C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nocturna » Mie Sep 10, 2003 9:37 am

buna dimineatza, elani truditori. a venit toamna si vad ca nu v-ati apucat sa numarati bobocii.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Sep 10, 2003 9:40 am

bre matinale o fi hotarare de-a matale publicata de curand in monitor da ie unii care zice ca doxiciclina in combinatie cu alcoolu taie efectu alcoolului si atunci la ce pana mea sa mai consum alcool?
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Sep 10, 2003 9:46 am

este totalmente incoerect! deci tatal unui preten deai mei este medic. de la iel am aflat ca alcolu injumatatzeshte efectu la neshte medicamente de unde rezulta ca trei sa iei doza dupla de medicament. to lafel, este unele medicamente care este care injumatatzeshte efectu alcolului => ca alcolu trei sa fie duplu (rafinat). ce dracu, vin eo sa tenvatz?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mie Sep 10, 2003 9:51 am

Initial trimis de neatza
ca alcolu trei sa fie duplu (rafinat)

pardon, triplu. intreieste efectu ca sa dureze mai mult.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Mie Sep 10, 2003 10:05 am

deci acesta fiind postu meu cu numaru omie, poate ca cineva va ashtepta pentru ca eo sa scriu acilea fro treaba inteligenta ca sa ramaie de ezemplu posteritatzi. ei bine deci daca ashteapta cineva, eo o sa cam intarzi.

felicitarile masa shi dansu + neshte ber.

neatza

Mesajde SOD » Mie Sep 10, 2003 10:07 am

bre ochila,nu doxicilina.romparchinu cu alcool,asta e combinatia castigatoare.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Sep 10, 2003 10:11 am

bre matinale tata lu pretenu matale ie felcer nu medic asa sa-i spui. bah scrie clar pe instructiuni sa nu iei pastilele alea cu alcool ca nu mai simti gustu alcoolului si efectele e 0. pai daca beau o sticla de techila si nu simt nica mai bine beau apa plata sau ceai de iasomie ca-s mai eftine.

vine acu baicsu si-ti contorizeaza postu la generale la posturi ovale.
eyewitness

3132

Mesajde baixinho© » Mie Sep 10, 2003 10:14 am

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ). care este (© neatza)

aiule situatia ie supt control, cu mica deosebire caposturile nu ie ovale, ci rectilinii.
mai departe: vad ca te dai lovit si nu vrei sa spui cu cine o pui in fata guvernului sa muara Vacaroa. bine, aiule! bineee!

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mie Sep 10, 2003 10:15 am

deci da.

in primu rand vreu sa tzin cu to dinadinsu ai atrage atentzia iuzarului baixu la neshte gresheli de erori comise in postul sau despre postul meu pe posturi rotunde care nu ie 3000 cum scrie dansu ci omie cum zic eo. doi la mana, a omis a introduce la mesaj ezact ce era mai importanmt, adeca neshte ber. nu se shtie niciodat.

doi la rand: sam dai shi mie neshte medicamente dale ca sa le tzin sup perna pentru dimineatza de dupa cand criza de hidrofobie de cu seara se transforma in criza de hidrofilie care ie mai grava decat toate.

neatza

3133

Mesajde baixinho© » Mie Sep 10, 2003 10:18 am

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ). care este (© neatza)

deci cine nu munca nu greseste, da?

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mie Sep 10, 2003 10:20 am

corect! shi mai are shi timp de neshte ber. care este. ca a fost un an bun asta. sa facut multa bere.

cu peseu care in nemernicia mea de caine turbat am mushcat mana care mia pus postu la loc de cinste. deci baixule itz doresc un calduros.

neatza

3149

Mesajde baixinho© » Joi Sep 11, 2003 12:03 pm

afara ploo. in aste conditii inteleg ca nenea angu sa nu mai fie lamunca ca nu prea mai are cum a spele parbrizele. hai, ca io ma mai pitesc intr-o scara de bloc si las tomperonu la vedere, pe trotuar, da tu, aiule, par axampli, de ce nu ejt la munca? au ploo pe strung prin tavan?

ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Joi Sep 11, 2003 12:54 pm

deci in primu rand ploo shin al doilea rand bon dimine care nu ie buna deloc shi nici na fost. adica a fost rea = nashpa. precu spuneam, ploo. ploo rau. care tocma az (cand, precum bine ziceam), ploo sa gasit oaminii sa ma trimita la munca pe teren. deci nashpa. sunt pe teren. intrun cort in care nu ploo inauntru decat in jurul lui care tot de cacat se cheama ca ie. in concluzie ie nashpa. care este. nar mai fi!

peseu: vam zis ca ploo? da ca ioe frig rau? deci ma uit la o balta care creshte vazand cu oichii shi simtzind cu picioarele. acu o sa vedem daca goretexu ie chiar goretex sau miam loat tzeapa.

neatza

Mesajde eyewitness » Joi Sep 11, 2003 2:04 pm

bre io sunt aici asa sa stiti numa ca trecui la raboteza ca-i gicu gripat asa ca ziua buna proletari.

matinale da nu ie bre cam tarziu pentru camping? matale parca fusesi in conced au ala fu asa de oichii lumii cu szigetu asa de delegatie la schimburi cu espertii straini?

baicsule, fi-ti-ar bratu sa-ti fie de ras ...
eyewitness

3151

Mesajde baixinho© » Joi Sep 11, 2003 2:08 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

ma aiule, ma, bratu nu-i al meu, nici al tau, nici al urmasilor nostri si nici al urmasilor urmasilor nostri. ie a lu galatasaray, ma.
si ce te iei de iel? ce, mutu sau cernat a bagat gol? ma rog, mutu a bagat, da stii la ce ma refer.

ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Sep 11, 2003 2:26 pm

bre baicsule voi l-ati crescut, voi i-ati dat sa suga ,voi l-ati educat asa ca noi il avem asa cum ni l-ati predat :D
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Sep 11, 2003 2:39 pm

neatza cetateni!hauariu?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Sep 11, 2003 2:46 pm

nosotros estamos trabahando. DONT DISTARB !!!!!!!!!!!!!
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Sep 11, 2003 3:05 pm

DONT MASTURB nu DONT DISTARB!asa e proverbul,lasat din mosi stramosi!

bai gigi,ce dracu facurati bah cu bratu ala?i-ati spalat creierii inainte sa-i dati viteza la ieniceri?
FOUR OF A KIND
SOD

3152

Mesajde baixinho© » Joi Sep 11, 2003 3:22 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

asa, ma, nu ie suficient ca ploua afara si ca mi-e frig. umiliti-ma, faceti misto de mine, faceti-ma sa intru in tomperonu asta de rusine! frumos va sade!

ANTI

baixinho©

Re: 3152

Mesajde SOD » Joi Sep 11, 2003 3:25 pm

Initial trimis de baixinho ©
frumos va sade!

cine ma?cantareatza?sau marchizu?
FOUR OF A KIND
SOD

3153

Mesajde baixinho© » Joi Sep 11, 2003 3:29 pm

a treia varianta.

ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Joi Sep 11, 2003 3:31 pm

aha!de aia ma...
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Vin Sep 12, 2003 9:13 am

sculati ba putori ordinare ce sunteti!e o zi asa de frumoasa!privighetorile privighitoresc,ciocarliile ciocarlesc,suvoaiele de apa suvoiesc,ce mai,e superb!
LA MUNCA PUTORILOR!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Vin Sep 12, 2003 9:18 am

1, 2 , 3 la perete stai si s-o punem in tramvai

bah putoare nesuferita la ora la care ma sculai io tu inca faceai harti pe cearceafu lu soacra-ta....
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 12, 2003 9:22 am

Buna dimineatza , sclavilor ! Ma iertati ca intervin pe subiectul vostru. Dar am un mesj pentru robul lui Dumnezeu Catalin SOD. I l-am trimis si pe YM dar nu e logat !

oribilul_mosh: stii ce zic eu ?
oribilul_mosh: sa lasi atitudinea de domnisoara handicapata...si sa ne onorezi cu niste pronosticuri in grupa A a concursului de liga campionilor..grupa din care fac parte si eu si eye.

Asta a fost pentru SOD ! Uite,Cata...aici tre' sa dai click stanga cu mouseul !

Atat am avut de spus aici. Ma scuzati ca am intervenit, dar i-am cerut voie lu' eyewitness in prealabil....ca sa pot scrie si eu aici acest mic anunt.

In rest nu postez aici. Mi se pare sux ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Sep 12, 2003 9:23 am

baiete,baga seama la ce spui!io cu soacra-mea nu posed glume.asa sa stii bai flacau!si ca sa-ti mai spui una,si io ma sculai destul de repejor,din cauza de diavol tazmanian trezit cu noaptea in cap!asa ca nu te mai caca pe matale ca esti cel mai vrednic dintre cei mai vrednici,ca nu ie asa!hehehehe!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Vin Sep 12, 2003 9:25 am

chirsu chirgi chirpu chirla chirmo chirshu chirle !

suvunugi shivini tuvunu puvunula , sovonoduvunule ! :D
eyewitness

Mesajde SOD » Vin Sep 12, 2003 10:10 am

jhvsdfuweiondompouneiougxicoijzxen 31weoxmfhb vhjshbsaljdoiurpojchwiudhfdoiwejio.asa sa stii!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Vin Sep 12, 2003 10:14 am

pe cuvantu tau? io unu nu cred. da de ce numa 31?
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare