C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pai ie daparte unde esht matale? ca poate ne urnim ca sa mergem incolo dacilea. ca sa deschis o nashpa de apetit care nici nu po sa te gandesht la asha ceva.
-
neatza - Mesaje: 5820
daca ma uitz io bine inspre incolo al tau zic ca sar putea mai mult ca sigur sa fie cam departe care ieste plus ca nu mai incape, da poate ca dela tine incoace ie mai aproape?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
daicia ie aproape aproape orce. deci nu ie departe. deshi ezista o posibilitate ca sa fie departe da asta in cazu in care ie alceva decat aproape orce. in cazu asta ie departe. oare eo nu cumva sunt la mijloc?
-
daca te uitzi dincoloncoace, creca cam ashea se vede. cant te uitz daicincolo, se vede putzin mai catre capat. da daca ma uitz io mai bine dupe nejte semne care le am, creca sar putea sa fii mai aproape decat pari. poate ca ejti la etaju superior de deasupra ca la ala de dedesupt nu ie decat garaju shi acolo ma uitai shi nu ie niminea. stai ashea ca ma duc in sus sa controlez verificarea.
- angus
- Junior Member
deci miam dat seama (!!*) ca cred ca eo am dreptate. da nu se poate ca sa fiu eo la etaju de dasupra care ar insemna ca tu sa fi la etaju de didisubt. care nar fi bine. cah!
* deci daca miam dat odata seama de ce nu po so pastrez? shiacuma ca sa mio dau dinou, inseamna ca no mai aveam? deci mio loase careva? sau dispare ia pur shi simplu ca prima de conced? sau o fi perduto? sau o fi mai multe shi trebe sa tzio dai constant shi repetat? da daca mia loato cineva cand nu ieream atent? cat de cleptoman 3 sa fie un om ca sa ia seama la altu? eo nu mai intzeleg nimica. bag de seama ca (aha! deci po sa shi bagi ceva in ea, sau pe ia in ceva, ma rog, complicat) ca ie groasa rau de tot!
peseu de data asta am plecat de tot ca nu vreau sam crap capu nainte de uichend . deci haipa!
* deci daca miam dat odata seama de ce nu po so pastrez? shiacuma ca sa mio dau dinou, inseamna ca no mai aveam? deci mio loase careva? sau dispare ia pur shi simplu ca prima de conced? sau o fi perduto? sau o fi mai multe shi trebe sa tzio dai constant shi repetat? da daca mia loato cineva cand nu ieream atent? cat de cleptoman 3 sa fie un om ca sa ia seama la altu? eo nu mai intzeleg nimica. bag de seama ca (aha! deci po sa shi bagi ceva in ea, sau pe ia in ceva, ma rog, complicat) ca ie groasa rau de tot!
peseu de data asta am plecat de tot ca nu vreau sam crap capu nainte de uichend . deci haipa!
-
io am fost martor shi po sa confirm domle ca tziai dat toata seama odata mai demult. deci daca acu potz casa tzio dai iar din ou inseamna doo lucruri: pa primu nu pot sa tzil zic fiind o doamna, iar al doilea deci inseamna ca tzi sa refacut seama asta singura de la sine insushi, de unde printro deductzie logica shi doar opservand cu oichiu liber potzi satz dai seama (ptiu!) ca precis ie ceva legat de nejte beri.
doamne iartamai, nu cunva stai la parter?! ca atuncea ar fi najpa, aiurea shi chiar cam nasol sa stau io didisupt. hotarat.
doamne iartamai, nu cunva stai la parter?! ca atuncea ar fi najpa, aiurea shi chiar cam nasol sa stau io didisupt. hotarat.
- angus
- Junior Member
2942
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©
deci buna ziua la care ma e paciulea.
Nightwish, ai mai depistat ceva bombe?
sper sa nu fi jignit pe cineva prin continutul acestui post ©
deci buna ziua la care ma e paciulea.
Nightwish, ai mai depistat ceva bombe?
sper sa nu fi jignit pe cineva prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci da. deci cre ca iar sun primu care ajung la biuro. in acest caz, se pare ca iar voi fi primu care pleaca spre dauna psihica a lu aiu. deci da. am ajuns. mam ashezat. am pus imnu (soulfly - jumpdafuckup), dar nici de data asta na sarit niminea, ci, din contra, neam ashezat cat mai comod in fotoliu sham inceput ca dobicei: cine face az cafeaua? ala io, ala io... eo am zis ca eo am bauto deja pe prima asha ca la a doa trebe sa faca al doilea deci cum a zis aia ca "ala io" am zis ca au zis ca "eo" am fost primu deci nu po so fac eo deci trebe so faca alcineva. partea proasta ca datuncia na mai venit alcineva in biuro, asha cam ramas fara cafea.
partea buna ie ca dat neshte tipi de la neshte etaje de mai jos un telefon (pe interior) carea zis ca are sa plateasca neshte opligatzii asha ca ne duce az la bere. ceva ie necurat la mijloc! parca nar fi luni. prea merg toate bine?
alfel? voi? bine? sanatosh?
partea buna ie ca dat neshte tipi de la neshte etaje de mai jos un telefon (pe interior) carea zis ca are sa plateasca neshte opligatzii asha ca ne duce az la bere. ceva ie necurat la mijloc! parca nar fi luni. prea merg toate bine?
alfel? voi? bine? sanatosh?
-
neata carcotasi proletari
nici nu apucai bine sa intru in atelier ca vazui noutatile pe 4 pajini ce umplurati voi pacilisha in lipsa mea si ma bucurai nespus ca matinalu in sfarsit fu insarcinat in vitro cu tamaioasa (sa fie intr-un ceas bun matinale ,rolex de aur),nashica trecu de la parbrize si lunete la trefla napolitana si de precizie pe axa salajan/peintelaiman gen foaie verde tiriplic mana 3a pune mic si la 3 sanzatuuri zice ca gata cu munca, baicsu cu conced si fara sau cu odihna si fara ,traind cu speranta ca nu jigneste pe nimeni da se-nshala amarnic, nocturna practica sexu neprotejat cu monitoru penetrant si shugubatz si intre doua monitoare mai un iel cu afex si uite asha iavas , iavas trecu uichendu carcotasilor...
nici nu apucai bine sa intru in atelier ca vazui noutatile pe 4 pajini ce umplurati voi pacilisha in lipsa mea si ma bucurai nespus ca matinalu in sfarsit fu insarcinat in vitro cu tamaioasa (sa fie intr-un ceas bun matinale ,rolex de aur),nashica trecu de la parbrize si lunete la trefla napolitana si de precizie pe axa salajan/peintelaiman gen foaie verde tiriplic mana 3a pune mic si la 3 sanzatuuri zice ca gata cu munca, baicsu cu conced si fara sau cu odihna si fara ,traind cu speranta ca nu jigneste pe nimeni da se-nshala amarnic, nocturna practica sexu neprotejat cu monitoru penetrant si shugubatz si intre doua monitoare mai un iel cu afex si uite asha iavas , iavas trecu uichendu carcotasilor...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
'ziua! ca neatza a fost cand am venit io la munca.
care io nu mai intzeleg nika: deci de ce nar fi bine sa fiu io la etaju de didisupt, care daca ie altzii acolo care te suna prin interior casatz dea bere asta ie bine, care io ceam, rasistule, huooo, misoginistule!
care io nu mai intzeleg nika: deci de ce nar fi bine sa fiu io la etaju de didisupt, care daca ie altzii acolo care te suna prin interior casatz dea bere asta ie bine, care io ceam, rasistule, huooo, misoginistule!
- angus
- Junior Member
deci am vazut mai devreme un sujet despre cum sa faci bani pe net. unforciunateli, el a fost shters de fortze oculte inainte ca sapuc eo sa spun despre ce ie vorba. omu care va propus sa cashtigatz ban are dreptate, da ezista posibilitatea sa patzitz ceam patzit eo asha ca uite:
deci ce sentampla: astai a unshpea oara cand apare acest anuntz. nu ma supar. am jucat la cele unshpe sham facut 100.000.000 x 11 = 1.100.000.000 => ie foarte bine. deci aveam un biliard sho suta de bulioane. boooon! ce sa fac eo cu iei, zic hai la neshte beri. shi iau eo patru silvia blonde (26.000 x 4 = 104.000 lei). panaicia toate bune. partea proasta ie ca nu stiam ca am hartia aia de un biliardosutade bulioane in buzunaru din dreapta shi sutapatru mii in buzunarun care trebe, shin loc sa platesc cu buzunaru care trebe, am facuto cu al din dreapta. deci am dat pe patru silvia blonde un biliardosuta de bulioane. acuma, nici fata nu sa prins (deh.. ie hartia verde ca la aia de zece mii, shi ia dat la mici. (deci 10.000 = un mic + paine + mujtar = nu prea ajunge). noroc ca pastrat aia patru mii. care cand venea cu micu, sampedicat, a alunecat pe spate shi la lovit pe baiatu de la mici care a scapat hartia de un biliard o suta de bulioane pe gratalu de mici. care fiind de plastec dala tare (hartia de bani, de plastic cum ar veni) sa topit peste gratalu de mici shi lamputzit intrun hal fara de hal.
in concluzie:
cashtig
- patru beri silvia blonde (mie)
- patru mii lei romaneshti, bani peshin (fata)
- un mic (un cane)
- un biliard noojnoo de bulioane noosutenoojdemii (baiatu de la mici)
- un biliard noojnoo de bulioane obsutenoojshasedemii (eo)
- un gratal de mici (baiatu de la mici + noi totz + clentzii care mai ierea)
- o zi de draci (noi totz)
- unshpe saptamani (tot eo)
peseu: poate va intrebatz de ce baiatu de la mici na perdut decat un biliard noojnoo de bulioane noosutenoojdemii. nu shtu. lel asha a considerat ca ie corect sa se ia in calcul.
deci ce sentampla: astai a unshpea oara cand apare acest anuntz. nu ma supar. am jucat la cele unshpe sham facut 100.000.000 x 11 = 1.100.000.000 => ie foarte bine. deci aveam un biliard sho suta de bulioane. boooon! ce sa fac eo cu iei, zic hai la neshte beri. shi iau eo patru silvia blonde (26.000 x 4 = 104.000 lei). panaicia toate bune. partea proasta ie ca nu stiam ca am hartia aia de un biliardosutade bulioane in buzunaru din dreapta shi sutapatru mii in buzunarun care trebe, shin loc sa platesc cu buzunaru care trebe, am facuto cu al din dreapta. deci am dat pe patru silvia blonde un biliardosuta de bulioane. acuma, nici fata nu sa prins (deh.. ie hartia verde ca la aia de zece mii, shi ia dat la mici. (deci 10.000 = un mic + paine + mujtar = nu prea ajunge). noroc ca pastrat aia patru mii. care cand venea cu micu, sampedicat, a alunecat pe spate shi la lovit pe baiatu de la mici care a scapat hartia de un biliard o suta de bulioane pe gratalu de mici. care fiind de plastec dala tare (hartia de bani, de plastic cum ar veni) sa topit peste gratalu de mici shi lamputzit intrun hal fara de hal.
in concluzie:
cashtig
- patru beri silvia blonde (mie)
- patru mii lei romaneshti, bani peshin (fata)
- un mic (un cane)
- un biliard noojnoo de bulioane noosutenoojdemii (baiatu de la mici)
- un biliard noojnoo de bulioane obsutenoojshasedemii (eo)
- un gratal de mici (baiatu de la mici + noi totz + clentzii care mai ierea)
- o zi de draci (noi totz)
- unshpe saptamani (tot eo)
peseu: poate va intrebatz de ce baiatu de la mici na perdut decat un biliard noojnoo de bulioane noosutenoojdemii. nu shtu. lel asha a considerat ca ie corect sa se ia in calcul.
-
matinale, io stersei chestia aia cu facutu banilor tocma sa nu va imbulziti cu totii pe-acolo ,sa va lasati muncile in parajina, gotcile si antetele,parbrizele si lunetele si sa lasati fabricile,uzinele ,birourile si intersectiile goale pentru cateva bulioane care dupa cum observasi si matale nici de neshte beri n-ajunje.
nashico, nu iera nica de inteles asa ca nu-ti fa probleme...
nashico, nu iera nica de inteles asa ca nu-ti fa probleme...
-
2971
nu mai selecta, ma, ca cine stie ce mai selectezi ©
neatza, angus, aiu, baicsu, und andere
"Noapte buna, Nightwish" nu se potriveste, ca nu ie. nici "noapte buna", si mai ales dar in special si in primu rand Nightwish.
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
neatza, angus, aiu, baicsu, und andere
"Noapte buna, Nightwish" nu se potriveste, ca nu ie. nici "noapte buna", si mai ales dar in special si in primu rand Nightwish.
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci cum va ziceam, eo sunt deja mai mul ca sigur ca oaminii ashtia nu are numa microfoane prin biurour, da mai are shi camere de capturat imaginea mea cu iele. deci sa fi fost acu doojdeminute cand ne strangeam mainile ca sa ma shutesc eo la beri. blablabla... care este... shi cand dintro dat, telefonu. interioru! normal, luni! ma cauta pe mine. ca sa fac o sitoatzie,o lista... ceva. deci sa nu ma intrebatz dacam plecat atunci la bere. nu. nam plecat. deci am ramas. care acu am dat un telefon sham zis "dom'le pai ce facem? mai perd timpu cu lista aia? nu de alta, da eo am treaba. shtitz dvs, care am vorbit acu doo saptamani... mashteapta omu shi dabia am dat de iel... ar fi shi pacat sal perd! deci eo o sa mai fiu macsim juma de ora in biuro, dupaia plec!"
e, sa vedetz de no suna telefonu (interioru!) in fics juma de ora!
deci asha nu se mai poate!
cata dreptate am avut. asta ie chiar blestemu zilei de luni! sau "blezdeleu" cum imi place mie sal alint! pashtele mamiilui!
e, sa vedetz de no suna telefonu (interioru!) in fics juma de ora!
deci asha nu se mai poate!
cata dreptate am avut. asta ie chiar blestemu zilei de luni! sau "blezdeleu" cum imi place mie sal alint! pashtele mamiilui!
-
neata proletari
care cu mic cu mare azi e sarbatoare neshte beri sa curga valuri neshte mici sa sfaraie pe mangane ca implini o sut' de kile. yupiiii...
care cu mic cu mare azi e sarbatoare neshte beri sa curga valuri neshte mici sa sfaraie pe mangane ca implini o sut' de kile. yupiiii...
-
care este la toata lumea care este shi care va fi shi nu in ultimu rand lu martoru cu mentziunea 'la mai mare". uici iz.
-
deci shi la mine ie mare motiv de bucurie care az eshii invingatoare la punte shi cashtigatoarea concursului cine face az cafeaua mah, patronat shi brevetat prin inventzie de neatza, shi pana acu cautai cafeaua, zacaru, ferbatoru, nisipu, ibricu shi alte ingrediente aferente procesului, care altfel va salutam inca din zorii zilei devreme la deschidere.
la multzi ani shi sa traim, ca dadui toata cafeaua la elani care fac acu ca toate alea.
io la mai mare fui, da la un la mai munte nash zice pas.
la multzi ani shi sa traim, ca dadui toata cafeaua la elani care fac acu ca toate alea.
io la mai mare fui, da la un la mai munte nash zice pas.
- angus
- Junior Member
date fiind conditzile concursului, eo ash zice maidegrab ca ai eshit perzatoare la faza pe biuro. ideia ie sa bei cafeaua facuta de altcineva, da sub atenta ta indrumare de genu: aoleooo! ce-ai facut? ai lasat apa sa fearba shi tu nai pus cafeaua? gata! ai nenorocito. dan cana ai pus cafea? pai asha tziam zis eo? ridica ibricu mai sus ca uite pe masa ailalta nai stropit! shi cu zaharu ala ce faci? ce? cine teanvatzat pe tine ca sa pune zahar in cafea? da? zau? asha so bei tu! ia... uite catz arat eo. deci iei ibricu, pai ce faci? da! tu iei ibricu, eo numa itzi zic cum se face. pui apa, intrebi lumea cate cafele bea. cate? prea mult! tu pui numa de trei ca nu prea avem cafea. deci 7 (shapte) linguritze cu varf. da! in cana pui putzina daia macinata ca sa prinda gust. HO!!! vrei sa raman fara cafea? asha. destul. ie bine, in general destul de bine. ia vez, a inceput sa fearba? bine. mai laso umpic. ce? cum sa pui apa rece peste? cate cafele ai facut tu in viatza ta? zau? ma rog... poate la filtru pentru bolnavii de inima. Gata, gata... hai, lasa! o so torn singur ca mie num place so beau de pe birou sau de pe pantaloni. vezi ce simplu ie? gata am terminat. ce vroiai shi tu? pai no aveai paia cu zahar? ceeee???!!! ai aruncato? o sa maducetz in sapa de lemn! acu... asta ie! maine poate o satz vina mintea la cap.
clar?
clar?
-
deci poate ashesa o fi la voi, care o asupritzi pa saraca fata aia iresponsabila cu cafelele ca pe sclavi, care ea de necaz macsim umbla tot timpu cu nejte beri in bozunar, casashi innece amaru. deci la noi niminea nu bea cafea care ie bine, da' casa nu ne ieshim din mana mai facem din cand in cand shi o dam la elani, ca tot o aruncam, ca ne place sai vedem cum se suie iei pa peretz. deci io meam pus un pahar cu lapte, casa am cu ce loa lecitina. shi sa shtii ca aici la noooi, pe acest pamant, oameni buni au fooost, oameni buni mai suuunt (da' astai din alt thread) oamenii ie civilizatzi shi shia pus dozator automat, baji deshtiu iese cafeaua, mezanplasu mai sus pomenit e doar ashea, premiu de cadou pentru placere de savurare pentru crema spumii caimacului, nai intzeles nica.
- angus
- Junior Member
ba vaz ca matalutza nai priceput. deci shi eo am aparat de cafea, bashca doo dintralea, cum le zice? filtre! unu aici shi unu in biurou dalatur. unde mai pui ca langa otomatu de cafea de jos, ie shi un otomat care da demancare. da asta nu ma imedica pe mine ca sanvatz pe cineva care sa faca o cafea asha cum trebe. atata nea ramas. cafeaua.
deci in alta ordine de idei vad ca la altzi nu lea ramas nica deci nij timpu necesar da mai trece pacilea sa nempartasheasca din esperientza lucrativa care a muncito. adica la ce bun sa muncesht daca nu shtie niminea? vez? ie ca shi cu cafeaua.
deci in alta ordine de idei vad ca la altzi nu lea ramas nica deci nij timpu necesar da mai trece pacilea sa nempartasheasca din esperientza lucrativa care a muncito. adica la ce bun sa muncesht daca nu shtie niminea? vez? ie ca shi cu cafeaua.
-
ziua buna, oameni. (aiurea buna, vorba vine)
nici io n-am inteles nik. neatza, cre'ca incepi sa te coerezi. naspa.
va vaz fericiti, sanatosi, imbujorati, veseli. este? sau ochiul meu hobosit imi este inselat de asa aparenta inselatoare?
baicsule, canci bombe. da' am gasit un tanc si neste schije. schijele le-am lasat, tancul l-am pastrat si astfel mi-am inlocuit brelocu de la chei, care era tico. acum am tanc, sa moara aiu' de ciuda. sac.
baicsu cre'ca are ceva cu persoana mea, cre'ca ma jicneste ca ma tot pomeneste in posturile lui deosebit de jicnitoare. maine ii fac referat.
mentiune: bre neatza, matale ma vorbeai de mine cand io nu eram atenta? referat si tie!
mah, la cat de greu se misca netu meu, ca nici impins nu mai vrea, de-al dracului ce s-a facut, pana bag io nu post voi scrieti 10 pagini, de nu mai recunosc nici macar threadu...
nici io n-am inteles nik. neatza, cre'ca incepi sa te coerezi. naspa.
va vaz fericiti, sanatosi, imbujorati, veseli. este? sau ochiul meu hobosit imi este inselat de asa aparenta inselatoare?
baicsule, canci bombe. da' am gasit un tanc si neste schije. schijele le-am lasat, tancul l-am pastrat si astfel mi-am inlocuit brelocu de la chei, care era tico. acum am tanc, sa moara aiu' de ciuda. sac.
baicsu cre'ca are ceva cu persoana mea, cre'ca ma jicneste ca ma tot pomeneste in posturile lui deosebit de jicnitoare. maine ii fac referat.
mentiune: bre neatza, matale ma vorbeai de mine cand io nu eram atenta? referat si tie!
mah, la cat de greu se misca netu meu, ca nici impins nu mai vrea, de-al dracului ce s-a facut, pana bag io nu post voi scrieti 10 pagini, de nu mai recunosc nici macar threadu...
-
nocturna - Mesaje: 8725
neatza ca neatza, ca fu aproximativa, da' ziua nu prea senghesuie a fi buna. io am intzeles din prima ce vrea sa zica neatza, da' ma fac ca nu pricep, casal inervez. sac, ca io am shi otomat de mers la veceu, nu numai dala detz da de mancare shi beutura, plus cafele shi apa plata cat shi minerala. simtz ca te trece, bagi deshtiu (in boton, breh, nesimtzitzilor) shi gata, sa rezolvat onlain. nu mai trebe sa te deplasezi pana tomnai departe pe coloar la buda shi sa constatz ca nai cartie inginerica. team invins!
- angus
- Junior Member
bre truditori io crez ca ori cafeaua aia de va chinuiti voi s-o preparati de dimineata va face rau la cerebel ori neshte beri ingurgitate pana tarziu spre dimineata va afecteaza neuronu. ce cafele bre? ce-i aia? aia ie pt bastanii ce stau in berouri si plimba antete si beau gotci alaturea,aia nu-i pentru salahori ca mine care in afara de lichidu de racire de la strung ales bules alt lichid in timpu programului. ne mai da astia un kil de lapte la doo trei zile sa hranim elanii ca-i poluare mare in atelier in rest span,saibe si piulite de 12.
-
visatoare si tanara eram si io in primul an de facultate. dupa care a trecut 1, a mai trecut 1 si mi s-a luat...daca mai trece inca unu peste mine cre'ca ii zic freo doo de dulce!
vali, tu crezi ca parazitii sunt visatori?
vali, tu crezi ca parazitii sunt visatori?

-
Initial trimis de Nightwish
daca mai trece inca unu peste mine cre'ca ii zic freo doo de dulce!
la ce te referi la tramvaie sau ticouri?
-
aiule, noroc ca loash o scurta pauza deo tzigare in timp ce tresa stea strungu caruselu sa se rocoreasca sa nu ia foc prin incingerea infierbantarii de intens cel ecsploatezi muncindul nonstop shin 3 schimburi panash revine la temperatura normala prescrisa in cartea mashinii. vezica ie pompierii cu oichii pa tine shicu furtunele ecstintoarelor in pozitzie de asalt. pai doar ashea sa te mai vedem cot la cot la o cafea cu noi.
nocturno, daca nai intzeles ceam zis io, inseamna ca nai citit cu atentzia deschisa de lanceput, totul fiind foarte limpede cristal. daca nai intzeles cea zis nezta, nu te panica, ca nici nui nica dentzeles, dupe cum ma asigurat shi asiguratorul Asigurom.
nocturno, daca nai intzeles ceam zis io, inseamna ca nai citit cu atentzia deschisa de lanceput, totul fiind foarte limpede cristal. daca nai intzeles cea zis nezta, nu te panica, ca nici nui nica dentzeles, dupe cum ma asigurat shi asiguratorul Asigurom.
- angus
- Junior Member
acu eo ce sa mai zic? adeca num ierea dajuns ca ma urmareshte neshte ochi reci shi goi prin biurour pacilea ca sa ma vada doborat, acuma vad ca sare oaminii pacilea ca sa zica ca team invins. deci nui frumos sa dai in cineva care munceshte. shi adica ce natz intzeles?
shi de referat, nu multzam. nu mai am nevoie de inca unu. am destule.
shi de referat, nu multzam. nu mai am nevoie de inca unu. am destule.
-
nashico, la tine e mai mult decat inteles limpede ca apa cristalina de izvor borsec despre ce ai spus. si la neatza era limpede da' imi place cum ecsplica in termenii numa de el stiuti.
nashico, ecstemporal, acum??!??
nashico, ecstemporal, acum??!??
-