C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
hai ca va salut deacasa ca la biuro nu jtiu ce surprize imi rezerva "MUIE RDS" si azi
nocti , nu acuza pe digeiu spaniol , are dreptate. cant ai tinp da o raita prin puerta del sol din madrid si ii vei da dreptate digeiului
sodi , nashu ie numa unu , unicu , vali . iti sujerez ca alternativa unchiu.
jiji becali renunta la steaua , cel putin pe hartie. a aflat ca se face parnaie acu pentru evaziune fiscala
azi zioa cea mare , a fi sau a nu fi in europa. din pacate semnalele este ca vom fi. najpa.
saveti o zi insorita care sa sencheie cu victoria nationalului si rapidului
nocti , nu acuza pe digeiu spaniol , are dreptate. cant ai tinp da o raita prin puerta del sol din madrid si ii vei da dreptate digeiului
sodi , nashu ie numa unu , unicu , vali . iti sujerez ca alternativa unchiu.
jiji becali renunta la steaua , cel putin pe hartie. a aflat ca se face parnaie acu pentru evaziune fiscala
azi zioa cea mare , a fi sau a nu fi in europa. din pacate semnalele este ca vom fi. najpa.
saveti o zi insorita care sa sencheie cu victoria nationalului si rapidului
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
buna dimi. din cauza gripei, simt cum imi afectata inventivitatea si productivitatea muncii, nemaiputand astfel sa dau randamentul scontat. o exprimare savanta pentru febra plus lene.
nicholas, nu-mi mai trimite invitatzii pe mail k sunt luata deja
(sau asta trebuia sa scriu pe totu despre secs?
)
nicholas, nu-mi mai trimite invitatzii pe mail k sunt luata deja
(sau asta trebuia sa scriu pe totu despre secs?
)aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Shaki, scumpetea mea, vezi ca face cineva misto de tine. Io nici nu am adresa ta de mail. O fi aiu!
Pai ce face necko in italia? la capshuni? asa de devreme? ca cica cacacaca cancelariile noastre sunt goale. toti profii plecati afara dupa lovele si pastile din alea de cresc sanii la fete.
Forumu unde sa bagat stefan, ie cu din aia de nu injura deloc si se dumnezeiesc intre ei. A pus-o! *lol*
iera sa uit: BUNA DIMINEATA!
Pai ce face necko in italia? la capshuni? asa de devreme? ca cica cacacaca cancelariile noastre sunt goale. toti profii plecati afara dupa lovele si pastile din alea de cresc sanii la fete.
Forumu unde sa bagat stefan, ie cu din aia de nu injura deloc si se dumnezeiesc intre ei. A pus-o! *lol*
iera sa uit: BUNA DIMINEATA!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
soare, cald, vreme de plaja, timp de munca, baga-mi-ash.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
eyewitness scrie:
nocti, numa vezi sa nu uitzi da?
deci sa pricep sio, se merge pe schimbu doi, nu? ca la munca se munceste, dupe aia e oboseala, asa ca acas, cu tastatura in plapumioara, berea alaturi si friptana pe aragaz intre doo partide de sex se incinge si discutia? fine by me, ca am un net acasa oliolio rupe .... si acu de cand m-or avansat vreme de net mai subtire. deci schimbam titlu? cemeu - schimbu doi?
voiam sa zic ceva la sodi da' am inteles ca pana luni canci sodi ca e la tzara focshenilor sa lanseze ultimu' model de leibach ... sau maibach cum i-o zice.
guzmorning drajilor.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danonicutzica, jtim cu totii ca lu nocti pe langa naituish ii place si capsunile
-

capsunicile, ca sa fim mai exacti
am si io o intrebare, apocalipsa dupa biblie e anuntata dupa ce bou' ala de miel o rupt pecetile si o fo cutremur, soarele s-a-negrit si luna s-a facut rosie, dar mai e un amanunt, scrie acolosa ceva de vant (ca pica stelele ca scuturate de vant sau asa ceva o sa gugalez io). acu' treaba vine ca de trei zile e uragan si acilea in cer la mine sar placile din tavan de la vaj (de aceleasi 3 zile).
bre daca interpretara astia prost biblia si nu e traba cu caii aia si luna si soarele si e cu vantu? ca deja falfaie de 3 deci mai avem 4 si-am belit-o daca e asa. io orium mi-am speriat colegele ca asa ie
am si io o intrebare, apocalipsa dupa biblie e anuntata dupa ce bou' ala de miel o rupt pecetile si o fo cutremur, soarele s-a-negrit si luna s-a facut rosie, dar mai e un amanunt, scrie acolosa ceva de vant (ca pica stelele ca scuturate de vant sau asa ceva o sa gugalez io). acu' treaba vine ca de trei zile e uragan si acilea in cer la mine sar placile din tavan de la vaj (de aceleasi 3 zile).
bre daca interpretara astia prost biblia si nu e traba cu caii aia si luna si soarele si e cu vantu? ca deja falfaie de 3 deci mai avem 4 si-am belit-o daca e asa. io orium mi-am speriat colegele ca asa ie

- gaga
`mna zua! ce se-ntampla? tre sa-mi bag shi eo net acasa? sau sa renuntz la calitatea(sau defectul) de membru zilier(ca nocturn, pula) al cemeului?
alfel, muie la inemehash, care ieri me-am spalat mashina, ca de 5 zile era innorat shi nu plooa, shi az nuapte-o ploat sh-amu-i senin, da` mashina mea-i ca pula de stropita!
imi cer scuze pentru limbaju vulgar uzitat, da` ma `nerveaza !
alfel, muie la inemehash, care ieri me-am spalat mashina, ca de 5 zile era innorat shi nu plooa, shi az nuapte-o ploat sh-amu-i senin, da` mashina mea-i ca pula de stropita!
imi cer scuze pentru limbaju vulgar uzitat, da` ma `nerveaza !
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
memetShol, y0ung_h0va
iete tineretea...
salutare cemeu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ce fictziune bre, ca io tocma ce aflai ca la 12 jumate tre sa fiu in cluj, asha ca pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

buna ziua
ma duc la munca
ma duc la munca
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre migurila nu ai nimerit-o, io (de exemplu), in afara de tutun, cafele si niste sarmai si poi unpic de branza cu paine, mai citesc niste cartzi de bucate, niste articole despre vinuri, bag topuri de rock clasic (si nu numai), pendulez intre probot si maiden, mai stau la gargara cu gagicile de p'aici sau cu gagiii pe ym + impushc oo de dinobitzi si sa nu uit, tre sa sun sa fac o rezervare, mai suna si pretenarii pt una alta ... munca? ciuciu. aia e pt aiutnes 

- gaga
pupice lu SODy
a cazut primul cap la noi in redactie.
merlucius pentru neatza: deci nu la ce-am vorbit az, pe motiv ca nue tinp.
a cazut primul cap la noi in redactie.
merlucius pentru neatza: deci nu la ce-am vorbit az, pe motiv ca nue tinp.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci pentru tot cemeul si nu numai: va pupa domnu' necko din cuca macaii aka varfu muntelui aka macaronaria
pt neatza:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=383676#post383676
pt neatza:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=383676#post383676
- gaga
Si noi pe voi si voi pe noi si ei pe ele...
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (1 membri si 1 vizitatori)
bassplayer
VAz ca in schinbu doi ie numai eu shi vizitatoru
Sa traiesti vizitatorule,
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (1 membri si 1 vizitatori)
bassplayer
VAz ca in schinbu doi ie numai eu shi vizitatoru
Sa traiesti vizitatorule,
human being/being human
-

basstard - Junior Member
buna dimineata! gata, ne-au votat! am pus-o! mishto kashto!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-

Nicholas_Alex - Junior Member
holla putori
1/ munci
2/ trebi
3/ munci
4/ pa
1/ munci
2/ trebi
3/ munci
4/ pa
-

bune diminetzi
1/ lene
2/ lene
2/ mai multa lene
3/ lene in exces
.
.
.
.
159/ munci
1/ lene
2/ lene
2/ mai multa lene
3/ lene in exces
.
.
.
.
159/ munci
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
ser`us pseudomuncitorilor!
deci drumu` de la dej la cluj ie bun! din pacate, pana in dej e paris-dakar!
alfel, opserv cu bucurie ca ear s-o blocat maical gecson pe prima pajina! e soare, plumb!
io-te, aiu ie invitat la karaoke show!:)http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=383779&postcount=7
deci drumu` de la dej la cluj ie bun! din pacate, pana in dej e paris-dakar!
alfel, opserv cu bucurie ca ear s-o blocat maical gecson pe prima pajina! e soare, plumb!
io-te, aiu ie invitat la karaoke show!:)http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=383779&postcount=7
-