C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Mie Apr 16, 2003 2:04 pm

nashico vazui io ca lucrurile si chestiile nu prea mai merje asa bine cum mergea ele odata mai demult si in trecut si numaru de lunete scazand considerabil si alarmant ma gandii sa te propun conducerii la un post mai sus ,la caldurica unde sa te simtesti mataluta bine si unde prezenta ielanilor nu e necesara...sper sa nu dai cu vaza dupe mine....
eyewitness

Mesajde onk » Mie Apr 16, 2003 2:07 pm

zice ca o naima de balaur
zice ca tralalalalaa
cica pe 30 si anume de dupa paste in aprilie la marea si grandioasa sala plurivalenta in deschidere deschizand concertu zdup si zob....acu cand o iesiii beletele pe peatza nu sa stie, cica pe forumu asta care nu vad io cum arata e o rubrica rock, una cargo si una concerte, da-r-ar norocu peste mine sa aflu si io daca scrie ceva acolo si maiales da-r-ar adminu vali p'aci pe la cemeu pen' ca sa ne stralumineze......
onk

Mesajde SOD » Mie Apr 16, 2003 2:24 pm

io zic asa,casa ne impreunam ielanii intr-un ielan colectiv si sa mergem cu totii la cantarea asta a lebedei de la polivalenta.ca dupe aia nu ne mai ramane decat cantecul ornitorincului si ie pacat.si poate onkoasa il mobilizeaza si pe ielanul ala puturos al mortului umblacios printre cei vii,ca nu ie pacat casa nu vie?

cat priveste frecarea,am servit deja 3 nesuri si am fumat vreo 16 chenturi de cand m-am trezit si pana in zilele noastre.acusica,chiar in clipa asta,bona il freaca p'al patrulea,ca-s cam nevrotic azi.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde angus » Mie Apr 16, 2003 2:32 pm

aiule, tu in ce limba straineza vorbejti acolosha mah, ca nu-ntzelesei nica. mai zii odata.

duduie onk, shtiu de rubricile alea de la ziseshi matale, da' simt neputirintza casa ma uit pe dansele, ca tocmai ce sunt ingrozitor de ocupata ca ma gandesc intens shi asiduu casa deschiz un forum Mumu, am toate atuurile plus semn de la soarta, sunt in vorbe de az dimineatza cu al oribil pa tema asta (aiule, nu cumva...?). mai bine sa vie informatzia precum o para malaiatza, aicea unde ma uit io. daca-mi spui shi ora de deschidere, m-am scos in totalitate. vorba ie, ce ne facem, tresa stam shi la zdob shi zdub aia, daca tot ne taie belet la intrare?!

shi acu ma duc pa alt thread, ca tresa va zic ceva important shi aicea nu pot, ca am o retzinere, io respect semnele de circulatzie shi tresa fiu ontopica forevar.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Apr 16, 2003 2:52 pm

nashico nu-ti aduce ceasu ce-ti aduce anu ca si vara nu-i ca iarna si nici noaptea nu-i ca ziua si in alta ordine de idei si cu alte slove potrivite, te propusei la conducerea uzinii adicatelea injineru sef , ca maistru sef sectie frate cu babanu, ca sa veghezi prin observatiune la bunu mers al productiei de posturi la atelieru respectiv...acu intelesesi? vezi ca cererea e la administrativ la registratura...
eyewitness

Mesajde angus » Mie Apr 16, 2003 3:01 pm

breh aiule, acu m-oi fi propus tu fiind la moda, da daca vreai casa ma shi aleg, da un esemes la numarul 0900-0909, ca ie numa nouaj de centzi, shi tresa ma voteze shi publicu, ca shtiu io cum ie mersu cu cererile astea, ca ramai cu numarul de intrare/eshire in mana shi te uitzi lung la dansul...
(nu zau, ai freo veste ca in sfarshit eforturile noastre reunite pentru deshchiderea sectziei de filatelie vor fi rasplatite?! ca simt ashea, ca o emotzie!)
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Apr 17, 2003 8:26 am

neata truditori dibaci si perspicaci

io nashico nu pot decat sa te felicitez pt increderile investite in mataluta de mai marii uzinii ca si io candidai pt postu cu pricina da fusei respins din lipsa de dosar adecvat cu sina la stanga io folosind cu sina pe dreapta si ca atare refuzai sa ma adaptez noii oranduiri si ramasei simplu truditor la sectia scularie care m-a consacrat. io vorbii cu nashu (injineru sef pa uzina) sa infiinteze si sectia de jocuri de societate in cadru atelierului de rebuturi planificate , cu alea ce le discutaram noi inainte si prealabil ,unde tratai si problema colitzelor nedantelate, da se pare ca in prezent si momental interesu pe uzina e scazut in acest domeniu, privirile fiind atintite mai mult asupra lascivitatii lustrului...
eyewitness

mneatza

Mesajde angus » Joi Apr 17, 2003 8:57 am

az motiv de bucurie, care shi la voi sa fie, se lucreaza cu ielani capacitzatzi la astuparea craterelor din shosea, vizavi de peste drum colosha in poarta fabricii, ca incepura lucratura de eri pe inserat, cand fu echipa la datorie, rupand cozile la lopetzi prin rezemare de dansele, de se unise groapa cu groapa shi se facuse shantz. doamne, cum o fi sa mergi pa o shosea fara groape, voi va mai aducetzi aminte?
angus
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Apr 17, 2003 10:51 am

neatza la evribodi.

anguse,mai ai nitel si te unge lustru mod.brava!
ochila,ai vazut ca lustru s-a lovit rau la hipotalamus si are fierbinteli?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Apr 17, 2003 12:24 pm

pai de aia i-a luat apararea imbecilului peste tot pe forumu asta. nashica a lucrat meserias. s-a dat bine pe langa cine trebuia si uite ca acu calca cu nonsalanta peste lunete si parbrize si isi berou in primire...

bah nu vazui ,da da-i un pemeu si esplica-i ce e cu hipotalamusu ca asta o crede ca-i fro specie de hipopotam...io stiu ca el are anumite fierbinteli in zona dorsala ,foarte dureroase , de care mi se plange uneori da tot din vina lui ie ca e unghie in gat si nu-si ia si el o alifie ceva sa se menajeze...io zic: treaba lui....
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 17, 2003 12:32 pm

eyewitness..sper ca nu te referi la mine...cand zici "imbecilul" !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Apr 17, 2003 12:43 pm

nu stimabile administrator sa fii imbecil in ziua de azi e chiar o arta iar tu inca nu ai ajuns la acest nivel...da de ce te simti cu musca pe caciula ?
eyewitness

Mesajde eyewitness » Joi Apr 17, 2003 3:35 pm

nashico io vazui deja la gazeta de perete cu fruntasii in productie la planu trimestrial pe 3 luni ca te nominara deja sefii in functie drept pt care doresc cu sensul ca vreau sa fiu primu si cel dintai care te felicita pt promovare....
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Apr 17, 2003 3:37 pm

iar eu o propun deja pentru promovarea pe sectie,adicale asa mai preieie si alte sectii.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Vin Apr 18, 2003 8:24 am

neata carcotasi moderatori

iata ca si nashica promova spre valorificarea talentului in ierarhia lumii emancipate din uzina si ramasei singuru pe cemeu fara de funtzie si responsabilitati ,un simplu truditor la saiba...deh daca nu-mi placu cartea....
eyewitness

Mesajde onk » Vin Apr 18, 2003 8:45 am

cu ocazia evenimentului aniversarii primului cemeu al meu pe ziua de astazi ea fiind de la origine si pana in prezent ploioasa si vineri, as dori sa-mi aduc modestul aport la iluminarea si sarbatorirea preafericitei intamplari care a facut ca o personaja de soi sa intre in randul clasei corupte si asupritoare cum ar veni ai grija angus ce spui ca va fi folosit impotriva ta la proces...asta era problema mea numaru unu, felicitorirea lu ma'am lasca pen' ca i s-a inrodit aportu elanicesc de care da dovezi zilnice in intersectza dintre internetu forumuluii si forumu internetului........
problemu al doulea iashte dupa cum previzibil v-ati imaginat si anume domle, care mergeti la concert, ne organizam, ne inscriem, unde ne trimitem siviu, care cum cu beletele, domle, ca sa stie tot romanu interesat, ca cine stie, poate intra baetzii de la cargo ca sa vada daca vine cineva la concert, si noi... malc...
onk

Mesajde SOD » Vin Apr 18, 2003 12:33 pm

neata la toata lumea!

is mahmur,ma doare capul,am venit acasa dimineata,am sarit parleazu la metrou si am furat un prosport dupa o taraba!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Lun Apr 21, 2003 11:37 am

ziua buna la evribadi!

ochila,ti-ai revenit ?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Apr 21, 2003 11:39 am

neata trantori betivani

cum sa-mi revin bah sodule? la mine-i patologica....
eyewitness

Mesajde angus » Mie Apr 23, 2003 2:22 pm

patologicilor, va salut!
am o idee: ce-ar fi casa va uitatzi shi voi la big brazar shi sa va datzi cu parerea pa cel mai minunat dintre forumuri, modera-v-ash...
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Apr 23, 2003 2:29 pm

salutari nashico
matale esti cu o zi da una ba in funtie de raspandirile elanashilor au fu zi grea ieri cu lunetele?

iar cu bigbrazer io personal nu ma bag...ca risc sa stric frumushelele de threaduri, ingrijite,periate si pieptanate de mataluta, ptiu,ptiu,ptiu sa nu le deoichi io acilishea, si poa ma trezesc si cu frun ban/avertisment sau vot de blam pe unitate...
eyewitness

Mesajde angus » Mie Apr 23, 2003 2:48 pm

hai mah ca ma scoasera ajtia pa tarla casa strang adeziuni, imi detera un teanc de cartii cica sa promovez emisiunea shi sa o sondez pe opinie. vasazica, imediat mi-am bagat echipa in shedintza, shi ne-am organizat mintenash, in sensul ca nici n-apuca conducatorul auto sa opreasca la stop, in timp ce gogu shi aurica se arunca cu bromocetu pa parbrize simultan shi in acelashi timp, donshoara asfaltina ii baga shoferului supt nas chestionarul, in timp record punandu-l in corent cu ultimele intamplari ale fratziorilor.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Apr 23, 2003 4:05 pm

mah nashico da sedinta cu suptalternii mataluta dadu roade ca io fui acostat la stop la scala azi dis de dimineata cand procedai pas de defilare spre uzina cu fadroma din dotare si se puse un rosu de 55 de secunde ca e stop dijital colosha si tabarara doi pe fadroma lu mandea de-o spalara, o gresara si ii schimbara si oleiu, ii trasera si o vapsea nemteasca dufa si o duduie care pleca fara fustita de acasa in graba ei, intra cu totu in cabina de comanda si ma informa precum zisesi matale cu toate vestile de la emisiunea cu pricina plus cele de la focus ca asa aflai si de iraku cotropit, feneiu ciordit, fotbalu matrashit si pesedeu inflorit...de plecai din stop mai dashtept si informat decat plecai din scoala profesionala dupe 7 ani...
eyewitness

Mesajde eyewitness » Joi Apr 24, 2003 11:42 am

buna sa va fie inima carcotasi

azi e ziua de pauza a lu nashica...maine posteaza...
eyewitness

Mesajde angus » Joi Apr 24, 2003 12:27 pm

neaaah, shi az muncesc, curg apele pa mine de degraba ce alerg bezmetic de la o intersectzie la alta casa inspectez activitatea suptalternelor, ca imi spuse nijte oameni ca in loc sa faca iele precum le-am poruncit s-a dus la coada la miel shi la vapsea de oo, dar iata ca din teritoriu primesc vejti bune shi chiar imbucuratoare cum ca zvonu nu fu adevarat shi ca situatzia ie supt control, ceea ce ma mai linishtii shi io dovada ca detei drumu la laptop shi va sicriu cu drag.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Apr 25, 2003 10:37 am

neata truditori crestini si ortodocsi

io doar sa va urez un paste fericit la toti ...
eyewitness

1886

Mesajde baixinho© » Vin Apr 25, 2003 10:44 am

aloha
munc de-mi sar ochii din capatina
Sarbatori fericite si sa fiti tari in oo.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde marian jan » Vin Apr 25, 2003 11:00 am

paste fericit,sa fiti iubiti!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde onk » Vin Apr 25, 2003 11:25 am

Draga clasa muncitoare, va transmit cu ocazia Sarbatorilor de Paste ganduri bune si urari de sanatate, fericire si noroc
onk

Mesajde stefan » Vin Apr 25, 2003 1:25 pm

aho, aho, co-workeri cm-isti, un paste fericit, sanatate, tot ce va doriti, etc etc etc.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare