C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bah carcotasi antialcoolici io uitai sa va spui ca la manama sunt 35 de grade acu si se asteapta vro 39 la pranz si e senin. mai multe o sa va spui maine.
sodule io dadui o parere acolo nu ie musai sa o pui si in practica.
nocturno , doar pe matinalu sa-l mai afecteze chestia cu zama de struguri ca iel mai rade tamaioase si alte rizlinguri noi suntem pe lichide grele distilate si dublu distilate...da si matinalu vazuram ca se dadu si el pe gotci deci tot antialcoolic deveni.
sodule io dadui o parere acolo nu ie musai sa o pui si in practica.
nocturno , doar pe matinalu sa-l mai afecteze chestia cu zama de struguri ca iel mai rade tamaioase si alte rizlinguri noi suntem pe lichide grele distilate si dublu distilate...da si matinalu vazuram ca se dadu si el pe gotci deci tot antialcoolic deveni.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
naituisho, ces zic? deci nu cred! partea cu vinu am mai aozito noi. asha mamenintza shi mai de demult ca mio coace, da pan la urma tot a fost bine: deci anu asta a fost un an bun: sa facut mult vin. deci daca se scumpeshte ala de la stat, voi fi opligat sa cumpar ear de la neshte (pardon de espresie) tzarani de la care am mai loat eo shi care erea shi mai bun, shi mai eften shi, in concluzie, mai eften.
sodule, eo am una, da ma tem a o raspandi pen'ca nu ie verificata aproape deloc.
sodule, eo am una, da ma tem a o raspandi pen'ca nu ie verificata aproape deloc.
-
neatza - Mesaje: 5820
neatza, doamna presentatoare a zis ca-i pe bune. in fine, ce mai conteaza, te dai si tu pe ceai.
sunt fericita sa vad ca trubadurul acid s-a intors sub balconul meu si ce frumos mai gangureste. carcotasi rai ce sunteti, credeati ca l-ati speriat? deci inca nu-i totul pierdut.
sunt fericita sa vad ca trubadurul acid s-a intors sub balconul meu si ce frumos mai gangureste. carcotasi rai ce sunteti, credeati ca l-ati speriat? deci inca nu-i totul pierdut.
-
nocturna - Mesaje: 8725
3218
deci sunteti nejte individiosi cu totii.
aiule - nu ie ma pe lampi si nici rusesc, ie nei. si ma uitam pe teletext la Euroniuz si meciu iera pe proteveu. deci n-aveam cum sa vad si meciu si sa casc ochii si la teletext in acelasi timp, ca n-am decat un singur teveu.
SOD - iezclus. dupa 13 ore de somn fara vreo 45 de minute sunt bine. da tot la carantina m-am bagat. cre ca abea pe sambata incolo o sa mai scot nejte lichide cu mei sau ce-o fi ca sa bag aeru in sticla/cutie.
Nightwish - stiu io un banc la chestia aia cu "m-am scapat". tot ce-mi permit ie sa te-ntreb daca era Muscat otonel sau Pechinez.
aiule - nu ie ma pe lampi si nici rusesc, ie nei. si ma uitam pe teletext la Euroniuz si meciu iera pe proteveu. deci n-aveam cum sa vad si meciu si sa casc ochii si la teletext in acelasi timp, ca n-am decat un singur teveu.
SOD - iezclus. dupa 13 ore de somn fara vreo 45 de minute sunt bine. da tot la carantina m-am bagat. cre ca abea pe sambata incolo o sa mai scot nejte lichide cu mei sau ce-o fi ca sa bag aeru in sticla/cutie.
Nightwish - stiu io un banc la chestia aia cu "m-am scapat". tot ce-mi permit ie sa te-ntreb daca era Muscat otonel sau Pechinez.

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nocturno cu ochii dupa trubaduri si preturile la vinoase nici nu optservasi ca poposi gladis nait and za pips la tine in batatura si-ti trase si-un quote la anterioru si un consecutiv unu dupa alalalt ...
baicsule fu orhidee aia...
baicsule fu orhidee aia...
-
3220
paraciosu, aiu paraciosu! asa sa stii!
danchie pur lanformasion!
danchie pur lanformasion!
ANTI
-
bah baicsule daca nu era cf tu nu-ti mai iubeai tara ,ramaneai doar cu dragostea de neshte beri asa sa stii. aia dormira pe stadioane si-n autocare sa te faca pe tine mai iubitor de patrie iar porcu a condus 50k de oameni la galati spre a-i ineca in dunare si tu sa vorbesti cand o sa scrii si tu un vers inteligent. pana atunci mucles ca vine liftu...
-
3225
auzi, ba, tu nu ma iei pe mine cu d-astea, da?
la la la la la
ete vers inteligent. si inca ceva: nu mai vorbi asa cu mine ca s-ar putea sa ne suparam. copii mei ie studenti la harvard si la ocsford si daca vede cum vorbesti cu parintii lor s-ar putea sa ai probleme.
la la la la la
ete vers inteligent. si inca ceva: nu mai vorbi asa cu mine ca s-ar putea sa ne suparam. copii mei ie studenti la harvard si la ocsford si daca vede cum vorbesti cu parintii lor s-ar putea sa ai probleme.
ANTI
-
bre da matinalu iar insfaca un antet si-o zbughi in parc la noul lacas de rugaciuni sa dea acatiste si sa primeasca in schimb neshte gotci sfintite...iel cica-i la munci...
-
bah nu-l mai imbarliga cu piccearinpiccear ca asta-i in stare sa-si lipeasca cu scoci fro vedere cu litoralu romanesc jos in dreapta ecranului.
incercam da nu promit
incercam da nu promit
-
nu bre, nu plecai nicairea, duar in biurou dalatur sa ma fumeghez shi sa bag o cola la vrajeala.
shi pen'ca astai in continuare un sujet despre munci, vreau a va zicea ca ashtia vor pentru ca sa ma lcureze. shatuncia eo trebe sai lucrez pe iei... shi tot asha, care de la atatea intrigi de culise ma duare capu mai rau ca dupe neshte ber.
shi pen'ca astai in continuare un sujet despre munci, vreau a va zicea ca ashtia vor pentru ca sa ma lcureze. shatuncia eo trebe sai lucrez pe iei... shi tot asha, care de la atatea intrigi de culise ma duare capu mai rau ca dupe neshte ber.
-
deci te-ai muncit pan' la urma.
mai tarzior: recunoscatoare aduc multumiri domnului eyewitness pentru aripa protectoare intinsa talkshoului fulminat cu iel, ca ierea si pacat sa se piarda asa minunatie. sa fie intr-un ceas bun.
mai tarzior: recunoscatoare aduc multumiri domnului eyewitness pentru aripa protectoare intinsa talkshoului fulminat cu iel, ca ierea si pacat sa se piarda asa minunatie. sa fie intr-un ceas bun.

-
e obosit, frant, cade din picioare ce muncit e...tu nu vezi ca nici sa mai articuleze gotca nu-i in stare? ii zice cola acu...
-
-
Io va spui ca plec vreo doo ore,tot in interes de serviciu si ca mane si poimane sunt detasat pe teren,in ograda la unii.daca cand viu nu va mai prinz la munci,va urez la toti un uichend de exceptie.
ochila,de la tine astept o veste imbucuratoare.
ochila,de la tine astept o veste imbucuratoare.
-
SOD - Mesaje: 6035
nushtu. da uite scor la paosa:
- Fişiere ataşate
-
[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-
-
distractii distractive si placute sod.
acolo la scoru' matale zice out. adica scosesi compu pe bara? io cre'ca trisezi, tu stii miscarea din poanie de mai mult timp, iesti versat, jucator dependent.
acolo la scoru' matale zice out. adica scosesi compu pe bara? io cre'ca trisezi, tu stii miscarea din poanie de mai mult timp, iesti versat, jucator dependent.
-
crezi ca sa montezi un dihai scenoiu si sa faci doo concerte simultan si in acelasi timp e vreo distractie?poate vodca de o servim pe ascuns,sub scena,sa fie!hihihihihihihihi!sa moara mihaita de ciuda!
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de SOD
crezi ca sa montezi un dihai scenoiu
de care puzzle ie? din ala de 200 sau 300 de bucati? io am unu cu piramidele de 1000 bucati... e greu mah ai dreptate nu e distractie zau asa...curg apele pe tine pana montezi toate piesele alea la locu lor...
-
3227
Initial trimis de eyewitness
asta-i in stare sa-si lipeasca cu scoci
am folosit prenadez. m-am gandit prima data sa dau cu superglu, da m-am rasgandit.
ANTI
-
mai poti face o chestie baicsule
daca teveu tau ie destul de mare cumperi unu mai mic cu diagonala de 14" si-l baji in ala mare si iar ai piccearinpiccear...
tu ai vorbit serios cu paosa pana sambata de alcool ? si io maine cu cine beau...poate te aude matinalu sa vezi ce rade de tine...
daca teveu tau ie destul de mare cumperi unu mai mic cu diagonala de 14" si-l baji in ala mare si iar ai piccearinpiccear...
tu ai vorbit serios cu paosa pana sambata de alcool ? si io maine cu cine beau...poate te aude matinalu sa vezi ce rade de tine...
-