C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nae cinefil » Mar Apr 19, 2005 11:36 am

Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz?
My friends all drive Porsches, I must make amends.
Worked hard all my lifetime, no help from my friends,
So Lord, won't you buy me a Mercedes Benz?
cu conpensate nu ie pensionarii?
deci mai tarziu, c-asha m-am obijnuit, vin io sa esplic ce shi cum!
interpreta, ashea cum se puate opserva, are o discutzie cu lordu, care lord nu ie jmenaru de cartier poreclit ashea finca umbla cu lantzuri de jdekile de aur, ci ie chear lordu ceriului, jmekeru jmekerilor! asta ar insemna ca ori janice are pile mari de tot, sh-atunci e clar ca se rezolova cu mertzanu, ori ca a dat coltzu, shi din moment ce-a ajuns la o shueta cu í£l de sus, ear se rezolva! ( e drept ca mai se epzista shi varianta in care era dupe o doza shi credea ca-l vede pe dumnezo, cand de fabt erea administratoru bildingului unte locuia...)

acuma chestia cu compensatele ear e clara, ca zice c-a muncit din greu tuata veatza, ori asta n-o poate zice decat unu care-o avut jde ani de vechime trecutz pe cartea de munca, deci ie normal (amu...sh-aiciea epzista varianta cu o doza de LSD, sh-atunciea totu` ie duoar o impresie virtoala, cam ca schitzele satirice)

sh-ar mai fi ceva de zis shi despre prieteni, da` mai bine lasa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Mar Apr 19, 2005 11:42 am

buna ziua

sunt intr-o stare de tot cacatul, motiv pentru care ma limitez la a spune doar ca se inpute treaba rau de tot. daca lucrurile ramane asa cum e acum, de maine o sa ma vedeti pe forum o data macsim doo pe zi si mai des sambata.

sa fi-ti cum vre-ti voi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mar Apr 19, 2005 12:12 pm

pai si de concursuri cine se ocupa? cacuma in ea de munca cu sefi noi, schimbari si naiba stie. mai bine facem noi o firma de cemeisti.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Mar Apr 19, 2005 12:13 pm

Apoi soseşte Miazănoaptea, călare pe mătură, şi se invălătuceşte in jurul temniţei chicotind sardonic
deci io aicia m-am oprit ca sa pot rade asha, ca la fro doo minute! mi-am shi inchipuit intreaga scena!~p ~p ~p
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Apr 19, 2005 12:17 pm

de unde e aia? da link :D
gaga

Mesajde nae cinefil » Mar Apr 19, 2005 12:35 pm

bre, danone, matale (iar) faci mijto? cum de unte? hmmmmm...

pentru altzii, io-te http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=385388&postcount=5
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Apr 19, 2005 12:45 pm

[quote]neidentificată şi mormăie un cantecel de pahar, al cărui refren conţine invariabil cuvinte de genul „ţuicăâ€Â
gaga

Mesajde baixinho© » Mar Apr 19, 2005 12:51 pm

danone scrie:pai si de concursuri cine se ocupa?

nue bai, ca m-am abonat la subiectele cu pricina, si cand ma loghez stiu daca s-a scris sau nu pe acele threaduri. in +, calculele pot sa le fac cand fumez sau acasa. ideea este ca (in sfarshit) seful de sectie si-a dat demisia, astfel ca volumul meu de munca va fi mai mare.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mar Apr 19, 2005 12:57 pm

ashadar, esti au ba promovat?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mar Apr 19, 2005 12:58 pm

asta suna a avansare sau au contraire?

bre unguru ca unguru da le scoate offenderu de lesini:
tematica fiind subiectul dragostei
gaga

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Apr 19, 2005 1:04 pm

SOD scrie:vreu sa fac o precizare pentru nea nicholas. bre, atuncia eram mort de beat in hotelu oxford si doream sa comercializez suma de 3 sticle de gec deniels + matale casa nenbatam rau de tot. deci nu iera inportant :D

ce rau ieshti ca zici. daca era, nu erau numai 3, ca am si eu vreo juma de regal, asa ca erau trei juma sticle. ne imbatam bine si aruncam cu oua in cap la oameni. asta-i sportu meu preferat cand ma imbat acasa. si cand se uita omu in sus, zici: ie raduc de la etaju doi, l-am vazut eu! odata am aruncat cu cartofi, dar vomitam in acelashi timp, ca erau stricati si imi intrau degetele in iei..bleah.

IAODI, doar ce a venit aici un mancator de franzele cu o mashina din aia mare, de ne-a adus din tara lui o mashinarie mare, care nu am nici cea mai mica idee pentru ce ieste. toti stam si ne uitam la ea ca proshtii. daca nu-i gasim folosinta, cred ca o fur eu, da cum dracu o bag in casa?

La salope de machine!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Mar Apr 19, 2005 1:06 pm

daaaaaaaa! shi uoare cine-o fi arahnida aia de zici matale acolo?!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Mar Apr 19, 2005 1:22 pm

O barza ducea un batranel in cioc. La un moment dat, batranelu-i spune:
"- Hai recunoashte ca ne-am ratacit!"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Mar Apr 19, 2005 1:37 pm

au contraire - supt nici o forma. avansat - conteaza mai putin, pentru ca banii ii iei in functie de cat si mai ales ce produci. demisionarul freca duda toata ziua, isi facea (de la 11.00 pana pe la 14.00) biletele d-alea pentru pariuri sportive, producea cateva stiri si cam asta era toata creatia lui pentru ziar. cineva trebuia sa compenseze, nu? de lunea trecuta, insa, s-au schimbat treburile, in sensul ca se plateste munca, nu venitul la serviciu si statul cu orele la locul de fumat + baut cafea.
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Mar Apr 19, 2005 2:01 pm

baixinho © scrie:se plateste munca, nu venitul la serviciu si statul cu orele la locul de fumat + baut cafea.

asta este foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte nashpa.

alec, cand treci pe aici vina finlanda?
gaga

Mesajde nae cinefil » Mar Apr 19, 2005 2:06 pm

deci pa! treburi fuarte importante, lichide(shi exigibile) ma ajteabta!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Mar Apr 19, 2005 3:25 pm

din punctul meu de vedere o sa fie bine, pentru ca o sa produc 17 pagini pe saptamana (2 in fiecare zi x 6 aparitii + 5 la cele doua suplimente pe care oricum le fac singur). la treaba asta se aduna alte mizilicuri de zi cu zi. daca sheful ala mare se tzine de cuvant (si pana acum tot ce a spus aia a facut de cand a revenit printre noi) malaiul pe care il iau lunar va creshte foarteeeeeeee substantial.

ps: azi e o zi cruciala pentru mine. ma rog la Dumnezeu sa iasa bine. amereu cam o ora si jumate.
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Mar Apr 19, 2005 3:43 pm

bafta jijica.

pa si de la mine
gaga

Mesajde baixinho© » Mar Apr 19, 2005 9:36 pm

IUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Mie Apr 20, 2005 7:41 am

baixinho © scrie:IUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

:D felicitatziuni. masa si dansu?

iaodi: nu mai merge cum statea. trecand peste srtazile pline cu deja cunoscutele ph, il, cl, ct, aznuapte mi-am gasit parcarea ocupata de o sv si in locul de rezerva era un is. pln
gaga

Mesajde theOffender » Mie Apr 20, 2005 7:47 am

:D buna dimineatza
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde nae cinefil » Mie Apr 20, 2005 8:27 am

ploaie uda! sau buna dimineatza, in plm&ln!

mi-am facut o p**da in palma, in urma unui zbor planat shi in picaj spre asfaltul terenului de folbal! noroc ca ie mana stanga!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Mie Apr 20, 2005 8:38 am

alaleo

iupi ala nue din motive de serviciu ci din altele. neatza shtie! ~p (shtie pe dracu, nu shtie nimic, e un abarnist).
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Apr 20, 2005 8:49 am

neatza omini

deci naia, amu ai doo motive de l..a
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nae cinefil » Mie Apr 20, 2005 9:13 am

sholule, sa-tz fie rushine bre! po` io ma gandeam ca e bine ca-i la stanga finca cu dreapta scriu! i-e jena ca te cunosc! scabrosule!

iaodi, incep reactziile concurentzilor schitzoshi shi satiri(ci)! hehe!:D
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mie Apr 20, 2005 9:33 am

aaaa, scuze baics, daca stie neatza io imi retrag vorbele :D
gaga

Mesajde SOD » Mie Apr 20, 2005 10:55 am

bueeeeeeeeeeeeeenosssssssssssssssss diasssssssssssssssssssssssssssssss !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Mie Apr 20, 2005 11:00 am

corcodushe, ia deschide matale ym in scop ca sa ne pulim nitzel. din dragoste, of horse.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde SOD » Mie Apr 20, 2005 11:29 am

tristetze macsima peaicia vaz
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mie Apr 20, 2005 11:42 am

SODylicutzelu, io te iubesc. din dragoste, evident (© neatza).
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare