C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
alex bine venisi si matale in randu truditorilor.
nu bre , cu forumistii fu doar o uvertura cu neshte beri la piesa de rezistenta ce avea sa urmeze. doar o incalzire a orchestrei...acasa fu simfonia adevarata cu un final maiestos la crapatu zorilor...
neatza fu la alt teatru unde evolua o trupa de tineri actori din odobesti de mare angajament...
nu bre , cu forumistii fu doar o uvertura cu neshte beri la piesa de rezistenta ce avea sa urmeze. doar o incalzire a orchestrei...acasa fu simfonia adevarata cu un final maiestos la crapatu zorilor...
neatza fu la alt teatru unde evolua o trupa de tineri actori din odobesti de mare angajament...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
shi de vitza nobula ash putea adaoga eo. bleah! ie ultima oar cand mai achizitzionez asha ceva in scopul consumului propriu. dacun colo o sal iau numa ca sal dau la dushmani in caz de primejdie. am bagat doojdekile de pasta de dintz in gura pe periutza aferenta shi tot mai simt urme de elemente chimice naturale de pe ultima coloana a lu mendeleev (omu, nu bulivaru).
sha cu, daca stau bine sa ma gandesc, nici nu era galbena de odo, era tamaioasa romaneasca (care din cunoshtintzele mele shtui ca trebe sa fie demidulce, nu dulce).
sha cu, daca stau bine sa ma gandesc, nici nu era galbena de odo, era tamaioasa romaneasca (care din cunoshtintzele mele shtui ca trebe sa fie demidulce, nu dulce).
-
neatza - Mesaje: 5820
mda. deci vad ca clasa muncitoare ie copleshita. de munca multa shin surplus, deabia mai prididind, ca deja ne face rau la sanatate, neuronu fiind surmenat rau shi aproape de colaps. io insumi am stresu stresat shi nervii nervoshi, de dimineatz pana acu certai pa toata lumea care fu paici, care nu fu fu contactat telefonic prin toate metodele simultan, emailitic, molecular shi chiar prin fax, incercuindui. mai am catziva pa lista care nu raspunde. oamenii ajtia nu muncejte in timpu programului de lucru, ca nu raspunde la nici un fel de provocare. creca sa dus la nejte beri. da io o sa mai incerc. pana-mi trece.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
buna dimineatza, dragi truditori!
neatza, multzam mah de urarea facuta mie si lu afex, si io sper sa ne tina inca mult timp de acum inainte si sa facem din threadu cu iel o capodoper intru posteritate, buna de pus pe perete in locul la carpetutza cu furaciunea din serai, ca sa aiba nepotii si stranepotii nostri la ce se hlizii cand or creste ei mari si voinci si or auzi de IEL.
in rest, ne coplesim au ba?
neatza, multzam mah de urarea facuta mie si lu afex, si io sper sa ne tina inca mult timp de acum inainte si sa facem din threadu cu iel o capodoper intru posteritate, buna de pus pe perete in locul la carpetutza cu furaciunea din serai, ca sa aiba nepotii si stranepotii nostri la ce se hlizii cand or creste ei mari si voinci si or auzi de IEL.
in rest, ne coplesim au ba?
-
nocturna - Mesaje: 8725
bah matinale pai o fi corect ? ies pe balconu beroului si arunc cu geana in stanga si ce-mi vaz oichii. lume multa cu multiple neshte beri in mana ,muzica si veselie tipica pentru festivalu berii si io stau ca moshu in berou ,coplesit de una si alta...
-
3035
Initial trimis de eyewitness
io stau ca moshu in berou
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
ca cine?????????
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
si io stau in berou
aha! demascare pe fatza! unte a disparut uzina? shpanu, tzevile, strungii? ha? acu o sa spui ca iereai numala shefu care asha shi pe dincolo. nu este adevarat! shi dumneavoastra suntetz dintraia esploatatorii! vam mirosit eo shanelu din spatele slovelor despre mucigai!
-
3037
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
io creca aiu s-a referit la faptu ca sta in biuro (© neatza) printre spanuri, bomfaere, suruburi, piulite, ca sa nu-l vada colegii lui cum munceste de frumos si cum face iel cele mai frumoase piese pentru iesport.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
io creca aiu s-a referit la faptu ca sta in biuro (© neatza) printre spanuri, bomfaere, suruburi, piulite, ca sa nu-l vada colegii lui cum munceste de frumos si cum face iel cele mai frumoase piese pentru iesport.
ANTI
-
nu bre matinale vezi threadu mai inspre origini , joia e zi de curatenie generala la noi ca cele 63 de femei de serviciu fura lasate la vatra si compensate ,se da cu joisticku pe covoare , se sterg prafurile , se aeriseste berourile, se spala grupurile sanitare si alte alea si de treaba asta ne ocupam noi cei de scularie si aia de la matriterie...
pai baicse vezi si matale sinonimele lu moshu din dex...
edit mai leitar: baicse ,io fac piese doar mult apreciate la esport nu si esportate fizic. singuru esport efectiv fu acu 8 ani de incasaram de la unguri vreo 2700 para si de bucurie conducerea a tinut mortis sa faca in sala de festivitati o masa cu toti angajatii s-a mancat si s-a baut pana dimineata cheltuindu-se din bujetu fabricii 8600 de para. s-au dat si diplome si cadouri ce mai fu sarbatoare mare. de atunci si pana azi nu am mai sarbatorit nica.
pai baicse vezi si matale sinonimele lu moshu din dex...
edit mai leitar: baicse ,io fac piese doar mult apreciate la esport nu si esportate fizic. singuru esport efectiv fu acu 8 ani de incasaram de la unguri vreo 2700 para si de bucurie conducerea a tinut mortis sa faca in sala de festivitati o masa cu toti angajatii s-a mancat si s-a baut pana dimineata cheltuindu-se din bujetu fabricii 8600 de para. s-au dat si diplome si cadouri ce mai fu sarbatoare mare. de atunci si pana azi nu am mai sarbatorit nica.
-
2038
deci m-am inselat.
aiule, da DEX-ul ala cu editia din 1989 ie bun? ca dadui o fuga pana acolo si scrie la sinonime ca cica ca "persoana care manaca shaorme cu viteza luminii".
deci m-am inselat.
aiule, da DEX-ul ala cu editia din 1989 ie bun? ca dadui o fuga pana acolo si scrie la sinonime ca cica ca "persoana care manaca shaorme cu viteza luminii".
ANTI
-
bre baicse ie mai scurte : e animalu ala de trage la jug de-l picta si grigorescu da uitai cum ii zice, mai e un sinonim ,naiv , ala care e ca la jocu ala de carti ,popa naivu...mai ie ala de-l scrise rusu ala epileptic si multe altele. ce dadusi matale ie din istoria literaturii romane cu sensurile filosofice nu ie din dex
fu unu tare pe barfe : brus uilis fu sotu lu demi muur. bre matinale mureai si nu stiai ...
fu unu tare pe barfe : brus uilis fu sotu lu demi muur. bre matinale mureai si nu stiai ...
-
-
3039
tajtapta blondili alea pe care le cheama pe toate la fel: "Berea"? sau ie brune?
tajtapta blondili alea pe care le cheama pe toate la fel: "Berea"? sau ie brune?
ANTI
-
blondele alea ie acu nishte spalacite din comuna tamaioasa , neshte unele care umbla cu dulcegarii si nu inteleg cum dracu se inhaita matinalu cu astfel de specimene .care este (c.n)
-
de cand tot caut postu aiului de cand fu iel uns mod, unde sincer shi cu mana pe inima se unfla in pene mandrinduse fara a se lauda ca primi pa inventar ca shi recompensa pentru merite deosebite un ditamai birou complet utilat shi echipat cu de toate de la cosh de gunoi pana la femeie de servici oarecum poliglota, de ne spunea shi despre cartia inginerica shi tapetu din bae, plus tot felu de detalii despre pejtii din acvariu shi ghiveciurile din balcon, casa nu mai zic de frigidelu la patru ace bine garnisit cu tot felu de, doar doar neom oftica, ca shiacu inghit in sec cand imi aduc aminte shi sunt verde dintro invidie fratzeasca care este. acu se da proletar, ca sa schimbat vremurile shi chiaburia nu mai ie trendi.
ia sa te vad care ejti mai iute de picior shil gineshti pa postu cu pricina.
ia sa te vad care ejti mai iute de picior shil gineshti pa postu cu pricina.
