C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Initial trimis de SOD
auzi bre nea?ciocu mic ca vorba fu ca tu esti la rand la deplasare.ca zice oamenii astia ca sunt tepar.se poate?
pai nu esti? ce am vorbit la telefon, ca vii tu incoace acum 2 saptamani??? hai ca vin eu, de luni incolo

some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
nu breh soade, da tocmai ce ma stabilii prin hotarare determinata ca az ie ziua mea pa forum, ca mie imi place sa fie ziua mea cat mai des, da de data asta ie definitiv cat shi irevocabil, promit ca pana la prima abatere sa n-o mai schimb 

lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
2107
aloha
noi in anu' doo mi / cand nu vom mai fi copii / tra la ala (mai departe nu mai stiu)
dimineata nu-i racoare / dar stau cu fata la soare / si ma uit pe ceru' mare / dimineata nu-i racoare
io munc. si voi, nu?
abea acu me-am dat seama la ce te referi. nu, nu cumpar nici gazeta sporturilor, ca decat sa-i dau bani lu ivanovici mai bine ma autosinucid singur eu insumi.
noi in anu' doo mi / cand nu vom mai fi copii / tra la ala (mai departe nu mai stiu)
dimineata nu-i racoare / dar stau cu fata la soare / si ma uit pe ceru' mare / dimineata nu-i racoare
io munc. si voi, nu?
Initial trimis de eyewitness
baicsule trecusi pe gazeta de cand cu fatuca aia care sparge speteaza scaunului cu boxele-i din dotare?
abea acu me-am dat seama la ce te referi. nu, nu cumpar nici gazeta sporturilor, ca decat sa-i dau bani lu ivanovici mai bine ma autosinucid singur eu insumi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neata proletari...
baicsule lunea esti cu delay? ca atunci o sa bag sarade numa martea si miercurea
sa te prind in forma macsima...
nashico mataluta lasasi parceaua in paragina de o napadira buruienile ? au ti-ai angajat zilieri cu ziua? ca nu mai vazui nica pe la teveu si is tare curios ce-au mai propus in propunere copchii aia pe-acolo.
baicsule lunea esti cu delay? ca atunci o sa bag sarade numa martea si miercurea
sa te prind in forma macsima...
nashico mataluta lasasi parceaua in paragina de o napadira buruienile ? au ti-ai angajat zilieri cu ziua? ca nu mai vazui nica pe la teveu si is tare curios ce-au mai propus in propunere copchii aia pe-acolo.
-

eyewitness - Mesaje: 19220
2119
aphextwinz mai are olecutza si ajunge la 1000 de posturi! uraaaaaaaaa! hai tu aphex, hai tu aphex, hai tu aphex!
ANTI
-

neah ca mai fac unu' aici in ciuda lu' ochila shi cu dedicatzie pentru baixinho pentru sprijinul moral oferit!
- aphextwinz
- Junior Member
- aphextwinz
- Junior Member
...si asa il frustasi pe baicsu de un eventual castig daca ar fi pariat. tocma el care te incuraja activ si dezinteresat...
-

2120
mei, ca sa-l citez pe Motul Pittis, nu conteaza ca' de lung am paru / important ie cum si cat gandesc. ce o dai atata aiule in diverse? conteaza ca contoru lu afecsu arata cu patru cifre. 

ANTI
-

afexe, potzi fi mandru, io cand trecui la patru cifre zilele trecute li se rupse la totzi in paishpe, nu detera cu artificii ca la tine, ceea ce ma indurerai profund shi-mi trecu pofta a mai posta, ca-ncepui postul de trei ori shi il sfarshii abea a patra oara ;P ...
- angus
- Junior Member
2158
aloha, saru mana, buna, alea alea
bine ca ai revenit, aiule
bine ca ai revenit, aiule
ANTI
-

teshekuleh baicsule
ziua buna carcotasi si sa va spui ca incercai io sa intru de colosha de pe unde fusei pe forum da nu putui ca cica din cauza lu cutremuru se bulibashira liniile internationale ,cica ciok problem, si numa saituri autohtone as fi putut accesa, da cum vali & co nu bagara inca varianta turceasca a fanclubului ma multumi cu un efes rece si-o chiofte picanta de dupa colt de internet.
ziua buna carcotasi si sa va spui ca incercai io sa intru de colosha de pe unde fusei pe forum da nu putui ca cica din cauza lu cutremuru se bulibashira liniile internationale ,cica ciok problem, si numa saituri autohtone as fi putut accesa, da cum vali & co nu bagara inca varianta turceasca a fanclubului ma multumi cu un efes rece si-o chiofte picanta de dupa colt de internet.
-

2161
pe unde fusei pe forum
ma cum dracu, ai fost pe forum si io nu e-am vazut? ma rog, alta ie ideea: shaorme p-acolo, nimic?
ANTI
-

2244
aloha!
sunteti cu totii in concediu de nu mai scrieaza niminia? io cred ca pí£ voi va ruade pizma ca am fost la golf! parerea mea!
sunteti cu totii in concediu de nu mai scrieaza niminia? io cred ca pí£ voi va ruade pizma ca am fost la golf! parerea mea!
ANTI
-

bah baicsule dupa ce ne dadusi vesti dinalea de sa-ti bati copiii cu prosportu mai vrei sa si scrijelim pe-aici forumu ? stiu ca pt tine ii bine ca ai mai multi bani de vaisroi si nu te mai apuca dilemele inainte de salar ori prou ori mahoarca , da pt noi astialaltii e o tragedie, jale mare bah. uite si tu . ce crezi ca mai citeste acu nashica la intersectii rezemata colosha de semafor cand ie verde dintr-ala de un minut si fug parbrizele si lunetele prin fata dansei ca la fast forward ? io ce sa mai zic ca eram meserias la citit prou cu ochelarii de sudura . il fixam meserias in menghina si citeam la el ,mai bagam un electrod de 2 juma, mai faceam o lipitura, o imbucare. acu oha ...
-

bah vaz ca baicsu nu-mi raspunde la interpelare si ma gandii io ieri cand iesi din schimb sa ma duc sa-l caut la serata oferita de academia catavencu pt lansarea revistei aventuri la pescuit. bah si fusei ,si-l cautai pe baicsu fiind convins ca trebe sa fie el p-acolo ca era mancarea si beutura moca da nu-l depistai. unde fuseshi mah ascuns? erai cumva la concursu ala cu aruncatu lansetei la punct fix ?
-

2262
unde fuseshi mah ascuns?
serviciu -> Maxx (lansare album Anda Adam) -> Dumars (lansare album Amor).
ANTI
-

2263
maine vreau sa ma duc la "Provocarea Campionilor", un "meci" de arte martiale intre echipa Romaniei si o selectionata mondiala (stilul Shidokan), de la ora 18.00 la circ, iar in deschidere or sa fie finalele Campionatului naí¾ional de full-contact Kempo.
ANTI
-

pai bah baicsule devoratorii is azi la sala palatului de la ora 12 noaptea aia cu caratele lor is ziua
oricum daca afli zi-ne si noua cum s-a tras azi la sorti cu cupele europene...
oricum daca afli zi-ne si noua cum s-a tras azi la sorti cu cupele europene...
-

Hai, salut!
Ma, ce faceti, ma, 'pa ce ca v-ati mutat, de nu va mai gaseste omu' (care mama naibii a uitat deshtu' pe botonu' "Deschide forum nou", a?), mai trageti si chiulu', care va sa zica de vineri nu mai munceste nimeni! Lasa, ma, ca vine schimbu' doi, uite aci, si trage la strung in locu' vostru!
Hai, cu cantec inainte, ca mai e putin si atingem telul cel maret!
Ma, ce faceti, ma, 'pa ce ca v-ati mutat, de nu va mai gaseste omu' (care mama naibii a uitat deshtu' pe botonu' "Deschide forum nou", a?), mai trageti si chiulu', care va sa zica de vineri nu mai munceste nimeni! Lasa, ma, ca vine schimbu' doi, uite aci, si trage la strung in locu' vostru!
Hai, cu cantec inainte, ca mai e putin si atingem telul cel maret!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-

b0nechina - Mesaje: 673
Initial trimis de angus
afexe, potzi fi mandru, io cand trecui la patru cifre zilele trecute li se rupse la totzi in paishpe, nu detera cu artificii ca la tine, ceea ce ma indurerai profund shi-mi trecu pofta a mai posta, ca-ncepui postul de trei ori shi il sfarshii abea a patra oara ;P ...
angus, [url=http://www.maylin.net/Fireworks.html]
aici [/url] e ceea ce ti-ai dorit :o .
la multe posturi inainte!!

