C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
danone, ia fa matale un pustiu de bine de da foruard la pozele respective. ca pe motiv de paosa ieri, az am oarece trebi.
-

neatza - Mesaje: 5820
da mah ca io-s posta electronica in direct sa pierd o sactamana sa dau foruard, nu dau nici un foruard, macar de erau mici asa trebe sa trimit cate 15 mailuri de om a peste un gigel bucata?
canci
nope
numa la trupa si gata
canci
nope
numa la trupa si gata
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
poze vreau si io.
secondo, io cred ca ochila-i mai titanic si decat gigilucutzulica [ ziarist sportiv NEPARTINITOR ]
si-a treia la mana, danonoaso, zi lu afexu sa trimeta mail repede la mine ca-i inportant sa vb cu iel.
secondo, io cred ca ochila-i mai titanic si decat gigilucutzulica [ ziarist sportiv NEPARTINITOR ]
si-a treia la mana, danonoaso, zi lu afexu sa trimeta mail repede la mine ca-i inportant sa vb cu iel.
-

SOD - Mesaje: 6035
ochei, am vb
acu, vorbind de concertu live in direct a lu lost, io mi-aduc aminte ca nocturna are prieten, ceea ce ma enerveaza. pe care culmea, cica-l iubeste, ceea ce ma enerveaza si mai tare. da nu se stie niciodata, nu?
acu, vorbind de concertu live in direct a lu lost, io mi-aduc aminte ca nocturna are prieten, ceea ce ma enerveaza. pe care culmea, cica-l iubeste, ceea ce ma enerveaza si mai tare. da nu se stie niciodata, nu?
-

SOD - Mesaje: 6035
bah, iejti sigur ca ierea nocti si nu shaki?
jtiam ca nocti se iubejte numa pe ia
jtiam ca nocti se iubejte numa pe ia

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
corcodushe, nu te mai loa de sfarma-patra ala, ca mie mi-e teama sa nu se supere pe noi shi sa ne arda. ai vazut ce cautatura piezisha avea. sa-tz inghietze sangele-n vine, nu alta !
asta ca sa nu mai vorbesc de brand.
asta ca sa nu mai vorbesc de brand.
-

"Bilibistrocu strikes back with anger in timp ce bea shi chefuieshte" ash zicea eo. n-ai vazut ca nu mai aveai loc de zmeu la bar ? era sa plec cu gatleju insetat acas. ma faceam de rushinea cartierului. noroc ca trecut un corb pacolo shi mia picurat din cioc 6 tuborgi.
nocturna ie impaciuituare ca sa indragostit de om. ce, n-am vazut eo cum i se scurgeau ochii dupe ala ? sa se cafteasca cu shaki shi nimic alceva ! pai cine ma rugat sal aduc inapoi cand a vrut sa plece acas ?
nocturna ie impaciuituare ca sa indragostit de om. ce, n-am vazut eo cum i se scurgeau ochii dupe ala ? sa se cafteasca cu shaki shi nimic alceva ! pai cine ma rugat sal aduc inapoi cand a vrut sa plece acas ?
-

pijkej, ce facusi bre? dadusi copi/peist la pronosticele mele?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
neatza scrie:sa se cafteasca cu shaki shi nimic alceva !
norocu iei ca nam avut loc de tine pentru ca sa ma apropiiiiiiiii de iea. care daca nai vrajit la fata tuata nuaptea, de mie shi jena sa zic cai shi ochila de fatza, cum ai sarit sa o inpupezi de cum ai vazuto. vorba lu sod, treburile astea nu se face de la prima intalnire. nici macar de la a dooa.
-

nocturna - Mesaje: 8725
cine bre, eo ? pai mie mi sa facut semn din culise precum ca se sperie oaminii de mine shi ramanem fara auditoriu.
in alta ordine de idei, am gasit az in buzunar o nota de plata dinainte de concert. deci a fost patru sticle de vin, nu trei cum credeam eo. + ca am vrut sa fac un airish acuma, shi am opservat ca shi airishu sa termenat din steclutza ceo port asupra mea. deci ie bine, iar acum intzeleg shi blancurile de unde vine.
in alta ordine de idei, am gasit az in buzunar o nota de plata dinainte de concert. deci a fost patru sticle de vin, nu trei cum credeam eo. + ca am vrut sa fac un airish acuma, shi am opservat ca shi airishu sa termenat din steclutza ceo port asupra mea. deci ie bine, iar acum intzeleg shi blancurile de unde vine.
-

e, ce sa zici shi tu sa te scotzi. adevarau ie ca shi io mam cam inspaimantat cand am vazut ca teai repezit ca un tzunami inspre dansa, ma gandeam ca puate are fata asupra iei fun ceva care itz apartzine. sham zis dacai pasha ie grav deci sa ma dau doi pashi mai in urma.
am rasfoito shi io inainte shi da, era patru.
am rasfoito shi io inainte shi da, era patru.
-

nocturna - Mesaje: 8725
nocturna scrie:am rasfoito shi io inainte shi da, era patru.
pai shi de ce mai lasat sa cred ca a fost numa trei ? ca daca shtiam cum stau lucrurile, nu ma mai chinuiam atata sa par treaz.
-

conversatie cu IQ ridicat
o tanti: az ie joi?
moi: da
moi:
o tanti: dice razi?
moi: complicat de explicat
moi: insa in principiu de tine
o tanti: hai zi
o tanti: dice razi
moi: ca nu shtii pe ce zi eshti
o tanti: a, da, ma cam zapacit
moi: cine te-a zapacit
o tanti: zilele astea
faza la care eu am impushcat umorul. caci el era de vina.
o tanti: az ie joi?
moi: da
moi:
o tanti: dice razi?
moi: complicat de explicat
moi: insa in principiu de tine
o tanti: hai zi
o tanti: dice razi
moi: ca nu shtii pe ce zi eshti
o tanti: a, da, ma cam zapacit
moi: cine te-a zapacit
o tanti: zilele astea
faza la care eu am impushcat umorul. caci el era de vina.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
asea dezastre, calamitati si ostilitati sau desfasurat la concertu de camera pentru orga, chitari si tamburine unde vati- laudat ca va duceti, in tinuta obligatorie si de gala, acu doo seri? care spuneati voi caco ncertu se conpune din trei parti distincte si ca in pauze se serveste in foaieru locantei pishcoturi de sampanie, apa plata si pufuletzi?
shachi mami, ce tzau facut uaminii astia rai?
shachi mami, ce tzau facut uaminii astia rai?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
imi permite-ti sami bag putin p00la in ea de viatza si in facultatzile p1zd11 masi? multzumesc.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117