C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Azi am cetit shi vizionat vreo 80 de mailuri.Mai am vreo 80.Defabt mai aveam 80.Acuma am obzecishiceva gratzie lu enbiemu asta care se pare ca nu are de lucru azi.
iar curg mailurile!iar am treaba, iar...plm! ...urasc valentine day!
iar curg mailurile!iar am treaba, iar...plm! ...urasc valentine day!In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
uraciosu scrie:bre, fluf, tu tot fluffy o sa ramii in memoria feceului, chiar daca iti schinbi nicku
o sa ai tu grija de asta, nu? ei las' ca mai vorbim noi....
gaga, insemneaza ca ai toate alea? bre, da' sa pui totusi semintele alea de lemon grass, poate iese ceva

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
bre cecule, tzi s-o blocat dejtele in tastatura?! ca veni o avalansha de meiluri de la matale! sh-asta n-ar fi nimica, da` tre sa dau cate 3 clickuri pe unu pana s-ajung la atashment
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
sa pui totusi semintele alea de lemon grass, poate iese ceva
fluf, leam perdut pin casa.
cand le gasesc, pana atunci am dealea de tzam zis traiasca nashu mare
da aia cu barcile ie afacere? iese bani sau e distractzie?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
salutam boboru muncitor
sodilicutzicu, ce forumuri nu vezi?
gaga, cand ajung in bucale te invit sami faci un tom yam. aduc io reptilele de mare
h0va, cu tine nu vorbesc datorita postului inbecil cu "cinei andrei pavel"
seringa, cacator calendaru
fluf, un an de zile nai voe sati schinbi nicku pt ca a treia schinbare am facuto in mai putin de 6 luni. poate duar daca sendura baics
sodilicutzicu, ce forumuri nu vezi?
gaga, cand ajung in bucale te invit sami faci un tom yam. aduc io reptilele de mare
h0va, cu tine nu vorbesc datorita postului inbecil cu "cinei andrei pavel"
seringa, cacator calendaru
fluf, un an de zile nai voe sati schinbi nicku pt ca a treia schinbare am facuto in mai putin de 6 luni. poate duar daca sendura baics

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiulicutzicuuu
fashem dom'le. ia vezi cum se balangane talazu ca team visat azi nuapte.
io am o intrebare pentru truditori: atz mai auzit pe cineva sa se imbete de la pastravi???
fashem dom'le. ia vezi cum se balangane talazu ca team visat azi nuapte.
io am o intrebare pentru truditori: atz mai auzit pe cineva sa se imbete de la pastravi???
- gaga
salutare uameni buni, am revenit de pe plaiuri nibelungice si nibelatice asa ca va urez tuate cele bune.
poza lu n. alex imi aduce aminte de un fenomen aproximativ cam identic, ce so intamplat prin anu de gratie 1987 toamna tarziu in apropiere de urziceni. ca sa ma lamuresc ca e vorba de acelasi fenomen, tre sa castig pariu cum ca al treilea suare ie la dreapta fata de ailanti doi.
deci spor la trebi si alles gute
add it. cea mai simpla metoda sa te imbeti de la pastravi e sa stai pe malul lacului si sa "iti faci curaj" in timp ce incerci sa-i prinzi:D
poza lu n. alex imi aduce aminte de un fenomen aproximativ cam identic, ce so intamplat prin anu de gratie 1987 toamna tarziu in apropiere de urziceni. ca sa ma lamuresc ca e vorba de acelasi fenomen, tre sa castig pariu cum ca al treilea suare ie la dreapta fata de ailanti doi.
deci spor la trebi si alles gute
add it. cea mai simpla metoda sa te imbeti de la pastravi e sa stai pe malul lacului si sa "iti faci curaj" in timp ce incerci sa-i prinzi:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
bre, adevaru ie ca nu mai tzin minte cand a fost ultima schimbare de sex...aaa... de nick
da' aveam impresia ca trecutara alea sase luni.
Eh, dac-o fi sa fie vaz io cum ma pun bine cu baixu...
Si-asa deja am primit reclamatii
ps - gaga, pastravii era cumva facuti in ceva spirtoase tari?
da' aveam impresia ca trecutara alea sase luni.
Eh, dac-o fi sa fie vaz io cum ma pun bine cu baixu...
Si-asa deja am primit reclamatii
ps - gaga, pastravii era cumva facuti in ceva spirtoase tari?
-

