C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde onk » Mie Iun 25, 2003 5:50 pm

aolio shico-nashica ca de cind nu te-am vazut iesii si isabela si iesii si violeta si iesii si ala si ala ca tare dragalasi era iei in acvariu al ada cine statu sa-i vaza tre sa ma pun la punt cu cultura de generala ca in ssocietate tare rau dai daca nu stii de alea si de alea
fata io la sapa nu da daca vrei muncitor peisagist ma fac (ala de pune iarba pe drum pe mijloc)]
si mi-am schimbat si orienterile nu mai ma bag io asa la sinu orshcui nu de alta da atentie se filmeaza si un zimbet pe 16 mm netelegenic n-ai vazut ca la mine decit pe drumurile europene de la telejurnal
in resturi ce sa mai zic, dincolo de bala-bla-blaurile de politetze oci sa mai servesc cite un rrabble-rrrrable nemultumit de la saut parc si nu mai va vaz nush cind ca sa mor io daca pot sa mor in tzara asta atita e de lucru
onk

Mesajde onk » Joi Iun 26, 2003 10:10 am

pai atuncisa spui io asa: baga elanii satz sape croaba cade primu in iea la piscina cu trampotina ca adica nu uita sa pui si apa cin le faci vint ca peste o luna o sa ai nevoe de ei ca de nush ce ca sa te mobilizezi la munca iara si dute sa te bronzezi la soare dala ca soarela nostru auzii io ca ploua de azi la mare si uite tot asa tare ne bucuram ca ne vazuram pe internetu fanclubului inqainte de plecare care promit ca ma uit io la bebe ca satz spui ca poate dl ochi adoarme ca el tre sa vada si sport si teatru si tre sa mai faca liniste si printre lutze mai nou care nu l-am felicitat io pa el de ocaziea asta..sis-ar putea sa oboseasca si spui io ca fac rating la emisiune ca acu ie mai putini si mai usor de urmarit :)
drum bun si soare si etc
onk

Mesajde eyewitness » Joi Iun 26, 2003 11:18 am

neata carcotasi

nashico poti pleca linistita in concediu binemeritat ca deja preluai de la sefu lu matale salopeta, ochelarii de protectie, galeata, somoiogu si lama de cauciuc si de azi de la 12 ma postai in intersectia bebeu pe stanga rezemat bine de accesu interzis sa astept lunetele si parbrizele sa curga lin prin fata mea.

mai preluai si facturieru, plaivasu si chimicu ,cochet asezat dupa ureche si astept cu nerabdare clientii.
eyewitness

Mesajde angus » Joi Iun 26, 2003 1:22 pm

bai, io ma bucur macsim ca sariratzi in ajutorul meu cu mic cu mare, shi ca acu bebeul are o conducere betonata de holding internatzional shi cu nica mai putzin, o sa stau linijtita pa plaja cu oichii in soare sigura fiind ca situatzia ieste supt control. aiule, deja inaintez spre organul matale competent civiu parafat shi cu poza colora din profil transversat pentru fonctzia de copilotat forumul ce-l ai pa inventar cand ma intorc din tzarile calde, proaspata shi cu chef de munca, caci deoarece pana atuncea imi va disparea obiectul muncii prin sucombarea bebeului shi io fara colegi, care va sa zica, nu se poate. ma primejti satzi fiu mana ta cea dreapta shi sa te ajut la muncile de pe jos, rasplatind binele efectuat cu binele promis? vezica mai tziu inca pana maine seara umbrelutza de soare aia de se fixeaza cu spitzele direct pa creier casa am miinile libere in timpul procesului de lucru cand cu parbrizele, ca i se rupsa o spitza shi tresa o repar ca sa itzi predau complet echipamentu de protectzie. da imi cumpar picatura cand lipejte nimic nimic no deslipejte shi o fac ca noo, sa n-aibi grija.

onk, terminashi de facut sania aia la care te muncejti de fro luna?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde onk » Joi Iun 26, 2003 1:32 pm

pai nu terminai ma'am lasca, nu terminai ca nu stiu fir'ar undí£ pusai lipiciu cu picaturi fir'ar ca ma scarpinai io in crestet si cautai da-mi zisa mie unii ca vazura iei cum mi-l louara unii ca cica tre sasilipeasca cica neshte spitze da nu-ntzalasai ma'am, nu'ntzalasai pentru ce atita truda cind e gata preparat si are si vitamina ci
onk

Mesajde eyewitness » Joi Iun 26, 2003 1:46 pm

nashico imi umplusi inima de bucurie cand te auzii ca te propusesi voluntara ca facusi un pas in fata plotonului sa vii sa ma ajuti la trebile gospodaresti ca mare nevoie am de un ajutor colosha ca nu mai prididesc la sarcinile zilnice si saptamanale pe care mi le da big predator de ma culc noaptea frant si istovit ca nici macar bebeu nu mai pot sa-l urmaresc si io ca tot omu si sa votez obiectiv iesirile din casa. pai cum te intorci mataluta din pelerinaj luam aprobare scrisa de la conducerea ceapeului si evouluam in tandem io la lopata si mataluta la grebla sa ne facem ogoru frumos si rodnic.
eyewitness

Mesajde eyewitness » Vin Iun 27, 2003 8:16 am

neata truditori

vedea-v-as in vacante pe toti ca harnici mai fuserati anu asta. nashico matalutza cand incepi sapaturile din fata blocului ca te vazui si azi in intersectie fredonand melodia de la bebeu ?
eyewitness

2310

Mesajde baixinho© » Vin Iun 27, 2003 9:07 am

buna ziua
azi, ca si ieri, o sa am o zi najpa, aiurea, cam nasuala
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Vin Iun 27, 2003 4:50 pm

gata breh, incepand de acu shi din momentul de fatza trag ushea dupe mine, voi sa fitzi cumintzi cat lipsesc shi sa nu deschidetzi la nimeni, ca poate ie lupul cel rau.
vam pupat pa.
yeaaaaaaaaaaaaaah!
angus
Junior Member

Mesajde onk » Dum Iun 29, 2003 8:32 am

nu mi-e frica de lupu sur, lupu sur, lupu sur,
el nu umbla primprejur
lupu rau si suuur

ne-a pupat pe portofele si s-a dus fara lovele, io ce ma fac ce ma fac cum ma duc io la fabrica de sanii cu elan da cu jamurilii murdare?

neta si salut ce-o fi o fi
onk

Mesajde eyewitness » Dum Iun 29, 2003 8:49 am

neata carcotasi clevetitori si cu muzica clocotind prin vene

onkoaso apai mataluta nu intri cu lunile pe la serviciu de reclamatii si sesizari da cand intri intri numa duminica cand nu-i nimeni la munca. si vezi ca daca treci pe la foisor sunt echipat cu tot harnasamentu de spalat parbrize si lunete ca-i tin locu lu nashica ....da de cand iti facusi caroserie la biciclu?

baicsule merci de pemeu....si spor la treaba la editia de maine
eyewitness

Mesajde onk » Dum Iun 29, 2003 8:56 am

vezi daca te grabesti vezi daca te grabesti nu nimeresti si mai si gresesti, e forba de jamurilii de la ochelarii lu elanu meu fruntash pe mnumele lui ochelaristu
onk

Mesajde nocturna » Joi Iul 24, 2003 1:12 pm

tip-til-tip-til, ca sa nu deranjez elanii muncitori, preocupati de prinsi in muncile ali grele si solicitante, am indraznit sa ma strecor si eu aici, ca vazui eticheta cu 'clasa muncitoare' la intrare pe usa si m-am gandit sa viu si eu ca sa cer un post de angajare, ca e traiu' greu si e musai sa ai cel putin doo slujbe in zilele noastre, asa ca depun aicisa, la secretariat, petitiunea mea, sa o vaza patronu si sa o aprobe, daca considera dansul ca e cazul si ca merit.
in rest, vaz ca e liniste p'aici, unii in conced, unii cu trebi, asa ca inchid usor usa, scuzati deranjul, nu vrui ca sa incomodez, respectiv perturbez...
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde SOD » Sâm Iul 26, 2003 10:09 am

asadar,s-a dus dracului si ultimul lucru care imi amintea de vechiul fanclub.........
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Sâm Iul 26, 2003 10:52 am

cata, optimismul tau din ultima vreme e debordant sper sa nu fie si molipsitor :D
eyewitness

Mesajde angus » Vin Aug 08, 2003 4:46 pm

breeeh, iata ce surpriza avui care cand venii io din conced casa va gasesc pa aceeash pagina pa care va lasai, doara la shase mesaje mai la vale!
da parca mai bine ar fi sa zic bogdaproste, ca cand cautai ielanii la locu shtiut, dupe blocuri pa literatura, ielani ioc, de ma lua cu fiorii groazei pa shira spinarii, de frica ca ielanii o mierlira shi io nu fui prezenta casa mananc din coliva.
dar nu fu ashea, shi iata ca conform unei vorbe adanci provenita din intzelepciunea neamului, ielanii nu se preda nici daca muare, shi iata-i transhumatzi cu arme shi bagaje pa generalitatzi.
altfel, care mai avetzi freo indoitura cum ca ielanii ar fi disparutzi, vi-o dezdoi io: ei traiejte, ie bine mersi, stive, stoluri, carci, totzi aicea la mine, ca de trei saptamani ma intorsei din vacantza shi nu ma lasara ca sa ma intrepatrund in internetul fanclubului, de multe trebi ce avura iei cu mine, gasind io parbrizele negre de mizerie murdara de nu se mai vedea raza soarelui prin dansele, trebui sa le dau la nufaru ca bromocetu meu nu mai facu fatza.
baicse, mai muaie breh creonul ala chimicu de sicrii tu cu dansul in gura, ca nu mai se vede ce vrei casa zici shi io sufar.
ailalaltzii, bine ca vam gasit, ce mai facetzi voi, atzi primit ilustrata pa care vam trimiso de la acvamagic?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Aug 08, 2003 4:59 pm

nashico cand vazui nicku matale primu pe lista premiantilor la online ,imi cazu soricelu din mana, exploreru o lua razna ,monitoru palpaia alarmant si aeru conditionat dadea ratee bagand aer cald cu iz de acuamagic...

noi pe-aici in lipsa matale ne sfatuiram ,ne daduram demisia in bloc fiecare pe unde era agatat si facuram toti cereri de angajare la servicu matale cand vazuram ca la spalat parbrize concediile se da cate 6 saptamani ca sa aflam acu ca matale iesti in intersectii deja de 3 saptamani si nu mai prididesti cu lunetele.

pai io ce sa-ti spui decat bine ai venit chiar daca matalutza vei gandi de ce dracu am venit ca tot mai bine fu colosha la acuamajic
eyewitness

Mesajde angus » Vin Aug 08, 2003 5:32 pm

breh, ce-i drept ie drept, ca tare bine fu la acvamegic in tubu ala opacu, de vedeai negru inaintea oichilor shi te invartea apa de puteai casa tzipi ca nu te auzea decat ecou, ca d-aia intarziai ca ma ascunsei acolo shi pana ma gasira ajtia trecu ceva vreme de ma adusera cu fortza la parbrize.
intre timp vad ca tzi-a crescut o moderare suplimentara, satz fie de bine, or o suplinejti pa onk care ie shi ia la acvamegic sa ma caute?
angus
Junior Member

2740

Mesajde baixinho© » Dum Aug 17, 2003 10:53 am

selecteaza, foca, selecteaza
amereu fo cinci ore si-un picut de tot. nenea angus, acu ie mai clar care-i treaba cu abacu? nu s-o stricat, ie bun (ma rog, inca n-am gustat din domnia sa), da io calculam cate ore mai am de petrecut la munci pana casí£ intru-n conshed. si d-aia-m' dadea mie atatea ore pana disar, ca p-alea de sambata nu le pusei la socotici, ca doar n-am inebunit sa ma duc sambata la munca. dej de maine, timp de trei saptamani (ca deh, nu munc in alte domenii casí£ am conshed cu lunile :D ) n-o sa mai fiu la munca.

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Sâm Aug 23, 2003 12:23 pm

desgropai bunatate de thread de supt o gramada de nisip, ca cica nu mai ie la moda sa muncejti. io tocmai ce mam intors dela defilare, voi?
angus
Junior Member

2858

Mesajde baixinho© » Sâm Aug 23, 2003 12:53 pm

nu mai selecta foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
m-au chemat astia din concediu sa ma duc la placute la pestacol. m-am descurcat onorabil la repetitii, da sa videm diseara. io imi tin pumnii de pe acuma.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Aug 27, 2003 11:39 am

dupa lunga vara fierbinte cand mai toti forumistii cu locuri de munca sigure si mai putin sigure isi refacura pe merit fortele si-si reincarcara bateriile duracel ,unii la mare, altii la sighet, altii la munte, alti prin ibiza si alte locuri exotice iata ca incet ,incet fiecare isi relua activitatea in campul muncii ceea ce denota constiinciozitatea clasei muncitoare si avantul revolutionar de care a dat dovada pe diferite trepte ale istoriei. asadar invit oamenii muncii ca de azi inainte sa-si exprime parerile ,bucuriile si necazurile pe acest forum greu incercat, cei prigoniti si oropsiti de pe minunatele threaduri de say what si alte aberatii...

proletari din toate forumurile, uniti-va !
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Aug 27, 2003 11:50 am

Boooon! Dej care vazand lumea cu cata patima shi credintzam dau eo silintza (care ie vecina cu seama cred eo) a munci pentru tzarishoara asta, da shi pentru mine in special, onor donshoara prezidenta a bagat un pemeu prin carem sugera cerandum insistent pentru ca sa trec paci sa va zic despre munca in general. Dej da! orcat de ciudat ar putea parea, chiar shi eo muncesc. Shi nu orcum cin trei locur. Acu o sa zicetz ca sun masochist pen’cal pregatesc pal patrulea (loc de munca evident). Cu toate astea, eo am timp de bere. De neshte bere, mai ezact. Cum se face? Nu prea po pentru ca sa shtiu ezact, cert este ca se poa. Deci prima oara’n viatza mea cant mam angajat unteva a fost mai de demult shi am muncit mult shi pe ban putzin care nu ie bine, cel putzin din motive financiare. Mai apoi dupacea miam dat seama ca daca te uitz mai bine pe contractu care tzil face lumea shi te tzii de iel asha cum treba pai posa stai shi cu saptamanile pacas ca lumea zice ca esht foarte ocupat.
Dej ca un profesionist ce sunt, ma oplig sa va dau neshte pontur cu care sa nu facetz nimica:

Primu de pe lista (shi probable singuru pe zioa de az) ie asta: du-te in biurou d’alatur, bea dooste de gotca, da umpic mai repejor ca sa te ia cu sudoare shi dupaia ia o foaie cu antet shi dute la fumat. Nu te intreaba nimeni de sanatate! Eo, am plimbat o foaie dasta fro doo saptamani shiar mai fi mers daca nu se rupea.

Dej ie bine! Da ie shi rau care din cand in cand te pune lumea la munci ezact cand tzie lumea mai draga.
Dar deja am vorbit prea mult despre un sujet tare oribil mie drept care ma opresc aci.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mie Aug 27, 2003 12:09 pm

aiule, cu emotiile pe din'ainte era sa-ti zic sar'na, multzam mah ca-mi mai indulcii ziua, nu cu zaharina d'aia ieftina si chimica, ci cu sahar cristal calitatea intai, chiar. ca ziua mea de azi e si fu proasta (mai ceva ca fata aia de plange-n parc) de nici nu mai merita mentionat motivu impricinat ca nu poti sa te pui de-a curmezisu doctoranzilor, conferentiarilor, academicienilor, ilustrilor profesori ca mi-e ca ma ajunge blestemu daca zic ceva de rau de ei. asa ca eu zic ca ei sa doarma in pace in continuare, sa nu-i deranjam.

uitasi sa mentionezi ca unii nici nu apucara sa vaza aprobarea de conced, pops la sziget si sa se bucure de balaciri in acuamegic. care io am fost cel mai nefericit si trist elan, imediat dupa matale.

neatza, la mine nu mere aia cu plimbat foaia ca munca mea e statica precum prafu. un' sa ma plimb io cu foaia bre, in jurul biruoului (cum ii ziceai tu?)

mai tarziu: si bine ca nu parasii centru si spatiul locativ aferent biureului meu (bre, mie nu-mi iese) ca tocmai ce poposi p'aici o fitzuica venita cu ordin de sus (etaj superior si nu numa') care 3(tre')ia semnata in semn de prezentza si vigilentza care e la post. ce ma faceam daca io eram sa plimb foaia? deci sfatu matale e pierzanie pentru aia cusuti de biuro (asa e bine?) va zic eu.

nocturna

Mesajde neatza » Mie Aug 27, 2003 12:16 pm

adica vine din timp in timp careva ca sa vada cine mai ie pacolo? shi ca shi cum nar fi dajuns ca mai ie careva il mai shi pune la mishto sa dea cu iscalitura olografa ca sa se vada mai incolo ca fost acolo?

da chiar shasha, uite de parezemplu eo am atins la omomendat cant a trebuit ca sa stau mai mult pe la biuro, am atins cum ziceam cote alarmante la scoru de la soliter. obtziunea trei cartz scor vegas 1752. e? ce zici?

