C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
bre, ce pula ie cu Time to sing Trenu vietzii?! ca vaz ca totz postatz ceva acolo, numa io nu pot shi ma ruoade o pizmí£ de numa-numa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
masini guale si femei de curse naie
ahaaaa! deci ie clar, nu ma-ntere! multzam ca ma linishtii bre!
merluc? ca daca nu ie merluc, atunciea ce treaba are reshpectivu cu femeile guoale (shi mashinile de cursenaie)?:)acolo ie epitafu lu nicolas alec care cica ne pasareshte
da` daca ie merlu, atunciea imi pare sincer aimsori shi-s interesat!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

o sa aiba net sporadic
ie mai bun sporadicu dacat iecsploreru?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Pai zilnic, in locanta cunoscuta, poate fi intalnit domnul neatza, mandrul stalp al locurilor de cultura bucureshtene
daca vrei sodi io pot sa te invit la o cishmea la nishte apitza rece
daca vrei sodi io pot sa te invit la o cishmea la nishte apitza rece

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci am petrecut 15 ore in nejte shedintze. problema sta ashea: shedintzele a fost facute pe motiv ca "este nejte probleme". dupe cinjpe ore da gavareala, sa concluzionat ca "este nejte probleme".
concluzia mea era urmatuarea: amr 1h pana la bere.
concluzia mea era urmatuarea: amr 1h pana la bere.
-

nu sodi, da' tu nu intelegi de aia am lasat-o (modificat-o asa) asa. nu e ni'ca de hotarat acilea.
deci am intrat pt acest post tardiv de acas pentru a va spune dragii mei sa fiti atenti la ceea ce mancati. am cumparat de multe ori un lebar (gen pateu) foarte, da foarte bun, atat de bun incat il mai luam chiar de stiam ca e topit chimic si plin de tot ce e mai nesanatos. si mi-a fo invatare de minte in aceasta minunata seara in care, dupa ce am uns o suptzirica felie de paine cu respectivul si am garnisit-o cu gogoshar, mi-am spart dintele intr-un ac cu gamalie la prima muscatura (din felia de paine cu pateu, a nu se interpreta).
multzam domnului ca nu l-am inghitit pe domnul ac ca trebuia sa ma vizitatzi la spital cum atz mai facut-o si-n alte dati, care cu gandul, care cu spiritul. noapte buna internetcopii, intrenetparinti si internetbunici.
deci am intrat pt acest post tardiv de acas pentru a va spune dragii mei sa fiti atenti la ceea ce mancati. am cumparat de multe ori un lebar (gen pateu) foarte, da foarte bun, atat de bun incat il mai luam chiar de stiam ca e topit chimic si plin de tot ce e mai nesanatos. si mi-a fo invatare de minte in aceasta minunata seara in care, dupa ce am uns o suptzirica felie de paine cu respectivul si am garnisit-o cu gogoshar, mi-am spart dintele intr-un ac cu gamalie la prima muscatura (din felia de paine cu pateu, a nu se interpreta).
multzam domnului ca nu l-am inghitit pe domnul ac ca trebuia sa ma vizitatzi la spital cum atz mai facut-o si-n alte dati, care cu gandul, care cu spiritul. noapte buna internetcopii, intrenetparinti si internetbunici.
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
nu sodi, da' tu nu intelegi de aia am lasat-o (modificat-o) asa. nu e ni'ca de hotarat acilea.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
neatza uameni truditori si destoinici
vagamente, azi ie mult mai bine ceea ce urez si domniilor vuastre
file, esti intreg dupe meciu de ieri ?
gargaritza, fusei in scutece aseara si imeu inchis. erea ceva inportant?
vagamente, azi ie mult mai bine ceea ce urez si domniilor vuastre
file, esti intreg dupe meciu de ieri ?
gargaritza, fusei in scutece aseara si imeu inchis. erea ceva inportant?
-

o zi meravilioasa va urez!
nu! dar totushi, tzin minte c-am realizat un record personal: 7(shapte) beri consumate shi tzinute in vezica:)! de fabt, unteva, pe la finalul celei de a shaptea, parca tzin minte c-am plecat spre buda! deci nu-i bine deloc!file, esti intreg dupe meciu de ieri ?
-

aoleoha.
ce tze shi cu comesenii ajtia. asear am dat de un tip estraordinar. atat de estraordinar, incat l-am declarat ionuzzz real. tare gagiul ! o sa va zic doo cuvinte despre iel mai tarziu, ca trebe sa scanez shi povetzele primite de la iel.
ce tze shi cu comesenii ajtia. asear am dat de un tip estraordinar. atat de estraordinar, incat l-am declarat ionuzzz real. tare gagiul ! o sa va zic doo cuvinte despre iel mai tarziu, ca trebe sa scanez shi povetzele primite de la iel.
-

iisus a pus iarba si gainili o mananca.
edit si ps:astia de la apa nova isi fac treaba,degeaba ziceti.uite,cre ca au pus niste filtre de apa,ca la baie curge apa portocalie.o avea vitamine!
edit si ps:astia de la apa nova isi fac treaba,degeaba ziceti.uite,cre ca au pus niste filtre de apa,ca la baie curge apa portocalie.o avea vitamine!
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
seringa, vezi bre ca nu nimerishi bine vena
crizantema mea, si io aveam chef de descarcat ieri da nam avut cui. asa cam parcat pe dreapta
crizantema mea, si io aveam chef de descarcat ieri da nam avut cui. asa cam parcat pe dreapta
-

Deci stateam eo ashea... asear in crajma. Pe mine posedam una bucata pahar de uischian shi una bucata tricou NIN. Laomomendat, un pletos extrem de ranga se apropie de mine shi zice:
- mbmmmbllllmmglmlllmms
Normal, lam intrebat ca ce vrea sa zica cu aia, la care iel spune:
- nuubmooovmmiccnnaaallllgici
Ii esplic omului ca nu intzeleg nimic din ce zice, iar iel repeta balmajelile de mai sus. Dupa inca trei fraze d’alea, nu m-am putut aptzine shi i-am zis “uite ala ie liberâ€Â
- mbmmmbllllmmglmlllmms
Normal, lam intrebat ca ce vrea sa zica cu aia, la care iel spune:
- nuubmooovmmiccnnaaallllgici
Ii esplic omului ca nu intzeleg nimic din ce zice, iar iel repeta balmajelile de mai sus. Dupa inca trei fraze d’alea, nu m-am putut aptzine shi i-am zis “uite ala ie liberâ€Â
- Fişiere ataşate
-
- instructziuni 001.jpg (137.71 KiB) Vizualizat de 1600 ori
-
- instructziuni.jpg (152.2 KiB) Vizualizat de 1586 ori
-

Deci stateam eo ashea... asear in crajma
najpa bre, incepusi sa te ozonezi de unu singur?
-