C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bai io bag sama ca e numa o portzie de suare in tuata Europa shi azi ie la mine
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
mneatza
azi shedintzi shi dupa doo cu tristetzuri ma separ temporar de rabla de conp in scopu de a fi deparazitata. abia ashtept sa ma satanizez diseara, shi uitase-m: BOOOOO !!!

azi shedintzi shi dupa doo cu tristetzuri ma separ temporar de rabla de conp in scopu de a fi deparazitata. abia ashtept sa ma satanizez diseara, shi uitase-m: BOOOOO !!!

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
aoleo, sa bagat la doctorat deja ?
tot ce este posibil si probabil, la cat de mult studiu baga, eo am auzit ca odata au ramas in arjentin si fara stoc!
shaki se bestializeaza da' mantreb daca iar se bestializeaza cu camashutza roz
eo va anuntz de pe acum ca la orl patru fara un sfert rup poarta.
gamiash ca nus shefi simi fac de cap cu senviciuri si am unplut tastele de unt si aluneca zici ca ie 23 august
edit: unte este aiuuu ca am o mana si nush so liciteez
3, 5, 8, 9 pica
trefla 2, 6, k
3, 4, 8, j, k, a cara si atata
plm ce catzi in a constantza cand am a mai mare nevoie de tinesemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
naiti pas my ass ca aveam si io si axa culoare speciala da a fost misfit total eram mong io pe culoarea lui iel pe a mea si am picat doo
diseara zatanizmeeee. tares curioasa cine o sa reziste pana la 1 cand o sa intre taine
diseara zatanizmeeee. tares curioasa cine o sa reziste pana la 1 cand o sa intre taine
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Shaki scrie:deh super, daca nu ieshti aici sa ma vezi ce satanista sunt cu tricou cu metalnights![]()
![]()
lauda-te gura ca satz dau friptura
daca nu renuntau aia de la richter la cantare pentru o pitzipoanca mai vedeai tu ciuciu tricou (sau rochitza depinde
)semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
daca ash fi suarec rau tzi-ash face o lista cu tuate tricourile metalice ale mausului, dar nu sunt...
- supermouse
- Junior Member
loool la concert nightwish cu tricou cu LOST de ce nu?
inportant nu este cate tricouri ci CE tricouri. la megadeth nu am vazut nici un tricou ca al meu na
si nu ma mai disturbatzi ca fac conecsiuni aici intre masturbatziile cu legume alu marchez ala si supraomul lui nice
inportant nu este cate tricouri ci CE tricouri. la megadeth nu am vazut nici un tricou ca al meu na
si nu ma mai disturbatzi ca fac conecsiuni aici intre masturbatziile cu legume alu marchez ala si supraomul lui nice

- gaga
danone, nu ma face sa-tz dau poze ca planji
la ora asta am pe mine un priest painkiller original din 91 cu autografu' lu kk downing de asta primavara
la ora asta am pe mine un priest painkiller original din 91 cu autografu' lu kk downing de asta primavara

- supermouse
- Junior Member
auci, maseaua.
..........
zice memetu pe meil:
Un functionar de stat din Austria a primit 15 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca nu a facut altceva decat sa leneveasca la locul de munca. Potrivit Ananova, Walter Hendelsgruber, de 43 de ani, si-a dat in judecata angajatorii pentru faptul ca l-ar fi concediat pe nedrept. Acesta a avut insa marea surpriza sa constate ca pe parcursul procesului judecatorul s-a intors impotriva sa, stabilind ca lenevia lui a trecut dincolo de limitele normalului, cat si de cele ale... legii. in acest sens, judecatorul a trimis cazul unui procuror public, iar inculpatul a primit un an si trei luni de inchisoare cu suspendare pentru frauda si abuz in serviciu, intrucat pe o perioada de trei ani a primit salariu fara a depune nici cel mai mic efort.
daca ie p'asha, ie grav.
..........
zice memetu pe meil:
Un functionar de stat din Austria a primit 15 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca nu a facut altceva decat sa leneveasca la locul de munca. Potrivit Ananova, Walter Hendelsgruber, de 43 de ani, si-a dat in judecata angajatorii pentru faptul ca l-ar fi concediat pe nedrept. Acesta a avut insa marea surpriza sa constate ca pe parcursul procesului judecatorul s-a intors impotriva sa, stabilind ca lenevia lui a trecut dincolo de limitele normalului, cat si de cele ale... legii. in acest sens, judecatorul a trimis cazul unui procuror public, iar inculpatul a primit un an si trei luni de inchisoare cu suspendare pentru frauda si abuz in serviciu, intrucat pe o perioada de trei ani a primit salariu fara a depune nici cel mai mic efort.
daca ie p'asha, ie grav.
-

nocturna - Mesaje: 8725
~p~p se simte frunu cu musca pe caciula?
io de luni o sa munc ceva ceva, azi insa ... ma pregatesc de concert sa nu uit sa iau autografe pe sidiu de la baietzii din LOST, ca sa ma laud peste 4 ani nu de alta
bre stiatz ca sus aici bate vantu da la parter nu?
- gaga
hihihihihihihihihihihihihihi!hahahahahahahahahahahahihihohohihiaheohuihahuha!~p
am devenit shef~p sau ma rog: in devenire!o sa am doo ucenice maneliste!Dracii le ia!Le bag numa boraciuni,asha numa ca sa ma razbun pe toata rasa de manelishti!Abea ashtebt!Sereacele!Is ashea de firaveeeeeeeeeeeeeeeeee!...shi cazute din ceeeeeer!Una patiseritza, alta in vacantza.
Proxenet ma fac~p
am devenit shef~p sau ma rog: in devenire!o sa am doo ucenice maneliste!Dracii le ia!Le bag numa boraciuni,asha numa ca sa ma razbun pe toata rasa de manelishti!Abea ashtebt!Sereacele!Is ashea de firaveeeeeeeeeeeeeeeeee!...shi cazute din ceeeeeer!Una patiseritza, alta in vacantza.
Proxenet ma fac~p
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
butu, e uite aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=388583#post388583
iaodi sms:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=388583#post388583
iaodi sms:
neco la orl 09:09:46 01-07-2005 scrie:sunt iar la macaronaria si ploo tare si mult, cu boom si grindina cit outele de paianjen (pe care l-am taiat la faza cu fenomenele picate din cer). da io vreau inapoi la vuooooooi!(
pup daba&co
- gaga
ma cam frustreaza noua productzie de michimaushi... unde ie ala micu de plangea in hohote ? asta nou lacrimejte precum un caine batut. nu pream convine.
+ durerea de masea duare al dracului de rau.
+ durerea de masea duare al dracului de rau.
-

nocturna - Mesaje: 8725
butu, mai incearca, merge fc foarte foarte greu. daca nu si nu uite-te la rock pe pagina a doua la subiectul "L.O.S.T. download si mp3". daca nu, nu.
nici mie nu-mi plac micumaushii noi ca pailaltz ii stiam pe dinafara aici nu stiu decat unu doi de borc + ca nu mai poti sa dai mesaje dragalashe cu fetzele alea roshii care caca inimiuare e de porc, astia de acuma sunt numa de nervi si de draci. singuru mijto ie ala caresi da una peste frunte.
iaodi: amr mai putin de o ora. fetitza cu rochitza lost saraca a ramas si fara net si cu ore in +
nici mie nu-mi plac micumaushii noi ca pailaltz ii stiam pe dinafara aici nu stiu decat unu doi de borc + ca nu mai poti sa dai mesaje dragalashe cu fetzele alea roshii care caca inimiuare e de porc, astia de acuma sunt numa de nervi si de draci. singuru mijto ie ala caresi da una peste frunte.
iaodi: amr mai putin de o ora. fetitza cu rochitza lost saraca a ramas si fara net si cu ore in +

- gaga
cecule- noi n-am avut nici o problema cu radioul- atata ca trebe sa ashteptzi nitzel pana se conecteaza
- supermouse
- Junior Member