C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
iarashi dimineatza. poate cineva sa opreasca coincidentzele acestea?
shi daca nu e aurolacu, vanatoru de stafii alu vlad the impaler bantuie prin creatziile poetice cu o noua cap de ovre
shi daca nu e aurolacu, vanatoru de stafii alu vlad the impaler bantuie prin creatziile poetice cu o noua cap de ovre

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
Steaua. Fortza Steauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
in '86 am mai fost asa fericita. dar atunci ne-am bucurat pe shestache.
in '86 am mai fost asa fericita. dar atunci ne-am bucurat pe shestache.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
ipowe3bc 92ybjpi1-39hlas
wigpiuqpig
qwhpw2jh [p2
wigpiuqpig
qwhpw2jh [p2
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Neatza! Bravo Steaua, care a aratat inca o data ca ie singura echipa din ROmania care conteaza in fotbal!
Paiacec io nu cant cand is treaz! Numa daca-s indragostit!
Paiacec io nu cant cand is treaz! Numa daca-s indragostit!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
deci jtirea zilei in Libertatea nu ie legata de folbal, ci din nou de ce pot face femeile de 67 de ani:
Si-a trimis bunica la o partida de sex cu un comisar, ca sa obtina pasaport Un politist de la evidenta populatiei din Drobeta Turnu Severin e acuzat de o fata de 20 de ani si de mama ei ca a pretins ca in schimbul eliberarii unui pasaport intr-un timp mai scurt tanara sa intretina relatii sexuale cu el. Gabriela Motoi (foto), din satul Cerneti, spune ca Nelu Budihala i-a dat o intalnire la o adresa din Severin pentru a discuta pe larg cum poate obtine pasaportul mai repede, dandu-i de inteles ca trebuie sa intretina relatii sexuale cu el. Mama Gabrielei a decis sa o trimita la intalnire pe bunica de 67 de ani. A deghiza-t-o pe batrana si a trimis-o la intalnirea amoroasa cu politistul. Din cauza tocurilor inalte de la pantofi, bunica fetei a cazut chiar in clipa intalnirii si si-a rupt un picior. in acel moment comisarul a descoperit ca femeia nu e o domnisoara cum parea si a disparut. Mama fetei, Elena Zimtea, spune ca de atunci nu i-a mai fost eliberat nici ei pasaportul. Comisarul e de negasit, fiind mutat la Politia feroviara. in schimb, subprefectul de Mehedinti, Constantin Saceanu, a cerut declansarea unei anchete.
In rest fainí£li, az e vineri!
Si-a trimis bunica la o partida de sex cu un comisar, ca sa obtina pasaport Un politist de la evidenta populatiei din Drobeta Turnu Severin e acuzat de o fata de 20 de ani si de mama ei ca a pretins ca in schimbul eliberarii unui pasaport intr-un timp mai scurt tanara sa intretina relatii sexuale cu el. Gabriela Motoi (foto), din satul Cerneti, spune ca Nelu Budihala i-a dat o intalnire la o adresa din Severin pentru a discuta pe larg cum poate obtine pasaportul mai repede, dandu-i de inteles ca trebuie sa intretina relatii sexuale cu el. Mama Gabrielei a decis sa o trimita la intalnire pe bunica de 67 de ani. A deghiza-t-o pe batrana si a trimis-o la intalnirea amoroasa cu politistul. Din cauza tocurilor inalte de la pantofi, bunica fetei a cazut chiar in clipa intalnirii si si-a rupt un picior. in acel moment comisarul a descoperit ca femeia nu e o domnisoara cum parea si a disparut. Mama fetei, Elena Zimtea, spune ca de atunci nu i-a mai fost eliberat nici ei pasaportul. Comisarul e de negasit, fiind mutat la Politia feroviara. in schimb, subprefectul de Mehedinti, Constantin Saceanu, a cerut declansarea unei anchete.
In rest fainí£li, az e vineri!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
9:08 Google Spider
Viewing Thread
De veghe in lanul de secara
ce faci cecule, trimiseshi paianjenii sa ma faca de ras in universul virtual 
Viewing Thread
De veghe in lanul de secara
ce faci cecule, trimiseshi paianjenii sa ma faca de ras in universul virtual 
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

deci nici nu-mi trecea pin cap asara, pe la 8, ca o sa fiu ashea bucuros doo ore mai tarziu!
sa ma fi vazut cum urlam in gand la fiecare gol:) (fi-miu o luat somn dupa prima repriza!)
nu credeam ca di vaio imi va face ashea o surpriza placuta!
sa ma fi vazut cum urlam in gand la fiecare gol:) (fi-miu o luat somn dupa prima repriza!)
nu credeam ca di vaio imi va face ashea o surpriza placuta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
MUIE steaua
la urma urmei, cam fac ceva pe el de ban. si, oricum, se merita.
revenind, raspoimaine este luni.
ps: sper sa nu aiba cineva vreo idee mareatza sa-mi editeze postul. variantele, din punctul meu de vedere, sunt doo: avertisment sau ban.
la urma urmei, cam fac ceva pe el de ban. si, oricum, se merita.
revenind, raspoimaine este luni.
ps: sper sa nu aiba cineva vreo idee mareatza sa-mi editeze postul. variantele, din punctul meu de vedere, sunt doo: avertisment sau ban.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bah daca va zic o chestie no sa va vina sa credeti : aseara neatzu, in tinp ce 4 uameni seriosi juca macao pe ooate, SA UITAT LA MECI. in plus , la paosa, ne-a facut si un rezumat al fazelor mai inportante bineinteles dupa ce a masurat bucataria in lung ca sa realizeze cam cat de mare ie o puarta de folbal si cant a realizat ca ie peste shapte metri , dintrun perete in altu , (sa ma scuze opritza) "--sa-mi bag p00la co bagam si io"
-

io vam zis ca no sa credeti, intrebatil puate ne face siun rezumat. pacat ca la paosa , dupa ce a vazut inpotenta atacantilor stelisti, la fiecare ratare masurand din priviri bucataria, sa shutit ofticat lasandumi si ultimu dejet de techila pe cap
-

bonjur bobor.
care pe aceasta cale tin sa multumesc atit celor care au dat dovada de o gentilete iesita din comun, dar mai ales celor care prin posturile lor au dat un raspuns afirmativ la threadu' ala cu pozele si excitatia (keshule, treci si te spala pe miini
)
care pe aceasta cale tin sa multumesc atit celor care au dat dovada de o gentilete iesita din comun, dar mai ales celor care prin posturile lor au dat un raspuns afirmativ la threadu' ala cu pozele si excitatia (keshule, treci si te spala pe miini
)And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
danonicutzica creca inca mai analizeaza contractu de trei sanzatu care ierea shase pe orice parte. de aia intarzie va zic io
awougfopwqy : publica, a mai ramas k@tzi, titina si dark anjel. pe aste cand le joci pe jenunchi, casanovo ?
awougfopwqy : publica, a mai ramas k@tzi, titina si dark anjel. pe aste cand le joci pe jenunchi, casanovo ?
-

bon dimineu !
Stimatz concetatzeni, va anuntz ca in cateva momente, pe tredu meu cu minunatele mele calatorii, va urma un comunicat lipsit total de importantza pentru tzara. respectiv o cronica de brigi.
Stimatz concetatzeni, va anuntz ca in cateva momente, pe tredu meu cu minunatele mele calatorii, va urma un comunicat lipsit total de importantza pentru tzara. respectiv o cronica de brigi.
-

neatza - Mesaje: 5820
piua, gata!
deci ca unu care shtie ce-i aia brigi la faza
- Io sunt mort !
urmata de
Ma rog... ia Fane cartzile lu Ochila shi le intinde cu fatza’n sus pe masa. Afex ii arata cartzile lu Ochila. Dana i le arata lu Afex, Fane le arata la tuata lumea, iar Ochila ie in continuare mort.
au dat in tuberculoza la stomac

deci ca unu care shtie ce-i aia brigi la faza
- Io sunt mort !
urmata de
Ma rog... ia Fane cartzile lu Ochila shi le intinde cu fatza’n sus pe masa. Afex ii arata cartzile lu Ochila. Dana i le arata lu Afex, Fane le arata la tuata lumea, iar Ochila ie in continuare mort.
au dat in tuberculoza la stomac

-

demential neatzule...demult nam mai ras cu lacrimi

-

-

neatza - Mesaje: 5820