sa te imbeti de la pastravi e sa stai pe malul lacului si sa "iti faci curaj" in timp ce incerci sa-i prinzi
Pastravii nu traieste bre in lacuri
plus ca: era deja mortzi si a fo facutz pe gratar deci alte sugestii?
- gaga
deci numai daca bei rom "pastravu",alfel n are cum.
eu v am lasat,ma duc sa prind niste pastravi
eu v am lasat,ma duc sa prind niste pastravi

bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
deci ma scuzatz dom jijiell da mia atras atentia amicu pijkesh ca traieste in lacuri ... de munte. si are rezon io cand ai zis lac m-am gandit automat la balta, ma scuzatz ca v-am luat aiurea in balon
bre tre sa vorbim atunci cu cecu daca mai are pastravi d'aia, io nam decat d'aia hacsoshi.
bre tre sa vorbim atunci cu cecu daca mai are pastravi d'aia, io nam decat d'aia hacsoshi.
- gaga
faw, fluffy, fluf, Djinn, ... scrie:.... nu mai tzin minte cand a fost ultima schimbare de sex...aaa...
masculu, dadada, masculu!
decida popor muncitoresc, mneatsa voo!
or sa va spui hepivelantainzdei?
(blea!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
morning pipal.
sunt ingrozitor de adormita si abia vad cu atropina asta sau ceofi in ochi. mea zis doctoru ca-s usor mioaaaapaaaa
sunt ingrozitor de adormita si abia vad cu atropina asta sau ceofi in ochi. mea zis doctoru ca-s usor mioaaaapaaaa

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
să trăiţ. aze marţ.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
kein problem, da ca idee asa io borbesc din esperientze proprie adicaca sa zic asa una din esperientele amintite se petrecea pe malul iezerului mare din muntii cindrel, unde m-am imbetat de la pastravi dinaia cu carne portocalie ca somonu. si iera pastravi cur cu beu. da probabel co contat la procesul de imbatare si apa aierul si fr aierul de muntegaga scrie:aiurea in balon
(asta din urma avand lichide in ruptsac duar asa , giast in cheiz care cheiz tocma sontamplat)spor la trebi lume
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
neatsa
matale ai o obsesie
(si io am personalitati multiple). Da' nu vaz ce esti asa de incantat de "masculu" ... nu cumva......?
I hate today. Pe langa ca-i marti-trei-ceasuri-rele, mai e si valentine's day. Huo.
kant emir scrie:masculu, dadada, masculu!
matale ai o obsesie
(si io am personalitati multiple). Da' nu vaz ce esti asa de incantat de "masculu" ... nu cumva......?
I hate today. Pe langa ca-i marti-trei-ceasuri-rele, mai e si valentine's day. Huo.
-

martza (si, in general, in tinpu sabtamanii) nu ie tocma bine sa muncejt - adica nu e nici chear rau-rau (amu, depinde mult si de obijnuintsa omului), da nici indicat; shapoi ar mai trebui definit contzeptu "munca" or "muncire" (ca nuntzelege totz aceeasi treaba), shabea apoi sa vorovim despre
iedit - numa pentru flufu: poi nah, ce satz spui! si masculu ie tot om, sa nu crezi alfel; shapoi daca ie martz si ie velantainz si ie munca (nijdecum fro beljie), s-ar putea interpreta ca ie zioa indragostitzilor de munca! deci hepivelantainz, slujbashi (in special flufu - care tanjeshte)!
iedit - numa pentru flufu: poi nah, ce satz spui! si masculu ie tot om, sa nu crezi alfel; shapoi daca ie martz si ie velantainz si ie munca (nijdecum fro beljie), s-ar putea interpreta ca ie zioa indragostitzilor de munca! deci hepivelantainz, slujbashi (in special flufu - care tanjeshte)!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kantemire, vaz ca ne-ntelegem de minune
io hais si tu cea
ps - n-ai ym? ca voiam sa te intreb mai in amanunt cum sta treaba cu masculu care si iel e om si cum tu iubesti toti oamenii fara de partinire....
io hais si tu cea
ps - n-ai ym? ca voiam sa te intreb mai in amanunt cum sta treaba cu masculu care si iel e om si cum tu iubesti toti oamenii fara de partinire....

-