C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mai mult ca sigur, eye nu va intra maine dimineatza ... ;h
(ma refer ca nu va intra pe forum)
luni o iau si eu de coada. (nu,nu maimutza)
tre' sa muncesc...sa-mi achit datoriile ! (nu,nu in IOR si nici la Opera. la debarcader a ramas Catos , iar Opera e a lu' Gigi)
5 beri , 5 mici , cartofi prajiti :cry:
(ma refer ca nu va intra pe forum)
luni o iau si eu de coada. (nu,nu maimutza)
tre' sa muncesc...sa-mi achit datoriile ! (nu,nu in IOR si nici la Opera. la debarcader a ramas Catos , iar Opera e a lu' Gigi)
5 beri , 5 mici , cartofi prajiti :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
deci da. in primu rand bon dimine. in al doilea rand la fel care mam intors la biuro. nu credeam ca o sam para asha de bine. apropou: in biuro, care ie inauntru, ie mai cald ca afara, care ie afara unde ie frig. shi ploo.
deci o alta zi noo de munca care ie nashpa pentru ca ie luni => ca urmeaza o saptamana intreaga de munca. partea buna a lucrurilor, ca sa pastram obtimismu, ie ca az se da banii => ie bine.
deci o alta zi noo de munca care ie nashpa pentru ca ie luni => ca urmeaza o saptamana intreaga de munca. partea buna a lucrurilor, ca sa pastram obtimismu, ie ca az se da banii => ie bine.
-
neatza - Mesaje: 5820
3198
gutí£ntag (bonjiur, Mirei)
Ploua infernaaaaaaaaaaaaaaaal, si noi ne iubeaaaaaaaaaaaaaam in mansardaaaaaaaaaaaaaaa, in luna lui marteeeeeeeeeeeeeeeeeee!
parca asa era, nu? orcum, nu-i nici-o aluzie.
neatza, da cine ie banii de se da? vin si eu? primesc ceva?
aiule, o saptamana roditoare!
Ploua infernaaaaaaaaaaaaaaaal, si noi ne iubeaaaaaaaaaaaaaam in mansardaaaaaaaaaaaaaaa, in luna lui marteeeeeeeeeeeeeeeeeee!
parca asa era, nu? orcum, nu-i nici-o aluzie.
neatza, da cine ie banii de se da? vin si eu? primesc ceva?
aiule, o saptamana roditoare!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pai az ie zioa. cinshpe - rapciune = bani, salar, simbrie care este.
in afara de asta, shtiu un magazin care no sa mai aiba tuborgi. nu de alta, da az (cinshpe - rapciune, dupe cum mam mai esprimat odat) se da banii. shi cum eo am trei locur de munca => trei salarii, banii, simbrii => ie foarte bine.
in afara de asta, shtiu un magazin care no sa mai aiba tuborgi. nu de alta, da az (cinshpe - rapciune, dupe cum mam mai esprimat odat) se da banii. shi cum eo am trei locur de munca => trei salarii, banii, simbrii => ie foarte bine.
-
buna dimineatza muncitori, scolari purtatori de ghiozdane, penare si buchete de flori.
neatza, cum fu bre prima zi de scoala? te-au inrolat astia sau te-au sarit si de asta data?
neatza, cum fu bre prima zi de scoala? te-au inrolat astia sau te-au sarit si de asta data?
-
nocturna - Mesaje: 8725
a fost ca de fiecare data, decat ca az a fost din alte motive.
deci pa minen prima zi de shcoala ma durea capu. panantra obta, erea dincaoza de nesomn care era. dupe a obta erea de la diferite lichide. decat ca nu erea de cu seara de dinainte ci din dimineatza care era.
az a fost din caoza de asear care sa chefuit la greu cu un vin.
deci pa minen prima zi de shcoala ma durea capu. panantra obta, erea dincaoza de nesomn care era. dupe a obta erea de la diferite lichide. decat ca nu erea de cu seara de dinainte ci din dimineatza care era.
az a fost din caoza de asear care sa chefuit la greu cu un vin.
-
bre, da' pe raftu' unde pusesi matale lecitina nu cumva gasesti si programele alea educationale 'cum sa ne spalam pe dinti cu mihaela'? pentru astia mari zic, nu pentru scolari. ca dau peste ei prin tramvaie si ma bate gandu ca au uitat cum e cu educationalu' si ei se spala pe dinti cu mi'aela in loc de periutza de dinti.
-
nu ie bre de la iducatzie. lor nu le permite religia sa se spele. tziam spus ca ezista o secta "dushmanii sapunului". shi ezact asha cum facem noi sarmale de sarbatorile mai importante, are iei o regula pecum ca trebe sa manance ceapa de dimineatza shi sa pastreze aroma toata zioa.
-
-
ziua buna,boieri dumneavoastra!
pai moshu stie mai bine,ca dupa primul contact care l-am avut cu dansul,asa mi-a botezat maimutza mea,Mihaela.si de atunci ,tot se spala pe dinti cu ea.
Initial trimis de Nightwish
'cum sa ne spalam pe dinti cu mihaela'?
pai moshu stie mai bine,ca dupa primul contact care l-am avut cu dansul,asa mi-a botezat maimutza mea,Mihaela.si de atunci ,tot se spala pe dinti cu ea.
-
SOD - Mesaje: 6035
un cald salut tovarasesc truditorilor de pretutindeni
sodule nu ai scuza si oricum orice scuza te acuza. io ca io da cu predator ai inchis parceaua.
sodule nu ai scuza si oricum orice scuza te acuza. io ca io da cu predator ai inchis parceaua.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
io nu sunt. matinalu e pe calea pierzaniei ca dupa primele 14 beri pierde siru si atunci gasi un compromis generic de "neshte" beri care poate fi un numar intreg pozitiv intre 14 si +infinit...
-
pai da bre, adeca sa ia ezemplu de la eo, care uite ce bine mam ajuns. deci da!
shin alta ordine de idei, a aparut shi prima de conced! or asta, or miau marit salaru. prea am loat multz ban!
shin alta ordine de idei, a aparut shi prima de conced! or asta, or miau marit salaru. prea am loat multz ban!
-
pai nu ie nevoie sa scriu co shtiu pe dinafar. ie giamu de la nonstopu de langa scara. care cand inchide coshmelia, deshchide giamu pentru consumatorii escesiv. care este. shacolo arunci un ban shi iei itz da neshte ce ceri tu.
-
nocturno nu intelesesi nica. matinalu cu cat castiga mai mult cu atat consuma mai mult. cu cat consuma mai mult cu atat castiga mai mult deci nu are cum sa intrerupa acest ciclu c-ajunge ca nemesiss atarnat de stalpii ne 'nalta tensiune...
-
ia, si cum faci tu bre de castigi pe masura ce consumi? au te premiaza aia de la nonstop pe la freo promotie speciala, iei doojde neste beri si-ti da inca una gratis? pai mai e superoferta?
si io chiar il vad pe neatza atarnat de stalpi daca se pune in aplicare prohibitzia lu' mi'aitza.
si io chiar il vad pe neatza atarnat de stalpi daca se pune in aplicare prohibitzia lu' mi'aitza.
-
ba ca chiar! care mare dreptate ai! deci ce ramane de facut? tot eo shtiu: deci ramane de facut neshte mici + carnatz = ie bine da care nu se poate face acuma ca ploo deci ramane de facut pe mai icolo cand so ostoi ploaiea.
of ca nu mai prididesc cu editatu: deci cand consumi se desleaga limbile shi creerashu shitz vine neshte idei (shi neshte note de plata, da astai alta treaba). shi care daca le pui in practica ie bine.
of ca nu mai prididesc cu editatu: deci cand consumi se desleaga limbile shi creerashu shitz vine neshte idei (shi neshte note de plata, da astai alta treaba). shi care daca le pui in practica ie bine.
-
apsolut! deci eo mai muncesc az adica ashtept sa sa dea verdictu in sensu daca am perdut doo saptamani degeaba sau iese treaba b-ton. care eo sper sa fie raspunsu potrivit pe pozitivism, ca almintrelea ie najpa. deci docamdat ajtept. cum ar veni, muncesc.
-
pai deh bre, tie ti-au dat bani, ferice de tine. tu poti sa mai stai freo 3 ore bonus peste program si sa te faci ca lucrezi. da' io, ce treaba am? io tre' sa dau fuga sa vaz daca mai exista cartieru meu sau l-au inghitit apele, sa vaz daca tico s-a descurcat cu inotatul azi, ca de dimineatza pleca fara colac si sa nu i se fi pus freun carcel...
degeaba astept io banii ca bag seama ca ti i-au dat pe toti lu matale.
degeaba astept io banii ca bag seama ca ti i-au dat pe toti lu matale.
-
pai nu. ca imediat trebe sa ma duc shi la locu doi, sa iau shi dacolo drepturile banesht ce mi se cuvin. la al treilea nu ie az zioa. da vine shaia in curand.
-
ce va spui io acusiculea sigur n-o sa credeti. io creca o sa plec din sectie mai devreme si-o sa merg la neshte techile ca dadui de un loc interesant unde pe langa neshte beri au si neshte techile la 65000 shotu. locu il gasi cu totu intamplator, aleator si random si doresc sa-l includ in circuitul marelui premiu cat de curand
-