C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde angus » Lun Sep 22, 2003 2:32 pm

va multzumim pentru tratatzie care un ciai ar fi tomna bun. de ciubotzica shoricelului plus coada calului, ce mai ai prin sticlele alea goalele dela nejte berile. detei o tura in pas vioi prin internetu fanclubului shi vad ca nu ie niminea pacasa, decat tzevile dela baie. deci toata lumea muncejte. care ie bine, dupa ashea un uichend de puturoshit.
mai fac o tura, sa vad pe unde umbla bradarii eye shi sody. creca sa dus la postselectzie casa danse-ze nejte dansuri cu nejte fete.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Sep 22, 2003 2:35 pm

despre sodu abarnam, da despre aiu creca dupa paosa pa carea loato creca nu sa trezit nici acu din recidiva de dupe paosa pe caream zis ca loato. in rest ie asha cum spusesh: tuata lumea munceshte.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde angus » Lun Sep 22, 2003 2:43 pm

zice nejte oameni ca aiu ie pe loc repaos care pleca militar acolosha unde ie bine, am vrea noi da nu suntem in stare. in rest, nocturna, baicsu, bine sanatoshi? pa care ii mai eye tu pe inventar, baga o dare de seama incompleta sa fiu in corent cu ce mai mijca paicea in decursu cursului. tu bine sanatos, mai fushi pela teatru care tocmai sa deschis stagiunea, deci vasa zica mai ai nejte beri sau sa farshit stocu?
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Sep 22, 2003 2:47 pm

uichendu asta am fost in turneu care anu asta a fost un an bun: sa facut multe carcium in brashov.
dare de seama nu ma mai bag ca ear patezesc cum am mai patzit care cu seama asta de nu shtiu niciodat daco am sau nu.
in rest... tuate bune care este. lumea vine, pleaca, mai sta umpic, ear mai pleaca, ear sentuarce... ma rog... shtitz cum e...
eo ajtept sa sa faca ora shapshpe sa ma shutesc undeva care am auzit ca sanoit stocu.

neatza

Mesajde angus » Lun Sep 22, 2003 3:23 pm

ash, shapishte! la mine abea la orele opshpe sa da drumu az. dupe care, vorba unui clasic in vieatza, incepe serviciu deal doilea, mai dihai ca primu. ashea ca mai avem ca la nooj de minute de joc de glesne.
angus
Junior Member

Mesajde vali » Lun Sep 22, 2003 3:32 pm

anguse, am gasit caietu de cantece. il vrei?
some people deserve to die
vali

Mesajde angus » Lun Sep 22, 2003 3:40 pm

DA
dantai shintai prima data baga selectziuni din coprins pe pemeu, sami fac pofta.
angus
Junior Member

3280

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 3:44 pm

salut nea angus
am auzit ca v-a dat shalopete noi. asa e?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Lun Sep 22, 2003 3:45 pm

io-te ca sody ie la post!!
mai nene,stiti ce vreau sa fac?sa fac un caiet d'ala,cum aveam in clasa intaia,adicalea un oracol,ca sa-l completez pe aicisa pe la birou si pe intalnirile de sprit cu porcii de pe fanclub.ce ziceti?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Lun Sep 22, 2003 3:47 pm

anguse, e mare colectie de cantece de munte
de alea de se canta cu chitara
habar n-am titluri ca nu l-am mai deschis de acu 6 ani cand am terminat liceul (bah, da ce batran sunt)
vali

3281

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 3:48 pm

SOD, io vreau, da al catelea o sa scriu?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Lun Sep 22, 2003 3:54 pm

al doilea mah,al doilea!ca primu completez io!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde angus » Lun Sep 22, 2003 3:57 pm

sody, ideea ie buna, numa sa completeze totzi la fatza locului, sa fii cu geana pa iei shi sa nu tencrez in niminea ca vrea casal ia acasa casa faca o compunere mai elaborata, ca nul mai vez, ceia ce am patzit io cand ieream mica cu frumusetze de bunatate de oracol, ca na mai vrut alis sa mil dea inapoi care nici acu nam iertato shi avea nejte poze fromoase shicu ingerashi shi scrisesen iel shi baiatu ala caremi placea mie de iel shi iel nici nu shtia shi la nici o fata na mai scris decat la mine, ca daia mi la loat alis de ciuda invidioasa :D
Initial trimis de baixinho ©
salut nea angus
am auzit ca v-a dat shalopete noi. asa e?

salut prietenos shi la tine mai nene, dupa indelungi shi repetate petitziuni cum ca shpilhosenele nu mai ie adecvate pa timp de aversa, fiindu-ne lejer rocoare la diverse portziuni ale trupului ne ascultatra aia rugaciunea shi ne detera shalopete flaushate in farshit, da nu suficiente ca nea dat doar una la doo persoane, sa o purtam in acelaj timp, noroc ca dete soarele eara shi inca nu fu nevoe, ca am fi fost in incurcatura shi inca ajteptam instructziunile de folosire sau suplimentarea de stoc.
angus
Junior Member

3284

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 4:05 pm

da iubita ta Pisica a cata o sa scrie?
ANTI

baixinho©

Mesajde stefan » Lun Sep 22, 2003 4:36 pm

angus, vreau si io sa scriu in oracolul tau de pemeie si scrie ca e plin, ia vezi ce poti sa faci.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde angus » Lun Sep 22, 2003 4:47 pm

cu greu putui sa azvarl cateva pemeie, ca ie plin oichi numa shi numa de comorishti de o reala valoare adevarata care nu pot casa le shterg.
nenea vali, nu potz sa mai pui nejte rafturi la pemeie acolea, ca ie spatziu insuficient shi mi sa face rushine cand ma admonesteaza oamenii ca nare loc.
shi sa aibi grija de oracol, sa nu fuga, shi sa nul dai la niminea inaintea mea, shi ce-i lipit de nu potz sal dashchizi sa bagi ceva tecste de eczemplu pa parceaua lu nocturna, acolosha la om bun deschidene poarta? da' nu ie cu prostii, nashea?

leitar edit: gata, a batut de ora opshpe, ma duc sai dau o mana de ajutor lu neatza, ca de o ora verifica stocu shi anceput sa nu mai aibe in clar simtzu raspunderii, deja creca i se dedubleaza imaginea shin loc de nejte beri numara nejte alte beri.
pa.
angus
Junior Member

Re: 3284

Mesajde SOD » Lun Sep 22, 2003 5:14 pm

Initial trimis de baixinho ©
da iubita ta Pisica a cata o sa scrie?

nu stiu bah,ca mi-e si dor de ea.nu vezi ca nu mai intra?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Lun Sep 22, 2003 5:32 pm

cum va place noul logo?

http://www.muzical.org/f/
vali

Mesajde SOD » Lun Sep 22, 2003 5:36 pm

de cacat!fara suparare.
FOUR OF A KIND
SOD

3287

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 9:23 pm

vali! ma, vali, ma! ma, da cu O-Zone nu se poate ma? ai, ma!
ANTI

baixinho©

Mesajde angus » Mar Sep 23, 2003 8:18 am

buna dimineatza oamenilor! sody, baicse, omu asta muncejte prin creiatzie artistica shi voi ii datz cu batan cap. nu puteatz mah sal ignoratz?!
io eshii az cu neuronu la aier, ca ma gandii ca ie bine sal mai clatesc prin rocorire sa nu se imbacseasca, ca fu pericol mare zilele trecute.
o zi normala va doresc, ca una ecstraordinara nui de bun augur.
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 8:26 am

care ear nu po sa va dau binecunoscuta urare de dimineatza care nar trebui sa fie rea da realitateai alta. in primu rand eo zic ca sa punem mana de la mana shi sa le lom la oaminii aia de la institutu meteo un termomentru care vad ca ala vechi sa stricat. sau ezista shi varianta be in care iei tzine termometru ala vechi care nu sa strica fix deasupra resheului. ca iei a anuntzat az doozeshiceva de grade de dimineatza shi treizeci la pranz. care cand am ieshit din casa miam adus brusc aminte ca trebe sa ma interesez de reveilonu de anu asta. shi asta nar fi nimica, da mai pe la pranz am antamat (asta cuvant!) neshte ber cu un coleg care ish sarbatoreshte a treia oara zioa de nashtere, iar mai pe dupamiaz 3 sajung la o carciuma mai prin centru ca sa vad ce mai ie pacolo. deci daca nu se face alea trejde grade va trebui sa le fac eo intrun pa'arel de mai multe or. care este.

neatza

Mesajde angus » Mar Sep 23, 2003 8:54 am

care io nush cand sa fie disdedimineatzatzi, ca a mea fu calda shi chiar ma trecui inapoi iar din ou la shpilhosenu de vara dupe ce antamai (sac!) shalopeta falushata, chiar riscanduma casa mise duca ear firu dela cerap nefiind protectzia aplicata.
deci eo vreau casa zic ca or tzi se pare, or varianta be, efectu multiplu supraietajat dela nejte berile cumulate itz da fiori rocoroshi.
de ce oare dialogurile noastre ma fac sa ma gandesc cu nostalgie la tu stiupid dogs?!
shi casami termin toate ideile care ma macina iele pe mine, dupe ce te intorci dela locu ala placut unde lecturezi pif gajeul, zimi shi mie cum il chema pa omu ala mare shi negru, care incepe cu be shi se termina cu ouille sau cu ville?! parol doneur!
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 8:57 am

pai pentru asta trebe documentare maine dimineatz. ma voi informa corect shi va voi comunica in cel mai scurt timp posibil.

cat despre tu stupi dogs, miai facut un complement pe care no sal uit asha ushor. sar'na.

shi vez nutz termena chiear de tot ideile ca dupaia ce mai facem?

neatza

Mesajde angus » Mar Sep 23, 2003 9:02 am

deci ie acceptat termenu de riserci pana mainen zori, cand raspunsu la intrebare la mine iute sa vie. va multzumim anticipat dinaintea prealabilului.

cat despre nejte tu stiupid, vad in aichii tai o umbra de deznadejde, care nu ie bine, deci daca vine dinspre partea lui je chiar ie un compliment mult. mai ales ca mam inclus. hai noroc.

breh, or unde az o fi dumineca, ca vad ca numa noi inshine muncim de ne frangem?
angus
Junior Member

3290

Mesajde baixinho© » Mar Sep 23, 2003 9:04 am

Initial trimis de angus
vad ca numa noi inshine muncim?

e na, ce sa mai facem! mi-au schimbat zona, nu mai sunt pe Magheru, ci la Leu, s-acolo tre sa matur repede repede ca acus acus vine sefu al mare si vede frunze cazute jos. pai nu?
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 9:06 am

ba eo creca ie invers. deci numa noi inshine muncim ca sa stam dupaia mai bine shi iei inshiva munceshte deloc ca sa nu stea dupaia. deci ie mai bine neshte ber dupe decat deloc.

neatza

3292

Mesajde baixinho© » Mar Sep 23, 2003 9:10 am

da inainte de dupe strica?
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Mar Sep 23, 2003 9:11 am

bd oameni. sar'na angus. mare minune cu apele astea, de crezuram ca ne-ai uitat. am auzit ceva de un oracol? si io, si io, doar daca e ars pe la margini si are pagini ceruite si impodobite cu floricele. ala e frumos.

gata, acuma ma duc sa muncesc, nu mult sa nu obosesc si sa nu-l deznadajduiesc si mai mult pe neatza.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde SOD » Mar Sep 23, 2003 9:13 am

buenos dias mai tata mai!ce mama dracului faceti?
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare