bd
din capitolul: ce se mai intampla prin lume, aseara nuaptea, la 0tv, a evoluat la planuri paralele in spatziu shi atemporale, jiji berbecali in tuata splenduarea sa. care asfel am aflat, fara prea multa uimire totush la cat de intzelept shi docsa ie dansu, ca iel o fost singuru pupil din liceu ajutator, pe care zice dansu ca la shi termenat, care o avut nota 10zece la matematica ! care a povestit dansu cum se facea ca la un momendat or venit nejte inspectori sa inspecteze la matematici, shi o ieshit dansu in toata maretzia lui dea demonstrat cum doo planur paralele in spatziu, evident, secantate de un al treilea plan formeaza doo linii care shi dansele la randu lor ie paralele. shi dintrodat sa facut lumina ! shi tot asha, sa facut jiji berbecali cu doi de 10zece (!) intro singura zi. shi o mai pvoestit cum participa dansu pe la olimbiadele de matematica (probabil alea pentru andicapatzi). domle, mam convins incodat, daca mai era nevoie, ca ie un mare ganditor shi un mare matematician, unde o incapea atata intzelepciune, nujt. un pitagora contemporan, un euclides de dambovitza, acest pascal al oilor. ie drept, ca nu prea le avea dansu cu fizicile, da' noroc lui cal salva matematica.
shi, tot din ciclul: berbecali 2in1: matematician + filosof, astazi va prezentam:
http://www.***.com . aproape ca se ridica la nivelul jurnalului aurolescian. shi citez numa unpic din inceput:
Soselele, o permanenta amenintare, dar si o binefacere. care io am cetit prima data Shosetele (!), o permanenta amenintare, dar si o binefacere ... ceea ce mi sa parut absolut logic.
alfel, nujt cate grade ie, da' clar ie cu minus.
gata ! a stat destul. am shters sa nu facem reclama aiurea, care ie bine sa fii admin din nou.