X
-

punct - Junior Member
bonechino bine revenishi intre truditori ca multe disponibilizari facura astia cu muncitorii care veneau zi de zi pe-aici pe la sindicat sa ne zica impresii de la locu lor de munca ca ramaseram rarefiati cu nashica, baicsu si sod cand nu ie in greva...
-

Yellow and good morning!
ma pregatesc pentru o noua zi de soare plina, truda imi va fi rasplatita, daca n-am sa primesc bust de bronz in fata firmei (Doaaamne, si cat imi doream bust de bronz!), atunci cu siguranta voi dormi bustean la noapte!
Urati-mi succes, sau mai bine urati-i asta colegului de echipa care isi bate joc de nervu' meu obosit. X-(
PS Pot sa-mi pun elanii la bataie? P-aia musculosi macar...
ma pregatesc pentru o noua zi de soare plina, truda imi va fi rasplatita, daca n-am sa primesc bust de bronz in fata firmei (Doaaamne, si cat imi doream bust de bronz!), atunci cu siguranta voi dormi bustean la noapte!
Urati-mi succes, sau mai bine urati-i asta colegului de echipa care isi bate joc de nervu' meu obosit. X-(
PS Pot sa-mi pun elanii la bataie? P-aia musculosi macar...
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-

b0nechina - Mesaje: 673
domle io daschisai usa numa asa sa vaz, mai e cineva in tzara, ca daca nu ie sa ma pui sa sting lumina... si cind colo numa oameni muncitori zi si noapte truditori rominiei folositori si plini numa de sudori asteptati in drum cu flori ...in trei culori....
mah fratzilor pai ce sa va spun, ma bucur ca ma vad pa forum, credeam ca nu mai ma vad si ca nu mai ma intru da ce sa-i faci viata e cum ne invatza filozofu laic a box of cioclit, yu nevar nou uat yu gona ghet, asa ca ma surprizai ce ma surprizai si ai sa trec sa si salut ca mine poimiine ma datz la ziar de tzipa lumea pa strada duope mine,.... in rest ce sa va mai spui ca calculatoru meu e bine sanatos si unii oameni tre sa si munceasca nu de alta da macar de cealalta si am auzit ca astia dupa cartierele alea noi o sa mai aloce un spatiu destul de mare statuetenLand pentru nebunii astia care chiar muncesc in loc sa faca bani.
vasalut de nu va vad
vreau net
vreau timp liber o ramii clipa esti atit de frumoasa....
vreau sa fanclub si pormo nush ce mai vreau...a, aer conditionatr, masina, vacantza, concediu, libere, mare, munte, etc
pupuva
mah fratzilor pai ce sa va spun, ma bucur ca ma vad pa forum, credeam ca nu mai ma vad si ca nu mai ma intru da ce sa-i faci viata e cum ne invatza filozofu laic a box of cioclit, yu nevar nou uat yu gona ghet, asa ca ma surprizai ce ma surprizai si ai sa trec sa si salut ca mine poimiine ma datz la ziar de tzipa lumea pa strada duope mine,.... in rest ce sa va mai spui ca calculatoru meu e bine sanatos si unii oameni tre sa si munceasca nu de alta da macar de cealalta si am auzit ca astia dupa cartierele alea noi o sa mai aloce un spatiu destul de mare statuetenLand pentru nebunii astia care chiar muncesc in loc sa faca bani.
vasalut de nu va vad
vreau net
vreau timp liber o ramii clipa esti atit de frumoasa....
vreau sa fanclub si pormo nush ce mai vreau...a, aer conditionatr, masina, vacantza, concediu, libere, mare, munte, etc
pupuva
-

onk - Mesaje: 1841
buna ziua la tante onk, te tzinushi ce te tzinushi da shi cand ne facushi odata bau mare ne-o fost sperietura! sa speram ca odata loata cazmaua in mana te vei reintegra in sanul nostru zi de zi ceas de ceas cum fromos ne obishnuishi cand iereai tu mica?
blumunshadau, vaaaai ce tare bucurie imi facushi, tocmai ce terminai de tras rafale dupa rafale multe multe pa tot ecranu de mi se duse gustu amar shi acuma tzopai de fericire! 10x!
blumunshadau, vaaaai ce tare bucurie imi facushi, tocmai ce terminai de tras rafale dupa rafale multe multe pa tot ecranu de mi se duse gustu amar shi acuma tzopai de fericire! 10x!
- angus
- Junior Member