C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci io pana acuma am cautat o cartie care inca nu am gasito deci inseamna ca sa pierdut deci o mai caut sau plec acasa, neatza tu ce ma sfatuejti ca tot te lauz ca ejti ecspert?
nocturno, brava tzie! promitzi!
nocturno, brava tzie! promitzi!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
promit, da' nu bag mana-n semineu.
io nustu ce se intampla, tot pierd o modificare, care o tot fac si cand revin nu mai este. e vina mea? nu e. unde e modificarea?
mai tarziu, dupa ce am tras cu ochiu la husonlain: buna dimineatza, stefan.
io nustu ce se intampla, tot pierd o modificare, care o tot fac si cand revin nu mai este. e vina mea? nu e. unde e modificarea?
mai tarziu, dupa ce am tras cu ochiu la husonlain: buna dimineatza, stefan.
-
nocturna - Mesaje: 8725
neatza, cum bolboroseai tu cuvinte mi-am adus aminte ca si la mine ar trebui sa fie aceeasi situatie, doar ca e minus (-) in loc de plus (+), nus cum se face.
Si mai tarziu decat trasul cu ochilu nocturn pe husonlain: Neatza Silvia, cum mai merge?
Si mai tarziu decat trasul cu ochilu nocturn pe husonlain: Neatza Silvia, cum mai merge?
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
pai da! se putea sa nu fie la tine pa invers? nu sa putea. da bine ca nu ie deimpartzit, ca te mai punea aia sa aduci shi bani dacasa in ziua de salar.
nocturno, io creca modificarea mea ie manan mana cu cartia mea de tot nam gasito oare undeoi fi puso.
nocturno, io creca modificarea mea ie manan mana cu cartia mea de tot nam gasito oare undeoi fi puso.
- angus
- Junior Member
anguso, doar ma stii gica-contra, nu puteam sa fiu la unison cu neatza, nu? Si gica-contra ca gica-contra, da nu-s asa original sa am deimpartit (/) in loc de plus (+), plus ca nu ar mai fi pe invers, nu?
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
deci so lom pe randur:
randu unu: deci caream fost sam iau banii shi deci precum mashteptam, pula prima de conced!
randu doi: daca nu gasesht hartia, inseamna ca sa perdut, nuie, sa dus dacolo => (adica de unde rezulta) ca ia nu ie unde esht tu. hartia adica. deci tu degeaba o cautz in locu unde esht acuma pentru ca ia nu ie acolo. deci trebe sa gandesht ceai face tu dacai fi in locu lu hartia. deci daca eo ash fi in locu lu hartia mash duce la neshte ber. poate acolo sa dus. ia vez.
randu trei: deci carei treaba cu prima de conced? care pe mine ma intrebat dacai doresc totz odat sau chenzinal shi eo am zis chenzinal. deci censeamna chenzinal? adica nu tzi da deloc da de mai multe ori?
randu unu: deci caream fost sam iau banii shi deci precum mashteptam, pula prima de conced!
randu doi: daca nu gasesht hartia, inseamna ca sa perdut, nuie, sa dus dacolo => (adica de unde rezulta) ca ia nu ie unde esht tu. hartia adica. deci tu degeaba o cautz in locu unde esht acuma pentru ca ia nu ie acolo. deci trebe sa gandesht ceai face tu dacai fi in locu lu hartia. deci daca eo ash fi in locu lu hartia mash duce la neshte ber. poate acolo sa dus. ia vez.
randu trei: deci carei treaba cu prima de conced? care pe mine ma intrebat dacai doresc totz odat sau chenzinal shi eo am zis chenzinal. deci censeamna chenzinal? adica nu tzi da deloc da de mai multe ori?
-
neatza - Mesaje: 5820
stefane, tu de ce nai antet mah? tot ca sa fii pa invers? ca pe mine ma dor oichii mei cand ma uit la antetu tau shi vad ca nu ie, lipsind ca shi prima de conced alu neatza shi ca shi cartia mea, precum cashi modificarea schimbarii lu nocturna. creca am intrat intrun cerc vicios! io zic ca ie greshit sa le mai cautam daca iele sa ascuns de noi shi mai bine sa merjem la nejte beri. poate gasim acolosha shi randu unu, shi randu doi, shi randu 3. care (NU) este.
- angus
- Junior Member
-
deci avand in vedere imprejurarile de moment care este shi avand in fatza oichilor ce tocma scris donshoara prez. eo cre ca eo sunt ultimu care mie mia facut in ciuda prima. care nu este cum bine ma parafrazeaza angus.
scuze, da u ie langa i
scuze, da u ie langa i
-
cetz fac io ma?! de ce manjuri? care io vam mai spus casa vorbitzi frumos cu doamnele shi domnishoarele care este firar sa fie ca daca nar fi nu sarma-i povesti shi dacash fi io prima de conced alu nijte oameni mash da pa nijte beri...
- angus
- Junior Member
eo atata vreau sa zic: ma ceva in iel de chioshc care navea decat tamaioasa romaneasca demidulce. deci sa trimis care am loat banii (dar nu shi prima) shi normal sa lom ceva shi dacasear sa dat pe vin am zis ca hai sa vedem cum o fiii asta. nush dece da eo creca ie bine. decat munca...
-
vezica undes doi puterea crejte shi dujmanul nu sporejte, daramite unde daca ne unim amandoo care ieste, apai se desface tastaturan doo shi se amesteca literele ca la puzzle, ceia ce sa shi dovedit prin editarea care uiteo ca este, am vazuto io shi mam bucurat iar din ou.
nocturno, care io cu tine vorbeam, io simt ca ie cevantre noi, creca postu lu neatza.
nocturno, care io cu tine vorbeam, io simt ca ie cevantre noi, creca postu lu neatza.
- angus
- Junior Member
pai ie post de bere care am zis mai sus cam trecut pe vin. cel putzin pe moment care este intradevar putzin. dar este.
-
care mai sunteti muncitori p'aici, neatza, mai muncim mah sau urmam exemplu la altii, luam o poasa binemeritata si ne caram? haidi, ca io zic c-am muncit destul setemana asta.
neatza Viewing Profile of a Forum Member 14:24
bre, nu mai spiona profilul la menbrii care nu este de fata.
neatza Viewing Profile of a Forum Member 14:24
bre, nu mai spiona profilul la menbrii care nu este de fata.
-
deci eo iau categoric o paosa da numa dupe ce termen cu paosa asta care a mai venit neshte vin.
era o mai veche conoshtintza a lu eo care nu credeam ca mai are tupeu a da oichii cu fanclubu.
era o mai veche conoshtintza a lu eo care nu credeam ca mai are tupeu a da oichii cu fanclubu.
-
bre, care nu cumva o fi freun dusman de pe lista 'oameni ce 3be ucisi'? care io-mi aduc aminte de ceva 'mofturi-dinamite' ce au fost pe la inceput in rest mai nik.
hai tai-tai si nu selectez. uichend placut.
hai tai-tai si nu selectez. uichend placut.
-
cu precizarea ca tamaioasa romaneasca ie buna, mai ales la munca, mai ales la prans, mai ales a treia, va urez shi eo un calduros pa!
-
la ora asta pa, breh? unde va trezitzi? care io dabia mam intors din paosa de masa caream mancat nejte pejti shi nijte sovinion alb care maine deci ie sfantu alecsandru shiam zis noi casa nu uitam sa incepem sa sarbatorim de az shi sa terminam luni, care ce daca nu ie niminea alecsandru ca ar fi putut sa fie. care este. shi dupe cum incepusem sa va zic, dabia acuma vin elanii tiptil tiptil. care daca totzi atz plecat deja la nejte beri io ma oftic.
- angus
- Junior Member
angus, iarta-l ma pe matinal pentru limbajul sau, se pregatea pentru rolul din "marfa si banii 2" (nu-i asa?) si doar stii ca tre sa fie cat mai "genuine"
.

subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
breh, io lam ertat mai ales cami spuse ca nu fu intentzionat, ci fu dela nejte beri sau dela ce bea dansul acolosha in biuroul de alaturea numai el shtie, combinate cu implementatu defectuos al deshtelor in tastatura care u este langa i care este, ca iol cred ca shi la mine ie la fel, da la mine nu se face gresheli dastea da eczista totush o ecsplicatzie.
- angus
- Junior Member
auz, ia satz pui avatar pana luni, ca nu pot casa mai te suport ashea, gol. tziam zis ca ma obosejte la oichishori cand vad ca nai, da mai tratat cu sictir. parca inainte aveai. la cererea telespectatorilor, punetz. daca nai idee, cerete frumos la vali ca iel shtie satz puie unu reprezentatif, la alegere.
- angus
- Junior Member
bre deci uite ca a fost nevoi dasha natura incat a trebuit sa mantorc. norocu meu ie ca nu ierea vorba de munca ci de strans acilea ca savem de unte sa plecam impreuna la neshte ber. deci orcum ai dao aici ie aer neconditzionat de temperatura dafara care cre cai prima oara cand afirm zicand cai mai bine aci decat in alta parte. a venit sha patra tamaioasa. nu ca nu se mai poate! pasta o fac spritz. de vara. deci eo mai stau pacilea umpic. dupe care ma duc din nou la neshte ber care de data asta, ca shasear va fi neshte baterii de vin. deci ie bine. zic eo.
-
deci io ma bucur catz merje bine da mangrijorez ca tare inghesuiala mare ie acolosha la tine, de suntetz la a patra care noi dabia la a dooa shi nici paia nu puturam caso prididim de cand ne caznim creca ne trebe nejte ajutoare ceva.
ca io cand vorbii despre coada shoricelului nu fu in deshert cum o loashi matale.
ca io cand vorbii despre coada shoricelului nu fu in deshert cum o loashi matale.
- angus
- Junior Member