C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
kesule daca rogi pe cineva sa faca ceva nu mai face si tu in acelash tinp ca ramai cu fix poolah. stai cuminte pe popou sa restaurez unu din ele.
bre vazui poze cu bublius la lutze in panoplie, ce ie bah cu omu' asta? vrea sa devina om2?
bre vazui poze cu bublius la lutze in panoplie, ce ie bah cu omu' asta? vrea sa devina om2?

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mie nu ca am venit la 11, la 12 am servit pranzu, mai dau doo trei tzigari si se face ora sa plec sa recuperez naveta spatziala da duamne sa nu fie acoperita de nametzii de la pluguri desi sper ca nu.
- gaga
cica tre sa anuntz oficial ca nu m-am plictisit indeajuns. deci ca urmare o fac. oficial. in legatura cu plictiseala. shi cu cantitatea ei.
deci nu m-am plictisitt indeajuns, asta oficial.
neoficial, mi-e sete...
deci nu m-am plictisitt indeajuns, asta oficial.
neoficial, mi-e sete...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
deci va zic si anume ca naveta stelara a capitanului jean luc picard ma va duce in curand sa recuperez nava mea spatziala sper nedisparuta in troienele caii bab novac pentru scopul declarat de mine, capitan al navei, de a ateriza la statia stelara responsabila cu reincarcarea combustibilului care s-a consumat intr-o zi de munca, urmand ca de la statia stelara bugatti sa luam contact la masa rotunda cu capitan aiu si copilot fane in scopul imbunatatirii nevirtuale a jocului de macao.
adica: guzbai dragilor
adica: guzbai dragilor
- gaga
io nam probleme cu spatiu intergalactic , sunt cu vecinu ambrosie de la 5 , ca are basculanta de la autobaza
adica si io guzbai
adica si io guzbai
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
sa fi-ti iubi-ti.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neatza!...
dimineatza banala cu trei ceasuri rele!... il ashtept pe primu... :yD
dimineatza banala cu trei ceasuri rele!... il ashtept pe primu... :yD
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
mneata.
ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara !
a ! 10x, cecule
ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara ! ie primavara !
a ! 10x, cecule

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
saliu. cecule team visat az nuapte-n vis ... ai de grije
deci e bien caci cu toate ca pe spatziul caii lactee gheatza s-a fixat mai abitir ca prostia in capul lui becali, astazi din cauza parasirii vremelnice a bazei, am atins warp 2 ba chiar warp 3 intr-un pasaj temporal, spre deosebire de maximum warp 1 eri. engage.
deci e bien caci cu toate ca pe spatziul caii lactee gheatza s-a fixat mai abitir ca prostia in capul lui becali, astazi din cauza parasirii vremelnice a bazei, am atins warp 2 ba chiar warp 3 intr-un pasaj temporal, spre deosebire de maximum warp 1 eri. engage.
- gaga
lalei martzishoarelor
propunere pentru afecs la forumu de dezbateri : valoarea epistemologica a lenei
propunere pentru afecs la forumu de dezbateri : valoarea epistemologica a lenei
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
alaleo
Lamultzean lu cemeiste!
Lamultzean lu cemeiste!
- Fişiere ataşate
-
- pentru cemeiste.gif (71.65 KiB) Vizualizat de 2896 ori
ANTI
-

traejte balrogu, deci e bine.
ANTI
-

lasa-l cubule, f frumos ureaza femeilor la multi ani oricum pe rock e debandada asa ca merje
ina alta ordine, ma pregateam sa indosariet mirabolantele rezultate de la doo partide de macao si una de canasta si m-au pleznit deosebitele inscriptzii scrijelite de scribul clubului de macao de luni seara, mai putin cele despre uleiuri de motor, droguri si mitologie, mai mult m-a izbit in ochi ce scria mare, adica cu majuscule:
NOI JUCAM BRIGI AICEA LA DAN LA MASA CU FATZA ROSHE
ina alta ordine, ma pregateam sa indosariet mirabolantele rezultate de la doo partide de macao si una de canasta si m-au pleznit deosebitele inscriptzii scrijelite de scribul clubului de macao de luni seara, mai putin cele despre uleiuri de motor, droguri si mitologie, mai mult m-a izbit in ochi ce scria mare, adica cu majuscule:
NOI JUCAM BRIGI AICEA LA DAN LA MASA CU FATZA ROSHE

- gaga
e primavara! e 1 Martie! e -12 grade Celsius! me-a inghetzat ghiocelu` cu bulbi cu tot!
la multz ani la doamne shi domnishoare!
la multz ani la doamne shi domnishoare!
- Fişiere ataşate
-
- martisor.jpg (18.59 KiB) Vizualizat de 2878 ori
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
si la multz ani si pentru baietzii nostri da? ca si ei sunt niste cactusi in gradina domnului, nu numa flori ...
http://www.millan.net/anims/giffar/drink2.gif
http://www.millan.net/anims/giffar/drink2.gif
- gaga