C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
vagamente tre sa ma duc la munci si cre ca pa la jumatea drumului o sa mor.inexplicabil ma duoare capu f tare,in stomac e razboi mondial partea a doa.murfatlar.demisec.io cre ca am oarece broblem ca asara suferi o perdere de memorie.adica nu stiu ce facui.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
elou iar. tanti aiai care mio zis frumos si concis sa nu bag mana in acvariu daca ie bagate in priza cele aferente nu o fost nebuna. az dimineata mam convins pe pielea mea si pe amperaju lor.
-

weed13 - Mesaje: 1868
randunica mea, te rog io frumos sa rezolvi alea la subiectu cu baza militara. si daca nu pozti, fa ceva din butoanele alea a tale sa pot face io singurel.
acuma plec pan la un client. sa fitzi cumintzi cat sunt io plecat, da?
hamsie, sujeo baaaaaaaaaaaaaaaaa!
acuma plec pan la un client. sa fitzi cumintzi cat sunt io plecat, da?
hamsie, sujeo baaaaaaaaaaaaaaaaa!
-

SOD - Mesaje: 6035
camitza1 scrie:la multi ani, dragos!
--------------------------------------------------------------------------------
13 mai, numar cu noroc! 35 la fel! "La multi ani!", Dragos, sa fii fericit, implinit si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata!
de unde-i cunosc fanii proconsul pe trupetii de la LOST ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
domnu neatza, pt ca tecnologia si drumu de mai devreme mio permis, atasez alaturat o poza care trebuia sa vo arat mai demult, facuta pe film, numa ca filmu cela ie de mult investit in beri. sper ca veti intelege. 

- Fişiere ataşate
-
- PICT0072.JPG (789.1 KiB) Vizualizat de 2919 ori
-

weed13 - Mesaje: 1868
pupici lu SODy
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Se pare ca io inchid, io deschid.
In alta ordine de idei, daca te duci in uichend la tzara shi ai nici in clin nici in maneca cu shoferia, apai ie imposibil sa mai ajungi treaz la Ploiesti,ceea ce ma determina sa gasesc gustul de convrigei cu pepsi fuarte bun.
Neatza buna tutulor.
In alta ordine de idei, daca te duci in uichend la tzara shi ai nici in clin nici in maneca cu shoferia, apai ie imposibil sa mai ajungi treaz la Ploiesti,ceea ce ma determina sa gasesc gustul de convrigei cu pepsi fuarte bun.
Neatza buna tutulor.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lalei
si cat este deschiderea?
si cat este deschiderea?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bunadimineatza. cine-i calu roshu?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
danone*, nae cinefil, paiacec, Red_Mustang
aaa sa nu uit
HAI RAPIDUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
danone*, nae cinefil, paiacec, Red_Mustang
aaa sa nu uit
HAI RAPIDUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ser`us bre evribadi care suntetz!
danone, `ai rapidu?! asta-i frun sufleu` d-ala de-a lu matale au ai inceput shi matale cu folbalu?:)
azi dimineu am auzit la carcotash o melodie in ton cu evenimentele, numa abar n-am cine canta shi cum se chiama. zicea cam ashea: "vine valul/ imi ia calul/ imi ia scroafa din cotetz" fromoasa rau!
danone, `ai rapidu?! asta-i frun sufleu` d-ala de-a lu matale au ai inceput shi matale cu folbalu?:)
azi dimineu am auzit la carcotash o melodie in ton cu evenimentele, numa abar n-am cine canta shi cum se chiama. zicea cam ashea: "vine valul/ imi ia calul/ imi ia scroafa din cotetz" fromoasa rau!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
alaleo
la sinaia ie frumos
steaua ia canpionatu
memeu a trecut la cheiuan
afara ie suare
in biuro ie luni
...si povestirile erotice ma dezamajit
la sinaia ie frumos
steaua ia canpionatu
memeu a trecut la cheiuan
afara ie suare
in biuro ie luni
...si povestirile erotice ma dezamajit
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

bre cecule am o planta cu probleme si nush ce sa ii fac, o vrei tu?
si steaua sa pupe puala la rapidu, da?
=======
edit: nu naie duamne feri, de folbal mam lasat din generala, da am urmarit meciu cu sufletu la gura ca stii tu, perde rapidu = dana are de munca
si steaua sa pupe puala la rapidu, da?
=======
edit: nu naie duamne feri, de folbal mam lasat din generala, da am urmarit meciu cu sufletu la gura ca stii tu, perde rapidu = dana are de munca

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
eyewitness scrie:...si povestirile erotice ma dezamajit
idem.
shin loc de buna dimineatza: http://www.hotnews.ro/articol_22106-Becali-demolatorul-gramaticii-facase-Voia-Ta-Doamne.htm
-

nocturna - Mesaje: 8725
-

la sinaia ie frumos
Tzine-o tot frumos asshea ca dupa toate probabilitatzile o sa ajung shi eu in cursul zilii da azi.
Danone, vreau.
Una peste alta, am mai descoperit o metoda de scapat de mahmureala: completarea shi modificarea de avize de ispeditzie
Tzine-o tot frumos asshea ca dupa toate probabilitatzile o sa ajung shi eu in cursul zilii da azi.
Danone, vreau.
Una peste alta, am mai descoperit o metoda de scapat de mahmureala: completarea shi modificarea de avize de ispeditzie
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901