C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bon dimine
cares fraierii de sancbata?
bah , zioa de 13 aprilie va fi decisiva pentru romania, cica atunci se voteaza acceptarea cererii romaniei de aderare la (m)ue . io unu sper sa voteze negativ
cares fraierii de sancbata?
bah , zioa de 13 aprilie va fi decisiva pentru romania, cica atunci se voteaza acceptarea cererii romaniei de aderare la (m)ue . io unu sper sa voteze negativ
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aha, pe-acilea da nu ma consider fraier, sa shtii
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
bon diminics shi de la mine da' dcasa de data asta.
bre, shi io, sa nu ne mute dracu ashtia la mae.
eyewitness scrie: zioa de 13 aprilie va fi decisiva pentru romania, cica atunci se voteaza acceptarea cererii romaniei de aderare la (m)ue . io unu sper sa voteze negativ
bre, shi io, sa nu ne mute dracu ashtia la mae.

-

nocturna - Mesaje: 8725
piskeshu scrie:io nu port polo, nu-s uns, nici libidinos, exista si alte metode sa futi minore, de ex: thailanda
keshule, la fizicu', farmecu' si creierii tai se poate, mah, sa platesti pentru un futai? sau chestia cu Tailanda ai vazut-o si tu la televizor? ca de citit intr-o carte sau macar intr-un ziar nu te pot banui.
in alta ordine de idei: welcome to my ignore list.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
M-ai spart, m-ai facut de rahat, n-o sa mai dorm noptile! Tu sa fii sanatos , ma!
Io n-o sa te pun pe ignore, esti interesant in micimea sufletului tau! Si nu mai fi atat de ipocrit, bine?
Io n-o sa te pun pe ignore, esti interesant in micimea sufletului tau! Si nu mai fi atat de ipocrit, bine?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
monstrule, tu te-ai ales cu o pretena, noi macar sa ne alegem cu partea cu tachinatu' :yD
cat despre partea cu proverbu: rade harb de oala sparta, prea des practicat shi ridicat la rang de religie universala, lasa bre shi tu lupii devenitzi moralishti sa-shi faca meseria (pentru vulpea care n-ajunge la ei, strugurii intotdeauna vor fi acri). shi cu cat deschide gura mai mult un astfel de personagiu, cu-atat mai mult vezi cat rahat incape in ea :yD
cat despre partea cu proverbu: rade harb de oala sparta, prea des practicat shi ridicat la rang de religie universala, lasa bre shi tu lupii devenitzi moralishti sa-shi faca meseria (pentru vulpea care n-ajunge la ei, strugurii intotdeauna vor fi acri). shi cu cat deschide gura mai mult un astfel de personagiu, cu-atat mai mult vezi cat rahat incape in ea :yD
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

diminetzi ploioase va urez
santeleg ca vom asista la o lupta pe cemeu pijkej vs casanova?
imi iau belet in primu rand
baics, si tu iejti fraier azi?
santeleg ca vom asista la o lupta pe cemeu pijkej vs casanova?
imi iau belet in primu rand
baics, si tu iejti fraier azi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
alaleo
evident, da de la 11.00-11.15 incolo
maine e luni. uraaaaaaaaaaa!
evident, da de la 11.00-11.15 incolo
maine e luni. uraaaaaaaaaaa!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Offendere, draga, daca n-ar fi vorba de luat vun ban, pe care inca nu-l doresc, te-as trimite in niste locuri paroase si umede!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned
ashtia acilea au o multzime de femei politziste. la circulatzie. shi toate sunt double barrel shi urate pe deasupra. cred ca toate femeile urate de-aici au intrat in politzie. no acuma imaginatzi-va una din aistea oprindu-te dimineatza penca nushce - pe care oricum nu-l intzelegi - ai facut.
n-ai ce face, scotzi o hartie echivalentul a $5 shi dai din cap repetand: "english, english" shi dupa ce femeia trece prin faza "cum itzi permitzi" - aici scapi nepalmuit - itzi smulge hartia din mana - criticandu-te in continuare, bineintzeles - shi semnul binecunoscut, intraductibil, de "valea". confuz, la randul tau, itzi trece prin cap sa-i aratzi un alt semn arhicunoscut shi la fel de intraductibil dar teama de a nu te trezi cu numarul ei de telefon invinge shi demarezi de pe loc in viteza a doua.
ah, am uitat: buna dimineatza!...
n-ai ce face, scotzi o hartie echivalentul a $5 shi dai din cap repetand: "english, english" shi dupa ce femeia trece prin faza "cum itzi permitzi" - aici scapi nepalmuit - itzi smulge hartia din mana - criticandu-te in continuare, bineintzeles - shi semnul binecunoscut, intraductibil, de "valea". confuz, la randul tau, itzi trece prin cap sa-i aratzi un alt semn arhicunoscut shi la fel de intraductibil dar teama de a nu te trezi cu numarul ei de telefon invinge shi demarezi de pe loc in viteza a doua.
ah, am uitat: buna dimineatza!...
-

sa muara pic si poc daca nam- visat tzunami. se facea ca eram pe plaja din insula de la portile de fier duoi, la dunare (!!!) si deodat sa- vazut venind dinspre sirbi (???) tzunami. am apucat sa strig: tzunamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !, mam- intors sa fug si mam- trezit brusc. merluc.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
ora 7.30 personalul navetei spatziale incepe inbarcarea
7.31 capitana beleste ochii la un morman de zapada stelara sub care zace naveta spatziala
7.45 capitanul si insotitorul de bord reusesc sa elibereze naveta cu ajutorul ultimelor inventii in materie de zapada stelara: maturica si lopata.
7.46 personalul se imbarca si decoleaza de la baza stelara macaralei
8.15 naveta ajunge in dreptul statiei stelare salajean (macaralei-salajean = 5 munute pe jos)
9.20 naveta ajunge la statia stelara salajean
moment in care capitanu-si baga picioarele, abandoneaza nava si vine cu metrou'
guzmornin.
7.31 capitana beleste ochii la un morman de zapada stelara sub care zace naveta spatziala
7.45 capitanul si insotitorul de bord reusesc sa elibereze naveta cu ajutorul ultimelor inventii in materie de zapada stelara: maturica si lopata.
7.46 personalul se imbarca si decoleaza de la baza stelara macaralei
8.15 naveta ajunge in dreptul statiei stelare salajean (macaralei-salajean = 5 munute pe jos)
9.20 naveta ajunge la statia stelara salajean
moment in care capitanu-si baga picioarele, abandoneaza nava si vine cu metrou'
guzmornin.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buna ziua
aze luni, maine se dau martishoare.
aze luni, maine se dau martishoare.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
mna zua! bitongu racit cobza shi prin empatie, shi eo! fuarte najpa!
zapada ioc(na!), cer senin, -4 grade, prins deget la usha biroului=> semn rau!
ajtebt conced shi sanatate(ca-i mai buna decat toate, evident!)
hapciu!
zapada ioc(na!), cer senin, -4 grade, prins deget la usha biroului=> semn rau!
ajtebt conced shi sanatate(ca-i mai buna decat toate, evident!)
hapciu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
uiuiuiuiuiu care zice de primavara creca tre sa isi caute pat in salonu de van helsingi bre.
apropou de helsing pacat ca nu ie acavete sa vaza ce minciuni insira despre pretenu' lui, celebrul thor:
ala n'are macar un neuron mai falnic asha, daramite shuvitze blonde.
apropou de helsing pacat ca nu ie acavete sa vaza ce minciuni insira despre pretenu' lui, celebrul thor:
Si cu Thor catand sagalnic,
Cu suvite blonde falnic,
ala n'are macar un neuron mai falnic asha, daramite shuvitze blonde.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820