C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Nishte proshti!
M-am intors!Acuma ma carabanesc, ca n-are nici un rost sa mai shed acilea.Bineintzeles dupe ce opresc toate hardughiile astea de p-acilea.
Hai pa shi sa ne cetim maine intampinatzi ashea de dimineu de catre baicsu care o sa ne zica-ca ie vineri shi c-o sa vie iel shi luni!
M-am intors!Acuma ma carabanesc, ca n-are nici un rost sa mai shed acilea.Bineintzeles dupe ce opresc toate hardughiile astea de p-acilea.
Hai pa shi sa ne cetim maine intampinatzi ashea de dimineu de catre baicsu care o sa ne zica-ca ie vineri shi c-o sa vie iel shi luni!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
pa si de la mine, taman ce citii echipa de gagutzi de pe locomania care au decretat ceva najpa de programatori
ca si cum ar stii ce e aia, de ce kilu meu nu sio tzine ala lutzele acasa la iel nush
aidi pa
ca si cum ar stii ce e aia, de ce kilu meu nu sio tzine ala lutzele acasa la iel nush
aidi pa
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
lalei
peste un anumit număr de zile va fi luni, indubitabil
peste un anumit număr de zile va fi luni, indubitabil
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nbm scrie:iar io o frec pe la biuro
numa vez sa nu te acuzi singurel de hartuire secsuala

zmorning. bre merluc am primit un PM de la un om care ie asa:
abecedare
--------------------------------------------------------------------------------
Avem nevoie de abecedare in limba romaneasca, cu putinta din anii 70-80.Ne puteti ajuta?
io banui ca e frate de peste prut, mi-a lasat o adresa de mail, il putem ajuta? io personal nu am asa ceva.
- gaga
poftim cultura!Ce va ziceam io mai aseara de baicsu?Inbidubidubilibidubi ...ce-a scris el acolosha.
Deci, daca stazi peste program shi intr-un final mai plecatzi shi pe la cashile voastre, nu facetzi ashea ceva:
- Nu punetzi Sepultura la calculator
_ nu fitzi curioshi sa aflatzi catzi watti au boxele.
- daca va apuca nebuneala sa datzi din cap, asiguratzi-va ca avetzi lumina stinsa shi in nici un caz nu suntetzi in bucatarie in plina actziune de taiere a unui nr de cepe, (care inspira oichilor Roots Bloody Roots drept telenovela shi planjetz,)
- nu luatzi fundul(de tocat) in stanga, shi infigetzi cutzitu in el, ca speriatzi copiii din parcare care cred ca se uita ca proshtii,nevazand pana atunci decat manelishti.
- Nu saritzi in sus, chiar daca va manifestatzi in ton cu melodia - vecinul o sa vina sa va bata la usha ca-i pica lustra din bucatarie.Bineintzeles ca se tranteshte usha-n nas.
- nu raspundetzi la telefon! - o sa caratzi negreshit bucatzi de materiale care nu va fac nici o placere.
- dupa ce atzi carat alea, nu pot sa va spun sa nu betzi o bere doo trei... mai multe.
- daca punetzi piftelele la copt, nu va apucatzi sa jucatzi table ca se fac scrum!
- daca v-atzi plictisit de table si mai avetzi de facut juma de piftele, nu zicetzi asha ceva: hai bah sa reparam scaunu ala!
- se va umple bucataria de bormashini, holtshuruburi, shaibe, cuie, chei, ciocane, L-uri, boloboci:D, shurubelnitze, chei dinamometrice shi alte aparate de masura shi control.
- cel mai indicat lucru pe care putetzi sa-l facetzi e sa aruncatzi dracului scaunu nu sa incercatzi sa-l reparatzi.
- io am facut exact invers, fapt pentru care mi-am zdrelit dejtu mic de la mana stanga de mai mare dragu.
- dupa ce se arunca scaunul, se pun celelalte piftele la copt, se bea shi cealalta stecla de bere, se face fasolea batuta, sosuletzul, apoi se sta in dubiu: ce sa facem?: facem salata de varza sau mancam muraturi?...shi cum la salata trebea dat din maini mai mult, am optat pentru muraturi.
Somn.
Neatza buna tutulor!
Deci, daca stazi peste program shi intr-un final mai plecatzi shi pe la cashile voastre, nu facetzi ashea ceva:
- Nu punetzi Sepultura la calculator
_ nu fitzi curioshi sa aflatzi catzi watti au boxele.
- daca va apuca nebuneala sa datzi din cap, asiguratzi-va ca avetzi lumina stinsa shi in nici un caz nu suntetzi in bucatarie in plina actziune de taiere a unui nr de cepe, (care inspira oichilor Roots Bloody Roots drept telenovela shi planjetz,)
- nu luatzi fundul(de tocat) in stanga, shi infigetzi cutzitu in el, ca speriatzi copiii din parcare care cred ca se uita ca proshtii,nevazand pana atunci decat manelishti.
- Nu saritzi in sus, chiar daca va manifestatzi in ton cu melodia - vecinul o sa vina sa va bata la usha ca-i pica lustra din bucatarie.Bineintzeles ca se tranteshte usha-n nas.
- nu raspundetzi la telefon! - o sa caratzi negreshit bucatzi de materiale care nu va fac nici o placere.
- dupa ce atzi carat alea, nu pot sa va spun sa nu betzi o bere doo trei... mai multe.
- daca punetzi piftelele la copt, nu va apucatzi sa jucatzi table ca se fac scrum!
- daca v-atzi plictisit de table si mai avetzi de facut juma de piftele, nu zicetzi asha ceva: hai bah sa reparam scaunu ala!
- se va umple bucataria de bormashini, holtshuruburi, shaibe, cuie, chei, ciocane, L-uri, boloboci:D, shurubelnitze, chei dinamometrice shi alte aparate de masura shi control.
- cel mai indicat lucru pe care putetzi sa-l facetzi e sa aruncatzi dracului scaunu nu sa incercatzi sa-l reparatzi.
- io am facut exact invers, fapt pentru care mi-am zdrelit dejtu mic de la mana stanga de mai mare dragu.
- dupa ce se arunca scaunul, se pun celelalte piftele la copt, se bea shi cealalta stecla de bere, se face fasolea batuta, sosuletzul, apoi se sta in dubiu: ce sa facem?: facem salata de varza sau mancam muraturi?...shi cum la salata trebea dat din maini mai mult, am optat pentru muraturi.
Somn.
Neatza buna tutulor!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

gaga scrie:io personal nu am asa ceva.
nacsualo, dacă e merluc, una din variante e anticariatele. o a doua ar fi vanzătorii ambulanţi de la Universităţii. din păcate, eu nu am cum să te ajut.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ldglhdgldglakjgdlajg
adica: care vii ba az la hi-fi arena ?
shi
PIQUWRGFPIWUERGPQIUG[POQIEHF[QOIREGH[2O4YB-9348DYNP
adica:
a inceput sezonu la crismas briu !!!!
shi Neatza !
adica neatza
adica: care vii ba az la hi-fi arena ?
shi
PIQUWRGFPIWUERGPQIUG[POQIEHF[QOIREGH[2O4YB-9348DYNP
adica:
a inceput sezonu la crismas briu !!!!
shi Neatza !
adica neatza
-

neatza - Mesaje: 5820
Cu acesat ocazie vreu sa ii urez un sincer La Multzi Ani lu tata shi lu sormea, care amandoi, in aceasta zi de 11 nov. implinesc anumite varste, bineintzeles diferite.
Deci, LMA, sa va dee doamne doamne sanatate shi intzelepciune!De alceva sunt sigur ca n-avetzi nevoie!
Deci, LMA, sa va dee doamne doamne sanatate shi intzelepciune!De alceva sunt sigur ca n-avetzi nevoie!

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

merci!
Ai bagat plantele in -nauntru?
Bre uamini, io am visat az- noapte ca faceam motociclete d-alea bengoase de ieream la concurentza cu mustaciosu ala cu fisu de pe yahoo shi discovery + Vinnie!
Creca vis o sa ramana.
Ai bagat plantele in -nauntru?
Bre uamini, io am visat az- noapte ca faceam motociclete d-alea bengoase de ieream la concurentza cu mustaciosu ala cu fisu de pe yahoo shi discovery + Vinnie!
Creca vis o sa ramana.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

La multi ani lu tata si lu sora lu paiacec
gaga, de ce-o fi vrand nenea ala abecedare din anii 70-80 si nu mai recente??
bre, mi-a placut o faza din articolasu ala cu sfarsitu lumii:
"The good news is that this finding confirms several cutting- edge ideas in theoretical physics," announced Dr. Albert Sherwinski, a Cambridge based astrophysicist with close ties to NASA.
"The bad news is that the total annihilation of our solar system is imminent."
heck, la asa bad news mai poti sa te entuziasmezi de za good news?
da' se pare ca ominii de stiinta poate.
gaga, de ce-o fi vrand nenea ala abecedare din anii 70-80 si nu mai recente??
bre, mi-a placut o faza din articolasu ala cu sfarsitu lumii:
"The good news is that this finding confirms several cutting- edge ideas in theoretical physics," announced Dr. Albert Sherwinski, a Cambridge based astrophysicist with close ties to NASA.
"The bad news is that the total annihilation of our solar system is imminent."
heck, la asa bad news mai poti sa te entuziasmezi de za good news?
da' se pare ca ominii de stiinta poate.sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
-

sa va zic si io bondimine ca poatei duceati doru
multzeani cecule, sati traiasca. da si iei o tzuica macsim doo azi?
gaga, tzam zis io ca nui a gluma cu linba asta romana. vezi, sa sesizat si omu ala si tia ziso mai peocolite, adica pune bre mana pun abecedar
multzeani cecule, sati traiasca. da si iei o tzuica macsim doo azi?
gaga, tzam zis io ca nui a gluma cu linba asta romana. vezi, sa sesizat si omu ala si tia ziso mai peocolite, adica pune bre mana pun abecedar
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cecule, le-am bagat inauntru bre.
flufi, daca e din moldova de peste prut ie clar, iei ie in urma cu dooj treij de ani si de aia.
aiule, nu ai bre itau? ca team cautat da nu iereai.
flufi, daca e din moldova de peste prut ie clar, iei ie in urma cu dooj treij de ani si de aia.
aiule, nu ai bre itau? ca team cautat da nu iereai.
- gaga
de ce-o fi vrand nenea ala abecedare din anii 70-80 si nu mai recente??
o fi auzit de manuale alternative si so fi gandit ca si abecedaru ie freunul:D
Ps. neatza buna si la multani lu ai lu paiacecu
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
deci belim cascavalu in 2014? da nu trimite ei mai bine o nava plina cu bere rece sa se raceasca valu ala de foc?
in rest az e vineri ceea ce implicit inseaman ca az si maine beau.
in rest az e vineri ceea ce implicit inseaman ca az si maine beau.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
gaga, zii bre la ce ora ne vedem sa merjem in arena lu hifi ? tot o dai cotita pe ytau
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

-