C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci az sper ca in cinstea lu zioa de 1 martie, sa fie zioa mai scurta. deci az bere.
shi peseu: ceo fi bre cu nocturna ?
shi peseu: ceo fi bre cu nocturna ?
-

neatza - Mesaje: 5820
asemenea si tie.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bon si burp deci ieri si vineri v-am iertat az:
- ciorbitza de pui a la grec cu extrazmantanica
- pui tikka
- jnitzele de pui
- peste pane
- tocana de porc
- cartofi tzaranesti
- legume chinezesti
- salata de sfecla cu portocale
- salata de varza alba cu marar
- tarta cu mere
si am spus un NU hotarat(ca nu mai incapeau in parfurie):
- orezului cu lgume
- pilafului de pasare
- frigarui de porc cu ciuperci
- ghiveci calugaresc
- salata de acavetzi cu zmantana
- deserturile alilante.
trebe tras tare ca mai tzine oferta pana pe 10 ale lunii si porma la revedeanu papa la scarbici.
- ciorbitza de pui a la grec cu extrazmantanica
- pui tikka
- jnitzele de pui
- peste pane
- tocana de porc
- cartofi tzaranesti
- legume chinezesti
- salata de sfecla cu portocale
- salata de varza alba cu marar
- tarta cu mere
si am spus un NU hotarat(ca nu mai incapeau in parfurie):
- orezului cu lgume
- pilafului de pasare
- frigarui de porc cu ciuperci
- ghiveci calugaresc
- salata de acavetzi cu zmantana
- deserturile alilante.
trebe tras tare ca mai tzine oferta pana pe 10 ale lunii si porma la revedeanu papa la scarbici.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=366210&postcount=158
demential omu asta bre
cititil din scuartzan scuartza daca vreti sa va binedispuneti
pi-sha-tor
iutypiut
pentru pijkej :
bah nu mai veni la bucale ca proconsulu se amana
iti zicem noi cant sa vii, da?
demential omu asta bre
cititil din scuartzan scuartza daca vreti sa va binedispuneti
pi-sha-tor
iutypiut
pentru pijkej :
camitza1 scrie:Se pare ca turneul NationalFM se amana din cauza vremii nefavorabile. So, probabil nu veti avea concert azi in Bucuresti, asa cum era stabilit.
bah nu mai veni la bucale ca proconsulu se amana
iti zicem noi cant sa vii, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
dementiale colegele astea ale mele, isi xeroxase una un articol din ziar despre gg marquez si intraba alta "ce e aia tu"?
"marquez"
"da, fuarte interesante articole scrie asta la ziar, am primit odata unu si pe mail"
"marquez"
"da, fuarte interesante articole scrie asta la ziar, am primit odata unu si pe mail"
- gaga
deci nejte un helau scurt ocazie cu care casa transmit nejte mesaj:
1. file, inca nush nimica, nu mo sunat, nu nimic. cum aflu, dau semeseu.
2. kesh, baga tel sa vedem cu nejte ber daca ai chefu.
3. si cel mai inportant, le doresc lu necko, dana, naiti, wwritza, bonechina si shaki un 1 martie plin de tuate cei mai fain de primavaratice fete care suntetzi voi, pupavash io !!
1. file, inca nush nimica, nu mo sunat, nu nimic. cum aflu, dau semeseu.
2. kesh, baga tel sa vedem cu nejte ber daca ai chefu.
3. si cel mai inportant, le doresc lu necko, dana, naiti, wwritza, bonechina si shaki un 1 martie plin de tuate cei mai fain de primavaratice fete care suntetzi voi, pupavash io !!

-

weed13 - Mesaje: 1868
deci de halit, am halit. acu ce bem ?
de halit am halit, de baut am baut, acu ce futem ?

-

deci io care vreau sa multzumesc tutulor baietilor crastavetilor pentru martisuarele virtuale si gindurile reale pe care mi leati adresat. din pricini de musafiri si alte trebi neinportante nu am apucat pina acu sa ii salut pe cei ce au mai cuvintat pe acilea dupe mine. iete Balrogu ! iete uidu ! iete te !
si da. repet. la severin ie primavara. pe bune.
si da. repet. la severin ie primavara. pe bune.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
eyewitness scrie:de halit am halit, de baut am baut, acu ce futem ?
eo aj fute o lene. ca sa fie reciproca treaba.
-

neatza - Mesaje: 5820
inevitabil, mustind a lene, a venit shi miercuri... neatza buna!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alaleo
peste 5 zile e luni.
peste 5 zile e luni.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
lalei putori
devine interesanta partida nea nelu/geoana sau dupa cum sa caracterizat iei : senilu vs prostanacu
io tin cu ...sportu
peseu : nocti pe unde bantuie ?
devine interesanta partida nea nelu/geoana sau dupa cum sa caracterizat iei : senilu vs prostanacu
io tin cu ...sportu
peseu : nocti pe unde bantuie ?
-

mneatza! ma duare uasele! minus treijpe grade! senin!
nastase+geoana+iliescu= love!
bre, atz vazut ce-a patzit taromu c-a discriminat omosexualii?:) s-a intors lumea cu dosu` in sus!
nastase+geoana+iliescu= love!
bre, atz vazut ce-a patzit taromu c-a discriminat omosexualii?:) s-a intors lumea cu dosu` in sus!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
naie, io nush de tarom, poti sa dezvolti? da' cu cuvintele altora nu ale tale, adica pe romaneste
deci care va sa zica in dimineatza asta in care cainii bagabontzi fura ziare sa se incalzeasca, si in care venind la volan dupe modelul "prietenul meu elefantul" am avut vreme sa vaz pe dreapta un passat cu cea mai mijtuaca inscriptie posibila, si anume "I :love: cops" (ce gluma proasta), ei bine, da, s-a intamplat.
Am cazut pe gheatzaaaaaaaa. si nu oricum, nuuuu, cu martori nenii aia care iau ziare dimineatza si pe deasupra am si incercat sa ma echilibrez un numar pretzios de secunde cu o plasa in mana in care era un baton si doo reviste si cu ailanta pe buzunaru' cu telefonu sa nu pice, dupe modelul "let's twist again" cu motzu' de la caciula miscandu-se ca nenea ala de vrea sa cumpere ciocolata lion.
si toate astea nu s-au soldat cu fo echilibrare ci cu POC in genunchiu' drept.
deci care va sa zica in dimineatza asta in care cainii bagabontzi fura ziare sa se incalzeasca, si in care venind la volan dupe modelul "prietenul meu elefantul" am avut vreme sa vaz pe dreapta un passat cu cea mai mijtuaca inscriptie posibila, si anume "I :love: cops" (ce gluma proasta), ei bine, da, s-a intamplat.
Am cazut pe gheatzaaaaaaaa. si nu oricum, nuuuu, cu martori nenii aia care iau ziare dimineatza si pe deasupra am si incercat sa ma echilibrez un numar pretzios de secunde cu o plasa in mana in care era un baton si doo reviste si cu ailanta pe buzunaru' cu telefonu sa nu pice, dupe modelul "let's twist again" cu motzu' de la caciula miscandu-se ca nenea ala de vrea sa cumpere ciocolata lion.
si toate astea nu s-au soldat cu fo echilibrare ci cu POC in genunchiu' drept.
- gaga
danone, io-te-te: http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol&article_id=119026
alfel, uid, dupa cum spuneam, ajtebt, nu-i bai!
alfel, uid, dupa cum spuneam, ajtebt, nu-i bai!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bd la tuata lumea.
aicea. prezempt ! care dupa doo zile de somn shi convalescentza ma trezesc shi ce vaz ?! iarash zapezi, iarash jer...bre, suntem in martie sau neam intors in ianuarie, ca io nu mai pricep nimica shi nici nam dormit asha de mult. io asha zic.
eyewitness scrie:peseu : nocti pe unde bantuie ?
aicea. prezempt ! care dupa doo zile de somn shi convalescentza ma trezesc shi ce vaz ?! iarash zapezi, iarash jer...bre, suntem in martie sau neam intors in ianuarie, ca io nu mai pricep nimica shi nici nam dormit asha de mult. io asha zic.
-

nocturna - Mesaje: 8725