de baixinho© » Mar Sep 09, 2003 8:41 am
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
saliu mei
aidetz sa va spui ce mi s-a intamplat ieri. era fo trei dupa-amiaza and maturam cu drag si sport in fata la cinema Patria cand vine un coleg si-mi spune: "Fugi la sefu sa tre sa dai cu suptsemnatu". Sincer, intr-oprima faza ma gandeam la ce ie mai bine, ca m-o pune sef de echipa si-o sa pun pe altii sa dea cu maturicea iar eo o sa fac doar ceteceu. ei, as. cand am ajuns la sefu me-a cazut plombele dintre dinti: ne-a dat guvernu rechizite scolare la cei care avem copchii de intretinut prin scoli sau liceie ori pentru cei care ie inca stiudenti. cum io sunt in ambele toate cele doo categorii, m-am ales cu doi pacheti, care continea cinci caete studentesti de dictando, tot atatea de matematica, trei bloci de desen, un atlas, sase creoane si sase picsuri. pai sa nu-l votezi pe nastase presedinte? e?
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)