- angus
- Junior Member
nashico ala fu cand plecasi mataluta in conced de nu mai vroiai sa vii inapoi de trimisera astia pompierii , sepepistii si paramedicii sa te ia cu forta si sa te aduca pe bebeu ca-mi lasasi sarcini grele si nenumarate ca nu mai prididi cu avertizarile si amenzile in lipsa matale...cum venishi mataluta vesela si sprintzara ca o caprioara si cu dor de afirmare si de promovare ma dadura inapoi la scularie ca nu puteam sa impart dragu de birou cu matale mai ales cand te si lasasi de fumat. in plus don director jeneral xkran taie in carne vie bujetu si desfiinta huzuru si aristrocratia instalate in uzina si facu depozit de pompe aspiro respingatoare in dragalasu de berou.
-
deci dabea ce canta cucu de ora opshpe ca iar sparseratz totz ushea, nu mai ie niminea in intreprinderi, ateliere, fabrici, uzine, berouri, decat io in intersectzii? acu io pe fanel intzeleg, ie scutit ca are mosafiri, da voi?
- angus
- Junior Member
ssssssssst ce tipi ashe ca te-aude maistru si dau de belea ?
fui in spate cu gicu de le raboteza la o tabla si abia acu luai caruselu in primire. mai fac un ghivent la o tzava si merg si io spre casa ca trebe sa dau uruiala la pasari...
fui in spate cu gicu de le raboteza la o tabla si abia acu luai caruselu in primire. mai fac un ghivent la o tzava si merg si io spre casa ca trebe sa dau uruiala la pasari...
-
pai paserile cam doarme la ora asta, ceai? sau tu ajungi dabea mainen zori, ca ceasu de uruiala ie la fisurarea craparii netzii (pardon, nui vina mea). ear te duci la teatru? tztztz...
- angus
- Junior Member
monin de monin de dimineata la toti proletarii
bah ma sculai fredonand andri popa si nu pot scapa de dansu. o ascultai aseara cand cosii iarba din fata pridvorului si cred ca ramase agatata de neuronu ofilit si solitar...
bre matinale ,buna-i apa plata de dozator la mahmureala. azi sunt fresh ... vrei reteta?
nashico , pasarile din batatura de la mine au metabolismu reglat dupa grinuici deci uruiala se da numa la 8 seara local taim. cu porcu e mai greu ca-i reglat dupa europa centrala deci la 7 daca nu-si ia doza regulamentara e jale, face urat, grohaie, ragaie precum moshu dupa 7 shaorme...
bah ma sculai fredonand andri popa si nu pot scapa de dansu. o ascultai aseara cand cosii iarba din fata pridvorului si cred ca ramase agatata de neuronu ofilit si solitar...
bre matinale ,buna-i apa plata de dozator la mahmureala. azi sunt fresh ... vrei reteta?
nashico , pasarile din batatura de la mine au metabolismu reglat dupa grinuici deci uruiala se da numa la 8 seara local taim. cu porcu e mai greu ca-i reglat dupa europa centrala deci la 7 daca nu-si ia doza regulamentara e jale, face urat, grohaie, ragaie precum moshu dupa 7 shaorme...
-
breh, deci voo va dat shefu pa atelierele dela parter shalopete dalea groasele flaushate cu picioare lungi? ca pa noi ne tzine tot in shpilhozane, de paralizai de frig aseara plus azdiminineatza in piciorutzele goale in umezeala din intersectzie, ca cica a zis meteorologu shef ca ie o toamna caniculara.
guten morgen shi la restu.
guten morgen shi la restu.
- angus
- Junior Member
nashico noo ne-a dat niste modelatoare in fier forjat cu picioare lunji sa ne tina de cald si de urat in zilele geroase nu stiu nica de salopete flaushate...
e najpa nashico ca vazui la radio cica inventara aia masina anfibie care merje si ca masina si ca barca cu motor asa ca io zic sa depui cerea sa-ti muti locu de munca la vro intersectie in venetia
bre da ce se intampla cu matinalu de nu aparu la berou pan la ora asta? s-o fi inecat in neshte beri? nici nocturna nu ie iar baicsu creca inca doarme in tiru negru de la festivalu berii...
e najpa nashico ca vazui la radio cica inventara aia masina anfibie care merje si ca masina si ca barca cu motor asa ca io zic sa depui cerea sa-ti muti locu de munca la vro intersectie in venetia
bre da ce se intampla cu matinalu de nu aparu la berou pan la ora asta? s-o fi inecat in neshte beri? nici nocturna nu ie iar baicsu creca inca doarme in tiru negru de la festivalu berii...
-
care este! deci am ajuns shi eo la biuro. az ie zi foarte scurta. sper can doo, macsim trei ore sa ma shutesc dacia.
in alta ordine de idei, eo am dormit. dasear pan az acu trei sfertur dora. a fost bine. asear am fost la alt biuro. silvia blonde + cashcaval pane + cartof gratinatz = ie foarte bine + bonus neshte gotci. az nushtu. voi?
in alta ordine de idei, eo am dormit. dasear pan az acu trei sfertur dora. a fost bine. asear am fost la alt biuro. silvia blonde + cashcaval pane + cartof gratinatz = ie foarte bine + bonus neshte gotci. az nushtu. voi?
-
io creca sa dus la festivalu berei pregatitzi psihic shi moral pentru nijte mai multe ca de obicei beri, ziua fanelui fiind. da la frigutzu carea fost ceia ce nu merje decat cu nejte vin fiert, pardon, vroiam sa zic ceai de coada shoricelului, creca li sa inghetzat berea pa esofag ramanad iei stane de peatra. acu dete soarele, ashea ca nai tu grije, una doo ii vez paicea iar din ou, ca ie dependentzi.
- angus
- Junior Member
buna ziua. cum bine zicea neatza azi e zi scurta si fugitiva. si nustu ce sa fac mai intai si intai de toate, sa plec de la biurou sau doar sa plec?
te contrazic, pariez si ridic si miza ca nu e blonda.
si io la fel. sa ne fi imbonlavit de aceeasi boala?
Initial trimis de neatza
silvia blonde
te contrazic, pariez si ridic si miza ca nu e blonda.

si ce-mi vaz oichii. lume multa cu multiple neshte beri in mana ,muzica si veselie tipica pentru festivalu berii
si io la fel. sa ne fi imbonlavit de aceeasi boala?
-
nocturna - Mesaje: 8725
iote-te cum intrara burghezii unu cate unu noi plangand de doru lor si ei ne-anunta nonsalant ca iar ie zi scurta. il vazui si pe baicsu zbenguindu-se pe aberatii da ala ie in conced isi scurteaza zilele cum vrea muschii lui...
-
ar fi shi chiar culmea ca sa fie blonda . eo am zis, dupe cum bine mai citat matale, blonde. diferentza? simplu: in primul caz este evident singularul. or, asha ceva, legat de beri, nu este ca shi posibil. putzin raspect varog pentru oaminii care munceshte!
fac shi eo ontrebare: ce festivalu beri? ca eo nam auzit nica. va rog am comunica data, ora shi locu acestei manifestari ca sa shtiu cand, la ce ora shi unde sa nu ma duc.
fac shi eo ontrebare: ce festivalu beri? ca eo nam auzit nica. va rog am comunica data, ora shi locu acestei manifestari ca sa shtiu cand, la ce ora shi unde sa nu ma duc.
-