bwahahahahaha neatzule ce usor esti bre de plagiat, nu e nevoie nici de o sinapsa si pleosc, un nou neatza
guzmorning.
dupa o agreabila seara petrecuta in compania unor butonari la ale caror glume ma uitam ca nicoleta luciu la andrei pleshu (c.a.s.), a venit ziua in care a trebuit sa imi iau bocceluta cu inerentele emotii de dinaintea concertului si sa purced catre locul meu de munca.
cei douazeci de kilometri prin turnul babel au fost chiar interesanti.
mi-au trecut prin fatza intr-o hora toate judetele tzarii inscrise pe tablitze. o minunatzie predominata de prahova. probabil paiacec si-a trimis legiunile sa culeaga maselaritza din parcul plumbuita.
ce nu pricep eu este felul in care conduc vizitatorii, aproape majoritari pe strazi, deja depasind clar numarul de femei antiviteza la volan. daca ii incurca evident circulatia proasta, nu prea inteleg de ce nu stau in banca lor.
un golf de cluj eludand semaforul, un A4 de mehedinti penduland intre benzi, un grand cherokee de maramures evitand apatic masina de gunoi care este intotdeauna la ora de varf la treaba si obligatoriu pe stradutzele cu o singura banda pe sens, un jaf de dacie cu un bucurestean in etate evitand cu scartzait de frane un grand cherokee de maramuresh ...
soferul de leganza de buzau a fost cel mai simpatic, mi-a sarit dragalash in fatza masinii, deh, pieton inconstient, doar conduce ditamai leganza, dupa care isi lipeste bara de matizache: dragoste la prima degustare.
enumeratia oboseste asa ca am sa trec peste tot judetul prahova care mi-a stat in cale respectand cu incapatanare viteza legala din comuna cotarlatele din deal (cel mai probabil, daca erau in vale poate atingeau 20 la ora) si am sa inchei cu scurtul drum de la masina la lift, in care povesteam unei persoane, colega cu mine printre altele, despre cele de mai sus.
- dom'le s-a mutat toata tzara la bukale
- mda
astea mergand prin marea parcare in care io nu am acces printre masini: B, PH, BZ, VN, PH, PH .... B