C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nocturna » Vin Sep 05, 2003 11:51 am

locul e sub biuroul meu si a lu aiu. de restu intrebati la ghiseu.

neatza, auz ca ai facut-o cu vedete. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Vin Sep 05, 2003 12:00 pm

normal cam facuto cu vedete. partea proasta ie casear na fost nici macar de categoria semilata. ce am facut se poate vedea in postul de ceva mai sus unde am atashat o surta lista de consumabile.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

3058

Mesajde baixinho© » Vin Sep 05, 2003 12:07 pm

Initial trimis de neatza
ce festivalu beri? ca eo nam auzit nica. va rog am comunica data, ora shi locu acestei manifestari

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

pai ie acolo unde o sa ma duc eo azi, pe la 6 incolo.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Sep 05, 2003 1:20 pm

bah lauzilor care este ziceati de-o zi scurta...ce dracu mai cautati online?
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Sep 05, 2003 1:25 pm

pai scurta, dar nu inexistenta.

neatza

Mesajde SOD » Vin Sep 05, 2003 1:27 pm

intr-adevar,muncesc foarte mult.zi si noapte!hihihihihihi!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

3070

Mesajde baixinho© » Vin Sep 05, 2003 1:28 pm

dedicatie speciala pentru SOD, fara porcherii:

nu te intrebam ce muncesti noaptea, ca tine de detalii personale. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Vin Sep 05, 2003 1:37 pm

pai,ziua muncesc diverse munci,iar noaptea,cand nu am munci de noapte,muncesc altfel de munci.
FOUR OF A KIND
SOD

3101

Mesajde baixinho© » Dum Sep 07, 2003 8:11 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

tanti Nightwish, de maine nu o sa te mai jicnesc, da?

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Lun Sep 08, 2003 8:22 am

aloha pipal!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Sep 08, 2003 8:30 am

dobri utro tavarishi

si o saptamana plina de impliniri ...in munca
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Sep 08, 2003 8:35 am

asisderea,cetatene ochila!poate totusi iti misti hoitul tau pana la je la birou!pun de-acum cafeaua pe foc.
FOUR OF A KIND
SOD

3102

Mesajde baixinho© » Lun Sep 08, 2003 9:03 am

yo! am revenit la munca dupa trei saptamani de pribegie si optserfai ca ajtea ne-a dat shalopeti noi, maturi noi si tomperuane cumparate acuma de la nemti. si-n + , nuj nu mai maturam in Rahova, ne-au mutat pe Magheru si Calea Victoriei. Pai sa nu te duci de drag la munca? e?

ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Lun Sep 08, 2003 9:12 am

shi eo. adica deci shi eo am revenit la biuro, da ma simt de parca nash fi plecat deloc. mai intai shi mai intai am pus neshte muzica. in al doilea rand eo meam facut curat pe biuro. in al treilea, al patrulea shal shaselea rand, am beut o cafea, iar in al cincilea, al shaptelea shal obtulea am fumat o/neshte tzigare(i).

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Sep 09, 2003 8:35 am

neatza truditori

bah de 3 zile fara alcool intrai in sevraj. imi tremura mainile pe carusel. ma pis pe langa veceu, mi se zbate ochiu stang, maimuta mi-e bleaga si o stare generala de discomfort ma coplesi total si prin invaluire...azi trebe sa remediez situatia asta daca tin putin la sanatatea mea si sa n-ajung Doamne fereste prin floreasca la urgenta.

sodule fi-ti-ar valsurile sa-ti fie de ras. te scoate omu putin din gothic incepi si orbecai ca guvizii pe stabilopozii de langa cazinou...:D

matinale ma facusi de ras ieri sau ma pot mandri in continuare cu tine?
eyewitness

3108

Mesajde baixinho© » Mar Sep 09, 2003 8:41 am

saliu mei
aidetz sa va spui ce mi s-a intamplat ieri. era fo trei dupa-amiaza and maturam cu drag si sport in fata la cinema Patria cand vine un coleg si-mi spune: "Fugi la sefu sa tre sa dai cu suptsemnatu". Sincer, intr-oprima faza ma gandeam la ce ie mai bine, ca m-o pune sef de echipa si-o sa pun pe altii sa dea cu maturicea iar eo o sa fac doar ceteceu. ei, as. cand am ajuns la sefu me-a cazut plombele dintre dinti: ne-a dat guvernu rechizite scolare la cei care avem copchii de intretinut prin scoli sau liceie ori pentru cei care ie inca stiudenti. cum io sunt in ambele toate cele doo categorii, m-am ales cu doi pacheti, care continea cinci caete studentesti de dictando, tot atatea de matematica, trei bloci de desen, un atlas, sase creoane si sase picsuri. pai sa nu-l votezi pe nastase presedinte? e?

ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mar Sep 09, 2003 8:54 am

bon dimine la evribadii care este. deci nam facut pe niminea de ras ba din contra care chiar shi eo ma pot mandrii cu mine. a fost bine. az continoa.

neatza

Mesajde SOD » Mar Sep 09, 2003 9:18 am

gudintac la toti cetatenii!

bre ochila,alea e valse carpatine bre,de aia nu le intelegi!tre sa ai o stare de spirit,asa,cu alcool in vene!io acu ma simt obligat sa-ti aduc mane alta banda cu alta orchestra de valse.tura asta o sa fie austriece din austria.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mar Sep 09, 2003 11:19 am

bah sodule da-ma in pielea goala de-a rostogolu prin muieri ca daca alea e valsuri io acu dau maimuta la rate...netaiata...zdranganiturile alea bre is mai mult tiroleze din zona sibiului habar n-ai de botanica asa sa stii.
auzi la el carpatine...baga bre de-alea de lunca din bazinu dunarii de sus lasa dudele cu muntii si subcarpatii...
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Sep 09, 2003 11:28 am

ia te uita! nam ramas singuru. care dejam faceam neshte nelinisht care este pecum cam ramas singur la munca. ziceam ca plecat totz iuzarii care este in vacantze sau alte alea. deci nu ie asha. deja ma simt mai bine.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Sep 09, 2003 11:56 am

bre matinale toti ie la munci asa sa stii
nashica ie la intersectia stefan cel mare cu vacarescu ca se face ambuteiaj pe-acolo si numa pridideste ca-si lasa elanii singurei pe gazonu unei echipei de traditie din folbalu romanesc, baicsu e cu tomberonu, djoisticu , caietu dictando si picsu din dotare in fata la scala ca are sector patria/scala si retur fara pauza de lanci, sod e pe schela la primarie da cu bidineaua pe stucaturi, mai are 48 de ingerasi de spoit si trece dupa aia la dorice, nocturna scapa de febra si bocancii din piele si se prezenta si ea la minister sa plimbe antetele din berou in berou ,iar io cum stii cu caruselu in fata la rebutat subansamble.

deci singur nu iesti asa sa stii.
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Sep 09, 2003 12:03 pm

im mai veni cordu napoi. ma temeam ca ramasei ca prostu sa muncesc de unu singur. nu ca m-ash speti, ca treaba am destula, da mi se pare mai important pe moment sa vad cat de departe po sajung la soliter. poate daca stau cuminte la locu meu, se plitiseshte treaba shi pleaca la altu. poate se duce dupe prima de conced. ce mash bucura!

neatza

3115

Mesajde baixinho© » Mar Sep 09, 2003 12:29 pm

creca o sa dau o fuga in intersectie la Fane Babanu cu Vacarescu cu tot cu tomperonu, sa zica sefu "ia uite-l p-asta, a terminat treaba la el pe sector, si-acu face suplimentar". da de fapt, io ma duc casí£-l salut pe nenea angus si sa-l mai intreb de sanatate, iar dupe si after aea, va spun si voo.

ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Mar Sep 09, 2003 1:58 pm

ba n-auzi ,minunatia lu dracu fabrica de tigarete marlborache!acu ma intorsei de acolosa.m-a oprit badigardu ala si m-a cautat si in cur de aparat foto si camera de luat privelisti.cica e interzis!mai da-i in pula mea!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Sep 10, 2003 7:51 am

stimati tovarasi si pretini

va adresez in numele forumului si al meu personal, un cald salut tovarasesc si multe succese in munca .

5 zile fara alcool. sunt pe duca . astept din moment in moment sa dau coltu...
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Sep 10, 2003 8:53 am

salutam preteneste toti gospodarii din toate corhozurile patriei!
ochila,te-ai dat dracului!vezi ca fara alcool,trupul tau uman este predispus la inbolnaviri.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Sep 10, 2003 8:58 am

bre, daca rezist pana sambata imi fac singur statuie si-o pun in fata la guvern sa moara vodcaroiu.
adevar graitasi...luai o amigdalita purulenta sambata de abia scapai de dansa si dracu stie ce ma mai paste ,craciun si alte alea...
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Sep 10, 2003 9:02 am

pai da bre,ca io iti spui din proprie experienta.ca uite,in uichend am fost la peste si am baut in 3 zile doar o sticla de uischi si douajde beri.si acum sunt racit,tusesc ca un catar si ma doare pieptul.si sufletul,ca nu am luat mai multa macheala cu mine.
FOUR OF A KIND
SOD

3129

Mesajde baixinho© » Mie Sep 10, 2003 9:06 am

Initial trimis de eyewitness
o pun in fata la guvern sa moara vodcaroiu.

aloha la oamenii muncii.

scuzati indiscretia, da cu cine o pui aiule? cu cine cred eu?

ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mie Sep 10, 2003 9:11 am

Initial trimis de eyewitness
multe succese in munca [...] 5 zile fara alcool.

dupe asemenea deshchidere de zi, ca po eo ca sa mai zic? deci shtiu: deci ba baiete bagatz mintzilen cap shi lasate de prostii dastea pecum ca daca nu mai bei alcol esht mai sanatos. este apsolut incoerect care este. deci ea matale fiteshcare specie de microb, verme shi alte daunatoare shi bagalen trun borcan cu alcol. deci in acest caz daunatoru mizerabil moare.
care daca nu faci asha, o sajungi doamnefereshte sa cazi in alte alea cum ar fi munca care daca abuzez de ia poa sa dea dependintza. care dauneaza grav sanatatzii (cf. hot. cons. neur. neatza nr. 99016517. pe 18/06/1988.). deci nu ie bine. sau mai ezact ie chiar dea dreptu rau! care este.

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare