C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde Mirela » Vin Apr 25, 2003 2:15 pm

neatza cm-isti harnici si voinici!
hai sa arunc si-n voi cu guguloaie de paine caldutza (era calda da' s-a cam racit intre timp) invartita in prealabil printr-o tzarí£ de sare, ca azi, in Vinerea Mare, me-am luat primu' salariu eví£r si asa se face pi la noi pi la Moldova cu primii bani. si pe cuvantu' meu de horoare ca pe tot il usuc. jumate-i beau, jumate-i cheltui, asa sa fie, de sufletul meu. Amin.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

post negru nr. 900 in vinerea mare

Mesajde angus » Vin Apr 25, 2003 3:08 pm

pashtetzi fericitzi in linishte shi pace, ca io muncesc an gro. parbrize multe, deh, nu tzine cont de cele sfinte.
Mirelo, sa-tzi fie de bine, ce amintiri placute, primul salariu, ehehei...
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde stefan » Mar Apr 29, 2003 11:31 am

Hm, in afara de mine si ochila (care e stealth) mai munceste cineva azi si maine? A, si in afara de afex care nu baga pe-aici?

Btw, Hristos a-nviat!
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde angus » Mar Apr 29, 2003 12:20 pm

io. ;P
adevarat a-nviat. :a
ce ie mah ochila?! :D
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Apr 29, 2003 12:27 pm

cica-s stealth ...adica furishat si ascuns..deh minte de injiner:D
eyewitness

Mesajde stefan » Mar Apr 29, 2003 12:48 pm

Pai nu ne fac astia "Eroi ai muncii capitaliste" or smth?
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Apr 30, 2003 12:16 pm

un salut muncitoresc de intai mai la toti truditorii de pe acest thread. io merg intr-un schimb de esperienta fro cateva zile sa vad cum raboteste semiluna si va zic io cum sta tarasenia mai pe lunea viitoare. sa aveti grija de voi sa nu intampinati 1 mai cu accidente de munca sa cititi inca o data normele de protectie a muncii ,protectie ,prevenire si stinjere a incendiilor si nashico sa dai afara din big brother pe cine trebe nu cum facusi pana acu ca dadusi tocma pe cine nu trebuia...
fane ai grija cu proiectu sa-l dai gata azi ca sa nu te vaz si maine la servici plangandu-ti de mila ca fusesi napastuit al soartei...si patronilor
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Apr 30, 2003 9:08 pm

o,voi,truditori iubiti,seara buna si tot ce va doriti.
maine iau din motz la aia mica si ma asteapta o bauta groaznica,ca doar odata se ai din motz la copil,nu?
cu aceasta ocazie tin sa va urez unu mai plin de alcool in sange,viata lunga si sa nu uitati sa va cumparati tylenol ,ca sa nu va doara capul a doua zi!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Joi Mai 01, 2003 12:10 am

va salut!1 mai cat mai destins va doresc!spre deosebire de alti alcoolici,eu n-am baut de pashte si n-o sa beau nici de 1 mai,ca stau toata ziua la peste.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Mirela » Joi Mai 01, 2003 2:05 am

daca tot s-a facut unu'maiu' munjitoresc....'ai sa va urez un unu mai cu voie buna, spor la treaba si servici usor! 'ai sa cresteti mari si sa beti si pentru' ajtia dintre noi care zilnic si cotidian fac naveta biblioteca-munca-biblioteca-pat.

ps: -what's the best thing for a hangover in the morning?
-lots of booze the night before! :D

mahmureala usoara!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde onk » Lun Mai 05, 2003 2:52 pm

si uite asa, pitic dupa pitic ne intoarseram catinel spre jobu' muncii, cum ar veni workjob si uite asa, incet incet a trecut si prima zi din restu vietii mele, da dupe cum se spune la carte, si maine e o alta zi, asa ca va salut voios si dupa 1 mai astept cu drag si interes crescand ziua de 1 iunie
va pup mah ciocoflenderilor
onk

Mesajde SOD » Lun Mai 05, 2003 3:07 pm

te contrapup onkoaso!ghini ai vinit !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde onk » Lun Mai 05, 2003 3:14 pm

uite ca uitai sa te dau pa felicitari satz traiasca odrasla si numa bucurele da pa la ia, si uite asa ca intrai ca sa ies, plec ca pa de pe nat pana data viitoare
onk

Mesajde eyewitness » Lun Mai 05, 2003 3:41 pm

stimati tovarasi si pretini va transmit pe aceasta cale urarile mele de sanatate si multa putere in munca.
salutam pe noul membru al clubului :mirela .bine ai venit in randu proletarilor si daca n-ai ielani iti da seringa ca ai lui se inmulteste prin diviziune numa vezi ca intai trebe sa-i duci la dezintocsicare .
eyewitness

Mesajde as xxl » Mar Mai 06, 2003 10:51 am

moaa, da' astia munceste cu totii, nu gluma ...
hai ca ma retrag sa nu deranjez.
maciuci©
as xxl

Mesajde angus » Mar Mai 06, 2003 3:34 pm

rade iarashi primavaara, peste campuri, peste plai
fericirea umple tzaaara, ca venit intai de maaai!
tralalalala lalala lalalalala
maaa, ce haine noui are internetu fanclubului, imi place maxim, pare ashea, mai intelectual, ceea ce doresc shi ielanilor proletari, care ai mei creca momental hiberneaza, ca nu i-am mai vazut paicea de multishor.
transmit gramezi de pupaturi la muncitorii din detashamentele fruntashe, (inclusiv shi mai ales la tante onk care ii doresc sa-shi petreaca mai multe ore printre noi, ca ia uite ce haine primavaratice avem!), suntetzi pa receptzie sau atzi datera fuga la stranduri, sa loatzi temperatura apei?
angus
Junior Member

Mesajde onk » Joi Mai 08, 2003 10:58 am

neatza slujitori ai artei muncitoresti
care mai esti?
onk

Mesajde angus » Joi Mai 08, 2003 2:32 pm

io mai sunt, slujitorind pa metereze. ca ailaltzii sa dus la shtrand, dete caldurile intranshii. halal ielani!
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 08, 2003 2:47 pm

si io ,si io...prezent

daca la 40 grade in birou, leoarca de sudoare se numeste shtrand atunci sa fie in bafta lu moshu shtrandu asta...
eyewitness

Mesajde angus » Joi Mai 08, 2003 2:52 pm

breh, de aier conditzionat ai auzit? nu te sfii shi spunei lu purchasing managerul matale ca fara ashea ceva nu mai merje strungu in parametri normali, da rebuturi de eroare fatala din gresheala. ca mie imi inghetzara deshtele pa tastatura de frig, bantuie un alizeu pin uzina ceva de groaza.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 08, 2003 2:59 pm

pai nashico astia bagara aparate dintr-alea de zici mataluta care baga aer rece da injineru sef il puse pe maistru de resort si-l monta colosha in spatele meu la fro 1,5 iarzi de caruselu strunjitor si baga crivat de iau dracu fruna tipica de-mi scuip branhiile si bronhiolele pe rotativa si raman stana si nemiscat in fata obectului muncii de ma ridica cu motostivuitoru p-orma...
eyewitness

Mesajde angus » Joi Mai 08, 2003 3:26 pm

breh ca bine zici, imi impusei puntu de vedere shi stinsei dushmanu cu fortza, ca de-abia ma urnii pana la boton din cauza de tzurtzuri, da' acu tresa stau la panda ca vine oamenii aia rai de la turnatorie care ie-ncalduri shi ii da drumu iar ca pamantu, de tresa imi aduc paltonu de-acasa casa nu dau in alte alea.
angus
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Mai 08, 2003 3:50 pm

Initial trimis de eyewitness
bine ai venit in randu proletarilor

multzam, multzam, io as fi preferat direct in fatza, ca sa nu mai stau la rand, da' daca nu si poati, nu si poati shi pashi.

si daca n-ai ielani iti da seringa ca ai lui se inmulteste prin diviziune numa vezi ca intai trebe sa-i duci la dezintocsicare .

las' ca ma descurc eu cu ei si fara desintoschicare d'aia, da' problema e imi da sau nu imi da? (elani). aceasta este intrebarea...

ps: asa, huzuriti-va de bine, manca-v-as ogjorii, cald, soare, ce va pasa? si la mirela tot asa, vant, ploaie, frig...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

1948

Mesajde baixinho© » Joi Mai 08, 2003 4:56 pm

(anul in care s-a nascut Stefan Birtalan)

Initial trimis de eyewitness
40 grade in birou

si la bancoc cate ie?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

POST LEGENDAR 1985

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 10, 2003 10:05 am

neata trantori
bah baicsule tu ce lider sindical iejti mah la atelieru tau acolo , trasezi sarcini clare si aia nu te asculta? in loc di gradili din bencoc mai bine ai face putina instructie cu personalu indisciplinat :D tu le zishi una ei face alta...

nashico da ce are raperii cu mneata ca iti luara dosaru de cadre si-l afisara in locuri nepotrivite si indecente ca roshii io in obrajori cand vazui minune de text ...ia vezi mataluta acilishea :

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=149418#post149418
eyewitness

Mesajde angus » Mar Mai 13, 2003 11:38 am

auliu aiule, multzam pentru sesizare de nereguli, ca ma lua cu fiori shi mi sa ridica parul maciuca de uimire siderata prin mirare sincera cand ma vazui expusa pe panoul de onoare la "ashea nu", unde nici cu gandul nu gandeam ca o sa ma intamplu pacolosha. da loai problema in mana shi taurul da coarne shi il interpelai direct shi pa fatza pa autoru baladei folclorice impricinate, shi aflai prin confirmare inca odata din ou ca lucrurile nu ie iele ce pare a fi, zau!
ashea ca ie cazul sa te ia cu leshin de invidie geloasa, ca nenea hilibili tocmai cand facu iel oichishori pa forum, shi anume la al treilea mesaj al dansului, fu atata de marcat de frumusetzea avatarului ce-l am pa inventar ca nu se putu abtzine casa nu-l citeze, ce-i drept starnind confuzie shi panica intre oamenii ashtia mai cu frica de dumnezeu.
da avatarul fu pus acolo numa shi numa penca, auzi, da bine, fromos shi expresiv cum ie dansul, mancalar mama pa iel, nu ca al tau breh aiule, cine te-o fi incurajat sa tzil pui? :D
hai la multzi ani.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 13, 2003 12:03 pm

pai nashico io vazui intamplator si aleatoriu poza impricinata la gazeta de perete de faima indoielnica, colosha langa magazia de scule unde se strange lumea la fumat si te avertizai corespunzator si adecvat nestiind ca mataluta faci cursuri de specializare in implementarea de ritmuri hop si hip atat de folositoare in procesu de lustruire a lunetelor dupa metodele moderne promovate de bugi si alti paraziti...
eyewitness

Mesajde angus » Mar Mai 13, 2003 12:31 pm

aiule, fara nici o umbra de impertinentza itzi spui: fii bun shi mai citejte odata mesaju mieu da deasupra, ca intzeleseshi taman invers shi pe dos viceversa, asta casa fiu amabila shi sa nutz spui verde in fatza shi direct ca n-ai intzeles nica...
cu drag, angus
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 13, 2003 12:46 pm

nashico nu-ti smulje cositele din paru-ti facut maciuca de te enervasi in asa masura de impertinenta mea impertinenta ca io intelesei mesaju subtil si dibaci a lu mataluta ca-l citii fir a par de la cap la coada si viceversa prin inversiune da ziceai mataluta pe forumu din dotare si cu nr de inventar pe opis ca minjiile la fileu nu fura fructificate de crosheta lu raicu si ma gandeam ca incercarea moarte n-are ca usor ii vorbiram noi pe unii si pe altii de mai bine si mai rau...da greu ie cand ne punem in incaltarile lor...
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Mai 13, 2003 1:06 pm

la mine cred ca ie 145 de grade celsius.la voi cate ie?
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare