C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
1992
(anul in care a avut loc prima editie a Targului International de Carte de la Bucuresti)
da e fo problema daca io si serginga in acelasi timp, alea alea cu Oribiluasa Luola, intelegi tu... e?
da e fo problema daca io si serginga in acelasi timp, alea alea cu Oribiluasa Luola, intelegi tu... e?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nu ie mah platiti nemteste juma-juma plus 20% taxa de suprasolicitare a oribilei...sa aveti la voi banii, boletinu si doo poze tip pasaport sa va facem legitimatie sa nu aveti probleme cu gaborii in IOR...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neata carcotasi chiulangii da melomani
maine 21 mai e elena si costel si mi-aduc aminte de un cantecel de acu fro 25 de ani mai putin audiat chiar la vremea aia ,a lui mircea vintila, cantat in premiera (manga fiind) la un ceai al fetei lui titi acs (fost regizor emisiuni pt copii la teveu : celebra "ashchiuta"):
constantin si veronica
dimineata a sosit cu trenu-n gara
constantin, trait la tara
intr-un sat din baragan
i-a zis mama constantine tine seama
la oras sunt oameni care
or sa vrea sa-ti ia din bani
si i-a zis mama i-a zis mama
cand ajungi la bucuresti
pai la oras sunt oameni care
or sa-ti ceara din parale
fii atent sa n-o patesti
.....................................
iar in vesta lui cea noua
are acum vreo mie doua
banii lui de inceput
cu migala in scoala profesionala
sa invete o meserie
sa ajunga om facut
dar i-a zis mama i-a zis mama
constantine tine seama
cand ajungi la bucuresti
caci la oras sunt oameni care
fii atent sa n-o patesti
sus la "cina"
constantin sa bea o bere
banii lui ii dau putere
sa se simta un domnisor
intra-n vorba
fara sa cunoasca frica
cu distinsa veronica
si o roaga sa ia loc
si i-a zis mama, i-a zis mama
constantine tine seama
fetele de la oras
pai or fi bune or fi zane
in urma lor pustiu ramane
fii atent sa n-o patesti
veronica
strangatoare ca furnica
vrea sa se intoarca acasa
cu imbracaminte aleasa
daca vrei, si daca tii la mine
de la farmec vreau sa-mi dai
si-un elena rubinshtain
dar i-a zis mama,i-a zis mama
constantine tine seama
fetele de la oras
s-a dus si scoala si domnie
s-a dus tot ce putea sa fie
si vorba mamei reinvie
ca i-a zis mama i-a zis mama
trala,la,la....
nu mi-aduc aminte de toate cuvintele da in mare cam aste-a sunt...
maine 21 mai e elena si costel si mi-aduc aminte de un cantecel de acu fro 25 de ani mai putin audiat chiar la vremea aia ,a lui mircea vintila, cantat in premiera (manga fiind) la un ceai al fetei lui titi acs (fost regizor emisiuni pt copii la teveu : celebra "ashchiuta"):
constantin si veronica
dimineata a sosit cu trenu-n gara
constantin, trait la tara
intr-un sat din baragan
i-a zis mama constantine tine seama
la oras sunt oameni care
or sa vrea sa-ti ia din bani
si i-a zis mama i-a zis mama
cand ajungi la bucuresti
pai la oras sunt oameni care
fii atent sa n-o patesti
.....................................
iar in vesta lui cea noua
are acum vreo mie doua
banii lui de inceput
cu migala in scoala profesionala
sa invete o meserie
sa ajunga om facut
dar i-a zis mama i-a zis mama
constantine tine seama
cand ajungi la bucuresti
caci la oras sunt oameni care
fii atent sa n-o patesti
sus la "cina"
constantin sa bea o bere
banii lui ii dau putere
sa se simta un domnisor
intra-n vorba
fara sa cunoasca frica
cu distinsa veronica
si o roaga sa ia loc
si i-a zis mama, i-a zis mama
constantine tine seama
fetele de la oras
fii atent sa n-o patesti
veronica
strangatoare ca furnica
vrea sa se intoarca acasa
cu imbracaminte aleasa
daca vrei, si daca tii la mine
de la farmec vreau sa-mi dai
si-un elena rubinshtain
dar i-a zis mama,i-a zis mama
constantine tine seama
fetele de la oras
s-a dus si scoala si domnie
s-a dus tot ce putea sa fie
si vorba mamei reinvie
ca i-a zis mama i-a zis mama
trala,la,la....
nu mi-aduc aminte de toate cuvintele da in mare cam aste-a sunt...
-
1997
(anul in care a fost elaborata o noua versiune a serverului Relsoft)
aloha!
nu ca m-ar interesa prea tare, da cum impartiti banii pe care-i produce Oribiluasa Lola? tu, aiule, cat iei? lu SOD cat ii revine?
aloha!
nu ca m-ar interesa prea tare, da cum impartiti banii pe care-i produce Oribiluasa Lola? tu, aiule, cat iei? lu SOD cat ii revine?
ANTI
-
bah baicsule mai ai 7 posturi si o sa bagi SF ca o terminasi pe istorie
pai sa-ti zic cum ie tarasenia. avem sereleu cu sod actionar majoritar 60% si io 40%. deci decizia finala in politica firmei e a lui sod pt el a descoperit-o pe lola si tot el a educat-o prima oara chiar daca timpu investit nu prea a dat roade. oricum cert este ca stoarfa nu are actiuni ci banii care-i castiga sunt mai mult bacsisuri, taxe de suprasolicitare, programe diverse gen uro si bdsm la cererea clientilor bineinteles, incasari din reclamele la vibratoare, orele suplimentare si adaosu pt conditii de toxicitate cand merge ,tot la cererea unor clienti mai nevoiasi , in locuri insalubre, onorarii pt pozele din "stud" si "tranny world"...deci sa nu plangi de mila rapandulei ca o duce f bine...
pai sa-ti zic cum ie tarasenia. avem sereleu cu sod actionar majoritar 60% si io 40%. deci decizia finala in politica firmei e a lui sod pt el a descoperit-o pe lola si tot el a educat-o prima oara chiar daca timpu investit nu prea a dat roade. oricum cert este ca stoarfa nu are actiuni ci banii care-i castiga sunt mai mult bacsisuri, taxe de suprasolicitare, programe diverse gen uro si bdsm la cererea clientilor bineinteles, incasari din reclamele la vibratoare, orele suplimentare si adaosu pt conditii de toxicitate cand merge ,tot la cererea unor clienti mai nevoiasi , in locuri insalubre, onorarii pt pozele din "stud" si "tranny world"...deci sa nu plangi de mila rapandulei ca o duce f bine...
-
cam slab cu prezentza, clasa muncitoare, de cand dete caldura nu va mai pasa sa fitzi ultimii la stinsul luminii shi primii la aprinsul dansei. pai daca statzi noaptea tarziu sa va zgaitzi la bebeu, cre shi io ca dimineatza abea va taratzi la munca, ca sa nu mai vorbesc de sambete shi duminici, cand omu tresa se odihneasca.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
2030
eu la bebeu nu ma uit decat de fo 2-3 pe saptamana, iar duminica nu, deci aflu din zeare cine a fost pp si cine a fost dat afara prin eliminare. in schimb, munc mult de tot. pe bune! iar cand apuc sa stau oleaca pe net, tre sa verific comunicatele de presa de la meteseu, veni-le-ar rau alora de acolo, ca nu pot sa mi le trimita pe adresa de la serviciu.
ANTI
-
nashico te inseli amarnic si nu pot spune ce mahnire am in suflet pt vorbele de dojana pe care le aplicasi truditorilor din aceasta bransa cand io nu-mi vad capu de trebi toata ziulica inclusiv sambata si dumineca. martore imi sunt pontajele de la alte sectii pe care mataluta le ignorezi total si cu desavarsire prin omisiune si evidenta evitatiune. in plus la scularie, adica sectia prezenta si de fata pontai ultima oara marti 20/5 si nu mai pontai de atunci ca am fost mustrat la sedinta de sindicat de catre lustru director de intreprindere ca nu ie moral si etic sa pontez de doua ori la rand si una dupa alta ca las impresia ca alerg dupa pontaje cat mai multe si nu e cinstit ca io sa iau prima de craciun de la intreprindere pt pontaje succesive si abundente. si daca alti truditori destoinici nu venira la fabrica de marti si nu pontara corespunzator io nu putui sa pontez in locul lor. asa sa stii si uite ca-i duminica si tot la batut mochetele din berouri sunt...
-
azi ie luni si maine-i marti
pleaca tanta la galatzi
sa ma dea in judecata
ca nu i-am varat-o toata...
tralalalala
neata putorilor
si sa aveti o saptamana plina de bebee...
pleaca tanta la galatzi
sa ma dea in judecata
ca nu i-am varat-o toata...
tralalalala
neata putorilor
si sa aveti o saptamana plina de bebee...
-
2039
Initial trimis de eyewitness
neata putorilor
eu nu put, asa ca nu-ti raspund la salut
alfel, bine, sanatos, cica, da nu bag mana in foc!
SOD-ule, te duci, ma, maine in Club A sa-i vezi pe aia de la Defect?
ANTI
-
salut tovarasi
la mine in sectie se munceste, se raboteaza prin aschiere se toarna ,se strunjeste si toti muncim cu drag planului sa-i venim de hac . la voi?
nashico !!!!!! da mataluta pe unde te-ascusesi de doo zile ca nu-ti mai vazui semnatura pe nici un docoment? mai ales ca ie unu nou prin sectie pe la mataluta , fara acte in regula, care chiar din prima zi de munca , se baga in seama si in loc sa faca piulite facu shaibe...adica total off topic...
la mine in sectie se munceste, se raboteaza prin aschiere se toarna ,se strunjeste si toti muncim cu drag planului sa-i venim de hac . la voi?
nashico !!!!!! da mataluta pe unde te-ascusesi de doo zile ca nu-ti mai vazui semnatura pe nici un docoment? mai ales ca ie unu nou prin sectie pe la mataluta , fara acte in regula, care chiar din prima zi de munca , se baga in seama si in loc sa faca piulite facu shaibe...adica total off topic...
-
2054
salut tovarasi
e, asa mai merge! eu, bine sanatos ceea ce sper sa fie si la divisi! altfel, ma uit pe nijte poze si stau si ma-ntreb daca nu cumva au fost facute la comanda (adeca duduia cu pricina sa fi platit pe cineva si sa dea drumu la poze)! parerea mea! nu de alta, da de ceva vreme se dau bani grei sa apari in Star!
aiule, saru mana de meil!
ANTI
-
Iar mie mi le-a trimis o colega de birou care le primise de la un fost coleg de birou or smth... Ce mai, lungul drum al pozelor catre forum...
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
nashico !!!!!! da mataluta pe unde te-ascusesi de doo zile ca nu-ti mai vazui semnatura pe nici un docoment?
io avui de facut un proect despre cum sa spala parbrizele pa timp de ploae, ashea ca toata energia mea se canaliza inspre aceasta directzie, facand cercetari pe teren, sondaje de opinie shi cautand pa internet casa fac o comparatzie intre metodele deja egzistente, sa vad daca nu cumva fu brevetat teleciflenderul cu ghivent inaintea mea. trimesei lucrarea spre forurile superioare de deasupra mai sus shi acuma ajtept decoratziile...
cat despre al fara acte, situatzia este dedesuptul controlului, nu sa prinse niminea ca piulitza nu-i ca shaiba, inca il mai las casa mearga pe burta.
- angus
- Junior Member
neata truditori.
nishico uite ca-mi luashi o piatra de pe rinichi sa auz ca iesti bine sanatoasa si te-ai implicat plenar in domeniul generos al cercetarii si marketingului de piata si segmente de piata intru dezvoltarea tehnicilor de spalare a parbrizelor si lunetelor ceea ce va insemna inca o realizare de prestigiu a inventivului popor autohton care nu de putine ori a reusit sa faca din bici cacat ,scriind inca o pagina maiastra in istoria atat de incercata a acestuia.
nishico uite ca-mi luashi o piatra de pe rinichi sa auz ca iesti bine sanatoasa si te-ai implicat plenar in domeniul generos al cercetarii si marketingului de piata si segmente de piata intru dezvoltarea tehnicilor de spalare a parbrizelor si lunetelor ceea ce va insemna inca o realizare de prestigiu a inventivului popor autohton care nu de putine ori a reusit sa faca din bici cacat ,scriind inca o pagina maiastra in istoria atat de incercata a acestuia.
-
2073
aloha
si sí£ si trosneascí£!
a biciului sau a cí£catului?
nu de putine ori a reusit sa faca din bici cacat
si sí£ si trosneascí£!
istoria atat de incercata a acestuia.
a biciului sau a cí£catului?

ANTI
-
aiule, unde statushi breh pitit shi bine ascuns cu oichiul inchis eri toata ziua, ca te cautai peste tot shi nu te dovedii, ori facushi incercarea moarte nare casa vezi de potzi sta departe de internetu fanclubului 24 din 24? or tzi se defecta tastatura prin stricare shi intarzie depanatoru sau veni fara scule, or fushi deplasat, or avushi de invatzat pentru freun eczamen la shcoala aia a ta serala din cand in cand, una din doo, ca ma loai de ganduri.
care nu pot casa ma aptziu satz zic despre threadu ala cu shachi shi tacheionica ala, de-mi pierdui timp pretzios din veatza citindu-l cap-coada, gandind ca semnatura ta pa dansul e freo garantzie ceva (ceea ce nu fu ashea), nu mai zic nica caci nam cuvinte, mnaziua baicse shi tzie shi lamultzianisatzmeargabinelamaimare!
care nu pot casa ma aptziu satz zic despre threadu ala cu shachi shi tacheionica ala, de-mi pierdui timp pretzios din veatza citindu-l cap-coada, gandind ca semnatura ta pa dansul e freo garantzie ceva (ceea ce nu fu ashea), nu mai zic nica caci nam cuvinte, mnaziua baicse shi tzie shi lamultzianisatzmeargabinelamaimare!
- angus
- Junior Member
pai nashico ce sati spui io acuma? cacand poposi io la atelier dis de dimineata in zori si cu noaptea in cap de nici pasarelele nu ciripea de devreme ce iera, ma prinse maistru de maneca imi puse docomentu in mana de nici manusa de sudura nu apucai s-o scot si ma trimise urgent in teritoriu la alta sectie unde urma sa iau semnaturi si parafe pt teleciflenderu cu ghivent de-l brevetasi mataluta ca sa-l lansam in productie sa va usuram mataluta munca la intersectii si stopuri ca mare mandrete de agregat inventasi da mare bataie de cap ne dadusi cu ghiventu ala ca ne zbaturam creierii io si injinerii toata ziulica sa-i dam de cap si pana la urma il facuram pe interior ca sa putem insuruba tirigomodina ca aia avea ghiventu pe exterior. si in plus adaptaram si o telecomanda la instalatie astfel ca mataluta doar pui agregatu pe luneta si sprijinita lejer pe cedeaza trecerea doar butonezi astfel ca la un rosu de 30 sec dai gata usor 10 lunete fata de numa 2 pana acu...
-
spune-mi unde, cand si cum?
pot sa te mai-mbat odata? tra,la,la....
bah bere nu ca ma fac ca moshu da o tequila mai merje. du-te la aia de la locu stiut si pune-o sa puna o sticla in congelator
pot sa te mai-mbat odata? tra,la,la....
bah bere nu ca ma fac ca moshu da o tequila mai merje. du-te la aia de la locu stiut si pune-o sa puna o sticla in congelator

-
neata carcotasi
azi ce mai carcotiti ?
nashico iar iti canalizashi energiile spre implimentari si modernizari in domeniul lu mataluta de activitate ? nu-ti spusei ca deja am lansat in productia de serie noul echipament de spalat lunete si parbrize automat? unde-mi fusesarati ieri ?
sodule situatia e ca ieri...mai trebe timp si rabdare. ca stii si tu , cu rabdare si cu vrere faci din agurida miere...
baicsule e sfarsit de luna...azi spre ce ai optat? prosportu sau vaisroiu?
azi ce mai carcotiti ?
nashico iar iti canalizashi energiile spre implimentari si modernizari in domeniul lu mataluta de activitate ? nu-ti spusei ca deja am lansat in productia de serie noul echipament de spalat lunete si parbrize automat? unde-mi fusesarati ieri ?
sodule situatia e ca ieri...mai trebe timp si rabdare. ca stii si tu , cu rabdare si cu vrere faci din agurida miere...
baicsule e sfarsit de luna...azi spre ce ai optat? prosportu sau vaisroiu?
-
2077
saru mana
luam banii pe 9 si pe 24 (asa ar trebui, da' ce ie normal in ziua de azi in Romania?)
nu imi mai cumpar Prosportu de vreo luna.
luam banii pe 9 si pe 24 (asa ar trebui, da' ce ie normal in ziua de azi in Romania?)
nu imi mai cumpar Prosportu de vreo luna.
ANTI
-
pai nashule io zic ca daca vrei sa te linistesti si sa te relaxezi si sa-ti treaca supararea cel mai bun remediu e sa deschizi un forum asia:D mare bucurie in sufletu multor useri vei aduce...
baicsule trecusi pe gazeta de cand cu fatuca aia care sparge speteaza scaunului cu boxele-i din dotare?
baicsule trecusi pe gazeta de cand cu fatuca aia care sparge speteaza scaunului cu boxele-i din dotare?
-
Initial trimis de vali
sunt nervos...si suparat
cui ii dai cd-uri, nu mai auzi de la ei![]()
auzi bre nea?ciocu mic ca vorba fu ca tu esti la rand la deplasare.ca zice oamenii astia ca sunt tepar.se poate?
-
SOD - Mesaje: 6035
aiule, eri fui ocupata rau cu blaturile (de tort, mah) cu forsecurile shicu sifoanele +gheatza la frigidel, ca az indeplinesc un anishor de forum, ceea ce sunt foarte emotzionata de nici la bebeu nu putui casa ma uit az noapte, de nush cum sa mai descurca aia fara de mine acolo.
peseu: cum fu techila aia, ca te vad vioi disdedimineatza, sau o deteshi pa toata la sod?
peseu: cum fu techila aia, ca te vad vioi disdedimineatza, sau o deteshi pa toata la sod?
- angus
- Junior Member
nashico sa ai parte de cat mai multi ani pe forum si sa dea domnu ca bebeu lu matale sa faca puisori si sa ne relatezi din casa bebeu multi ani de-acu incolo cand alida ernest si costel vor fi bunici cu nepoteii alergand vioi prin camera secretelor care va fii plina de jucarele si biberoane...
techila si berea is in program . inca nu s-a decis data si ora, stabilim dupa depunerea tuturor declaratiilor de avere....
techila si berea is in program . inca nu s-a decis data si ora, stabilim dupa depunerea tuturor declaratiilor de avere....
-