siau tras si ei un comision, dar macar sa fi cotizat si ei acolo fro 700 mii de coco pt partid, nu?
da ce ne bagam noi , ei cu ale lor, noi cu ale nuastre , ca vorba marelui intzelept tasica " daca rezonare nu ie, nimic nu ie"
wegfpigu : ce mia atras atentia de la prima lectura pe zioa de azi
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=358744#post358744
miau dat lacrimile...de ras
in bucale ie numa minus cinshpe grade ceea ce este inbucurator avand in vedere ca ieri ierea shaishpe
stirea zilei
ieri la conferinta pesedeilor dl adrian nastase a declarat : "imi asum intreaga responsabilitate pentru eshecu din alegeri mai ales datorita faptului ca nu "am inteles" mesajul populatiei cu privire la coruptie"
de unde trajem concluzia ca domnia sa fie nu a avut curiozitatea tinp de 4 ani sa consulte un dex pentru a vedea cum ie esplicata colosha notiunea de coruptie fie mesajele populatiei, masmedia sau a orgamismelor internationale ,cu privire la coruptie, lea inteles ca facand referire strict la coruptia din sri lanka
cert ieste faptu ca shpajile primite de la o suta de mii pan la juma de milion de ieuroi pt posturi de senatori, deputati si prefecti plus procentele din privatizarile avab ,fie ca era vorba de veceu public din romana fie de petrom , nu sencadra in coruptie ci ierea bonuri de masa pe deplin meritate cacand a fost sarit din schema la privatizarea romtelecom, altii inshfacand comisionu , parnosu de 3 miliuane de para fara sa cotizeze corespunzator, mare suparare fu in sufletu lui , declarand la o sedinta pesedeu, " bine domnilor, nu zice nimeni nu ca siau tras si ei un comision, dar macar sa fi cotizat si ei acolo fro 700 mii de coco pt partid, nu?
da ce ne bagam noi , ei cu ale lor, noi cu ale nuastre , ca vorba marelui intzelept tasica " daca rezonare nu ie, nimic nu ie"
wegfpigu : ce mia atras atentia de la prima lectura pe zioa de azi
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=358744#post358744
miau dat lacrimile...de ras

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci e cald. cald shi bine. fetitze in fustitze se plimba pe strada.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
ser`us bre!
deci nu va mai zic cate grade ie acilisha, ca sa nu-l jicnesc pe aiu, da` oricum, ie mai cald cu doo grade ca eri, deci ie bine, suntem pe drumu cel bun!:)
apropo de aiu, asha bre, incurajeaza aurolacea, ca mintenash se revarsa pe literaturi!
alfel ie bine, suarele ie sus pe cer(unde-s norii aia negri de amu o sabtamana, cant iere -8 grade?!)!
deci nu va mai zic cate grade ie acilisha, ca sa nu-l jicnesc pe aiu, da` oricum, ie mai cald cu doo grade ca eri, deci ie bine, suntem pe drumu cel bun!:)
apropo de aiu, asha bre, incurajeaza aurolacea, ca mintenash se revarsa pe literaturi!
alfel ie bine, suarele ie sus pe cer(unde-s norii aia negri de amu o sabtamana, cant iere -8 grade?!)!
-

nd !
imi pare sori pentru ca nam mai ajuns eri seara la locu cu pricina da' o fost grav de rau, care nu doresc nici la dushmani. acuma parca ie unpic mai bine da' tot mai trebe.
bre file, cand dracu vine primavara aia ca M-AM SATURAT !!!!!!!!!!!!!! ?
imi pare sori pentru ca nam mai ajuns eri seara la locu cu pricina da' o fost grav de rau, care nu doresc nici la dushmani. acuma parca ie unpic mai bine da' tot mai trebe.
bre file, cand dracu vine primavara aia ca M-AM SATURAT !!!!!!!!!!!!!! ?
-

bre, ie cald, nici io nu stiam in plm de ce am transpirat cand am iesit, curgeau apele pe mine nu alta. da' m-a lamurit clubu femeilor bortzuase: ie numa -14 grade, poi sa nutz dai caciula jos fatza de -20? are dreptate dom'le.
care io voiam sa va zic mai multe incepand cu: concertu' a fo extraordinar, trecand peste mici inconveniente a fo iar full sala desi pt roackerii din underground 100.000 biletu e o incercare cu adevarat grea, iar de cerberii din cluba nu treci fara sa dai paraua.
sunt extraincantata ca exista public pt undergroun, mai beton decat pt marile nume ale rocului romanesc si autohton pe deasupra care creca in viitor o sa cante numa la petreceri de firme, daca nu se extind si pe nunti si inmormantari. noroc cu firme ca alu sodilicutzicu care stiu sa prosteasca sponsori grashi ... se ingrasa si ei, mai ia si trupa un set doo de corzi sau cuarde.
in schimb undergroundu e belea. cu toate cacaturile legate de sunet sau bani sau plm, public este, vine si stie. brava lor.
pe aceasta cale vreau sa pup dulce pe sod care nu numai ca si-a dat banii de bere pe bilet dar a filmat cum a putut mai bine intreaga prestatie a celor de la LOST. :G sody
in rest: dimineatza buna si voo
care io voiam sa va zic mai multe incepand cu: concertu' a fo extraordinar, trecand peste mici inconveniente a fo iar full sala desi pt roackerii din underground 100.000 biletu e o incercare cu adevarat grea, iar de cerberii din cluba nu treci fara sa dai paraua.
sunt extraincantata ca exista public pt undergroun, mai beton decat pt marile nume ale rocului romanesc si autohton pe deasupra care creca in viitor o sa cante numa la petreceri de firme, daca nu se extind si pe nunti si inmormantari. noroc cu firme ca alu sodilicutzicu care stiu sa prosteasca sponsori grashi ... se ingrasa si ei, mai ia si trupa un set doo de corzi sau cuarde.
in schimb undergroundu e belea. cu toate cacaturile legate de sunet sau bani sau plm, public este, vine si stie. brava lor.
pe aceasta cale vreau sa pup dulce pe sod care nu numai ca si-a dat banii de bere pe bilet dar a filmat cum a putut mai bine intreaga prestatie a celor de la LOST. :G sody
in rest: dimineatza buna si voo
- gaga
mneatza
si la severin ashijderea e soare si frumos cind privesc pe geam. nu stiu de ce insa, la vecinii de pe cealalta latura a blocului geamurile sunt inghetate bocna, dar nu cred ca au de ce sa se plinga penca arata tare frumos cu basoreliefurile alea incredibile.
in alta ordine de idei, tocmai au aratat la stirile de la poteveu un reportaj despre o minicolonie de 15 pinguini dintr-o gradina zoologica. acesti pinguini, spuneau ei, traiau in pace si iubire, avind cuiburi pe care le ocupau doi cite doi, iubinduse- cu multa patima si sex. doar ca nu apareau puiutii. drept care, dupa o analiza adene, sa- ajuns la concluzia ca din cei cinshpe, paishpe erau masculi. conducerea gradinii zoo urmeaza sa importe un lot de pinguini femele pentru rezolvarea acestei mici probleme.
concluzia care se impune e clara: femeile au un rol absolut secundar si la o adica nu sunt neaparat indispensabile, caci unde ie iubire, nimic nu mai conteaza.
si la severin ashijderea e soare si frumos cind privesc pe geam. nu stiu de ce insa, la vecinii de pe cealalta latura a blocului geamurile sunt inghetate bocna, dar nu cred ca au de ce sa se plinga penca arata tare frumos cu basoreliefurile alea incredibile.
in alta ordine de idei, tocmai au aratat la stirile de la poteveu un reportaj despre o minicolonie de 15 pinguini dintr-o gradina zoologica. acesti pinguini, spuneau ei, traiau in pace si iubire, avind cuiburi pe care le ocupau doi cite doi, iubinduse- cu multa patima si sex. doar ca nu apareau puiutii. drept care, dupa o analiza adene, sa- ajuns la concluzia ca din cei cinshpe, paishpe erau masculi. conducerea gradinii zoo urmeaza sa importe un lot de pinguini femele pentru rezolvarea acestei mici probleme.
concluzia care se impune e clara: femeile au un rol absolut secundar si la o adica nu sunt neaparat indispensabile, caci unde ie iubire, nimic nu mai conteaza.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
Necko scrie:o minicolonie de 15 pinguini ...avind cuburi pe care le ocupau doi cite doi, iubinduse- cu multa patima si sex.
ce face ? pinguinii iubeshte pe cubu cu patima shi secs?

-

nu shtiam k mai exista otobuze de-alea vechi, portocalii, inghetzate, inbatate, care se incapatzaneaza si reushesc sa treaca prin tuate hartuapele, ticsite de babe cuconite cu blanuri scuase de la naftalina si cu sclifosite din noa generatzie (la prima curba mai periculoasa era sa aterizez in ceva pufos, artificial si albastru)... minunat se vede lumea dupa o nuapte pe jumatate alba, ma duc sa ma cofeinizez. buna dimineatza.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089