C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
SOD scrie:tristetze macsima peaicia vaz
ce vrei tati daca si la mine incepe sa semene cu scarbiciu' lu baicsu, adica tre sa si munc la munca
plus asta:
http://games.yahoo.com/games/downloads/bw.html
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
shi-o clonat danone vaca
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=385646&postcount=2712
shi uite cine e curios
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
theOffender, Decron
clona o venit sa-shi vada orijinalu
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=385646&postcount=2712
shi uite cine e curios
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
theOffender, Decron
clona o venit sa-shi vada orijinalu

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
Discutzie cu Tanarul Hamsie asear:
- Auzi ba neatzo, e o crajma pe langa tine, p’acolo pe matasari...
- La Grande Maguy
- Nu. E ceva cu P
- Bre, cu P nujtu. Eo shtiu doar de La Grande Maguy
- Nu ba neatzo, mai ie una cu P
- Nujtu bre
- Auzi ba, da la crajma asta se mananca ?
- Nu
- Mergem sa mancam shi noi ceva acolo ?
- Nauzi bre ca nu are de potol
- Aha. Da o fi deschis acu ?
- Cred ca da
- Mergem sa bem ceva acolo ?
- Mergem
In momentu asta, Hamsie s-a intors shi sa dus unte avea treaba. Se intoarce in dooj de minute shi imi zice vesel:
- Miam adus aminte cum ii zice la crajma aia de ziceam io de ia
- E, cum ii zice ?
- La Grande Maguy, sau asha ceva...
- Auzi ba neatzo, e o crajma pe langa tine, p’acolo pe matasari...
- La Grande Maguy
- Nu. E ceva cu P
- Bre, cu P nujtu. Eo shtiu doar de La Grande Maguy
- Nu ba neatzo, mai ie una cu P
- Nujtu bre
- Auzi ba, da la crajma asta se mananca ?
- Nu
- Mergem sa mancam shi noi ceva acolo ?
- Nauzi bre ca nu are de potol
- Aha. Da o fi deschis acu ?
- Cred ca da
- Mergem sa bem ceva acolo ?
- Mergem
In momentu asta, Hamsie s-a intors shi sa dus unte avea treaba. Se intoarce in dooj de minute shi imi zice vesel:
- Miam adus aminte cum ii zice la crajma aia de ziceam io de ia
- E, cum ii zice ?
- La Grande Maguy, sau asha ceva...
-

neatza scrie:pe la un orele 15 ?
in cel mai fericit caz sunt free dupe un noojpe, asha. da vorbim la tirlifon, puoate ese ceva.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aoleoaha! iar e nuapte shi ploo de nu vezi la 3 metri!
e fuarte fain, mai ales pentru cei care, ca mine, se uita pe jeam la fraerii care umbla bezmetici shi fara umbrela! e mirific!
leiter edit: aoleo bre, ca da cu ghiatza! asha fain sar den tabla mashinilor, ca mai ca m--ash bucura, daca nu m-ar durea inima de ototurismu propretatea suptsemnatului, ca-i in aceeashi sitoatzie!
e fuarte fain, mai ales pentru cei care, ca mine, se uita pe jeam la fraerii care umbla bezmetici shi fara umbrela! e mirific!
leiter edit: aoleo bre, ca da cu ghiatza! asha fain sar den tabla mashinilor, ca mai ca m--ash bucura, daca nu m-ar durea inima de ototurismu propretatea suptsemnatului, ca-i in aceeashi sitoatzie!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ioane ioane toataaa lumea doarme ... auz da daca asta e ion cu vaca mea vaca ta alu cine e? sau ai doo vaci?
mai intai cine merge la megadeth? ca dau mail la nenea cu beletele sa rezerv si ma gandeam sa dau pt mai multe odata. deci cine vrea sa ii rezerv doo dejte sus.
mai intai cine merge la megadeth? ca dau mail la nenea cu beletele sa rezerv si ma gandeam sa dau pt mai multe odata. deci cine vrea sa ii rezerv doo dejte sus.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gal...gal... mwaaaaaaaaah... gives you wiii'iiiiiiiiings...
doua chestii mishto: profetul mohamed (peace be upon him) s-a nascut intr-o zi libera. ca urmare, weekend prelungit. a doua chestia mishto, zanzibar's day martzi asha ca un pic de extra weekend shi-acolo.
altefel, viatza-i grea. pentru altzii.
doua chestii mishto: profetul mohamed (peace be upon him) s-a nascut intr-o zi libera. ca urmare, weekend prelungit. a doua chestia mishto, zanzibar's day martzi asha ca un pic de extra weekend shi-acolo.
altefel, viatza-i grea. pentru altzii.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
danonicutzica , estem pe ogoarele patriei nuastre incercate
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bine ca ai revenit nenea aiu. ailí£viuu.
ANTI
-

jijica , bine team regasit sanatos, voinic si cu dor de munca
in mai teasteapta o surpriza surprinzatuare legata de meciu fener-besiktaj 3-4
in mai teasteapta o surpriza surprinzatuare legata de meciu fener-besiktaj 3-4

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aidi bre, lastatz-o mai moale cu chirilicele alea, ca mi se-mpulica uochii cetindu-le, ca sa aflu dup-aia ca nu ie nimic interesant!
alfel,ser`us evribadi!
nu maiploo, nici afara, nici in pod, unte me-a plooat eri! uoare cat costa sa-tz faci o piscina pe casa?
alfel,ser`us evribadi!
nu maiploo, nici afara, nici in pod, unte me-a plooat eri! uoare cat costa sa-tz faci o piscina pe casa?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
domnu publius, din mila pentru mine care mi-am luxat retina incercand sa cetesc tuate prostiile, mai bine va deschidetz ym. care deci da.
-

ma duc la munca.
ANTI
-