C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
alaleo
raspoimaine e luni, yyyyyyyyyyuuuuuuuuupiiiiiiiiiiii!
raspoimaine e luni, yyyyyyyyyyuuuuuuuuupiiiiiiiiiiii!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
netzile shi bunadiminetzile.
Azi , contrar aparentzelor care ma indeamna sa dorm ca frumosu din codru adormit, fuck aghien escalada pana pe la Sinaia,izact cum s-a intamplat shi ieri.
Deci, mi-e rau!Crecas gravid!
cutzuica!
Azi , contrar aparentzelor care ma indeamna sa dorm ca frumosu din codru adormit, fuck aghien escalada pana pe la Sinaia,izact cum s-a intamplat shi ieri.
Deci, mi-e rau!Crecas gravid!
cutzuica!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
holla truditores
ie de bine
azi ie lejereanu in zona ceea ce va urez si voo
baics, vezi pimeu
ie de bine
azi ie lejereanu in zona ceea ce va urez si voo
baics, vezi pimeu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
stefan scrie:Bre, am vreo 2 chiar tari la Call of Duty in birou, stiu si United Offensive baietii, le-am facut forward.
In care birou bah gaga?
guzmorning, am si io o rugaminte, persoanele abilitate sa dea muie, adica posesoare de sfantul organ in drept, sa se inscrie pe lista si sa dea mui alora care mi-au rupt senzorii de perimetru de la masina, nu pt ca i-ash folosi ca erau dezablatzi da' pentru ca nici ei nu pot fi folositi fara aparatu care inregistreaza ce detecteaza care se afla in masina, plus ca acu imi atarna doo sarme din stopuri, pishamash pe ei de cacatzi proshti. cum plm sa fi atat de prost sa furi nishte ochi fara cap?
deci va rog eo datzi-le muie care puteti si va duce.
baics, tu ai dat adresa mea de mail la o anume trupa?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bd
azi ie viner shi intaiu lu april deci lamultzeani. sa nu va puna pacatu deo gluma pruasta.
publius, daca mai rasfoieshti paici verificheaza meil ca tzeam trimis despre trebile alea.
azi ie viner shi intaiu lu april deci lamultzeani. sa nu va puna pacatu deo gluma pruasta.
publius, daca mai rasfoieshti paici verificheaza meil ca tzeam trimis despre trebile alea.
-

nocturna - Mesaje: 8725
mnazua! bre, uid, ia esplica-mi matale cam cum te gandejti sa dai muie la vant?!:)
alfel, io cre ca cea mai tare pacaleala pe zua de azi este ca cica ie vineri! ei bine, nu, realitatea ie cu totu` alta!
alfel, io cre ca cea mai tare pacaleala pe zua de azi este ca cica ie vineri! ei bine, nu, realitatea ie cu totu` alta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
frumos scrie copilu asta preafrumos la jurnalu ce-i apartine ! luati de vedeti:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=377591&postcount=29
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=377591&postcount=29
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
buenos dias otriapo.
aiule, vez cai razpunz la pime.
aiule, vez cai razpunz la pime.
ANTI
-

-

neatza - Mesaje: 5820
neatzule, io n-am voe cu imeu la munca. docamdat ca se pare ca viitoru suna bine.
ANTI
-

-

si nu in ultimul rind, in memoriam cu dragoste si dor :
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=233874&postcount=28
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=233874&postcount=28
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
s-a dus shi ne-a lasat ai nimanui bre naiti!unde ie dorniiiiiii shi aurolaciiiiiiii de alta dat ??
ca nu mai ie nici un ionuzzzz care sa reziste mai mult de 100 de posturi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bai da nimica nu mai poa sa faca lumea fara sa te bagi shi tu iute ! vez, d'aia miam loat eo shapca.
-

~p~p auleo ce cashtoaca e poza aia, nu mai pot de ras.
cecule, tu te-ai intors de la sinaia? bre da ce e la sinaia aia acolo de toata lumea hop tzop la sinaia? are butelii? cofraje cu oo de gasca de aur?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga