C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bine breh, nu mai plange, ca mai invins shi tu, nah, shi sa resetat prin egalitate fratzeasca.
ce ecsteporal visezi, nocturno, ca numi aduc aminte de una ca asta. shi in orce caz nu acu, ca avem nejte trebi, da poate mai incolo. deci doza de lecitina fu prost programata shi nemasurata corect.
ce ecsteporal visezi, nocturno, ca numi aduc aminte de una ca asta. shi in orce caz nu acu, ca avem nejte trebi, da poate mai incolo. deci doza de lecitina fu prost programata shi nemasurata corect.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
dam lucrare? dam lucrare? sa shtitz ca pe mine ma loat mama asear la teatru shi nam putut sanvatz shia zis mama ca dacam datz lcrare sa va zic ca ma loat la film shi nam putut sanvatz ca sa num datz lucrare. asha sa shtitz. putetz so shi sunatz da a zis ca sa no sune nimeni azi ca doarme ca santors tarziu asear de la servici.
peseu: extemporal. ex temporal. deci in afara timpului. deci nu se poate asha ceva.
peseu: extemporal. ex temporal. deci in afara timpului. deci nu se poate asha ceva.
-
neatza - Mesaje: 5820
nashico afirmatiile matale la adresa clasei muncitoare ie pe cat de tendentioase pe atat de retrograde ca noua la ultima sedinta de partid ne zise toasu secretar ca cafeau ieste un accesoriu daunator specific claselor esploatatoare si retrograde care cu indiferenta si ignoranta persifleaza clasa muncitoare si asuprita picior peste picior si bea cafea si fumeaza cu prelungitoare care ieste daca nu ieste cu trabuce si io nu pot sa ma asociez cu neshte burghezi esploatatori care bea cafea de cu dimineata care este ca lupta de clasa nu ar mai fi motivata daca ie sa fie si atuncea io doar lichidu de racire daca este ....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
cu teatru fushi adanc breh, lovishi la supt centura, da sa shtii ca fushi introdus intro eroare de gresheala, ca locu ala unde fushi tu aseara la nejte beri se intituleaza crashma shi nu teatru, iele fiind inca inchise cu lacat pa poarta cat malu ca sunt cu oichii pa dansele shi navetz grije ca vetz fii primii care vetz afla cand se deschide.
- angus
- Junior Member
pai daca matale ma intrebi ce-am inteles io din lectiile expuse aicisa. io credeam ca ne ordonezi sa inchidem frumusel cartile si dictandoeleleleeeelee (cam asa ceva) si ca vine si ecstemporalu. ca io asa am invatat. da' io vroiam ca sa zic ca io am lipsit ieri la lectii si colegu de banca a fost bonlav si nici el n-a putut ca sa fie prezent. si daca dati ecstepmporal io ce ma fac? io vreau sa stau langa neatza, ca-l vaz mai rasarit si el sigur ca a invatat, sigur. bre, nu ma lasa prada daznadejdii..ii.
-
nocturna - Mesaje: 8725
ooof, vieatza mea, ca iara vorbitzi totzi odata de tresa strige omu la voi care nu mai se shtie om cu persoana care avea dreptate nocturna ca nu mai sentzelege nica, deci aiule io nus de vina de ce macuzi tu acolosha pa nedrept cami vine sa plang de nedreptate, care io doar tzeam zis clar shi deschis ca la noi in biuro nu mai bea niminea cafea fara vitamine care am trecut pa produse naturiste shi ca am facut una doar ashea, de proba casami aduc aminte cum se face, dando apoi pe urma la elani casai tzie treji shi nicidecum la oameni. plus ca despre tzigari nici nu mai va spun de cand mam lasat, da mie frica sa ma laud sa nu sentoarca.
- angus
- Junior Member
stimata duamna profsoar. sa shtitz ca baiatu meu carel shtitz cal chiama neatza am fost aseara cu mama lui adica eo la tiatru shi na putut sanvetze pentru estemporalu de az care nu shtia cal datz shi sa mai shtitz ca fost cu mine shi colega mea naituish la teatru shi sa nui datz nici iei lucrare ca am fost la teatru shinu cum zice invidioshii ca am fost la carciuma. care nui adevarat.
-
bre nea matinale alea cu cultura de cafea si fara cofeina conform cu statutu de mebru de partid ii zice nechezol si este folosit pentru emanciparea clasei muncitoare in eliminarea oricaror reminiscente mic burgheze care inca mai salasluiesc in constiinta multor elemente ale societatii noastre.
io nu dau estemporal ca io is la seral intr-a saptea si la noi nu ie cu de-astea. noi muncim nu gandim !
io nu dau estemporal ca io is la seral intr-a saptea si la noi nu ie cu de-astea. noi muncim nu gandim !
-
deci sa credetz voi ca profesorii ie projti shi nu se prinde cand ielevii ishi sicrie singuri cu mana lor scutirile medicale shi palea dela teatru, ca cica daca se culturalizeaza scapa neecstemporalizatz da sensheala. pai se mai da shi de gol in fapt, ca nocturna fiind colega lui shi nu a mamei dansului care deci vam prins vrajitoarelor. ia, trecetz voi doi in banca intaia la geam shi scrietz: autodictare. cum a fost aseara la teatru - conpunere libera. mai avetz douaj de minute pana la pausa. daca nu sicrietz cel putzin doo pagini va las repetentz. shi o sa ajungetz la strung in loc sa statz la un biuro shi sa betz cafele facute de altzii, care daca nai carte nai parte.
- angus
- Junior Member
La teatru.
compunere de neatza.
Fiind vara cand paserile ciripeshte pe cer ier a fost intai sectembre adeca prima zi de toamna deci paserile na mai ciripit pe cer fiind seara sa dus sa se culce fiind, cum zice un mare poet momental mort, somnoroase. Trecand peste acest aspect dar shi peste pragul de la intrare, am intrat in sala. Fiind vremea frumoasa, reprezentatzia se mutase afara. Pe perioada verii. Inculsiv o bucata de toamna.
Noi am intrat shi neam rugat de domnu plasator sa ne conduca la locurile noastre. Plasatorul ne cunoshtea, noi fiind nishte clientz fideli ai respectivului stabiliment cultural. Spre marea noastra bucurie am gasit locuri, erau undeva in apropierea imediata a scenei. Nu cred ca erau ma mult de doo randuri pana la scena. Plasatorul, un domn, a trimis imediat o fata mai tanara sa ne aduca programul serii. Spre marea noastra bucurie, am opservat ca vom prinde aceeashi reprezentatzie de mare suces. Trupa numeroasa shia facut aparitzia. Drama! Lipsea un actor foarte bun cu nume rusesc. A cazut din nou cortina shi am ashteptat. Fata de mai dinainte a venit intr-un suflet shi nea zis ca sa rezolvat. Actul de cultura poate incepe nestingherit. Actorii se perinda unul dupe altul pe scena intrun ritm dea dreptu ametzitor.
O scurta pauza. Drept inainte shia doa pe dreapta. Un amic. Aceeashi reprezentatzie. Deci suntem mai multz. Ma bucur.
Sa termina pauza. Urmeaza actul al patrulea. Am intrebat cate acte mai sunt. Ni sa comunicat ca mai sunt suficiente. Aplaose.
La sfarshit nea dat biletele, am platit shi neam indreptat spre casa.
A fost foarte frumos la teatru.
compunere de neatza.
Fiind vara cand paserile ciripeshte pe cer ier a fost intai sectembre adeca prima zi de toamna deci paserile na mai ciripit pe cer fiind seara sa dus sa se culce fiind, cum zice un mare poet momental mort, somnoroase. Trecand peste acest aspect dar shi peste pragul de la intrare, am intrat in sala. Fiind vremea frumoasa, reprezentatzia se mutase afara. Pe perioada verii. Inculsiv o bucata de toamna.
Noi am intrat shi neam rugat de domnu plasator sa ne conduca la locurile noastre. Plasatorul ne cunoshtea, noi fiind nishte clientz fideli ai respectivului stabiliment cultural. Spre marea noastra bucurie am gasit locuri, erau undeva in apropierea imediata a scenei. Nu cred ca erau ma mult de doo randuri pana la scena. Plasatorul, un domn, a trimis imediat o fata mai tanara sa ne aduca programul serii. Spre marea noastra bucurie, am opservat ca vom prinde aceeashi reprezentatzie de mare suces. Trupa numeroasa shia facut aparitzia. Drama! Lipsea un actor foarte bun cu nume rusesc. A cazut din nou cortina shi am ashteptat. Fata de mai dinainte a venit intr-un suflet shi nea zis ca sa rezolvat. Actul de cultura poate incepe nestingherit. Actorii se perinda unul dupe altul pe scena intrun ritm dea dreptu ametzitor.
O scurta pauza. Drept inainte shia doa pe dreapta. Un amic. Aceeashi reprezentatzie. Deci suntem mai multz. Ma bucur.
Sa termina pauza. Urmeaza actul al patrulea. Am intrebat cate acte mai sunt. Ni sa comunicat ca mai sunt suficiente. Aplaose.
La sfarshit nea dat biletele, am platit shi neam indreptat spre casa.
A fost foarte frumos la teatru.
-
si io fusei la teatru aseara da nu la drama ci la o comedie neagra...spumanta . bre matinale poate fuseram la acelasi teatru si noi nu stim? in piesa ta eroina moare in final sau doar lesina?
-
-
pai si la mine murira o gramada pe parcursul piesei dar cand aparura pe scena erau relativ vii si foarte negrii...
-
bre, lasati compunerile si compozitile, care io tocma ce am descoperit si desconspirat o problema care bate toate problemele mele si p'ale voastre la un loc si acumulate. care daca voi cititi forumu de stiinte probabil v-ati impiedicat de problemu grav care este, care io nu-l citesc, da' citesc forumu de kterinci si acolo am gasit problema! problema cu ledu: cica avem un led, de unde il avem nu conteaza, el palpaie si clipoceste si la un moment dat se opreste din palpait si clipocit, daca ne uitam la el nu mai palpaie nici nu mai clipoceste, daca nu ne uitam la el clipooceste si palpaie mai repede decat clipoceste si palpaie cand nu ne uitam la el iar daca ne uitam fix si ne gandim la alte probleme care totusi nu-s mai grave decat asta, minune, ledul palpaie si clipoceste infinit mai repede. bre, cata coerenta in exprimare. cre'ca neatza e deja invidios.
intrebarea era: de cate ori clipoceste ledu si de cate ori palpie el in doo secunde?
intrebarea era: de cate ori clipoceste ledu si de cate ori palpie el in doo secunde?
-
neatzo, team trecut direct clasa ashea ca nu mai ai grije cu restantzele alelalte, shi team scris shi pa lista de premiantzi ashea ca dami iute masura pentru coronitza, ca am pus o vorba buna la decan shi admiterea la seralu zilnic deacuma ie o formalitate shi chiar o floare la uerche. ai voe sa te uitz in catalog spre confirmarea dovezii. ce ma bucur sa am ashea ielevi shi sunt sigura ca la olimpiada de primavara de luna viitoare ai sa eshi chiar cel dintaiul.
io acuma ma duc putzin in recreatzie, da nu stau mult shi mantorc, voi sa va terminatz compunerile ca uite neatza cea fost shi cea ajuns, uitatziva bine la iel ca deaia lam scos in fatza clasei de eczemplu.
io acuma ma duc putzin in recreatzie, da nu stau mult shi mantorc, voi sa va terminatz compunerile ca uite neatza cea fost shi cea ajuns, uitatziva bine la iel ca deaia lam scos in fatza clasei de eczemplu.
- angus
- Junior Member
pacat ca veni modul vigilentu si sterse acel post de o mare valoare stiintifica noroc cu fane care cu mirosu-i fin in descoperirea marilor talente reusi sa scoata in evidenta acel minunat post si sa-l aseze la loc de cinste la locu-i cuvenit. astfel de capodopere nu trebe sa se piarda. bravo fane.
-
da' io zic ca fane o sa-l lamureasca pe om cum sta treaba cu ledu. io l-as invitat chiar sa ne lamureasca si pe noi ca io si asa am o gramad' de probleme pe cap si nu vreau sa raman nelamurita si nelinistita cu ledu ala.
-
reamintesc onor respectabililor useri ca pe acest thread posteaza exclusiv cei incadrati in munca care dovedesc cu acte in regula tipul de incadrare ,funtzia, vechime, etc precum si cei 4 administratori
multumiri pt sprijin si colaborare.
multumiri pt sprijin si colaborare.
-
a ecspirat pentru ca-i netu matrashit.
vali, raspunsul oricum era nu. da'-mi trebe sa stiu? aiurea? cum aiurea mah?
aiule, bata-te sa te bata, bre ce m-a distrat postu cu maimutza.
vali, raspunsul oricum era nu. da'-mi trebe sa stiu? aiurea? cum aiurea mah?
aiule, bata-te sa te bata, bre ce m-a distrat postu cu maimutza.

-
hopaaa! pai ce vad? donshoara prezidenta se plangea ca are o grama de munca shi, cand colo, ce sa vez? sta pe net. Bravo! deci ai reushit sai fentezi. felicitar!
-
2994
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©
da' cu minele cum stai, Nightwish?
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
da' cu minele cum stai, Nightwish?
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117