C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde neatza » Mie Sep 03, 2003 9:16 am

pai ultima oara mam tzinut un an jumate. da az nu prea am nici hef, nici timp sa nu fumez un an jumate.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde SOD » Mie Sep 03, 2003 9:53 am

buna dimineatza si bine v-am gasit!faceti bine?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Sep 03, 2003 10:12 am

bah pishator postu lu nicholas pe sex cu ghidu lu nicholas....merita savurat
eyewitness

Mesajde angus » Mie Sep 03, 2003 10:30 am

pai io daca ma mai tzin inca un an shi patru luni, te shi intrec.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Sep 03, 2003 10:33 am

gata! am fumat. shi cu asta amcam bifat tot cem propusesem sa fac pe zioa de az. oare ar fi timpul sa ma intorc la campionatul de soliter? sau sa bag un film? cem recomandatz?

neatza

Mesajde angus » Mie Sep 03, 2003 10:41 am

mainsuipar! mainsuipar! facem campionat shi te loam la lotu natzional.
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Sep 03, 2003 10:59 am

mainsuiparu ie cumva treaba asta?
Fişiere ataşate
mainsuipar.jpg
mainsuipar.jpg (157.3 KiB) Vizualizat de 2497 ori

neatza

Mesajde stefan » Mie Sep 03, 2003 11:02 am

lol neatza, poza aia vroiam s-o uploadez si eu... gand la gand cu bucurie.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

3016

Mesajde baixinho© » Mie Sep 03, 2003 11:32 am

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

deci la mainsuipar sunt bazat si am tuperu sa ma bag in finala pe tara.
aiule, da daca folosesc Scrinu Negru in loc de nelson de mille e bine?

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Mie Sep 03, 2003 12:08 pm

deci tu catz tzanzar ai dintrodata simultan pa tavan de vrei sa dai cu scrinun transhii? aiu zise ashea, finutz shi delicat, cu artileria ushuara, da tu vad ca treci direct la tancuri shi la blindate. numa ca tresa fugi repede sa nutz vie inapoi reculu ca bumerangu care scrinu fiind mai greu shi putzin negru are geul mai mare shi nu ie bine casa te prinza didisupt fiind najpa, aiurea shi cam nasol (c.b., nah, ca o mai folosii de freo doo ori fara sa bag c.b.ul). io paimei dacasa ii nimicesc cu arma chimica, care imi place ashea de mult cum miroase ca ie nu ie tzantzar, io bag mireasmelen priza.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Sep 03, 2003 12:09 pm

baicsule acu nu stiu ce greutate are scrinu ala al tau ...daca poti sa-l ridici si sa-l azvarli spre tzantzar e ok numa ca trebe casca de protectie la aterizare
eyewitness

3019

Mesajde baixinho© » Mie Sep 03, 2003 12:11 pm

o sa cumpar o casca de protectie pentru Scrin, iar daca nu gasesc, o sa folosesc in loc de Scrin DEX-ul (editia 1989).

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Mie Sep 03, 2003 12:27 pm

iar din ou imi ramase postu pa pagina alalalta jos, care nul mai citejte niminea, deci io propun sa nu mai fie pe pagini, sa fie sul (ca la cartia igienica de eczemplu).

baicse, da io zic ca mai bine cu decsul, ca la ditamai scrinu tutz dai seama cata fortza aruncatoare se necesita, casa ajunga scrinu, negru fiind, shi pa la tzantzar, inainte satz cadan cap?
daca potz sancerci cu scrinu de la peceu. sau in unele cazur chiar cu scrin seivaru, depinde.
angus
Junior Member

3020

Mesajde baixinho© » Mie Sep 03, 2003 12:53 pm

pai ca sa dau cu scrin seiví£ru dupa micile zburatoare la care se referea aiu, tre casí£ dau si cu calculatoru si cu unitatea de disc si cu imprimanta si cu tastatura! nu e cam mult? + ca-n acest caz tre sa am mai multe maini de doo, cate am de cand m-a nascut mama.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde angus » Mie Sep 03, 2003 1:17 pm

mda, aicea cam ai dreptate. ce ne faceeem!!!
stai ca simt o idee: pai cum ai demufat schenaru (ca nu figureaza pa inventaru de mai sus) potz casa incerci sa le demufezi shi palelalte. mai greu o satz fie sa demufezi scrinseivaru din peceu, da sunt precisa ca dacatz pui mintea cu iel il convingi. deci fara sal jicnejti.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Sep 03, 2003 1:22 pm

baicsule, mai e varianta pianului cu coada care-ti zace in sufragerie si la care ultima oara ai cantat cand aveai 6 anisori asa ca daca nu-l mai folosesti la sonate reprofileaza-l pe tzantzari.
eyewitness

3024

Mesajde baixinho© » Mie Sep 03, 2003 1:24 pm

lasa, ma, ca daca e, folosesc agheu din dotare. tre sa-l nimenresc si pe domnu tzantzar intr-un final. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza).

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Sep 03, 2003 1:28 pm

baicsule deja cu agheu nu mai ie inventie ca asta o foloseam in armata in dormitoare deci nu se pune. asa ziceam io din prima ca se poate strange mobila din camera ,se pune in mijloc, se toarna o canistra de benzina si se da foc. asa dispareau tzantzarii in tot blocu...
eyewitness

Mesajde angus » Mie Sep 03, 2003 1:39 pm

da' cu frumosu ai incercat?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Sep 03, 2003 1:48 pm

am incercat in cateva randuri , da il sunam noaptea pe mobil si nea frumosu s-a cam sictirit de fiecare data iar de venit nici vorba...io zic ca tot cartea e de baza...
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Sep 03, 2003 2:03 pm

bai gigi,nu te dor degetele sa tastezi porcariile alea la fiecare mesaj?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde angus » Mie Sep 03, 2003 2:26 pm

baicse, vezica in ultimutzi post daicia ai uitat sa multzumejti pentru atentzie. pai ce facem, ne jucam?! shi la insistentzele SODului, io zic sa bagi in pictorial shi parerea mea. shi ceo mai fi fost. numa sa te tzina deshtele sa mai bagi shi ceva printre mottouri shi copiraituri shi cerculetze. ce daca tzia loat ajtia creionu chimic. nau cum sa te stopeze. nestavilitule!
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Sep 03, 2003 2:31 pm

mam zmuls shi eo din greu de munca (mia dat sam ajunga, ba chai sam prisoseasca) shi mam gandit eosa va ajut cu sfatu meu la nevoie. se cunoashte ca tzantzaru ie nebunit dupe sanj. prima oara ma ciuruit. nu credeam ca doareasha. a doa oara la fel. mai sa fie! im zic. ce sa fac? mantreb? ia, un suc de portocale. nush cum dracu santamplat canloc de suc, am chefuit alte alea. care este. deci in seara respectiva a venit tzantzarii cu pohta de sanj. ghinion! fiind mai greu decat alcolu, sanjele ierea mai jos, iar alcolu mai la suprafatz. sa facut tzantzarii praf. a doa noapte, nush dece, da nam mai chefuit. ma trezit shefu la tzantzar din somn shi mantrebat " ce facem bre?" nu pui shi matale nimic in sanj? pai se poate? adeca ne chemam pretenii shi tu neashteptyz cu vena goala? pai nui frumos!". asha ca mam gandit, mam rasucit shi mia venit ideia: am scos o tavitza, am turnat nsht gotca, leam pisat neshte alune shi gata! asha ca dacuma iei nici nu maiintran dormitor. se duce direct in bucatarie shish vede linishtitz de treaba.

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Sep 03, 2003 2:48 pm

bre scapai de calvar daca-i dadeai tzantzarului sef de escadrila 100 mii sa-si ia singuri ce vor ca poate nu la toti le place gotcile...
eyewitness

Mesajde angus » Mie Sep 03, 2003 5:06 pm

la ora asta deja vatz carat totz pa shestache, tiptil tiptil fara sa va simtza niminea? sau statz cu lumina stinsa (casa nu vie tzantzaru)?

nocturno, ca sa nu mai ingrosh oftopicu intrun loc drag mie, itz zic aici, in vazu lumii: fane nare caiet! niciumpic deloc! ar vrea iel! numa io am!

acu plec shi io, ca piesele astea de teatru cu multe acte te cam fac sa simtz oboseala.
angus
Junior Member

3025

Mesajde baixinho© » Mie Sep 03, 2003 7:26 pm

Initial trimis de SOD
bai gigi,nu te dor degetele sa tastezi porcariile alea la fiecare mesaj?

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

uite ca nu ma doare dejtele. ai, ma, ca nu ie greu. scriu o data, selectez, dau dupa aia "citirili ics" si dupa aia, in ainte sa postez, dau de fiecare data "citirili ve". deci, pana la urma (de fapt, la inceput), scriu numa o data. dej nu ma duare dejtele. si nici nu ie tampenii, ma, asa sa stii.

ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Joi Sep 04, 2003 7:32 am

er, cant am ajuns la biuro, mantreaba cineva, asha... intr-o doara, ce mai faci? zic: bine. nu trece zece min. ca apare alcineva care matreaba acelash lucru. normal, raspund lafel. aaaaa! faci bine? ia daici! .... shi mia dat! care va sa zica miam batut recordu personal de stat la biuro adeca pan la zece shi ceva. nashpa! rau! atat de rau, incat dupaia mam repezit la biurou doi, locu de munca patru. pan la doishpe jum, abia, abia am rezulvat doo dosare de galbena de odobeshti. uitasem cat de dulce ie. adevaru ie ca eo nu ma omor dupe vinurile dulci, da er nu halisem nica, dacat neshte trei ber, shauzisem eo ca zaharu ie aliment, asha cam mers pe dulce de data asta. deci dupe cum se poate vedea la ora pe careo arata ciasu (cine are cias) eo am ajuns din nou la biuro. urat din partea mea! aaa... shi ca era sa uit! bon dimine!

neatza

Mesajde eyewitness » Joi Sep 04, 2003 7:52 am

guten morgan cheridos trabaheros

azi estamos poliglotes ca amestecai ieri coronele con heinikenele ,ciucurile avec efesele end techilele cu ualkerii...vajaie damigeana de-mi crapa rotativa de la carusel... voi como estais?
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Sep 04, 2003 8:41 am

´neatza muncitorilor. Doar ce am venit de la pauza de cafea, unde m-am delectat cu una neagra, fara zahar, sa ma trezeasca bine. La o masa de mine era una imbracata in niste pantaloni mulati pe fund, care cind a intrat in cantina, nu am putut sa nu-i observ stringul de pe ea. Plus ca citind ziarul de dimneata (Telegraful?), se apleca, de mai avea putin si ai iesheau tzitzele afara!

Daca prin bunatatea lui Dumnezeu, umbli si tu pe aici, eu sint ala blondu in blugi, care statea la masa din fata ta! :D

Eye-ule, ati facut-o larga ieri? Ai ameteli? Vad ca si neatza sa destrabalat aseara...
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Sep 04, 2003 8:43 am

asha destrabalare la dushmanii mei!

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare