C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Fa.
Deci adica nu's cum se face ca az noapte am visat ca eram la bulau si eram coleg de celula cu niste pinguini. Si, spre documentarea antisepticei, niciodata nu ma aplecam dupe sapun. In rest, frig afara, cald inauntru. Festite cu fustite la offenderu.
asghghqws: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (4 membri si 2 vizitatori)
cubu, Salma, theOffender
Doamna viceeeeeeeeeee!!!
Deci adica nu's cum se face ca az noapte am visat ca eram la bulau si eram coleg de celula cu niste pinguini. Si, spre documentarea antisepticei, niciodata nu ma aplecam dupe sapun. In rest, frig afara, cald inauntru. Festite cu fustite la offenderu.
asghghqws: Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (4 membri si 2 vizitatori)
cubu, Salma, theOffender
Doamna viceeeeeeeeeee!!!

indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
sunt acuzat din culise ca fac in ciuda oamenilor care se chenuie prin nametzi shi jer shi abia reushesc sa vare cheia in brasca mashinii.
da va rog sa ma credetzi ca mi-e cald, ucigator de cald, chiar shi cu AC on.
:yD
hopa, salma hayek a ieshit pe bulevard
da va rog sa ma credetzi ca mi-e cald, ucigator de cald, chiar shi cu AC on.
:yD
hopa, salma hayek a ieshit pe bulevard
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
danone scrie:sunt extraincantata ca exista public pt undergroun, mai beton decat pt marile nume
mai beton mam facut eo cu corcodusha dupa ce vatz shutit voi ca misheii. rushine !
shi apropou de pupatu shi salutatu corcodushei platituare: nu vreai nejte poze ?
-

neatza - Mesaje: 5820
ras-raspoimaine e luni.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Geniali bazac si Max Him aia de pe Italo Dance. De mult nu am mai inceput ziua asa bine dispus.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=358739#post358739
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=358739#post358739
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
Necko scrie:[...]15 pinguini dintr-o gradina zoologica. acesti pinguini, spuneau ei, traiau in pace si iubire, avind cuiburi pe care le ocupau doi cite doi, iubinduse- cu multa patima si sex.[...]
al naibii voaieur al cinshpelea
altminteri bonjur bobor.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
-

ma bucur ca v-am fost de folos azi, dindu-va motive de comentarii pe text. dupa cum am precizat, stirea a fost data de proteveu exact asa cum a citat publius.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
publiuse, bre, n-ai vazt ca 14 ierea masculi? deci ie clar, femela statea pe ...bara:)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
danone, pozele are 70 de mega. cam, greu de trimis. facem alfel, da nujtu cum. ca chiar dacar fi sa pun de la biuro, ar insemna macsim doo poze per mail = 35 de mailuri. shi acuma merluc: chiar ma vezi tu pe mine muncind atata ?
shi pentru domnu publius, pai in cazu acesta nici eo nujtu ce sa zic.
shi pentru domnu publius, pai in cazu acesta nici eo nujtu ce sa zic.
-

dragii mei s-a intamplat iar
prinsa in meandrele concrete ale netului m-a deranjat un telefon. pe fir, un cemeist mai muncitor de cat ar trebui mi-a shoptit cu voce joasa:
rsh: s-a intamplat iar
d: ce?
rsh: e najpa
rsh: iar am aparult la ziar
d: cine, noi?
rsh: da
d: ce ziar?
rsh: (conspirativ) a venit aseara colega mea de apartament si mi-a aratat o revista in care e copy/paste de pe fan club o intreaga discutie
d: pebune? ce revista? ce discutie?
rsh: una mai veche intre aliosha, rolf si onk, cuvant cu cuvant
d: ce revista?
rsh: nush, a primit-o din arad de la cineva, o revista CULTURALA din arad.
deci dom'le acum nu mai e numa neatza la cultural! o sa scanez revista cand ajung in posesia ei si va zic asa: watch your back!
prinsa in meandrele concrete ale netului m-a deranjat un telefon. pe fir, un cemeist mai muncitor de cat ar trebui mi-a shoptit cu voce joasa:
rsh: s-a intamplat iar
rsh: e najpa
rsh: iar am aparult la ziar
d: cine, noi?
rsh: da
d: ce ziar?
rsh: (conspirativ) a venit aseara colega mea de apartament si mi-a aratat o revista in care e copy/paste de pe fan club o intreaga discutie
d: pebune? ce revista? ce discutie?
rsh: una mai veche intre aliosha, rolf si onk, cuvant cu cuvant
d: ce revista?
rsh: nush, a primit-o din arad de la cineva, o revista CULTURALA din arad.
deci dom'le acum nu mai e numa neatza la cultural! o sa scanez revista cand ajung in posesia ei si va zic asa: watch your back!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
shi eo aspir la pensionare. da nu ma lasa jos guvernu. cica sunt tanar. pai shatuncia pentru bilet redus la cinema de cem zice bre ca sunt batran ? rar iei ai dracu de nehotaratz !
danone, sa dai matale pozele alea la cine mai vrea ca mie mia amortzit dejtele de atatea senduri.
danone, sa dai matale pozele alea la cine mai vrea ca mie mia amortzit dejtele de atatea senduri.
-

ce jmeker ie vali! il facu pe aiu din vorba!:)
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=358822#post358822
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=358822#post358822
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nejte poze de angajament care contrasteaza izbitor cu imaginea pe care alte trupe o dau clubului a, in care se remarca sodilicutzicu si morticia si tofelu de uameni mai treji sau mai betzi
dice ejti bre in pom?
dice ejti bre in pom?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
serustoc.
az dimineata mam trezit cu o dorinta incomensurabila de a ma spala ca tot omu, da nu poci de aia ca ie inghetate tevile de apa in beci. da tot ie mai bine, ca la timisuara ie inghetat gazu tot in beci. deci io ma gandesc ca daca blocurile nu ar avea beciur, io as face un dus, si aia din timisuara ar umple zeppelinuri.
az dimineata mam trezit cu o dorinta incomensurabila de a ma spala ca tot omu, da nu poci de aia ca ie inghetate tevile de apa in beci. da tot ie mai bine, ca la timisuara ie inghetat gazu tot in beci. deci io ma gandesc ca daca blocurile nu ar avea beciur, io as face un dus, si aia din timisuara ar umple zeppelinuri.
-

weed13 - Mesaje: 1868