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Aug 27, 2003 12:35 pm

mare fericire bre pe voi sa stati colosha la birouri...io acilea in atelier ,in fata caruselului de dimineata pana seara imi amortesc si femurele si gambele ,radiusurile si cubitusurile din dotare, cu masca de protectie pe figura sa nu-mi intre spanu in oichii mei vigilenti, la 40 de grade vara si minus 10 iarna ca tocma ce terminai un ghivent la o teava de 4 tzoli juma ca ma puse maistru sa-i fac una ca i se fisura scurgerea de la veceu lui de la 8 din salajan si inunda pan la parter de nu poate omiu de 3 zile sa-si faca si el nevoile ca maistru in propria garsoniera si merje vis-a-vis la lenuta care tine butic si carciuma si luai o pauza sa vaz pe monitoru strungului ce mai ie nou pe fanclub care este multe si diverse si va las ca m-apuc de-o bucse pt injineru sef ca i se franse aia de-o avea la supernova lui si-i clantzane motoru de scoate zgomote de bataie fier pe fier...dupa aia va mai zic io...
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Aug 27, 2003 12:43 pm

da bre, care e oamenii astia neste rai, si n-au incredere in semenii lor, de langa ei, ca vorba lu pasha manu (asta e un nou ragnet ragusit in materie de raggaie, nu, nu ie raegge) care avem toti (o apa si-un pamant) acelasi sange. da' staticii astia (le zic statici ca ie de la stat) n-au nici pic de incredere in lucratori: identificat si stampialt la intrare, verificat pe parcurs, iarasi identificat si stampilat la iesire. ai idee cat imi ia mie sa sterg stampilele alea? plus ca fac inventar la tot ce nu misca, de la peceuri pana la hartie higienica si sapon lichid. ce bre daca mai pleaca omu cu un peceu acas? ca oricum ie destule. odata trecusera pe inventar din greseala paznicu pe care il prinsese somnu in post pana dincolo de orele 20, si cum il vazura ca nu msica si era la ei in ograda se grabira sa-l treaca la catastif: paznic - una bucata. bietu om, si acum e in conced medical.

soliter mah? pai felina mea are scor vegas 2000 la soliter d'ala cu trei cartz deodata iar la fricel (care nu-i tot una cu friwilly) are pondere de 100%.
bre, io vreau sa ma perfectionez la minesweeper, misto, cu grenade, azi am mai gasit una, mai am 85. pana la anu' preconizez sa intru si la olimpiada nationala de mainsuipar (s-a blocat copy-piestu).

aiule, unii e cu noroc asa ca neatza da plimba foaia toata ziua. ia ziceti mah, care va apucati de mainsuipar?

nocturna

Mesajde neatza » Mie Aug 27, 2003 12:48 pm

am facut shapte (6) secunde la treaba cu grenadele varianta mica pen'cam bagat la oha [expr. jarg. sin. cu 1) hazard, noroc. 2) la mishtou, la bashcalie, dampulea] shi mia dat corect timp de olimpiada internatzionala.

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Aug 27, 2003 12:55 pm

bah matinale poti sa faci ce vrea muschii tai ca io cand ies deseara din schimb io tot la neshte beri ma duc. mai fac o vana de 7 tzoli pentru o verisoara din targu jiu ca ii seca putzu din curte si ie animalele fara apa si moare in batatura de sete dupe care la neshte beri cu maistru ma opresc...
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Aug 27, 2003 1:01 pm

ma iei cu oha mica si oha mare. asta-i joc de strategie bre nu-i poker, ce stii matale.
io nu ziceam de varianta pochetsaiz io ziceam de ala cu o ciuta (cum ar zice baixu, ca mi-e lene sa bag c in cerculetz) de grenade. ia, ai curaj sa pasesti p'asa teren? io creca ti-e frica.

io fac doo(1) scunde(a) daca-i dau costum --> planteaza 10 grenade pe parcela de 100. deh, productia mica, material putzin, da' spor inzecit, ezact ca la statici.

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare