C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mnazua!
bre, de beut atz beut! ok! de cacat, v-atz cacat! ok! da` di ce-a trebuit sa cobitz cu ploaia aia, io nu-ntzeleg shi pace! ce fromos ierea p-acilea pana sa cetesc io ca la bucale ploo, n-avetz idee! cum am cetit, cum s-o stricat jmekeria! huoooooo!
alfel, maniaco-depresivu` de SOD strikes again, Necko a trecut cu bine de astenia de primavara, da` a dat-o iremediabil, se pare, in rime (albe, negre, imperechiate, desperechieate shi mai ales etcaetera)! deci ie bine!
s-avem o zi buna!
p.s. amu cetii de jurnalishti! no, futui(indiferent de varianta corecta!)!
bre, de beut atz beut! ok! de cacat, v-atz cacat! ok! da` di ce-a trebuit sa cobitz cu ploaia aia, io nu-ntzeleg shi pace! ce fromos ierea p-acilea pana sa cetesc io ca la bucale ploo, n-avetz idee! cum am cetit, cum s-o stricat jmekeria! huoooooo!
alfel, maniaco-depresivu` de SOD strikes again, Necko a trecut cu bine de astenia de primavara, da` a dat-o iremediabil, se pare, in rime (albe, negre, imperechiate, desperechieate shi mai ales etcaetera)! deci ie bine!
s-avem o zi buna!
p.s. amu cetii de jurnalishti! no, futui(indiferent de varianta corecta!)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
alaleo SODy 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (6 membri si 2 vizitatori)
danone*, nae cinefil, neatza, piskeshu, Shaki, Trestia
aulio cat tre sa dau din cuate ca sa razbesc
deci aia ie, cu inger alb sau cum ii zice? bre ca sa mai spun, nu mai eshiti curand din trandu asta cu voci de gagici care lalaie opera pe jingjinguri de chitara. mai puneti si voi mana pe un slayer, pe un probot, pe o sepultura, ca vi se bashesc gusturile naiba.
danone*, nae cinefil, neatza, piskeshu, Shaki, Trestia
aulio cat tre sa dau din cuate ca sa razbesc
deci aia ie, cu inger alb sau cum ii zice? bre ca sa mai spun, nu mai eshiti curand din trandu asta cu voci de gagici care lalaie opera pe jingjinguri de chitara. mai puneti si voi mana pe un slayer, pe un probot, pe o sepultura, ca vi se bashesc gusturile naiba.

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
hehehehe, tocma az am trimis probot la AKM. aia cu lemmy
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa
sam bag pula, era sa mor shi sa borasc in acelashi timp ! deci sa nu va puna dracu sa va ducetz pe poze cu iuzari ca patzitz ca mine. deci pozele lu corcodusha cu cacatu este poiezii romantice !
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa
sam bag pula, era sa mor shi sa borasc in acelashi timp ! deci sa nu va puna dracu sa va ducetz pe poze cu iuzari ca patzitz ca mine. deci pozele lu corcodusha cu cacatu este poiezii romantice !
-

neatza - Mesaje: 5820
ahaaaaaaaaaa! offenderu a fost ajuns de blestemele shi vuduul lu mama Omida!
alfel, sa futz sanatos neatza, altzii au borat deja cafieaua de dimineatza! ai avertizat prea tarziu! cre ca m-apuca shi diareea!
amu, ie drept ca asta se intampla amu fro 8 zile, da` ce sa-i faci, ashea-i cant cetejti den urma!buna dimineartza, evident. acum 5 minute a incetat sa ninga.
alfel, sa futz sanatos neatza, altzii au borat deja cafieaua de dimineatza! ai avertizat prea tarziu! cre ca m-apuca shi diareea!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

-

nocturna scrie:shi alfe, ce mai facetzi ? la ce vatz uitat ?
la vinurile romaniei, editie 1993
iar ofenderu ie clar zoofil, vrajeste iepe, io-te pe ym:
zaofendi: cum se zice horse pe franceza?
danonino: cheval
peseu: miash schinba nicu, sodi, fo ideie?
- gaga
eo alfel fac ca ascult Magma cu albumu Mekanik Destruktiv Kommandoh in acelashi timp cu trupa Mekanik Destruktiw Kommandoh cu albumu Kriegserklarung. Tare, nu ?
-

holla
ce ma-i face-ti?
sanatosi, voinici ?
revin
ce ma-i face-ti?
sanatosi, voinici ?
revin
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
SOD, io nu inteleg de ce zici de neatza si de hamsiile lui ?! defapt tu militezi pentru ceva mult mai aproape de noi toti: reabilitarea kktului !!! si asta e mult mai de pretz decit orisice hamsie. kktul, in foond, e al nostru al tuturor ! si da ! asta da poza artistica !
si in aceeasi nota de inegalabil romantism de primavara, tin sa va anunt ca mi-a inflorit fructiferul de sub balcon. abarnam ce-i da ie-nflorit
si in aceeasi nota de inegalabil romantism de primavara, tin sa va anunt ca mi-a inflorit fructiferul de sub balcon. abarnam ce-i da ie-nflorit

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
Necko scrie: kktul, in foond, e al nostru al tuturor !
dupa ce iese din foond e al closetului, tufishului ... dupe caz
matinalu scrie:eo alfel fac ca ascult Magma cu albumu Mekanik Destruktiv Kommandoh in acelashi timp cu trupa Mekanik Destruktiw Kommandoh cu albumu Kriegserklarung. Tare, nu ?
ce zici ca asculti? pink floyd, beatles, led zepp? si da, a fost si mana mea la mijloc
~p~p~p
tzeaaaaaaaaaaapaaaaaaaaaaa
- gaga
-

nu am facut decat sa ii induc suptil ideea in timpu' unei minunate partide de macao
~p
el a facut-o. nici nu ma gandeam ca fane are atata simtz al umorului, nu ma asteptam de la el
~p
e bestial parteneru lu aiu
~p
el a facut-o. nici nu ma gandeam ca fane are atata simtz al umorului, nu ma asteptam de la el
~p
e bestial parteneru lu aiu

- gaga
serustoc. suptscriu la cele zise de naie, mai ales ca m-o prins pe malu apei pluaia. as zice ca is ud, da cine stie cum interpreteaza nocti. 

-

weed13 - Mesaje: 1868
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 14 (3 membri si 11 vizitatori)
theOffender, neatza
i-a uite, glumele lui danone atrag 11 vizitatori. shi nici macar nu e din alea porcoase.
theOffender, neatza
i-a uite, glumele lui danone atrag 11 vizitatori. shi nici macar nu e din alea porcoase.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
ie in fata la mine la bloc un oltcit cu numaru ms 98 plm. ie neatza pe aici?! are rost sa ma duc jos sa dau o bere sau nu? 

-

weed13 - Mesaje: 1868
iote ce e pe aberatzia zilei
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 11 (11 membri si 0 vizitatori)
danone*, Amoon, cubu, faw, nocturna, piskeshu, Shaki, theOffender, y0ung_h0va, zoso+

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 11 (11 membri si 0 vizitatori)
danone*, Amoon, cubu, faw, nocturna, piskeshu, Shaki, theOffender, y0ung_h0va, zoso+

- gaga
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (2 membri si 2 vizitatori) nae cinefil, weed13
hehe, ce faci bre? mai ploo inspre matale? ca la mine mai(iunie, iulie, shtiu!)!
in aceeashi ordine de idei, bag pula in iea ploaie! azi me-au venit netotzii de la ghealan sa-mi monteze gieamurile! cretinoizi dobitocentrici, ejtiea lucra pe ploaie, ca-i fut in gura de-mi pica gieamurile! is fuarte nervos, mai ales ca az e martz!
hehe, ce faci bre? mai ploo inspre matale? ca la mine mai(iunie, iulie, shtiu!)!
in aceeashi ordine de idei, bag pula in iea ploaie! azi me-au venit netotzii de la ghealan sa-mi monteze gieamurile! cretinoizi dobitocentrici, ejtiea lucra pe ploaie, ca-i fut in gura de-mi pica gieamurile! is fuarte nervos, mai ales ca az e martz!
-